2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sirius06, canım doktor, hastane ve ücretler konusunda soru sormuşsun ya, bende yazayım, özel bi hastaneye gidiyorum, muayene için 12 TL veriyorum, bunun dışında hiçbir ücret ödemiyorum ve kısmet olursa doğumu da orada yapacam, SSK lıyım, araştırdım en uygun fiyatlı hastane burası idi, diğer özel hastanelerde doğum ücretleri çok yüksek geldi bana.

canım sağol galiba bende özel hastaneye gitcemm öle karar verdimm bu şekilde bize 5000 e mal olacak çünkü gerçi herşeye deger bebişimiz ama ev almamız söz konusu bu aralar çok sıkışırız o durumda hem özel hast de ii sonuçta ordada ilgileniolarr ssk deil yaa dimi.

simenay merhab canım .. sanırım sen ankaralısın .. ankarada hangı hastane o ? merak ettım .. sanırım benım dr um en yuksek ucretı alıyor .. 280 tl..

simenay merhab canım .. sanırım sen ankaralısın .. ankarada hangı hastane o ? merak ettım .. sanırım benım dr um en yuksek ucretı alıyor .. 280 tl..

canım bende ankdayımm aslında doktorum çok ii ama işte malum biraz ekonomide etkilio insanı dimi sen kime gidiosun ank da

Doktorumdan çok memnunum gerçekten, geçen seneden beri ona gidiyorum, kk daki ankaralı arkadaşlardan duymuştum adını, hastane de Özel Bilgi Hastanesi canım.

benım dr um hacettepe unıversıtesınde profesor lütfu onderoglu .. cankayada muayenesı var .. 4 boyutlu ultrasonu falan var .. projektorle yansıtyor .. bır de rısklı gebelıklerde uzman .. bu yuzden pahalı ..

sımenaycım senın dr un adı selcuk arslan mı yoksa .. nete baktım cok ıyı bır dr dıye tanıtmışlar ..odul falan almiş..

sirıus sen hangı dr a gıdıyorsun canım ?
bu arada nickın gezegen ısmı olan sirıus muyerimseniben

evet canım gezegen ismi olan sirius yerimseniben

bende emine sernur yorulmaz die bi doktora gidiorum begendiğin orda muayenehanesi var caınım çok tatlı ilgili ve başarılı bi doktor aslında ama ben çag hastanesinde devam etmei düşünüorumm bakalımm aslında tam karar vermiş degilim.

kızlar beni de ekleyin listeyeee alkisalkisalkis 4 Haziran SAT, 11 mart'ta bekleniyor inşallah. geçen hafta cuma keseyi görmüştük. Haftaya cuma da kalbini dinleyebilirsiniz dedi doktorum. İnşallah hiç birimizin hamileliğinde aksi bir şey olmaz da sağlıklı bebeklerimiz olur.. :1rolleyes:

Hayırlı olsun... :teytey:

Benim Dr 200aliyor yüksek riskli gebelikler uzmanı alman hast bağlı dogum suda olacak Allah nasip ederse 5 milyar 600 çok pahalı ama bakicaz bilemiyorum tüp bebek old için kime gideceğimi başka bilemiyorum

Kızlar pitlarida duyduk çok şükür :) 3.5kilo almisim

tebrık ederım gulencım .. ne guzel duymussun kalp atışalrını .. bu guzel duyguyu bıze de yasatsın ..allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ..
gercı sen benı hiç tebrık etmedın ama neyse .. tekrar gozun aydın ...

slm herkese beni de ekler misiz listeye. Bir gün benim de böyle bir listeye gireceğimi hiç düşünemiyordum bile 2 negatif tüp bebek denemesi ve bir dış gebelikten sonra... ama çok şükür ki dün tedavisiz hamile olduğumu öğrendim inş. bundan sonra da sağlıkla gelişmeye devam eder bu kadar uzun uğraşlardan sonra mucizevi bir şekilde bulmuşken haliyle korku da fazla oluyor

henüz dr gitmedim yarın giderim ama kese görünmez sanırım daha

hayırlı olsun canım allah bebişini kucagına almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…