M
mercanayse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.021
sirius06, canım doktor, hastane ve ücretler konusunda soru sormuşsun ya, bende yazayım, özel bi hastaneye gidiyorum, muayene için 12 TL veriyorum, bunun dışında hiçbir ücret ödemiyorum ve kısmet olursa doğumu da orada yapacam, SSK lıyım, araştırdım en uygun fiyatlı hastane burası idi, diğer özel hastanelerde doğum ücretleri çok yüksek geldi bana.
simenay merhab canım .. sanırım sen ankaralısın .. ankarada hangı hastane o ? merak ettım .. sanırım benım dr um en yuksek ucretı alıyor .. 280 tl..
simenay merhab canım .. sanırım sen ankaralısın .. ankarada hangı hastane o ? merak ettım .. sanırım benım dr um en yuksek ucretı alıyor .. 280 tl..
sirıus sen hangı dr a gıdıyorsun canım ?
bu arada nickın gezegen ısmı olan sirıus muyerimseniben
kızlar beni de ekleyin listeyeee alkisalkisalkis 4 Haziran SAT, 11 mart'ta bekleniyor inşallah. geçen hafta cuma keseyi görmüştük. Haftaya cuma da kalbini dinleyebilirsiniz dedi doktorum. İnşallah hiç birimizin hamileliğinde aksi bir şey olmaz da sağlıklı bebeklerimiz olur.. :1rolleyes:
Kızlar pitlarida duyduk çok şükür :) 3.5kilo almisim
kızlar beni de ekleyin listeyeee alkisalkisalkis 4 Haziran SAT, 11 mart'ta bekleniyor inşallah. geçen hafta cuma keseyi görmüştük. Haftaya cuma da kalbini dinleyebilirsiniz dedi doktorum. İnşallah hiç birimizin hamileliğinde aksi bir şey olmaz da sağlıklı bebeklerimiz olur.. :1rolleyes:
[COLOR="Red" .!.:xBettyx[/COLOR];8022640]slm herkese beni de ekler misiz listeye. Bir gün benim de böyle bir listeye gireceğimi hiç düşünemiyordum bile 2 negatif tüp bebek denemesi ve bir dış gebelikten sonra... ama çok şükür ki dün tedavisiz hamile olduğumu öğrendim inş. bundan sonra da sağlıkla gelişmeye devam eder bu kadar uzun uğraşlardan sonra mucizevi bir şekilde bulmuşken haliyle korku da fazla oluyor
henüz dr gitmedim yarın giderim ama kese görünmez sanırım daha[/QUOT
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşalah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?