- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.221
kzıalr geçmişi okumaya çalıştım ama bugün o dar yoğundum ki fazla ielrleyemedi mwsizde maşşalah durmamılsınız :)
Zelişcim gözün aydın
dilacımla uğraşmayın gerçi o herkesle baş eder ama o böylede çok güsel ve kocası onu çok seviyo ):):):) bir değil beş kilo mandalinayıda indiri o miğdeye :):):):
Canım inşallah bir halay da senin için çekicez :)
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun.
çok güzel canım ama bence baston olanlardan al daha kullanışlı
çok güzelmiş canım alınacak zaten içine sinsin barii
evet selviye ebdne senle ayn ıdüşünüyorum çok kullanışlı olur vede çok şık modelelr var prenses yatağı gibi oluyorlar hemde geniş hatta yanalra açılıp komidin olanı bile var istesem onun devamını bile yaptırırm mobilyacıya :):):) peki ilk zmanalr ne yaptın ana kucağı felan mı yoksa sende arkdaşım bigi araba mı kullandın ?
yerim ben senin o dillerini...(kocan yisin vaz geçtim...)sağol bidenem koru böyle beni...
evet bi kere kocam beni koca totolu karıcım diye seviyo hah çatlasın sinpac.
zelişim çok senindim yaaaa süper bi haber.ne güzel bu ara hiç kötü haber yok allah korusun bizi...
mag gerçekten çıtırmış arkidişler hep birlikte yolabiliriz...
evet babek arabası bu konuda çok kullanışlı oluyor,,,bende ilkinde öyle yapmıştım :)))) birde ebek arabaları tam olarak yatırılabiliyor ister uyusun içinde isster oturur vaziyete getir otursun..mama sandelyesi olarakta kullanmıştım ben bebek arabasını....
yerim ben senin o dillerini...(kocan yisin vaz geçtim...)sağol bidenem koru böyle beni...
evet bi kere kocam beni koca totolu karıcım diye seviyo hah çatlasın sinpac.
zelişim çok senindim yaaaa süper bi haber.ne güzel bu ara hiç kötü haber yok allah korusun bizi...
mag gerçekten çıtırmış arkidişler hep birlikte yolabiliriz...
:uhm:
canım güselmiş fiyatı ne peki ? cihicconun ürünelri biraz farklı oluyor fiyatlar diğerlerine göre abartılı sank ibiraz ? :uhm:
semacım seninde inanıyorumki test sonuçların güzel çıkacak,burdan halay çekecezzzzzz:lepi: :lepi:
yaz34 arkadasım sadece resımv ar ozellıkerı ve fıyatı nedır sectıgın arabanın?
seyyal bızde yatak odama alacagımız oda takımının besıgını kurdurmayı dusunuyoruz yanı son tespıtte budur ...buyuyen besık alacagız sonradan masa olanlardann.... gıbısubata kadr daha cok gezıcez ama son tespıtte durum bu...
bende selkıe gıbı duusnuyorum ben bambu suslu sepetelre hayrandım hemde yuksek oyle egıleyım vs hıc sevmöem ama 6 aydan sonra atıl olacak bır olay.. hıc gerek yok sokaga para atmaya dıye dusunuyorum...
işte tecrübe ansılda konuşuyor :):):)
ben başta ilelde bebek odası ditye tuturdum eşimde ev küük şimdi bi şe yaramayacak dedi küstüm bile askerdeki adama ::)::)::)):
ama sonra baktım ki haklı sonuçta ayırdığın ilk gün git bana bile sorma kendin isteiğini al diyor ödemesi hazır çok şükür bi köşede ama o kusenini büyüttüğü için çok iyi biliyor :)
fiyatı her sitede değişiyor canım ama üç aşağı beş yukarı genelde 549 civarı falan.yaa normalde bende chicco nun ürünlerini abartılı pahalı buluyorum.ama bu arabada fiyat okadar abartılı değil çok pahalıları var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?