2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben senin o dillerini...(kocan yisin vaz geçtim...)sağol bidenem koru böyle beni...
evet bi kere kocam beni koca totolu karıcım diye seviyo hah çatlasın sinpac.
zelişim çok senindim yaaaa süper bi haber.ne güzel bu ara hiç kötü haber yok allah korusun bizi...
mag gerçekten çıtırmış arkidişler hep birlikte yolabiliriz...

çok güzel canım ama bence baston olanlardan al daha kullanışlı

çok güzelmiş canım alınacak zaten içine sinsin barii

baktıklarım içinde en çok bu hoşuma gitti.bastonlarada baktım ama pek beğenemedim.bunun arabasıda öyle çok kaba değil ama.birde hani birkere alınsın istiyorum yani sağlam olsun.

bende öyle yaptırmıitım ,bu ufaklığın kide öyle,,bu gün gelçek yarın koyarım fotosunu...fikir olur size...ilk zamanlarda gece o beşikte yatırdım gündüzde yanımda olması gerektiği zamanlarda bebek arabasında....ama gündüz uykusunada çoğunlukla yatak odasıda uyutmuştum çok rahat ediyor bebişler büyük beşikte,,sesini duymam diye korkma hiç evde,,insan öyle oluyorki bebeğinin sesini heryerden duymaya başlıyor....

Senin kocan da mı?:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

işte tecrübe ansılda konuşuyor :):):)

ben başta ilelde bebek odası ditye tuturdum eşimde ev küük şimdi bi şe yaramayacak dedi küstüm bile askerdeki adama ::)::)::)):

ama sonra baktım ki haklı sonuçta ayırdığın ilk gün git bana bile sorma kendin isteiğini al diyor ödemesi hazır çok şükür bi köşede ama o kusenini büyüttüğü için çok iyi biliyor :)

yaz34 arkadasım sadece resımv ar ozellıkerı ve fıyatı nedır sectıgın arabanın?

seyyal bızde yatak odama alacagımız oda takımının besıgını kurdurmayı dusunuyoruz yanı son tespıtte budur ...buyuyen besık alacagız sonradan masa olanlardann.... gıbısubata kadr daha cok gezıcez ama son tespıtte durum bu...
bende selkıe gıbı duusnuyorum ben bambu suslu sepetelre hayrandım hemde yuksek oyle egıleyım vs hıc sevmöem ama 6 aydan sonra atıl olacak bır olay.. hıc gerek yok sokaga para atmaya dıye dusunuyorum...

ya bir ay var bi dahaki gelişine o zaman yer belki :):)::):)

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum hepinizden rabbim razı olsun darısı inşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına....

:uhm:

canım güselmiş fiyatı ne peki ? cihicconun ürünelri biraz farklı oluyor fiyatlar diğerlerine göre abartılı sank ibiraz ? :uhm:

fiyatı her sitede değişiyor canım ama üç aşağı beş yukarı genelde 549 civarı falan.yaa normalde bende chicco nun ürünlerini abartılı pahalı buluyorum.ama bu arabada fiyat okadar abartılı değil çok pahalıları var çünkü.

bu arada benimde odada çok merakım var ama,.sadece yatak odasına beşik almayı düşünüyorum,.iki üç sene sonra zaten başlar istemeye çileğin arabalı yatağınıııııı:roflol:gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

valla canım ben bebek ile ilgili gördüğüm herşeye hayran aklıyorum bana kalsa ne var ne yok eve dolduracağım :)):):):

ama şimdi yaşayanalra sorarak tecrübelerinden faydalanmaya çalışyıroum son iki ayda karralar masaya dökülecek eşim glecek ve biz cebimize paramızı elimize lsitemizi koyup en mantıklı buldukalrımız heveslerimiiz köreltmeden alalım diyoruz.

daha bu bebeklere odamı beşikmi diye kaç kez konuşucaz acaba şekerler :))

şunudamı alsak bunudamı alsak ne güzel heyecanlar yaa...
şimdiki bebişler de çok şanslı herşey güzel insanın aklı gidiyo vallaa

yerin varsa al sen yine dolabını falan sonra bebeği geçireceğin odaya kurdur takımı ama beşiğni kendi odana kurdur,,,nasılsa sonra dolap falan lazım olacak....ayırdığında odası takım durur....

ozellıklerı neler

yagmurlugu var mı?
kac kılo?
tek elle katlanabılıyor mu?
tentesı kademelı kapanabılıyor mu?
tentesı tamamen kapanabılıyor mu?
bebek pencerelerı var mı?
cıft yonlu mu?
suspansıyonu var mı?
textılı yıkanabılıyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…