- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.241
elektrıklı neyım senden duydum oylesıde mı varmıs.... valla ben elektrıklı bırseye bebegımı yatırmam .....ana kucagı ıcın cesıtlı sekıller var hamak gıbı olanlar araba koltugu seklınde olanlar yada textıl olup fermuarlı olanlar.. ...4. aydan sonra ayırın odayı dıyorlar..valla bende karısıgım ıste arastrıp ogrenıp subata kadar netlesmek gerekıyo
ozellıklerı neler
yagmurlugu var mı?
kac kılo?
tek elle katlanabılıyor mu?
tentesı kademelı kapanabılıyor mu?
tentesı tamamen kapanabılıyor mu?
bebek pencerelerı var mı?
cıft yonlu mu?
suspansıyonu var mı?
textılı yıkanabılıyo mu?
yaz34 arkadasım bu 10 kusur kılo sen bılırsın ama cok daha hafıflerı var...
hee abs asr her bişii varmış amma soru sormuşsun?senin ilk bebeğinmi?öyleyse ben niye bukadar cahilim acebeeeee?
eet aslında bu olayıda kafada kurup doğum sonrasına bırakmak lazım.çünkü o hamak şeklinde olanlar rahat gibi gelmedi bana ne bilim eğri büğrü fakat gazlı bi bebek olursada hamaklar çok ii geliomuş.doğumdan önce o fermuarlı dediin portbebe galiba alcam ondan bide portbebele bir satılan anadizleri var ondan alcam.odama koyacaım beşiği doğum sonrasına ertelemeyi planlıom(gazlı olma ihtimaline karşı)eltim 2aylıkken odaya ayırmıştı bbeğini 2ay portbebede yatırmıştı.hem kış bebeği olacağı için portbebe ii fikir sanki sıcacık olurlar.kısa gezmelerdede işimize yarar.oto koltuğu olanlardan istemiom taşıması çok zor oluo ağır geldiler bana.valla işimiz zor
kızlar odalar hakkında konuşulmuş bence hiç şu küçük bşiklerden falan almayın,bir yere kaldırmanız gerekiyor 6 aydan sonra ,yazık günah verdiğiniz paraya,,,en fazla 6 ay kullanırsınız....bence yeriniz musaitse alın şu büyüyen karyolalardan kurdurun yatak odanıza,ayırmak istediğiniz zamanda bebeğe hazırladığınız odaya geçiriverirsiniz....benim oğlan geldi 5,büçük yaşına onun ki büyüyen karyolaydı şimdi normal yatağa çevirdik onu hala kullanıyor...2_3 sene daha rahat kullanır,eskimedi bile....
kızlar biz yöntemi şöyle bulduk bilemiyorum kime uyar kime uymaz ama biizm ortayolumuz bu oldu ben odama bi tane süslü güsel bi karyola alacağı çok şeker modeller var böyle cibinlikli geniş felan sonra birde zaten ebbek arabsı alacağım arkadaşım bebeğini bir yaşına kadar onda taşıdı valla kıs villada oturuyor hem ebbek odası hem de beşiği vardı uyuyunca çıakrıyordu üst kata ama genelde bebk araasında çok rhat ediyordu alperim diyordu bizde o yöntem ideneyeceğiz odada geniş güsel prenses yatağında yatsın gün içinde de yanımzıda arabasına yatrırız mutfak salon oda heryerde yanıma çekerim araayı sonr abaktım ayrılacak boyuta geldi ayırırım odasını bi güsle sitediğim şekilde döşerim öyle zaruri kalmam 4 ayda ayır 6 ayda ayır gibi arabayı dışardada kullanırım rahat olur gibi geliyor bana
evet canım biliyorum ama hani o benim için çok problem olmayacak.evim müstakil oyüzden alt katta durur sürekli taşımak zorunda kalmam.zaten ilk olarak yazdım ya tam karar verdim diyemiyorum karar verdim gibi bişey diyebiliyorum.ama büyük ihtimalle bu olur sanırım.
hee abs asr her bişii varmış amma soru sormuşsun?senin ilk bebeğinmi?öyleyse ben niye bukadar cahilim acebeeeee?
evet babek arabası bu konuda çok kullanışlı oluyor,,,bende ilkinde öyle yapmıştım :)))) birde ebek arabaları tam olarak yatırılabiliyor ister uyusun içinde isster oturur vaziyete getir otursun..mama sandelyesi olarakta kullanmıştım ben bebek arabasını....
olabilir aslında ama oda yapacam odanın yatağını yatak odasınamı kurdurayım yani.ozmnda onun odası boş kalır.gündüzde yatak odasında yatırmak zorunda kalırım.devamlı yatakodasında da olsun istemiom.
kızlar bi sitedeydi tam hatırlamıyorum beşik, puset, ve bi kaç şey daha vardı toplamda 500 falan ancak tutuyordu biz ondan almayı düşünüyoruz.çok uygun geldi bize.düşünen olursa linki yollayayım.
Dila,
Birgün öğleyin beraber yemek yesek mi acaba? Ben seni çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?