2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eet aslında bu olayıda kafada kurup doğum sonrasına bırakmak lazım.çünkü o hamak şeklinde olanlar rahat gibi gelmedi bana ne bilim eğri büğrü fakat gazlı bi bebek olursada hamaklar çok ii geliomuş.doğumdan önce o fermuarlı dediin portbebe galiba alcam ondan bide portbebele bir satılan anadizleri var ondan alcam.odama koyacaım beşiği doğum sonrasına ertelemeyi planlıom(gazlı olma ihtimaline karşı)eltim 2aylıkken odaya ayırmıştı bbeğini 2ay portbebede yatırmıştı.hem kış bebeği olacağı için portbebe ii fikir sanki sıcacık olurlar.kısa gezmelerdede işimize yarar.oto koltuğu olanlardan istemiom taşıması çok zor oluo ağır geldiler bana.valla işimiz zor

hee abs asr her bişii varmış amma soru sormuşsun?senin ilk bebeğinmi?öyleyse ben niye bukadar cahilim acebeeeee?

yaz34 arkadasım bu 10 kusur kılo sen bılırsın ama cok daha hafıflerı var...

evet canım biliyorum ama hani o benim için çok problem olmayacak.evim müstakil oyüzden alt katta durur sürekli taşımak zorunda kalmam.zaten ilk olarak yazdım ya tam karar verdim diyemiyorum karar verdim gibi bişey diyebiliyorum.ama büyük ihtimalle bu olur sanırım.

evet pınar arkadasım ısımız zor....cokta keyıflı ...
sende cok ıyı dusunmussun....

olabilir aslında ama oda yapacam odanın yatağını yatak odasınamı kurdurayım yani.ozmnda onun odası boş kalır.gündüzde yatak odasında yatırmak zorunda kalırım.devamlı yatakodasında da olsun istemiom.

arabada ii fikirmiş hiç düşünmemiştik.bakalım daha neler duycaz.E yaratıcı olmak lazım

hee ben zenginim arabayıda kocam taşır dedi bu...lülülülülülü

hmm hem araba hem yatak hemde mama sandalyesi valla epey ekonomik iş bu yhaaalkisalkisalkis

ben beşik alıcam yatak odama biraz büyüsün sonra oda düşünüyorum
ya bide nedense sanki başka odada yatınca üşüyecekmiş gibi geliyo :kedi: ne alaka tabii ama benim odamda olunca sanki üşümezmiş gibi hissediyorum :CüvCüv:

kızlar bi sitedeydi tam hatırlamıyorum beşik, puset, ve bi kaç şey daha vardı toplamda 500 falan ancak tutuyordu biz ondan almayı düşünüyoruz.çok uygun geldi bize.düşünen olursa linki yollayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…