- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.261
Merak ettim şimdi...
Buraya yazsana...
bizim bebekler üşümez galiba 3ay sonra haziran bide ev üstkatta çok sıcak oluo.o konuda şanslıyız mart anneleri olarak galibazemuszemusben beşik alıcam yatak odama biraz büyüsün sonra oda düşünüyorum
ya bide nedense sanki başka odada yatınca üşüyecekmiş gibi geliyo :kedi: ne alaka tabii ama benim odamda olunca sanki üşümezmiş gibi hissediyorum :CüvCüv:
bizim bebekler üşümez galiba 3ay sonra haziran bide ev üstkatta çok sıcak oluo.o konuda şanslıyız mart anneleri olarak galibazemuszemus
bu bi teklifmi yıvrım..tabiki olabilir sen ayarla ben öğle tatilimi saaa feda ederim.
tabii şekercim öyle bişey olacağından değil ben kendimce öle hissediyorum :kedi:
biz taşınabiliriz bu yıl nereye gideceğimiz de belli dğl o yüzden sadece beşik alıyoruz
sinpac cım kaybettim ya sayfayı.eve gidince yazayım bulamazsam olur mu
kızlar Şuan o kadar mutlu o kadar duygu doluyumkİ anlatamam rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun kİ amnİyosentez sonucum temİz Çıktı Şİmdİde aĞlıyorum ama bu sefer sevİnÇten aĞlıyorum 4 aydır hep acı gÖzyaŞları dÖkÜyodum bu sefer sevİnÇ gÖzyaŞları dÖkÜyorum bu yolda hep yanımda oldunuz hepİnİze Çok teŞekkÜr edİyorum İyİkİ varsınız
hadi geçmiş olsun tatlım
E annelik işte endişhe var dmk.
bende aslında çalışmıo olsam aynı oda istiom ama çalışınca zor olur aynı odada:sinifsinif:
bide görümcemin kızı var hala yatakodasında yatıo6yaşında bide.ayrılmıo.kızın istediiği gibi düzdüler odanın her bi köşesini baştan tmm dedi ama iş uygulamaya gelince annesinden ayrılmıo.karı koca kardeş oldular kız yüzünden.şimdi bende bu olay karşısında haklı olarak acaip tırstım:uhm:
NİLÜFERRR tablodaki bilgilerimi güncellemek istiyorum 20 haftadayım,cinsiyeti erkek,300 gr ve 20 cm...
ALLAH tamamına erdirsinnnn inşallah ,sağlıklı sıhatli bebekler hepimize nasip etsinn..
bol bol ceviz,balık,muz,badem yemeyi ihmal etmeyin...
amiiiin:Saruboceq:
ben muz dışında yemiom dierlerini
geçen(yani ilk gebeliimi örendiimde) ceviziçi almıştım ben tadına bakana kdr bozulmuşklava:
hee ben zenginim arabayıda kocam taşır dedi bu...lülülülülülü
bende yiyemiyorum yaaa.kuruyemişlerin tadı irenç gelmeye başladı bana nedense...
yaa bende de meyve falan değilde mesela önceden köfteye bayılırdım şimdi göresim yok.çok şaşırtıcı acaba doğum yapınca damak zevkimiz düzelir mi yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?