2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim bebekler üşümez galiba 3ay sonra haziran bide ev üstkatta çok sıcak oluo.o konuda şanslıyız mart anneleri olarak galibazemuszemus

ya bende baston olanları sevmiyorum.ilk etapta almıycam bebek arabası zaten kış çocuğu olucak bizimkiler.ama bir ay sonra alıırm inşallah.bende karyolaını büyüyenlerden alıcam inşallah kızlar.büyüyüncede kullanırım hem.beşiğimiz var.yğenimin kullandığı beşiği kullanıcak kızımda llahın izniyle zaten ilk aylarda geceleri yanımda olucak gündüzleri gene odasında.

bizim bebekler üşümez galiba 3ay sonra haziran bide ev üstkatta çok sıcak oluo.o konuda şanslıyız mart anneleri olarak galibazemuszemus

tabii şekercim öyle bişey olacağından değil ben kendimce öle hissediyorum :kedi:
biz taşınabiliriz bu yıl nereye gideceğimiz de belli dğl o yüzden sadece beşik alıyoruz

tabii şekercim öyle bişey olacağından değil ben kendimce öle hissediyorum :kedi:
biz taşınabiliriz bu yıl nereye gideceğimiz de belli dğl o yüzden sadece beşik alıyoruz

E annelik işte endişhe var dmk.
bende aslında çalışmıo olsam aynı oda istiom ama çalışınca zor olur aynı odada:sinifsinif:
bide görümcemin kızı var hala yatakodasında yatıo6yaşında bide.ayrılmıo.kızın istediiği gibi düzdüler odanın her bi köşesini baştan tmm dedi ama iş uygulamaya gelince annesinden ayrılmıo.karı koca kardeş oldular kız yüzünden.şimdi bende bu olay karşısında haklı olarak acaip tırstım:uhm:

ohhhh içim rahatladı...geçmişe baktığıma değdi doğrusu...şükürler olsun Rabbime...arkadaşım gözün aydın...inan bugün beni en mutlu eden haber bu oldu...darısı sonuç bekleyen tüm annelere ve kuzularına :lepi:

ewt oluyormuş öyle ama aklı ermeden yollıycam odasına naşşş

neyse şekerler hepinizi öpyorum şimdilik kaçıyoruz belki sonra yine gelirizopuyorumnanaktan

NıLÜFERRR tablodaki bilgilerimi güncellemek istiyorum 20 haftadayım,cinsiyeti erkek,300 gr ve 20 cm...
ALLAH tamamına erdirsinnnn inşallah ,sağlıklı sıhatli bebekler hepimize nasip etsinn..
bol bol ceviz,balık,muz,badem yemeyi ihmal etmeyin...

amiiiin:Saruboceq:
ben muz dışında yemiom dierlerini
geçen(yani ilk gebeliimi örendiimde) ceviziçi almıştım ben tadına bakana kdr bozulmuşklava:

kızlar beşiğim geldi,çok sade bişey olmuş.ama on koruması varya onun ölçüsünü yanlış kesmişler yarın gelip tamamlıcaklar....yarın temizler örtülerini takar koyarım fotosunu...yarın dr ye gidip bebişide göreceğim,çok heyecanlaıyım....

yaa bende de meyve falan değilde mesela önceden köfteye bayılırdım şimdi göresim yok.çok şaşırtıcı acaba doğum yapınca damak zevkimiz düzelir mi yine?

etin görüntüsüne dayanamıyorum ben zaten,doğru düzgün et türü şeyler yiyemiyorum,midem kalkıyor...doğumdan sonra düzelir ama....

ben de yarın gidiyorum doktora...ayrıntılı için...inşallah meleğim gösteriri yüzünü.....pek hareketli olmadığı bir saatte randevum ama artık kahvaltıda şeker bombardımanına tutcam yavrumu napıyım...güzel yüzünü görmek istiyorum :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…