2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

etin görüntüsüne dayanamıyorum ben zaten,doğru düzgün et türü şeyler yiyemiyorum,midem kalkıyor...doğumdan sonra düzelir ama....

ya ben de tam tersine et döner iskender falan olsa her gün yerim ...yaa bi de sağlıklı değilmiş biliyorum ama sucuk salam istiyor canım...aşerme kadar değil ama alıp yiyorum arada...azın bi zararı olmaz inşallah....

bu arada beşik gelmiş hayırlı olsun güzel uykular uyusun oğluşun inşallah :)

selkiecim ve snowwhite yarın doktor yolundaymışsınız.inşaallah güzel haberler getirirsiniz bize.bende çoooookkkk özledim meleğimi.

selkie yarın beşiğin fotolarını bekliyorum mutlaka canım ağız tadıyla yatmak nasip olsun inşaallah.
snowcum sucuk falan bende yiyorum arada iyice pişiriyorum.can bu çekiyor valla.
allahım korusun bebişlerimizi.

sağol canım,yarın tamamlasınlar beşiği,temizleyeyim şöyle örtülerini falan sereyim koyacağım buraya ftosunu...ben gümüş simli istemiştim ama beyaz şim atmışlar kulplarına...çekmecelerin kapakları falan gümüş boyalı olaçaktı yapmamışlar,ama böylede fena olmamış...şimdi geri göndersem olmaz...üstüne hediye göndermiler onu n yerine cibinlik birde abajur,

az yemenden bir zarar gelmez,ama et yiyebiliyor olman güzel,bana eti görmek yetiyor...napıçam bilmem...kurubaklagil tüketmeye çalışıyorum bende onun yerine....

öğleden sonra koyacağım fotoyu canım..sabahtan getireceklermiş korkuluğunu...öğleden sonrayada herhalde temizlemiş olurum....böylede koyarım fotosunu ama yarım duruyorr...modeli pek belli etmiyor...

amin canım sağol....darısı başına tez zamanda sen de görürsün inşallah bebeğini....benim de ilk kez bu kadar aram oldu..şimdiye kadar hep iki haftada bir gitmiştim...çok özledim ben de :)

neden bir işi de tam yapmazlar anlamam...ama böyle de hoşuna gittiyse elbette geri yollayıp uğraşmaya değmez...bekliyorum fotoğrafları ben de fikir almış olurum :):):)

özellikle yeşil mercimek etin yerini tutuyormuş zaten....offf çok severim yarın pişireyim bari ....ya ben çok pis boğalıyım cokacimcoook

amin canım sağol....darısı başına tez zamanda sen de görürsün inşallah bebeğini....benim de ilk kez bu kadar aram oldu..şimdiye kadar hep iki haftada bir gitmiştim...çok özledim ben de :)

ya benimde 1 ay oldu görmeyeli çok merak ediyorum nasıl oldu...saat kaçta gideceksin yarın dr ye..benim akşam 5;30 da...şimdi o saat gelmek bilmez....

ya sorma yaa,öyle daha hoşuma gidecekti ama böylede çok sade olmuş,,örtüleriyle çok daha uyum sağlamış aslında ama gözüm gümüş simlerde kaldı....

benimde canım istedi şimdi yarın bende pişireyim bari... :))) sim alıp kendimmi simlesem.. :)))))))))

Son düzenleme:
bende ilk kez bukadar zamandır görmedim bebişimi aslında normali buda ben anormaldim 15 günde bir görmeye gidiyordum.sağlıklı olsunlarda bekleriz önemi yok.

selkiecim simli falan merak ettim bayağı neyse artık yarın görürüz.

hanımefendiler doğru düzgün kimse kilo bildiriminde bulunmadı :mymeka:
durumlar nasıl bakalım, hadii sizi bekliyorum

kızlar bakın bu şekilde bırakıp gittiler yarın tamamlıcaklar....çekmeçeler naıl olmuş...ben o ay yıldızların üzerine gümüş sim istemiştim işste...çekmeçelerin üstüne falan....fotolarda beyaz simler pek belli olmamış....

Eklentiler

• $26102009038.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $26102009037.webp
    17 KB · Görüntüleme: 41
  • $26102009039.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
kızlar bakın bu şekilde bırakıp gittiler yarın tamamlıcaklar....çekmeçeler naıl olmuş...ben o ay yıldızların üzerine gümüş sim istemiştim işste...çekmeçelerin üstüne falan....

cok tatıl gozukuyor canım benim cok begendimkaydirigubbakcemile5
allah gule gule kullanmasını nasıp etsin :Saruboceq:
yarın yerlestırdıkten sonra da koyarsın fotoları canım bakarız...
buarada ben sıtedeyım ama pek yazamıyorum malum is yuzundenn kusura bakmayın artık kafamçokkarıştı

hımmm anladım gözümde canlandı tamamı cidden çok sade ve çok güzel ben de beyaz istiyorum bakalım hayırlısı ama cidden gümüş sim ii olurmurmuş ama böyle de güzel.....

hanımefendiler doğru düzgün kimse kilo bildiriminde bulunmadı :mymeka:
durumlar nasıl bakalım, hadii sizi bekliyorum

cnaım benim ,
kimse bildirmedi sana kilosunu kaydirigubbakcemile
ben bildirdim ama biraz geç oldu aynıyım ben canım :icecream:
sen neler yaptın bakalım nasıl gecıyor gunun :içelim:

gümüşte hoş bence erkek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…