- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.281
etin görüntüsüne dayanamıyorum ben zaten,doğru düzgün et türü şeyler yiyemiyorum,midem kalkıyor...doğumdan sonra düzelir ama....
ya ben de tam tersine et döner iskender falan olsa her gün yerim ...yaa bi de sağlıklı değilmiş biliyorum ama sucuk salam istiyor canım...aşerme kadar değil ama alıp yiyorum arada...azın bi zararı olmaz inşallah....
bu arada beşik gelmiş hayırlı olsun güzel uykular uyusun oğluşun inşallah :)
selkiecim ve snowwhite yarın doktor yolundaymışsınız.inşaallah güzel haberler getirirsiniz bize.bende çoooookkkk özledim meleğimi.
selkie yarın beşiğin fotolarını bekliyorum mutlaka canım ağız tadıyla yatmak nasip olsun inşaallah.
snowcum sucuk falan bende yiyorum arada iyice pişiriyorum.can bu çekiyor valla.
allahım korusun bebişlerimizi.
selkiecim ve snowwhite yarın doktor yolundaymışsınız.inşaallah güzel haberler getirirsiniz bize.bende çoooookkkk özledim meleğimi.
selkie yarın beşiğin fotolarını bekliyorum mutlaka canım ağız tadıyla yatmak nasip olsun inşaallah.
snowcum sucuk falan bende yiyorum arada iyice pişiriyorum.can bu çekiyor valla.
allahım korusun bebişlerimizi.
sağol canım,yarın tamamlasınlar beşiği,temizleyeyim şöyle örtülerini falan sereyim koyacağım buraya ftosunu...ben gümüş simli istemiştim ama beyaz şim atmışlar kulplarına...çekmecelerin kapakları falan gümüş boyalı olaçaktı yapmamışlar,ama böylede fena olmamış...şimdi geri göndersem olmaz...üstüne hediye göndermiler onu n yerine cibinlik birde abajur,
az yemenden bir zarar gelmez,ama et yiyebiliyor olman güzel,bana eti görmek yetiyor...napıçam bilmem...kurubaklagil tüketmeye çalışıyorum bende onun yerine....
amin canım sağol....darısı başına tez zamanda sen de görürsün inşallah bebeğini....benim de ilk kez bu kadar aram oldu..şimdiye kadar hep iki haftada bir gitmiştim...çok özledim ben de :)
neden bir işi de tam yapmazlar anlamam...ama böyle de hoşuna gittiyse elbette geri yollayıp uğraşmaya değmez...bekliyorum fotoğrafları ben de fikir almış olurum :):):)
özellikle yeşil mercimek etin yerini tutuyormuş zaten....offf çok severim yarın pişireyim bari ....ya ben çok pis boğalıyım cokacimcoook
kızlar bakın bu şekilde bırakıp gittiler yarın tamamlıcaklar....çekmeçeler naıl olmuş...ben o ay yıldızların üzerine gümüş sim istemiştim işste...çekmeçelerin üstüne falan....
hanımefendiler doğru düzgün kimse kilo bildiriminde bulunmadı :mymeka:
durumlar nasıl bakalım, hadii sizi bekliyorum
bende yiyemiyorum yaaa.kuruyemişlerin tadı irenç gelmeye başladı bana nedense...
sağol canım,yarın tamamlasınlar beşiği,temizleyeyim şöyle örtülerini falan sereyim koyacağım buraya ftosunu...ben gümüş simli istemiştim ama beyaz şim atmışlar kulplarına...çekmecelerin kapakları falan gümüş boyalı olaçaktı yapmamışlar,ama böylede fena olmamış...şimdi geri göndersem olmaz...üstüne hediye göndermiler onu n yerine cibinlik birde abajur,
az yemenden bir zarar gelmez,ama et yiyebiliyor olman güzel,bana eti görmek yetiyor...napıçam bilmem...kurubaklagil tüketmeye çalışıyorum bende onun yerine....
hanımefendiler doğru düzgün kimse kilo bildiriminde bulunmadı :mymeka:
durumlar nasıl bakalım, hadii sizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?