- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.301
cok tatıl gozukuyor canım benim cok begendimkaydirigubbakcemile5
allah gule gule kullanmasını nasıp etsin :Saruboceq:
yarın yerlestırdıkten sonra da koyarsın fotoları canım bakarız...
buarada ben sıtedeyım ama pek yazamıyorum malum is yuzundenn kusura bakmayın artık kafamçokkarıştı
hımmm anladım gözümde canlandı tamamı cidden çok sade ve çok güzel ben de beyaz istiyorum bakalım hayırlısı ama cidden gümüş sim ii olurmurmuş ama böyle de güzel.....
kızlar bakın bu şekilde bırakıp gittiler yarın tamamlıcaklar....çekmeçeler naıl olmuş...ben o ay yıldızların üzerine gümüş sim istemiştim işste...çekmeçelerin üstüne falan....fotolarda beyaz simler pek belli olmamış....
kızlar bakın bu şekilde bırakıp gittiler yarın tamamlıcaklar....çekmeçeler naıl olmuş...ben o ay yıldızların üzerine gümüş sim istemiştim işste...çekmeçelerin üstüne falan....fotolarda beyaz simler pek belli olmamış....
Selkie güle güle kullan....
Gerçekten çok güzeller canım...
komik olcak ama ben cevizi seviom sadece yemek aklıma gelmio nedense saolsun eşiminde aklına gelmio.yada okdr çok şey yiyomki sıra gelmiokaydirigubbakcemile3
gümüşte hoş bence erkek için
canım bence çok sade ve çok güzel olmuş.ama eğerki gümüş sim istiyorum diyorsan evet kendin yapabilirsin.güle güle kullansın minik oğlun.bende hep beyaz düşünüyorum ama bakalım ne olacak.
cnm beyaz süpper bayıldım.güle güle kullansın bebekin:Saruboceq:
selkiecim çok nazif çok hoş gerçektenkızlar bakın bu şekilde bırakıp gittiler yarın tamamlıcaklar....çekmeçeler naıl olmuş...ben o ay yıldızların üzerine gümüş sim istemiştim işste...çekmeçelerin üstüne falan....fotolarda beyaz simler pek belli olmamış....
evet çoğu yok piyasada, bildirmedi kötükedihüsocnaım benim ,
kimse bildirmedi sana kilosunu kaydirigubbakcemile
ben bildirdim ama biraz geç oldu aynıyım ben canım :icecream:
sen neler yaptın bakalım nasıl gecıyor gunun :içelim:
işte ben buna gülerim hanfendü :roflol:Gamzeciğim,
Malesef benim henüz bir tartım yok...
Biliyorsun, ben fakir bir hamileyim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selkiecim çok nazif çok hoş gerçekten
ben de eğer karyola olursa, beyaz düşünüyorum
peki bişey sorucam, sölediysen de kaçırmış olabilirim; neden erkenden kurdurdun arkadaşım :uhm:
evet çoğu yok piyasada, bildirmedi kötükedihüso
idare eder tatlım
cumt. gripten dolayı işe gelmediğim için, işlerim birikmişti
onları toparladım, yoğundum biraz
pooff işten çok soğudum ben ya :1ninca:
onun dışında iyiyim şükür, dediğiniz gibi bol bol mandalina ve limonata tükettim gribi atlattım sayılır :lepi:
Şeniz
işte ben buna gülerim hanfendü :roflol:
selkiecim çok şeker bebikin odası çok beğendim güle güle yaşasın Emir bey o beyazların içinde
mrblar kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim 1 hafta oldu girmiyorum..
umarım herkes iyidir.bizde çok iyiyiz.
selkie bebişinin eşyaları çok güzel güle güle kulansın..
Sağol selkiecim
Herkese huzurlu akşamlar...opuyorumnanaktan
canım sağol,darısı başına inşallah....
herkese günaydın.... dün akşam üstü dr. a gittik cinsiyet için. oturmuş poposunun üzerine kol bacak oynatıp duruyor. ama % 90 kız mış. eşim çok sevindi bu duruma. sağlığı da yerindeymiş. mutlu mesut geldik. sevk işleri için tekrar gideceğim. bir daha bakarız dedi.
sağlıklı olduğunu duymak o kadar mutlu ediyor ki. darısı tüüüüüm annelere inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?