2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm anladım gözümde canlandı tamamı cidden çok sade ve çok güzel ben de beyaz istiyorum bakalım hayırlısı ama cidden gümüş sim ii olurmurmuş ama böyle de güzel.....

sağolun kızlar,böyle fazla belli olmadı ama yarın yeniden koyacağım fotoları...
örtülerde aynı öyle ay yıldızlı....uymuş gerçi ama gümüş simde kaldı gözüm....çekmeçeleri arkaya bakar şekilde yaptırdımki duvara dayayınca beşiği bir taraf kullanılamıyor...kapaklar açılmıyor,böyle daha rahat kullanırım diye düşündüm...

canım bence çok sade ve çok güzel olmuş.ama eğerki gümüş sim istiyorum diyorsan evet kendin yapabilirsin.güle güle kullansın minik oğlun.bende hep beyaz düşünüyorum ama bakalım ne olacak.

cnm beyaz süpper bayıldım.güle güle kullansın bebekin:Saruboceq:

Selkie güle güle kullan....

Gerçekten çok güzeller canım...

canım sağol... opuyorumnanaktan

komik olcak ama ben cevizi seviom sadece yemek aklıma gelmio nedense saolsun eşiminde aklına gelmio.yada okdr çok şey yiyomki sıra gelmiokaydirigubbakcemile3

ay hele ceviz,,hiç yiyemiyorum:)bunda herşeyden tiksindim zaten ama deli gibi mandalina yiyiyorum...

gümüşte hoş bence erkek için

gümüş bencede güzel yakışıyor erkek çocuklarına...

canım bence çok sade ve çok güzel olmuş.ama eğerki gümüş sim istiyorum diyorsan evet kendin yapabilirsin.güle güle kullansın minik oğlun.bende hep beyaz düşünüyorum ama bakalım ne olacak.

çok beyaz oldu beşiğimiz ama bir avantajı oldu, yarın öbür gün dolap falan yaptıracak olursam kolay tuttururlar rengini ........hem beyaz çok masum duruyor...

cnm beyaz süpper bayıldım.güle güle kullansın bebekin:Saruboceq:

teşekkürederim canım

arkadaşlar daha güzelleri sizin olsun inşallah....opuyorumnanaktan

selkiecim çok nazif çok hoş gerçekten
ben de eğer karyola olursa, beyaz düşünüyorum

peki bişey sorucam, sölediysen de kaçırmış olabilirim; neden erkenden kurdurdun arkadaşım :uhm:
cnaım benim ,
kimse bildirmedi sana kilosunu kaydirigubbakcemile
ben bildirdim ama biraz geç oldu aynıyım ben canım :icecream:
sen neler yaptın bakalım nasıl gecıyor gunun :içelim:
evet çoğu yok piyasada, bildirmedi kötükedihüso

idare eder tatlım
cumt. gripten dolayı işe gelmediğim için, işlerim birikmişti
onları toparladım, yoğundum biraz
pooff işten çok soğudum ben ya :1ninca:
onun dışında iyiyim şükür, dediğiniz gibi bol bol mandalina ve limonata tükettim gribi atlattım sayılır :lepi:
Şeniz
Gamzeciğim,
Malesef benim henüz bir tartım yok...
Biliyorsun, ben fakir bir hamileyim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
işte ben buna gülerim hanfendü :roflol:

teşekkürederim canım,canım ben şimdiden aldım ki benim son aylarım çok ağır geçmişti ilkinde,ve son aylardaki hazırlıkları çok zor tamamlamıştım...ve yorgunluktan dolayı şiddetli bel ağrıları yaşadım yataklık oldum,bebeğim erken doğdu...bunda herşeyi şimdiden tamamlamak istedimki son aylarda dinlenmeye bol zamanım olsun....birde benim yardımcı olaçak kimsemde yok yanımda yalnızım ve herşeyle kendim ilgilemek zorundayım....

mrblar kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim 1 hafta oldu girmiyorum..
umarım herkes iyidir.bizde çok iyiyiz.
selkie bebişinin eşyaları çok güzel güle güle kulansın..

geçmişe biraz baktım herkes iyi anladığım kadarıyla.Grip olanlara geçmiş olsun bol bol C vitamini alın.SEYYALTANER RABBıM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN EŞıNE.herkese iyi geceler.

merhaba arkadaşlar biz geldik nasılsın? umarım iyisinizdir.ben uzun zamandır giremiyordum.malumunuz bir guner bide karnımdaki resmen savaş veriyorum ama sağlıklıyız çok şükür. sıhhatimiz yerinde şu anda 13-14 haftalık hamileyim ve kızımın kız kardeşi olacağını öğrendik.erken gösterdi buda :) bu arada hiç bulantım falan olmadı hamile olduğumu öğrendiğim andan beri sadace 2 gun mide bulantım oldu.o kadar başka olmadı.kızımda öle olmadığı için enteresan geldi ama her gebelik bir olmuyormuş. :)

herkese günaydın.... dün akşam üstü dr. a gittik cinsiyet için. oturmuş poposunun üzerine kol bacak oynatıp duruyor. ama % 90 kız mış. eşim çok sevindi bu duruma. sağlığı da yerindeymiş. mutlu mesut geldik. sevk işleri için tekrar gideceğim. bir daha bakarız dedi.
sağlıklı olduğunu duymak o kadar mutlu ediyor ki. darısı tüüüüüm annelere inşallah....

kızlar günaydın..nasılsınız?güzel bir gün geçirmenizi dilerim...

canım gözün aydın...kızın hayırlı olsun.... bende bu gün dr ye gideceğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…