- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.321
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum hepinizden rabbim razı olsun darısı inşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına....
yerin varsa al sen yine dolabını falan sonra bebeği geçireceğin odaya kurdur takımı ama beşiğni kendi odana kurdur,,,nasılsa sonra dolap falan lazım olacak....ayırdığında odası takım durur....
herkese günaydın.... dün akşam üstü dr. a gittik cinsiyet için. oturmuş poposunun üzerine kol bacak oynatıp duruyor. ama % 90 kız mış. eşim çok sevindi bu duruma. sağlığı da yerindeymiş. mutlu mesut geldik. sevk işleri için tekrar gideceğim. bir daha bakarız dedi.
sağlıklı olduğunu duymak o kadar mutlu ediyor ki. darısı tüüüüüm annelere inşallah....
canım yaa hem ev 2+1 hem kira hemde kocişkom askerden gelip şöyle biraz para kazanmaya başlasında o zaman gider en iyyiiside alırım yavruma şimdi kullanmayacağım şeylere para vermek biraz saçma geliyor eşim hiç askere gitmemiş olsa ben değil oda canınıda çıakrtırım da :):):):): şimdi doğumdan sonra bebğin durumunu bilemeyiz nakit param biraz kalsın baktım hala o para bebek odası için ayrılmış şekilde duruyor çok şükür der girerim çileğe şak diye alır çıakrım valla :):)::):)
herkese günaydın.... dün akşam üstü dr. a gittik cinsiyet için. oturmuş poposunun üzerine kol bacak oynatıp duruyor. ama % 90 kız mış. eşim çok sevindi bu duruma. sağlığı da yerindeymiş. mutlu mesut geldik. sevk işleri için tekrar gideceğim. bir daha bakarız dedi.
sağlıklı olduğunu duymak o kadar mutlu ediyor ki. darısı tüüüüüm annelere inşallah....
kızlar bugün 4 lü test sonucumuzu alıcaz hayırlısıyla
Efet,
Bu bir teklif... Hatta armada yapalım beraber... Yemek yeriz cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Tüm Mart annelerine günaydın der, güzel bir gün dilerim..
Canımcım gözünaydın kızın oluyormuş, benim kıza arkadaş geliyor desene,Allah sağlık sıhhat versin tüm bebişlere, sevindim senin adına herşeyin yolunda olması güzel..
Elifcim, dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerle gel inşallah..
Selkie, canım Emir in beşiği hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla yatırmayı nasip etsin, gümüş simli de güzel olur evet ama böyle de hoş görünüyor bence, beyaz rengin asaleti farklıdır, iyi bir seçim yapmışsın, bugun doktora da gidiyormuşsun, oğlunu gör bakalım, büyümüştür o şimdi..
yoh yaaaaaa...
sana yakın olucak dimi zilli..merkezde buluşalım bana yakın olsun nede olsa hamileyim ehe...
yaa kızılaya gel benim armadaya gelmem uzun sürer sen her halukarda arabaya binicen bari gelmişken kızılaya kadar gelirsin...
selkie yirim ben onun beşiğinide yattığı totosunuda yirim.
benimki dün gece tekmeden uyutmadı zaten griptim acaip uykusuzum...
hepinize bol günaydın...
haklısın canım,evde küçükmüş,bir beşik yeterli olur o zaman bencede...hem belki ilerde daha büyük bir yere geçer ona göre eşya alırsınız...şimdi zaten eşyadan falan anlamaz bebek...ama gelsin şöyle 5 yaşlarına nasıl kendileri beğenip alıyorlar...şimdilik beşik ve bebek arabası alsam yeter zaten...mama sandelyesi falan bunlar hemen kullanılmıyor....zaten bence gereklide değil...hem bazı çocuklar mama sandalyesinde oturmuyor...bizim karşıdaki komşunun bebeği hiç durmuyor mesela mama sandelyesinde...
günaydınlar arkadişler,.güzel bir gün diliyorum,:lepi:elif ba test sonucun inşallah süper çıkar,bu arada selkie bebikin odası çok güzel,diğer fotolarıda dört gözle bekliyoruz,.beyaz renk gerçekten çok güzel duruyoo.:lepi: :lepi:
anladım canım :çok üzgünüm:teşekkürederim canım,canım ben şimdiden aldım ki benim son aylarım çok ağır geçmişti ilkinde,ve son aylardaki hazırlıkları çok zor tamamlamıştım...ve yorgunluktan dolayı şiddetli bel ağrıları yaşadım yataklık oldum,bebeğim erken doğdu...bunda herşeyi şimdiden tamamlamak istedimki son aylarda dinlenmeye bol zamanım olsun....birde benim yardımcı olaçak kimsemde yok yanımda yalnızım ve herşeyle kendim ilgilemek zorundayım....
yess kaydirigubbakcemile5kıslar site de sorun avrdı sanırım daha yeni düseldi :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?