2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın hepinize opuyorumnanaktan
sitede akşamdan beri bir sorun var sanırım.çok zor girebildim.bu aradaelif ba güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

kızlar sitede sorun vardı...ben rapor aldım evime gidip yatıcam kendinize dikkat edin iyi hissedersem evden bakarım size öpüyorum hepiniziii...

anladım canım :çok üzgünüm:
inşaallah bu bebişte öyle sorunların olmaz :1hug:

yess kaydirigubbakcemile5

amin canım ,inşallah yaşamam...hiç birimiz yaşamayalım inşallah

kızlar sitede sorun vardı...ben rapor aldım evime gidip yatıcam kendinize dikkat edin iyi hissedersem evden bakarım size öpüyorum hepiniziii...

geçmiş olsun canım.......

evet kızlar beşiğimiz tamamlandı son haali burda.......

Eklentiler

• $27102009040.webp
    27 KB · Görüntüleme: 58
  • $27102009041.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $27102009042.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $27102009043.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $27102009044.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 65
zelişcim inanki cok sewindim gözünaydın canım seni çok iyi anlıorum cünkü bende amniyosentez sonuclarımı bu cuma ALICAM..ıNSALLAH ALLAH IM BENı DE SEWıNDıRıR:Saruboceq:

geçmiş olsun dilacım dinlenmene bak.
evet kızlar beşiğimiz tamamlandı son haali burda.......

canımcım bayıldım çok güzel olmuş sade ve çok şık.Allahım sağlıkla yatırmayı nasip etsin oğlunu.

günaydın kzçeler
ya benim nedense iki gündür sebesiz yere canım sıkılıyor,ruhum daralıyor,kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense,göbişim büyüdü,hele akşamları davul gibi oluyo,ama iki gündür bebek iyi mi herşey yolunda mı diye düşünür oldum,randevuyada daha üç hafta var ya onunda stresi,sıkıntısı var be de tabi,hareket vs hiç bişi hissetmiyorum,bebeğim ne zaman kendisini bana belli ettiricek
zaten yemek yiyemiyorum,salçalı yemekleri kesinlikle yiyemiyorum,düzenli beslenemiyorum,tam olarak yemek pişiremiyorum,bi tabak yemek vericek kimse de yok aç kalıyorum
offfffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ev de oturduğum yerde dağ başı zaten böle kaldım işte

canım cok güzel begenmişsin bebeişin yatagını bembeyaz süperr..güle güle kullansın..bu arada nereden aldın..hangi marka

canım sağol,ben modoko dan aldım istanbulda,mağazanın adı mutlu genç bebe,ben modeli kendim cizdirdim...banaçindeki ortaped,k yatak hariç 800 tl ye mal oldu....ağacı boyası kaliteli ve sağlıklı tavsiye ederim....

az önce yazdım ama bağlantı problemi yüzünden çıkmamış yazdıklarım.....biz de bu sabah doktordaydık...kızım kocaman olmuş :) 25cm - 450gr...çoook güzeldi....CDye kaydetti doktor teyzesi görüntülerini sabahtan beri onlara bakıyorum...videolardan birinde öyle bir gülümsüyor ki ben iyiyim der gibi bayıldımmmmm....çok şükür çok sağlılklı dedi doktor...avatarımdaki kızım görüntüsü....galiba bana benziyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…