- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.361
az önce yazdım ama bağlantı problemi yüzünden çıkmamış yazdıklarım.....biz de bu sabah doktordaydık...kızım kocaman olmuş :) 25cm - 450gr...çoook güzeldi....CDye kaydetti doktor teyzesi görüntülerini sabahtan beri onlara bakıyorum...videolardan birinde öyle bir gülümsüyor ki ben iyiyim der gibi bayıldımmmmm....çok şükür çok sağlılklı dedi doktor...avatarımdaki kızım görüntüsü....galiba bana benziyorkaydirigubbakcemile3
canım sağol,darısı başına ,,,sende böyle bişey yaptırabilirsin istersen.........
canım ay maşşalh prensese,,bende akşam göreceğim yakışıklımı?
bu arada sitede hala sorun var sanırım...
merhaba arkadaşlar..bende 20 haftalık hamileyim..üçlü testim riskli oldugu için 10 gun once amniyosentez yaptırdım..ve bi kac gundur idrarımıı kacırır gıbı gunde bır kere gelen bı akıntım var..acaba normalmidir..gebelık haftası ılerledıgı ıçınmı yoksa amnıyosentezden mı bılgısı olan varmı..yoksa doktoramı gıtmelıyım heemen..
gerçekten çok şık, çok güzelevet kızlar beşiğimiz tamamlandı son haali burda.......
ayy harika maşaallah kocaman olmuş ya 450 graz önce yazdım ama bağlantı problemi yüzünden çıkmamış yazdıklarım.....biz de bu sabah doktordaydık...kızım kocaman olmuş :) 25cm - 450gr...çoook güzeldi....CDye kaydetti doktor teyzesi görüntülerini sabahtan beri onlara bakıyorum...videolardan birinde öyle bir gülümsüyor ki ben iyiyim der gibi bayıldımmmmm....çok şükür çok sağlılklı dedi doktor...avatarımdaki kızım görüntüsü....galiba bana benziyorkaydirigubbakcemile3
Özlemcim öncelikle geçmiş olsun hayırlısı inşallah aynı şey benim başımada geldi bence mutlaka doktorunla görüş hatta hemen için rahat olsun beni doktorum hemen çağırıp muayene etmişti bebeğin suyuyla alakalı olabilir enfeksiyon vardı bende muhtemelen öle bişeydir seninde ilaç kullandım..merhaba arkadaşlar..bende 20 haftalık hamileyim..üçlü testim riskli oldugu için 10 gun once amniyosentez yaptırdım..ve bi kac gundur idrarımıı kacırır gıbı gunde bır kere gelen bı akıntım var..acaba normalmidir..gebelık haftası ılerledıgı ıçınmı yoksa amnıyosentezden mı bılgısı olan varmı..yoksa doktoramı gıtmelıyım heemen..
ayy harika maşaallah kocaman olmuş ya 450 gr
acaba her dr. cd veriyor mu kaydirigubbakcemile
ben de istiyorm hem de çokkk :asigim:
çok isterim ama burda seçenekler sınırlı ve kışın acayip derecede is oluyor burada...malum erzurum aylarca yanıyor kaloriferler...çok kirlenir diye korkuyorum...tamam silinir ama çıkmayabilir bir süre sonra...açılmayn çekmecelerin içlerindeki eşyalar bile islenebiliyor...çok sinir bir durum......önümüzdeki ay bakacağım ben de bir şey..inşallah güzel bir şey bulabilirim ama sadece beşik değil uyku setini de çook beğendim...tam takım olmuş...çok zevklisin walla :)
teşekkürler teyzesi...inş. çabucak vakit geçer akşam.... olur ben gece uyuyamadım resmen heyecandan ki öyle bir insan da değilimdir....niye sabah olmuyor diye sinir oldum uyandıkça :bbo:
Slmm kızlar geçmişe pek bakamadım sorun var her şey yolundadır umarım.
Bugün biz kuzumla buluşucaz 6.30 da çok heyecanlıyım herşey yolundadır umarım.
SELKıE beşik çok şık cnm hemde kullanışlı Allh bu beşikte başlayıp bütün ömrü boyunca hep güzellikler versin uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah..
SELKIE besik cok guzel. insallah bebisin icinde cok masum bir sekilde yatacak.
gerçekten çok şık, çok güzel
iyi günlerde kullanırsın inş.
ee peki o zamana kadar kirlenecek ama bunlar :sm_confused:
ayy harika maşaallah kocaman olmuş ya 450 gr
acaba her dr. cd veriyor mu kaydirigubbakcemile
ben de istiyorm hem de çokkk :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?