2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim moralim cok bozuk dun doktora gittim ve halen kalp atısları yok benim bebeklerin.
biri 3,5 mm biri 4 mm ama kalpleri atmiyor.

doktor atmaya baslamıs olmaları lazımdı dedi.
daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum ama onda kese icinde bebegi gorememislerdi.
carsamba tekrar gidicem..

birde kasık agrılarım ve goguslerimde ki hassasiyette kalmadı. dokununca cok hafif aciyor goguslerim. zaten mide bulantım falan hic olmamaıstı cok korkuyorum.

hayırlı olsun canım allah bebişini kucagına almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq:

teşekkürler cnm, inşallah hepimize nasip olur.

ama endişeliyim biraz. 2 gün arayla hafif kanamam oldu, koyu kırmızı-açık kahve. uzun sürmedi. 4 gün raporluyum, bugün yatışımın 3. günü oldu. Hamilelik belirtim yok göğüslerdeki acıdan başka. .. İnşallah başıma gelmez aklıma gelen şeyler... :1no2:

canım hemen üzülme Rabbim büyük inşallah çarşamba günü kalp atışlarını duyarsın ,Rabbim yardımcın olsun.

canım bende senin gibiyim 10 gündür kahverengi lekelenmelerim oluyo ama benim hiç kırmızıya dönüşmediler bendede göğüs ve kasık ağrısından başka bir belirtim yok Allah ikimizinde yardımcısı olsun peki senin lekeler hala geliyormu...

gunaydın arkadaşlar .. yenı gelen arkadaşlar hoşgeldınızzzzz
......... sanırım hepımız az ya da cok bır takım sorunlar yasıyoruz .. sanırım artık hamılelıkler eskısı kadar rahat ve sorunsuz gecmıyor .. yasadıgımız cevre yedıgımız yıyecekler stress ve yaşam kosulları bızı sandıgımızdan daha cok etkılıyor ... inşallah bu sıkıntıları atlatır ve saglıcakla kucagımıza alırız bebeklerımızı ...

merhaba arkadşlar benide listeye ekleyelim.Bende mart annesiyim.sat:30 mayıs.7 hafta 5 gunluk.Herkes Allahın izniyle bebişlerini kucaklarına alırlar...

slm arkadaşlar bugün testten sonra ilk defa dr a gittim dr değerin gayet iyi olduğunu şimdilik sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi haftaya c.esi keseleri görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım sositososito

merhaba arkadşlar benide listeye ekleyelim.Bende mart annesiyim.sat:30 mayıs.7 hafta 5 gunluk.Herkes Allahın izniyle bebişlerini kucaklarına alırlar...

slm arkadaşlar bugün testten sonra ilk defa dr a gittim dr değerin gayet iyi olduğunu şimdilik sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi haftaya c.esi keseleri görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım sositososito

arkadaşlar hoşgeldiniz...gözünüz aydın Rabbim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi nasip eder...

arkadaşlar ben bugun yıllık izne ayrılıorumm hepinizi çok öpüorum kendinize ve bebişlere ii bakın allah izin verirsee 15 GÜN SONA BURDAYIM HEPıNıZı ÖZLıCEMMM BENı UNUTMAYINNNN

benim 10 gündür sürmüyor iki kez başıma geldi, ama endişe veriyor tabii ki. POzitif düşünelim, güzel şeyler olsun. İnşallah kalp atışlarını duyarız kısa zamanda...

slm sirius sanırım tatile çıkacaksın öncelikle iyi tatiller diliyorum

tatil için denize mi gideceksin eğer öyleyse bu aylarda denize girmek tehlikeli mi acaba

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |hemide iki kese görüldü
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |kese görüldü:ecrin_bebek:delikafadulden
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:teytey:
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70| |kese görüldü:teytey:
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5| |kese görüldü:ecrin_bebek:
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59| |kese görüldü:ecrin_bebek:
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65| |kese görüldühihoyyyt
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51| |kese görüldü:sm_cool:
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5| |kese görüldü:sm_cool:
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65| |kese görüldü:lepi:hihoyyyt
19|elitu |27|26 Mayıs|2 Mart|72| |kese görüldühihoyyyt
20|gulencim |22|29 Mayıs|4 Mart|54| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
21|misran |31|29 Mayıs|5 Mart|53| |kese görüldü:ecrin_bebek:
22|emine038 |22|5 Haziran|. ....|58|
23|edebiyatci222 |27|6 Haziran|13 Mart|80| |kese görüldü
24|blueangel42 |27|18 Haziran|25 Mart|52|
25|beyaz06 |28|19 Haziran|26 Mart|50|
26|xBettyx |31|11 Haziran|18 Mart|60|
27|rose3242 |..|30 Mayıs|
28|shivaree |..|4 Haziran|11 Mart|..| |kese görüldü:lepi:

[/table]

selamlar arkadaşlar,.şimdi doktordan geliyorum,kalp atışlarını duyarım ümidiyle gittim,kalp atışı daha yok,haftaya cumartesi tekrar çağırdı,.ilk önce karnımdan baktı,kesede yamukluk olabilir,birde aşşağıdan bakalım dedi,aşşağıdan baktı,böyle daha iyi gözüküyo falan dedi,.benim tabi elim ayağım titriyo,.gayet iyi dedi sonra ama yine içime kurt düştü,.şu an 5 hafta 4 günlükmüşüm.normalmidir kalp atışını duymamak..:uhm:mafoldumbenmafoldumben

slm canım...
5+4 ikne kalp atısını duymamak normal canım.haftaya cumartesı gıttıgınde kalp atısını duyarsın sakın merak etme.uzme sakın kendını cunku uzulcek konu degıl daha cok erken kalp atısını duymak ıcın.dr ye guven canım.
saglıklı hamılelıkler..

canım korkam bende ilk gittiğimde duyulmadı sonra duyuldu bak sakın kafana takma allah korusun meleğinie stres iyi değil inan stres yapcak bi durum değil bak googlede araştır bi ben araştırdım genelde 6 dan sonra duyuluyomuş canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…