- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.041
hayırlı olsun canım allah bebişini kucagına almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq:
canım hemen üzülme Rabbim büyük inşallah çarşamba günü kalp atışlarını duyarsın ,Rabbim yardımcın olsun.kızlar benim moralim cok bozuk dun doktora gittim ve halen kalp atısları yok benim bebeklerin.
biri 3,5 mm biri 4 mm ama kalpleri atmiyor.
doktor atmaya baslamıs olmaları lazımdı dedi.
daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum ama onda kese icinde bebegi gorememislerdi.
carsamba tekrar gidicem..
birde kasık agrılarım ve goguslerimde ki hassasiyette kalmadı. dokununca cok hafif aciyor goguslerim. zaten mide bulantım falan hic olmamaıstı cok korkuyorum.
teşekkürler cnm, inşallah hepimize nasip olur.
ama endişeliyim biraz. 2 gün arayla hafif kanamam oldu, koyu kırmızı-açık kahve. uzun sürmedi. 4 gün raporluyum, bugün yatışımın 3. günü oldu. Hamilelik belirtim yok göğüslerdeki acıdan başka. .. İnşallah başıma gelmez aklıma gelen şeyler... :1no2:
merhaba arkadşlar benide listeye ekleyelim.Bende mart annesiyim.sat:30 mayıs.7 hafta 5 gunluk.Herkes Allahın izniyle bebişlerini kucaklarına alırlar...
slm arkadaşlar bugün testten sonra ilk defa dr a gittim dr değerin gayet iyi olduğunu şimdilik sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi haftaya c.esi keseleri görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım sositososito
canım hemen üzülme Rabbim büyük inşallah çarşamba günü kalp atışlarını duyarsın ,Rabbim yardımcın olsun.
canım bende senin gibiyim 10 gündür kahverengi lekelenmelerim oluyo ama benim hiç kırmızıya dönüşmediler bendede göğüs ve kasık ağrısından başka bir belirtim yok Allah ikimizinde yardımcısı olsun peki senin lekeler hala geliyormu...
slm sirius sanırım tatile çıkacaksın öncelikle iyi tatiller diliyorum
tatil için denize mi gideceksin eğer öyleyse bu aylarda denize girmek tehlikeli mi acaba
selamlar arkadaşlar,.şimdi doktordan geliyorum,kalp atışlarını duyarım ümidiyle gittim,kalp atışı daha yok,haftaya cumartesi tekrar çağırdı,.ilk önce karnımdan baktı,kesede yamukluk olabilir,birde aşşağıdan bakalım dedi,aşşağıdan baktı,böyle daha iyi gözüküyo falan dedi,.benim tabi elim ayağım titriyo,.gayet iyi dedi sonra ama yine içime kurt düştü,.şu an 5 hafta 4 günlükmüşüm.normalmidir kalp atışını duymamak..:uhm:mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?