2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyy çok güzel
inş bende listeye girerim

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |hemide iki kese görüldü
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |kese görüldü:ecrin_bebek:delikafadulden
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:teytey:
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70| |kese görüldü:teytey:
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5| |kese görüldü:ecrin_bebek:
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59| |kese görüldü:ecrin_bebek:
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65| |kese görüldühihoyyyt
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51| |kese görüldü:sm_cool:
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5| |kese görüldü:sm_cool:
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65| |kese görüldü:lepi:hihoyyyt
19|elitu |27|26 Mayıs|2 Mart|72| |kese görüldühihoyyyt
20|gulencim |22|29 Mayıs|4 Mart|54| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
21|misran |31|29 Mayıs|5 Mart|53| |kese görüldü:ecrin_bebek:
22|emine038 |22|5 Haziran|. ....|58|
23|edebiyatci222 |27|6 Haziran|13 Mart|80| |kese görüldü
24|blueangel42 |27|18 Haziran|25 Mart|52|
25|beyaz06 |28|19 Haziran|26 Mart|50|
26|xBettyx |31|11 Haziran|18 Mart|60|
27|rose3242 |..|30 Mayıs|
28|shivaree |..|4 Haziran|11 Mart|..| |kese görüldü:lepi:
29|tırtıl kelebek |..|9 Haziran|15 Mart|..| |kese görüldü
[/table]

haklısınız arkadaşlar.daha erken sanırım:1hug:ÜZÜLMEK YOK:lepi: :lepi:

ben de senin gibiyim sanırım dr bana haftaya gel dedi ama ben de sabır yok acaba görünür mü görünmez mi bir şey olur mu düşünmekten kafayı yiycez eşimle. ben 4 ay önce dış gebelik yaşadım bu yüzden çok korkuyorum galiba

ama kötü düşünmemek lazım kendine de bebişe de iyi bak

sen kaç haftalıksın canım,.inan doktor öyle söyleyince acaayip panik yaptım,her tarafım titremeye başladı:1shok: :1shok:

Canım okudun demı gÜzelım 10 haftaya kadar bıle duyulmaya bılırmıŞ sakın stres yapmayın bence Şu an stres Çok aksı yÖnde etkılıyor bızı yÜce mevlam herkesın meleĞını baĞıŞlasın

sımenaycım senın dr un adı selcuk arslan mı yoksa .. nete baktım cok ıyı bır dr dıye tanıtmışlar ..odul falan almiş..

Merhaba Cans, evet doktorum Selçuk Arslan, özel muayenehanesi de varmış ama hastane de yeterince işim görülüyo, bu yüzden muayenehanesine gitme gereği duymuyorum şimdilik, ilerleyen zamanlarda gerekirse giderim ama hastane çok ilgili ve temiz, ayrıca araştırdım, orada doğum yapanlarla da konuştum, (bizzat doğan bebekleri bile gördüm) hepsi de çok memnundu, buda bana güven veriyo açıkçası.

ben de 5+2 haftalığım ben daha keseyi bile göremedim yaaa :gitme:

merhaba betty hoşgeldına.s. .. tekrar buradan da tebrık edeyım .. inşallah saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı... kısmette burada buluşmak varmış .. inşallah hiçbırımız halkadan kopmayız...

Günayddııınnnn. :)

Kandiliniz mübarek olsun bayanlar. Allah dualarımızı kabul etsin, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

merhabaa,
yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, Allah sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.
herkese iyi kandiller...

esterya canım, bozma moralini nolur... iyi düşünelim iyi olacak herşey... vücunudu dinleme, kötü şeylerin habercilerini arama arkadaşım. zor biliyorum ama böyle yapmamız lazım. Allah sabır versin çarşambaya kadar, çarşamba senden haber alıp bayram yapıcaz inşallah...

kızlar kandiliniz mübarek olsun.ben bu aralar çok sık giremiyorum inanılmaz bir uyku haliyle boğuşuyorum.bir de internetim kablosuz olunca daha fazla radyasyon yayar korkusuyla 3 aylık önemli dönemin geçmesini bekliyorum.sizde dikkat edin kızlar.ara ara girip neler yaptığınıza,durumlarınıza bakıyorum.beni unutmayın kızlar.hepiniz ve bebişleriniz Allaha emanet olun.

hoşbulduk canım tşk ederim.. önce tüp bebekte sevinç ve üzüntülerimizi paylaştık inş. burada devam edelim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra bile alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…