- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.641
ya arkadaşlar bi de benim kızın hareketleri bayağı bir oturdu saat olarak..önceleri ben de geceleri çok hissediyordum ama galiba artık benimle beraber uyuyor...ben 5:45 gibi kalkıyorum okula gitmek için ama hanımefendi 10 buçuğu buluyor...daha sonra 3 ten sonra hareketleniyor ve akşam babası gelince 7 gibi...9-10 gibi yatmadan bir kaç kes daha hissediyorum...sonra uyuyoruz....genelde böyle çok nadiren farklı saatlerde hissediyorum...sabahları eşim benimle kalkmış olursa bazen o da bize eşlik ediyor ama kızım uykucu galiba 10 buçuktan önce pek hareketli değil....annesine çekmiş...
benimkide ben gece saat 11 gibi benle birlikte yatıryo... ama gece 3 de bir kalkıyoruz... daha sonra tekrar uyuyoruz birde arkadaşlar ben hamileliğim ilk gününden itibaren sabah ezanına kalkıyorum.. benim ki sanırım imam olacak... saolsun dinine bağlı bir çocuk aynı babası gibi uyumayı hiç sevmiyor hı birde açıkmaya gör hemen tepikliyor yerimseniben
ama herşeye ramen çok güzel bir duygu Rabbim herkeze nasip etsin inşAllah
selam
şimdi doktordan geliyorum sabah 9:30 dan beri bekliyorum beklemek problem değilde yeterki iyi şeyler duyasın 22 haftalıksın fakat bebeğin kafası 21 haftalık görünüyor 1 hafta geri dedi doktor bunun için sana doktor önereceğim dedi kızzllaarr ben çokkk kötüyüm duyduğumda zor tuttum kendimi napcam bennn bu doktorlarla aram hiç iyi deil bundan önceki gttiğim doktor 5 ekimde gitmiştim oda 4-5 gün ileri söylemişti mafoldumben
selam
şimdi doktordan geliyorum sabah 9:30 dan beri bekliyorum beklemek problem değilde yeterki iyi şeyler duyasın 22 haftalıksın fakat bebeğin kafası 21 haftalık görünüyor 1 hafta geri dedi doktor bunun için sana doktor önereceğim dedi kızzllaarr ben çokkk kötüyüm duyduğumda zor tuttum kendimi napcam bennn bu doktorlarla aram hiç iyi deil bundan önceki gttiğim doktor 5 ekimde gitmiştim oda 4-5 gün ileri söylemişti mafoldumben
selam
selam kızlar 23. haftamda doktorum şeker yüklemesi yapıcaz dedi gulukoz,limon ve su getirmemi söyledi yaptıran varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
Bu arada bana dün Milupa'dan hediye paketi geldi. Ama CD yi açamadık.. Neyle ilgiliydi bilen var mı??
Kaç gündür sitedeki sorunlar yüzünden giremiyodum ben topiğe..
Neler kaçırmışım..
Çooooook güzel bi beşik olmuş canım.... İyi günlerde kullansın yeğenimiz. Bembeyaz. Ne kadar saf temiz görünüyo. Bayıldım valla...
Canım gözün aydın, annenle güzel vakit geçirirsiniz umarım, bizlerinde selamlarını ilet anneciğine..
Canancım, hamile bayanlar grip nezle gibi hastalıkları geç atlatırlarmış, ilaçta alamadığımız için, sen yeterince tedbir almışsın, korkma elinden geleni yapıyorsun, gerisi Yüce Mevlaya kalmış, ben inanıyorum Rabbim biz hamişleri koruyor... Allah hep yanımızda..
tüm mart annelerine günaydınnn güzel bir gün diliyorum herkesea.s.
bugün evdeyim izinde ama erkenden uyandım dr a gidicem öğleden sonra. heyecan var tabee
selkie bu portbebe filan çok kullanılmıyo diyolar sen terübelisin ne dersin?
selam
bunu biz bebek arabasına takılıp çıkanı varmış o şekilde almayı düşünüyoruz... ama herkez kullanışlı diyor
ben öyle aldım jokerden loola marka çok hoş bişey tavsiye ederim kesinlikle...anakuçağı çok kullanışlı oluyor...oto koltuğu olarakta kullanılıyor..aşağıya ekledim bak fotosunu....
XCANIM ARABA GÜSEL MİŞ JOKERDE Bİ TANEDE BEN BEĞENDİM AMA 1119 LİRA ÇOK GELDİ FİYATI 3 LÜ BİR SET SEN EN AKDAR ALDIN ?
ben öyle aldım jokerden loola marka çok hoş bişey tavsiye ederim kesinlikle...anakuçağı çok kullanışlı oluyor...oto koltuğu olarakta kullanılıyor..aşağıya ekledim bak fotosunu....
XCANIM ARABA GÜSEL MİŞ JOKERDE Bİ TANEDE BEN BEĞENDİM AMA 1119 LİRA ÇOK GELDİ FİYATI 3 LÜ BİR SET SEN EN AKDAR ALDIN ?
canım benim ana kuçağı ile beraber 900 tl brde başka şeyler alıp 1000 tl ye tamamladım ben 100 tl indirim çeki verdiler....
canım benim ana kuçağı ile beraber 900 tl brde başka şeyler alıp 1000 tl ye tamamladım ben 100 tl indirim çeki verdiler....
HIMM ÇOK GÜSELMİŞ GÜSEL GÜSEL YOLCULUKLAR YAPSIN RAHAT RAHAT OTURSUN İÇİNDE İNŞALLAH BEBEĞİN.
HIMM ÇOK GÜSELMıŞ GÜSEL GÜSEL YOLCULUKLAR YAPSIN RAHAT RAHAT OTURSUN ıÇıNDE ıNŞALLAH BEBEĞıN.
sağol canım......birde bunun tutma yeri farklı olan var onun fiyatı daha uygun...böyle bitişik değilde ayrı olan var o daha uygun fiyat olarak ben bunu tercih ettim çünkü tutma yeri böyle olunca tek elle kullanmasıda kolay oluyor...
Neden böyle dedi acaba...
banada şüpheli geldi?????
Bence de başka bir doktora görünsen iyi yaparsın...
evet zaten kendiside başka bir DR.herşeyinizin yerinde olmasına sevindim.. söyledi prof.canımmm hemen telaş yapma dur sakinn başka bi oktora daha git baanda aynı şeyi söylediler bir hafta geriden geliyor bebek gelişimi diye henüz daha ilk aylardı bende doktorumu değiştirdim bu doktor 4d bakıyor herşeyimiz yerşidne çok şükür birebir gidiyoruz :)
canımm içini rahat tut kullandıkları makinalardan kaynaklanabiliyor belki çok gelişmiş değildir ilk haftalarda kanamam olduğunda yakın diye devlet hastanesine gitmiştim kese görünüyor ama bebek belli değil dedi o gecenin sabahı (yani gün bile değil sadece bikaç saat sonrası) başka bi hastaneye gittim hiç telaşlanma annesi kalp atışları bile var dedi dr
senin tedirginliğin bebeği de etkiler Allah'ın izniyle hiç bi problem yoktur hem belki kafa yapısındandır küçük kafalı bişey olacak işte :) hem doğum da kolay olur :))
doğumdan sonrada böyle olursa rahatsın anlaşılan huzurlu bi bebk oalck :)
bizimki kıpır kıpır ve nerdeyse hiç uyumuyor diyebilirim sürekliher an hissediyorum sabah saat 9 da bir başlıyor 11 gibi duruyor sonra 13 den sorna haydi bi daha 15 e kadar devam bide akşam yatarken süper oynuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?