- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.661
selam
şimdi doktordan geliyorum sabah 9:30 dan beri bekliyorum beklemek problem değilde yeterki iyi şeyler duyasın 22 haftalıksın fakat bebeğin kafası 21 haftalık görünüyor 1 hafta geri dedi doktor bunun için sana doktor önereceğim dedi kızzllaarr ben çokkk kötüyüm duyduğumda zor tuttum kendimi napcam bennn bu doktorlarla aram hiç iyi deil bundan önceki gttiğim doktor 5 ekimde gitmiştim oda 4-5 gün ileri söylemişti mafoldumben
herkese merhaba arkadaslaaar..umarım hepiniz iyisinizdir..ben yeni geldim hastaneden kontrolüm vardı kızım masallah cook saglıklıymışş ama net göremedim bu defa ya parca parca görebildim..yani büyüdükce bütün halde almıomus ultrason..ama saglıklıya sükürler olsun..cinsiyetimizde kesinleşti..prensesim benimopuyorumnanaktan..bu arada tetanoz asısınıda en kısa zamanda yaptırıcam..ha bide doktorum bebegini biraz assagıda tasıyosun dedi sancılarım ondanmıs yani..kusum gömmüş kafasını assagı dogru..risklimidr dedim hayır ama sadece dogum sancılarını erken baslatabilir tedbir almamaız gerekir dedi..insallah zamanında dogurabilirim kızlar..
canım herkes farklı seyler söylüyo bence güvendigin ii bi doktora daha görün..bak benim bebegimdede beyninde kistler 15 gün görünmemişti bugün görüldü ama cok sükürki bunlar kaybolan normal kistler dedi doktorum..içim rahat..seninde öyle olsun..allah ım hepsine saglık wersin..doktordan geldikten sonra sağlık ocağına gittim aşımı olmaya ordaki hemşireye anlattım doktoru o da sağolsun aynı sizin dediklerinizi dedi doktor çikolata yeme demişti hemşirede canım bol bol çikolata ye bence dior tam o sırada başka bi kadın çocuğuna aşı için gelmiş oda katıldı bize evet banada doktorum bebekte çok problemler söyledi rahmimde problem vardı ama şimdi bak kızımın hiç bişeyi yok dedi çarşambaya başka DR. rand. aldım inşallah iyi olduğunu söyler yavrumun
saol canımm biz kız anneleri erkek annişlerini bastırıcaz galiba..ayy hepsiini yerim benopuyorumnanaktanhoşgeldin canım...maşallah kızına :hulya::hulya::hulya:
saol canımm biz kız anneleri erkek annişlerini bastırıcaz galiba..ayy hepsiini yerim benopuyorumnanaktan
nilüfercim biz detaylı usgye girdik salı günü.cinsiyetimiz belli oldu kız.kilomuzda 19+6da 377gr.güncellersen sevinirim.çok teşekkürler...
doktordan geldikten sonra sağlık ocağına gittim aşımı olmaya ordaki hemşireye anlattım doktoru o da sağolsun aynı sizin dediklerinizi dedi doktor çikolata yeme demişti hemşirede canım bol bol çikolata ye bence dior tam o sırada başka bi kadın çocuğuna aşı için gelmiş oda katıldı bize evet banada doktorum bebekte çok problemler söyledi rahmimde problem vardı ama şimdi bak kızımın hiç bişeyi yok dedi çarşambaya başka DR. rand. aldım inşallah iyi olduğunu söyler yavrumun
nilüfercim biz detaylı usgye girdik salı günü.cinsiyetimiz belli oldu kız.kilomuzda 19+6da 377gr.güncellersen sevinirim.çok teşekkürler...
herkese merhaba arkadaslaaar..umarım hepiniz iyisinizdir..ben yeni geldim hastaneden kontrolüm vardı kızım masallah cook saglıklıymışş ama net göremedim bu defa ya parca parca görebildim..yani büyüdükce bütün halde almıomus ultrason..ama saglıklıya sükürler olsun..cinsiyetimizde kesinleşti..prensesim benimopuyorumnanaktan..bu arada tetanoz asısınıda en kısa zamanda yaptırıcam..ha bide doktorum bebegini biraz assagıda tasıyosun dedi sancılarım ondanmıs yani..kusum gömmüş kafasını assagı dogru..risklimidr dedim hayır ama sadece dogum sancılarını erken baslatabilir tedbir almamaız gerekir dedi..insallah zamanında dogurabilirim kızlar..
canım benim kızım bir ileri bir geri gidip geliyor...baştan beri 1 hafta gerideydi....son 1 aydır tam sata göreydi gelişimi...geçen salı doktora gittim 21+4 te ama 21 haftalık çıktı yani 4 gün geri ama doktor bir şey demedi...gelişimi gayet iyi dedi....doktorların cihazları gerçekten farklı ölçümler yapabiliyor...başka doktora git imkanın varsa...çok da sıkma canını...Allhın izniyle hiçbir şeyi yoktur meleğinin:ecrin_bebek:
canım bak benim oğlanın baçakları 23 hafta 3 günlük ,kolları ve başı 22 hafta 3 günlük gövdesi 21 haftalık...benim dr hiç bişey demedi sadece oldukça uzun kollu uzun baçaklı yani uzun boylu oğlunolaçak dedi....açıkcası gövde için 21 hafta deyince ben korkmuştum oda endişelenecek bişey yok daha 3 ay var,hem seninde baçaklarına kıyasla gövden kısa sana benzemiştir dedi.geçti...bir milim yanlış ölçmeleri haftasını kaydırıyor bebeğin...en iyisi bir daha git başka dr ye...
canım yaa seninki dahada bi farklıymış ama doktorun ne güzel sana endişelencek bişey yok demiş sen 2li ve 3lü testlerini yaptırmamıştın dimi?
bu rada kızlarr hepinizçookkk sağolun burası olmsa ben şimdi başımı kladırmadan yatardım
canım ben 2 li testimi yaptırdım temiz çıktı ,o temiz çıkınca dr bana sedece 3li yerine apf testi yaptı..bebeğin omuriliklerine bakılıyormuş o testte o u yaptırdı,oda temiz çıktı...haftayada ayrıntılıya gireceğim...benim dr çok iyidir..öyle kolay kolay endişelendirmez insanı...
canım hayırlı olsun kızın...
canım çok teşekkür ederim.
gözün aydın....bir kız daha maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?