2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar a.s.

evet gerçekten artık havalar iyice soğumaya başladı, dikkat etmek lazım

günaydın kızlaarr!!
umarım herkes iyidir.ben iyiyim şükür.dün bebeğimi gördüm:) :lepi:ayy nasıl tatlıydı ellerini yüzüne kapatmış açamadı dr uyuyodu uykusuağır olacak sanırım.bi de babya benziyo bu dedi tabi benimki tüm gece kasıldı durdu:))neyse çok şükür hrşey yolunda 21h2 günolduk.569 gr olmuş.dr önde hala 4 kg ıgeçerse mecbur sezayen olu dedi iri olcak gibi duruyo dedi.
darısı sizlerin başına iyi haberlerini alın inş.:Saruboceq:

gözün aydın çanım..maşallah ufaklığa..

seninde gözün aydın çanım....maşallah bebişe topaç olaçak demekki!

Günaydın cici annecikler,
ben de demir şurubumu içtim kahvaltı saatimin gelmesini bekliyorum cokacimcoook böyle saatli kahvaltı yapmak ne zor. zaten tek başıma yapıcam kahvaltıyı mafoldumben kızlar kocişiniz evdeyse bağlayın hiçbir yere göndermeyin çok zor çoook senağlama bütün arkadaşlarım eşleriyle oturuyor ben yalnız senağlama

gunaydın kızlarrr,
bebeklerinin hayırlı haberlerini alnalara ne mutlu, darısı bana ıns. haftaya cumartesı 4 usg ye giricem.
cerenora kotu tarafından bakma ıyı taraıfnı gormeye calıs, bebegınle basbasa kahvaltı yapacaksın ne guzel, keyıf yapacaksınız bırlıkte.. maalesef bende su demır surubundan nefret edıyorum, bide bende demir eksikligi anemisi oldugu ıcın gunde ıkı kere ıcıyorumm cok kotu bır sey mafoldumben

ayy maşaallah baya tombişmiş bebişin :ecrin_bebek:
yaa özledim valla soğuk havayı.buralara hala sonbahar bilem gelmedi
kaydirigubbakcemile3
günaydınnn
neden saatli yapıyorsun ki kahvaltını, hem kocan nerde bakim :mymeka:

:[/QUOTE]

hepatit
canım ya kıyamam ama üzme kendini de tadını çıkarmaya çalış.bu arada nerde eşin?

teşkür selkie evet tombiş olcek gibi duruyo nasıl çıkartcam ben de onu düşünüyom:uhm:[/QUOTE]

çanım çıkarırsın merak etme ,benim annem 150 çm lik boyu ile 54 cm lik 4,500 gr beni doğurmuş normal doğumla,,,Allah güçünü verir,merak etme..yada sezeryan olursun dr olman gerek derse...

oh canım masallah ona annesi, tombik belli ki. benimki 23.haftada 570gr. henuz

herkeslere günüydınlar, iyi haftasonları,

istanbuldaki annişler girin battaniyenin altına cıkmayın bence bütün gün, 1 günde nasıl kıs geldi ya?!

canım ya kıyamam ama üzme kendini de tadını çıkarmaya çalış.bu arada nerde eşin?

[/QUOTE]
eşim işi dolayısıyla böyle gitmek durumunda canım... üstelik geçici falan da değil mafoldumben

sorma canım ya hapı bana dokundu acillik oldum serumlar falan. şurubu da iğrenç bir şey... :sinifsinif:

günaydınnn
neden saatli yapıyorsun ki kahvaltını, hem kocan nerde bakim :mymeka:

canım bu şurubu içince iki bir şey yemiyorum kana karışsın diye.. yoksa emilimi engelleniyormuş..

ay kızlar aslında ben bu kadar takmıyordum bu kocişin durumunu ama hamiş olunca da nazlı oldum... nazım da size geçiyo :teselli: benim bebeiş daha uyanmadı.. gece üçe kadar anneyi tekmeliycem diye uğraşırsa uyanamaz tabii kaydirigubbakcemile3

peki şurubunun adı nedir? ben fersol minik şişelerde olan solüsyonlardan içiyorum günde 1 kez
hem tadı da o kadar kötü değil, karamel kokuyor :)
bu arada yemekten 2 saat önce içilmesi gerektiğini de bilmiyordum :bbo:

eşin uzun süreli şehir dışına falan çıkıyor herhalde :çok üzgünüm:

çanım çıkarırsın merak etme ,benim annem 150 çm lik boyu ile 54 cm lik 4,500 gr beni doğurmuş normal doğumla,,,Allah güçünü verir,merak etme..yada sezeryan olursun dr olman gerek derse...[/QUOTE]

aynen canım genlerle de alakalıymış dr asordum ben 4.5 kardeşim 5.5 kg doğmuşuz.normal:)ama ben o kadar dayanırmıyım bilmiyorum:)rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin hepimize sağlıkla inş.

eşim işi dolayısıyla böyle gitmek durumunda canım... üstelik geçici falan da değil mafoldumben

üzme kendini ben de aynı durumdayım göreve gider 1 ay yok.15 gün olunca sevinirz.şehir dışı olsa neyse yurtdışı tlf la bile konuşamayız bazenburda olunca da vardiyalı çalışıyor bazen günde 1 saat görürüm görmem.ne yapalım iş işte. bebişlerle keyfimize bakcaz artıkın:)

herkese günaydınlar bayanlar...
bişey soracağım kan testlerinde karaciğer fonksiyonları değerleri yüksek çıkan varmı?

ben de şurup içmiyorum hap kullanıyorum..ben attıktan sonra kahvaltı yapıyorum hemen ama 1 aydır falan saat 3 de kalktığım için atıp yatıryoum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…