- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.681
günaydın kızlar a.s.
evet gerçekten artık havalar iyice soğumaya başladı, dikkat etmek lazım
gözün aydın çanım..maşallah ufaklığa..arkadaşlar bizde doktora gittik 20.haftadayız 310 gr 18 cm boyunda bir oğlumuz olcak inşallah doktor herşey normal dedi 4 5 gün ileri veya geride olan anneler merak etmeyin ultrason cihazları öle ölçüm yapabiliolar hemen endişelenmeyin allahım hepimizin meleklerini korusun sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin
günaydın kızlaarr!!
umarım herkes iyidir.ben iyiyim şükür.dün bebeğimi gördüm:) :lepi:ayy nasıl tatlıydı ellerini yüzüne kapatmış açamadı dr uyuyodu uykusuağır olacak sanırım.bi de babya benziyo bu dedi tabi benimki tüm gece kasıldı durdu:))neyse çok şükür hrşey yolunda 21h2 günolduk.569 gr olmuş.dr önde hala 4 kg ıgeçerse mecbur sezayen olu dedi iri olcak gibi duruyo dedi.
darısı sizlerin başına iyi haberlerini alın inş.:Saruboceq:
Günaydın cici annecikler,
ben de demir şurubumu içtim kahvaltı saatimin gelmesini bekliyorum cokacimcoook böyle saatli kahvaltı yapmak ne zor. zaten tek başıma yapıcam kahvaltıyı mafoldumben kızlar kocişiniz evdeyse bağlayın hiçbir yere göndermeyin çok zor çoook senağlama bütün arkadaşlarım eşleriyle oturuyor ben yalnız senağlama[/QUOTE
canım ya kıyamam ama üzme kendini de tadını çıkarmaya çalış.bu arada nerde eşin?
teşkür selkie evet tombiş olcek gibi duruyo nasıl çıkartcam ben de onu düşünüyom:uhm:
ayy maşaallah baya tombişmiş bebişin :ecrin_bebek:günaydın kızlaarr!!
umarım herkes iyidir.ben iyiyim şükür.dün bebeğimi gördüm:) :lepi:ayy nasıl tatlıydı ellerini yüzüne kapatmış açamadı dr uyuyodu uykusuağır olacak sanırım.bi de babya benziyo bu dedi tabi benimki tüm gece kasıldı durdu:))neyse çok şükür hrşey yolunda 21h2 günolduk.569 gr olmuş.dr önde hala 4 kg ıgeçerse mecbur sezayen olu dedi iri olcak gibi duruyo dedi.
kaydirigubbakcemile3yaa özledim valla soğuk havayı.buralara hala sonbahar bilem gelmedi
günaydınnnGünaydın cici annecikler,
ben de demir şurubumu içtim kahvaltı saatimin gelmesini bekliyorum cokacimcoook böyle saatli kahvaltı yapmak ne zor. zaten tek başıma yapıcam kahvaltıyı mafoldumben kızlar kocişiniz evdeyse bağlayın hiçbir yere göndermeyin çok zor çoook senağlama bütün arkadaşlarım eşleriyle oturuyor ben yalnız senağlama
günaydın kızlaarr!!
gunaydın kızlarrr,
bebeklerinin hayırlı haberlerini alnalara ne mutlu, darısı bana ıns. haftaya cumartesı 4 usg ye giricem.
cerenora kotu tarafından bakma ıyı taraıfnı gormeye calıs, bebegınle basbasa kahvaltı yapacaksın ne guzel, keyıf yapacaksınız bırlıkte.. maalesef bende su demır surubundan nefret edıyorum, bide bende demir eksikligi anemisi oldugu ıcın gunde ıkı kere ıcıyorumm cok kotu bır sey mafoldumben
günaydınnn
neden saatli yapıyorsun ki kahvaltını, hem kocan nerde bakim :mymeka:
işyerinde olanlar ne yapsın peki :gitme:herkeslere günüydınlar, iyi haftasonları,
istanbuldaki annişler girin battaniyenin altına cıkmayın bence bütün gün, 1 günde nasıl kıs geldi ya?!
peki şurubunun adı nedir? ben fersol minik şişelerde olan solüsyonlardan içiyorum günde 1 kezeşim işi dolayısıyla böyle gitmek durumunda canım... üstelik geçici falan da değil mafoldumben
sorma canım ya hapı bana dokundu acillik oldum serumlar falan. şurubu da iğrenç bir şey... :sinifsinif:
canım bu şurubu içince iki bir şey yemiyorum kana karışsın diye.. yoksa emilimi engelleniyormuş..
ay kızlar aslında ben bu kadar takmıyordum bu kocişin durumunu ama hamiş olunca da nazlı oldum... nazım da size geçiyo :teselli: benim bebeiş daha uyanmadı.. gece üçe kadar anneyi tekmeliycem diye uğraşırsa uyanamaz tabii kaydirigubbakcemile3
oh canım masallah ona annesi, tombik belli ki. benimki 23.haftada 570gr. henuz
eşim işi dolayısıyla böyle gitmek durumunda canım... üstelik geçici falan da değil mafoldumbencanım ya kıyamam ama üzme kendini de tadını çıkarmaya çalış.bu arada nerde eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?