- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.701
peki şurubunun adı nedir? ben fersol minik şişelerde olan solüsyonlardan içiyorum günde 1 kez
hem tadı da o kadar kötü değil, karamel kokuyor :)
bu arada yemekten 2 saat önce içilmesi gerektiğini de bilmiyordum :bbo:
eşin uzun süreli şehir dışına falan çıkıyor herhalde :çok üzgünüm:
Merhaba canlar opuyorumnanaktan
canım benim ictigimin adı maltofer ve tek ıcımlık kaplarda, tadı ıgrenc, tatlı biisi ama ınsanın ıcını yakıo, demir surupları kesinlikle proteınlerle bir alınmamalı aralarında en az 1 saat olmalı, yanı sut yogurt peynir bu ve bunun girdigi hicbir sey yenmemeli, yoksa ilac etkisini yitirio...
çanım çıkarırsın merak etme ,benim annem 150 çm lik boyu ile 54 cm lik 4,500 gr beni doğurmuş normal doğumla,,,Allah güçünü verir,merak etme..yada sezeryan olursun dr olman gerek derse...
canım geçmiş olsun inşallah bir proble olmaz...Kızlar benİ duyan yokmu...
Kan testlerİnde karacİĞer emzİmlerİ yÜksek Çıkan varmı?
22.haftadayım karacİĞer deĞerlerİm yÜksek Çıktı doktor tÜm İlaÇları kes dedİ.. 2 hafta sonra kontrole gİdeceĞİm.. İnternetten bakıyorum hİÇ gÜzel Şeyler yazmıyo.. Pleksİampsİ belİrtİsİ olabİlİr dİyo .. Çok canım sıkıldı..
Günaydınnn......karlı bir Erzurum sabahına uyandık bugün kızımla....bu kış zor olacağa benzer.....
canım geçmiş olsun inşallah bir proble olmaz...
canım günaydın işin zor şimdi doğuda kış sert geçer...doğum zamanı inşallah hava iyi olur....erzurumdamı yapaçaksın doğumu
öyle görünüyor...Allahtan hayırlısı...ben Trabzonluyum...memelekete annemin yanına gitmeyi düşünüyorum doğuma kısmetse...hele sezaryen olduğu kesinleşirse....
dize kadarla kalır inşallah boyum kadar kar görmüşlüğümde var...geçen yıl çok hafifti kış bu yıl zaten zor olacağı belliydi...kardan değilse bile annem gelip uzun süre kalamayacağı için biraz da mecburum gitmeye...Allahtan yakın...şu 3 ay bi hayırlısıyla geçse.....
canım sıkma canını .. seninki de ayrı bir güzel.. annen sana şimdi el bebek gül bebek bakar... keşke doğumda benim de yanımda sadece kendi annem olsa.. :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?