2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ictigimin adı maltofer ve tek ıcımlık kaplarda, tadı ıgrenc, tatlı biisi ama ınsanın ıcını yakıo, demir surupları kesinlikle proteınlerle bir alınmamalı aralarında en az 1 saat olmalı, yanı sut yogurt peynir bu ve bunun girdigi hicbir sey yenmemeli, yoksa ilac etkisini yitirio...

hoşbulduk cnm bunları bilmiyordum gerçekten :bbo: sağol

günaydın hepinize anneler.şöyle harika bir hafta sonu geçirirsiniz inşaallahopuyorumnanaktan.
kış fena geldi hayır zaten ısınamayan biriydim şimdi birde daha fazla dikkat etmemiz lazım.hepiniz bol bol c vitamini alın anneler.hasta falan olmayalım sonra.

Kızlar benı duyan yokmu...
Kan testlerınde karacıĞer emzımlerı yÜksek Çıkan varmı?
22.haftadayım karacıĞer deĞerlerım yÜksek Çıktı doktor tÜm ılaÇları kes dedı.. 2 hafta sonra kontrole gıdeceĞım.. ınternetten bakıyorum hıÇ gÜzel Şeyler yazmıyo.. Pleksıampsı belırtısı olabılır dıyo .. Çok canım sıkıldı..

çanım çıkarırsın merak etme ,benim annem 150 çm lik boyu ile 54 cm lik 4,500 gr beni doğurmuş normal doğumla,,,Allah güçünü verir,merak etme..yada sezeryan olursun dr olman gerek derse...

aynen canım genlerle de alakalıymış dr asordum ben 4.5 kardeşim 5.5 kg doğmuşuz.normal:)ama ben o kadar dayanırmıyım bilmiyorum:)rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin hepimize sağlıkla inş.[/QUOTE]

evet canım genetikmiş aslında...şimdi bizim bebekler hep 4,5 -5 kilo doğar,ablamların faşan öyleydi,,,benim oğlan 2.770 gr doğdu..rahmetli babam onu öyle görünce gidip eşime kızmıştı sen hiç bu kıza bakmadınmı bebek küçüçük oldu diyekaydirigubbakcemile3

halbuki öğrendikki benim eşimde 2700 doğmuş,babaya çekmiş benim oğlan...eşim şimdi 110 kilo,inşallah diyorum ilerdede babası gibi göbekli olmaz...küçükken eşim çok zayıfmış,oğlumda öyle...bense kiloluydum hep ama şimdi hamilelik dışı zamanlarda zayıfım hep...

Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin..iri bebeğin doğumu daha güç oluyor....

mart anneleri 2010 MART BEBEKLERİNİN CİCİLERİ ne miniğimin cicişlerini ekledim.isteyen bakabilir teyzeleri.
ailem almışlar sağolsunlar.bende sadece resimleriyle yetiniyorum burda olmadıkları için.

canım geçmiş olsun inşallah bir proble olmaz...
Günaydınnn......karlı bir Erzurum sabahına uyandık bugün kızımla....bu kış zor olacağa benzer.....

canım günaydın işin zor şimdi doğuda kış sert geçer...doğum zamanı inşallah hava iyi olur....erzurumdamı yapaçaksın doğumu

canım geçmiş olsun inşallah bir proble olmaz...

canım günaydın işin zor şimdi doğuda kış sert geçer...doğum zamanı inşallah hava iyi olur....erzurumdamı yapaçaksın doğumu

öyle görünüyor...Allahtan hayırlısı...ben Trabzonluyum...memelekete annemin yanına gitmeyi düşünüyorum doğuma kısmetse...hele sezaryen olduğu kesinleşirse....

Günaydın arkadaşlar , ben ayın 16 sında gidicem kontrole yanı sanırım 24.haftama denk geliyor gecmısı okudugumda bazı arkadaşlar vurulmus bile tetanoz aşılarını ben geçmi kalıyorum acaba vurulmak için

dize kadarla kalır inşallah boyum kadar kar görmüşlüğümde var...geçen yıl çok hafifti kış bu yıl zaten zor olacağı belliydi...kardan değilse bile annem gelip uzun süre kalamayacağı için biraz da mecburum gitmeye...Allahtan yakın...şu 3 ay bi hayırlısıyla geçse.....

Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin..iri bebeğin doğumu daha güç oluyor....[/QUOTE]

canım annem de hep der ki küçük bebek kendini itemediği için doğumu zor olurmuş. büyük bebekse güçlü olduğundan kendini itermiş. ama büyük bebek dedikse de abartmaya gerek yok tabii kaydirigubbakcemile3 Allah herkesi sağlıkla kurtarsın inşallah :Saruboceq:

canım sıkma canını .. seninki de ayrı bir güzel.. annen sana şimdi el bebek gül bebek bakar... keşke doğumda benim de yanımda sadece kendi annem olsa.. :jeyyar:

canım sıkma canını .. seninki de ayrı bir güzel.. annen sana şimdi el bebek gül bebek bakar... keşke doğumda benim de yanımda sadece kendi annem olsa.. :jeyyar:

doğru canım...inşallah herkes birlikte rahat edebileceği kişilerin yanında yapar doğumunu...anne,abla,kız kardeş böyle zamanlarda daha önemli oluyor....Rabbim hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:

yaw sitenin bu sorunuyla kimse ilgilenmicek sanırım yazdıklarım çoğu zaman gitmiyo bile o nedenle hiç giresim gelmiyo öpüyorum hepinizi her şey yolunda inşallah anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…