- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.721
aranızda kabızlık sorunu olan varmı????
istersen doktorun değiştirsin zorlanıyorsancanım benim ictigimin adı maltofer ve tek ıcımlık kaplarda, tadı ıgrenc, tatlı biisi ama ınsanın ıcını yakıo, demir surupları kesinlikle proteınlerle bir alınmamalı aralarında en az 1 saat olmalı, yanı sut yogurt peynir bu ve bunun girdigi hicbir sey yenmemeli, yoksa ilac etkisini yitirio...
aranızda kabızlık sorunu olan varmı????
teyzeleri miniklerime bakın ama 3 hafta önceki halleri bu
o kadar kar oluyormu yaa.biz burda geçern sene hiç kar görmedik...dize kadarla kalır inşallah boyum kadar kar görmüşlüğümde var...geçen yıl çok hafifti kış bu yıl zaten zor olacağı belliydi...kardan değilse bile annem gelip uzun süre kalamayacağı için biraz da mecburum gitmeye...Allahtan yakın...şu 3 ay bi hayırlısıyla geçse.....
canım annem de hep der ki küçük bebek kendini itemediği için doğumu zor olurmuş. büyük bebekse güçlü olduğundan kendini itermiş. ama büyük bebek dedikse de abartmaya gerek yok tabii kaydirigubbakcemile3 Allah herkesi sağlıkla kurtarsın inşallah :Saruboceq:
bu bebek gerçek mi :1shok:
Video: Who Is Beyonce - Vidivodo
kızlar şu bebeği izleyin..ayyy çoook şeker..Allah böylesini versin inşallah
canım demir hapı kullanıyor musun?
maaşallah çok şeker ama..
hanııım hanıııım çocuğun ayağı çıplak taşa basıyor... kamerayla çekeceğine patik giydir çocuğun ayağınaklava:
oluyor olmaz mı.......hala yağıyor şu an ama manzara süper...fot.makinam yanımda olsaydı..çeker koyardım....bu arada bugün erkek kardeşim evleniyor Bursada ama ben gidemedim.....doktor izin vermedi.....
oluyor olmaz mı.......hala yağıyor şu an ama manzara süper...fot.makinam yanımda olsaydı..çeker koyardım....bu arada bugün erkek kardeşim evleniyor Bursada ama ben gidemedim.....doktor izin vermedi.....
:)))) benimde gözüme o çarptı,biz fazlamı kolluyoruz çocukları ne?yabancılar bizim gibi kollamıyorlar pek çocuklarını,,
:)) yabancılar çook rahatlar. o bir Türk çocuğu olsaydı emin ol bezle ve ayaklar çıplak çıkmazdı kaydirigubbakcemile3 bir de işin şu boyutu var. git gide anneme benziyorum galiba fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?