2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teyzeleri miniklerime bakın ama 3 hafta önceki halleri bu

Eklentiler

• $image200910310001.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $image200910310002.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 47
istersen doktorun değiştirsin zorlanıyorsan
fersolü tavsiye ederim, rahat içiliyor a.s

bu arada ben de yemekten 1 saat önce içeyim öyleyse :uhm:

teyzeleri miniklerime bakın ama 3 hafta önceki halleri bu

canım çok net çıkmışlar,ne güzel...maşallah...

o kadar kar oluyormu yaa.biz burda geçern sene hiç kar görmedik...

valla bilmem iri bebel doğurmadığım için ama ablamlarda 10-12 dikiş oldu bende sadece 2 dikiş...ve benim doğumum kolay oldu açıkcası...ben buna dayanarak söyledim...allah hayırlısıyla kurtarsında...

valla bilmem iri bebel doğurmadığım için ama ablamlarda 10-12 dikiş oldu bende sadece 2 dikiş...ve benim doğumum kolay oldu açıkcası...ben buna dayanarak söyledim...allah hayırlısıyla kurtarsında...[/QUOTE]

Tabii ki canım her şeyin hayırlısı... zaten annemlere bakarsan doğum ne ki... dikiş olayı kesinlikle bünyeyle ilgili bir şey...

oluyor olmaz mı.......hala yağıyor şu an ama manzara süper...fot.makinam yanımda olsaydı..çeker koyardım....bu arada bugün erkek kardeşim evleniyor Bursada ama ben gidemedim.....doktor izin vermedi.....

oluyor olmaz mı.......hala yağıyor şu an ama manzara süper...fot.makinam yanımda olsaydı..çeker koyardım....bu arada bugün erkek kardeşim evleniyor Bursada ama ben gidemedim.....doktor izin vermedi.....

canım hayırlı olsun..inşallah çok mutlu olur,ama senin için kötü olmuş,,şimdi aklın orda kalır kesin...

canım bir ömür boyu mutlu olsunlar inşaallaha.s..üzme canını sende sonra minik kraliçenle gidersin dah çok sevinirler.

:)))) benimde gözüme o çarptı,biz fazlamı kolluyoruz çocukları ne?yabancılar bizim gibi kollamıyorlar pek çocuklarını,,

:)) yabancılar çook rahatlar. o bir Türk çocuğu olsaydı emin ol bezle ve ayaklar çıplak çıkmazdı kaydirigubbakcemile3 bir de işin şu boyutu var. git gide anneme benziyorum galiba fisfisfis

:)) yabancılar çook rahatlar. o bir Türk çocuğu olsaydı emin ol bezle ve ayaklar çıplak çıkmazdı kaydirigubbakcemile3 bir de işin şu boyutu var. git gide anneme benziyorum galiba fisfisfis

ben oğlanın ayağında terlik görmediğim zaman içim gidiyor:kedi::kedi::hulya:...hayatta böyle durmazdı o bebek hemde fayans zemin üzerinde.... :))

kızlar size bir soru.bizim mink delikanlının adı konusunda fikrinizi almak istiyorum.

aslında ismi hazırdı ama şimdi kararsız kaldık.DEMİR Mİ yoksa SEYMEN Mİ?
SEYMEN:Bayram günlerinde, düğünlerde, törene yerli giysilerle, atlı ve silahlı olarak katılan yiğit.
DEMİRayanıklı ve kullanış sahası geniş, mavimsi esmer renkli bir maden.

selkiecim sen isim için bir link vermiştin ama bayağı bir oldu onu hatırlıyorsan tekrar verebiirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…