- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.081
kızlar kandiliniz mübarek olsun.ben bu aralar çok sık giremiyorum inanılmaz bir uyku haliyle boğuşuyorum.bir de internetim kablosuz olunca daha fazla radyasyon yayar korkusuyla 3 aylık önemli dönemin geçmesini bekliyorum.sizde dikkat edin kızlar.ara ara girip neler yaptığınıza,durumlarınıza bakıyorum.beni unutmayın kızlar.hepiniz ve bebişleriniz Allaha emanet olun.[/QUOTE
canım hiç sorma ya uyku hali bende de çok var artık kafamı yastıktan kaldıramıyorum bu böyle nasıl gider bilmiyorum o yüzden bende çok giremiyorum foruma sürekli uyuyorum :bbo: iyi ki okullar tatil oldu da evdeyim yoksa okulda uyurdum herhalde hep delikafadulden
canım leke var mı tek taraflı agrı var mı?
senı korkutmak uzmek ıstemıyorum ama
benım ılk gebelıgım dıs gebelıktı 5ç haftamda hcg 2000 e kadar cıkmıstı
2. bır doktora gıt derım
senı uzmek ıstemıyorum
benı kk dan bırısı uyarmıstı sen 2. doktora gıtsene
gaz agrısı gıbı agrın var mı
hoşgeldin aramıza canım.sağlıklı hamilelikler
ben de 4 ay kadar önce dış gebelik geçirdiğim için çok iyi bilirim bu sefer bu konuda çok dikkatliyiz benim yumurtlama zamanım biraz geç olduğu için tutunma da geç olmuştur, perşembe günü bhcg 266 iken c.tesi 801 di. dr bu artış ile korkmamak gerektiğini söyledi
6+2'de bebeğin kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce? Doktorumla perşembe günü randevum var ama 10 gündür yatmak sıktı beni. Bir de hiç geçmeyen bir ağrım var ve iki gündür çok az sarımsı akıntı var. Perşembeden önce sizce şu an bulunduğum yerdeki başka bir doktora gideyim mi? Akıl verin kızlar...
kızlar 2010 mart annesiyim
kahvaltıdan sonra hep kusuyorum.. şimdiden 3.5-4 kilo almış vaziyetteyim.. bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?