2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 5. haftada kese gorunmesı lazım hcg 2000 de kesın gorunur 5. haftada 2000 li veya 3ooo lı sayılarda olamsı lazım bazen 1500 dede gorunur bunların hepsı vajınal ult ıle

ben de 4 ay kadar önce dış gebelik geçirdiğim için çok iyi bilirim bu sefer bu konuda çok dikkatliyiz benim yumurtlama zamanım biraz geç olduğu için tutunma da geç olmuştur, perşembe günü bhcg 266 iken c.tesi 801 di. dr bu artış ile korkmamak gerektiğini söyledi

6+2'de bebeğin kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce? Doktorumla perşembe günü randevum var ama 10 gündür yatmak sıktı beni. Bir de hiç geçmeyen bir ağrım var ve iki gündür çok az sarımsı akıntı var. Perşembeden önce sizce şu an bulunduğum yerdeki başka bir doktora gideyim mi? Akıl verin kızlar...

tamam canım korkma
ewet banada dr oyle demıstı hcg 2 gunde 2 katından cok fazla katlarsa korkma saglıklı demıstır
ozaman rahatla sıkılma gorunur bebısın nazlı sanırım

canım duyulabılır ama 10 haftaya kadar duyulmayanda varmıs
hayırlısı bıraz daha sık dısını yat artık bılıyorum zor yatmak ama elden bırsey gelmıyooo

günaydın arkadaşlar,.şu an çok kötüyüm,iki gündür yemek yemiyorum,hiç bişey canım istemiyo,zorlada olsa yiyemiyorum,.bugün tansiyonumu ölçtürdüm,çok düşük,.kendimi halsiz,bitkin hissediyorum..belirtileri yaşayamıyorum diye üzülüyodum,şimdide düştüğüm durum böyle:1shok::1shok:

aynı durum bende de var hiç iştahım yok sürekli bir halsizlik var benim de düşükmüş tansiyon henüz mide bulantım aşırı değil o da olursa tam olur ben yerlerde kafamçokkarıştı

günaydın, iyi haftalar herkese...
ben de çook yorgunum, elimi klavyeye götürecek halim yok.
bu hafta 1-2 gün izin almayı düşünüyorum, yoksa pc başında uyurken bulacaklar beni...

kahvaltıdan sonra hep kusuyorum.. şimdiden 3.5-4 kilo almış vaziyetteyim.. bakalımm

kizlar benim istahım gayet iyi midem bulanmıyor,
tek rahatsızlıgım biraz halsizlik ve aksamları olusan siskinlik

gunaydın arkadaşlar .. herkese guzel ve mutlu bır hafta dılıyorum ..
esteryacım .. canım kendını uzme lutfen her sey inşallah yolunda gıder .. belkı 2 tane oldugu için sorunlar yasanıyordur .. inşallah duzelecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…