2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuju bende haftaya tetenoz olucam iyice korktum ama bu aşıdan .. birr yandan domuz grbi korkusu biryandan tetenoz iyice tedirgin oldum çok korkuyorum,Allah yardımcımız olsun..bebişlerimizi korusun.:Saruboceq:

kanal türk te gül gölgenin programı war kızlar hamilelik we bebek bakımı üzerine başladı şuan izlemenizi tawsiye ederim

kuju bende haftaya tetenoz olucam iyice korktum ama bu aşıdan .. Birr yandan domuz grbi korkusu biryandan tetenoz iyice tedirgin oldum çok korkuyorum,allah yardımcımız olsun..bebişlerimizi korusun.:saruboceq:

canım sakın korkma hem hiç acıtmıyor yani birde sağlık ocağındaki ebe bana şöyle bir açıklama yaptı hastane ne kadar güvenli olursa olsun öyle ya yabide o hastanede değilde farklı nedenlerden yolda yada evde doğum olursa mikrop kaparsan ne olacak sen önceden önlemini al diye bir sürü hikaye iel uzun uzun anlattı içimi rahatlatıı benim ve gönül rahatlığı ile yaptırdım aşımı valla herkesede tavsiye ederim . Insan hali belli olmaz sonuçta test edilmiş bi aşı domuz giribi aşısı gibi bizlerin züernde test edilmeeycek :)

kuju bende haftaya tetenoz olucam iyice korktum ama bu aşıdan .. birr yandan domuz grbi korkusu biryandan tetenoz iyice tedirgin oldum çok korkuyorum,Allah yardımcımız olsun..bebişlerimizi korusun.:Saruboceq:

inşallah ben korkutmamışımdır seni herkes de böyle olmuyor merak etme ben hassasım biraz sanırım ondan böle oldu ama dinlenince geçiyor merak etme korkacak bişey yok kaydirigubbakcemile5

Simenaycım canım hosgeldinnn zemuszemus
kızınınn ıyı olmasına cookk sevındım darısı bıze ınsallah bızde bu haftasonu gıdecegız ayrıntılaya zaman gecmek bılmıyor valla opuyorumnanaktan

Allah razı olsun tatlım,ben de sizin,tüm bebekler ve kendi bebeğim için kuran okuyorum

inşallah ben korkutmamışımdır seni herkes de böyle olmuyor merak etme ben hassasım biraz sanırım ondan böle oldu ama dinlenince geçiyor merak etme korkacak bişey yok kaydirigubbakcemile5

kujucum canım benim cokkk gecmıs olsun, umarım bugun daha da duzelırsın Şeniz
bisi sorcam bu tetanoz asısı nereden yapılıyor :uhm:

yok cnm sade sen deil çevremdeki insanlarda ağır bir igne oldugunu söylüyolar, artık korksamda yaptırıcam...

Merhaba Kızlar,

tettenoz ne zaman olmalıyız??? biz 20. haftamızı bitirdik kızımla ...

Bu arada Nilücüm erkek hissediyordum ama doktormuz kız dedi listede revize edersin bilgileirmizi öptüm :))

Tşk,
Evrim

bazı arkadişler aşıdan korktuklarını belirtmişler,.bu konuda kendimi örnek vermek istedim,.bende kan pıhtılaşması var,her akşam iğne oluyorum,.tetonoz olacak arkadaşlar,bikerecik olacaksınız sıkın dişinizi,.bakın ben hergün mecburen iğne vuruyorum kendimee:sinifsinif: :sinifsinif:

evet haklısın hertürlü şey gelebilir başımıza yaptırmak en dogrusu .... domuz gribi aşısı yaptırmayı düşünüyomusunuz?

haklısın hertürlü zorlukla karşılaşabiliriz onun için yaptırmak en iyisi.. domuz gribi aşısını yaptırmayı düşünüyomusunuz?

kızlar dr aradım şimdi,24.haftada bakıcaklarmış usg ye
sizce geç değil mi,gerçi druma çok fazla güveniyorum ama işte yinede insan düşünüyo,kayıtlı olduğum sağlık ocağını aradım ilk tetenoz aşısıda 24.haftada yapılıcakmış

kızlar resim nasıl amaaa :)

ayy ben bide gülben ergenin ilk bebeği ile olan pozlarını ço ksevmiştim ayyy emvlam bizedensip etsin inşallah hepimiz sorunsuz doğuruveririz gudiklerimizi :):):):

haklısın hertürlü zorlukla karşılaşabiliriz onun için yaptırmak en iyisi.. domuz gribi aşısını yaptırmayı düşünüyomusunuz?

canım ben domuz gribi aşısını eksinlikle yaptırmayacağım hep söylüyorum bu kadar ksıa sürede aşımı piyasaya çıkar griple birlikte nerdeyse aşısıda sürldü piyasaya yok valla yaptırmayı düşünmüyorum ben hem canlı mikrop çocuğum nasıl kaldırack bunu bilmiyroum ben bu konuda geri kafalıyımmm :):))::

ya kızlar ben neden kendimi bu kadar sıkıp üzüyorum bi anlam veremedim,neden böyle oldum ben ya,normalde bişiyi bu kadar kafaya takmam,ama bu hamilelik ve bebeğim ile ilgili inanılmaz stresli,herşeyi takar oldum,ve de şu ayrıntılı usg mahvediyor beni,inanın bebeğimize daha 1 parça bişi almadık alamıyorumda hiç içimden gelmiyor,hep şu ayrıntılı bi geçsin o sıkıntıyı bi atim üzerimden diyorum,ya kızlar bi tek ben mi böyleyim deliricem ben yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…