2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben tetanoz aşısını 18. haftamda yaptırmıştım ikincisinide 24.haftamda yaptırcam acayip ağırlaşmıştı kolum iki gün üstüne yatamadım kullanmadığınız kolunuza yaptırın öbür türlü zor oluyo

kızlar dün beşiğimizi aldık bembeyaz sade bişi ama 45 gün sonra gelecek beşik sallanmıyo ben alıştırmak istemiyorum bebeğimi sallamaya bende bebekken sevmezmişim sallanmayı hemen kusarmışım :))

canlarım öpüyorum hepinizi dikkat edin bebişlerinize ve kendinize şimdilik biz biraz dinlenicez oğlumla opuyorumnanaktangörüşürüz..

ayyy canımmmmmmmmm ne olur yaa sıkma kendini biz neler gördük burda yaaaa ne test sonuçları atlattık yavrum sıkılma böyle . ay bu teknoloji şu yeni doğum yöntemleri en kıytırıktan ahstaneler bile daha neyin ne olduğunu bilmeden annelere verilen abuk bilgiler yenilik adına çıakrtılan abuk terimelr felan ay ben çok fena düşünoyrum :):):): ama bişi diyimmi eskielr daha rahat bebek doğuruyorlsrmış bize göre ay ben bi ikili test sonucumu allana akdar canım çıktı sonra düşündüm ya sonuç kötü de gelse ben bebeğimi aldırmayacağıma göre endne böyl sıkıntı edeyim kiii

korkma canım içini rahat tut sadece sen değilsin girmeyen eskiden birşey olmazmış hiç ultrason tahlil bile yokmuş kötü birşey olsa tarama testlerinde çıkardı

canım tetnos aşın 7. ayın bitmeden 2 dozunu da yaptırman gerek yani birisi 6. ayda olsa diğeriş en geç 7. ayda olur 8. aya girmeden olmak gerek bana 22. haftanda gel dediler bende 24de bu hafta yaptırırım

ASİNAZ
canım benim zaman zaman bende yaşıyorum aynı sıkıntıları allaha şükür testlerimiz iyi ama mesla bu ayın 17 var randevumuz ayrınıtılı ben çok istedim cd almak için bid emerak ediyorum kuzumu.alalhın izniyle inşalalh herley yolunda olucak ve biz sağlıkla kucaımıza alıcaz evlatlarımızı.hamilelik psikolojisi böyle birşey demekki.

canım hayırlı olsun çok güzelmiş gerçekten ama biraz erken değil mi?

ben 8 ayda almayı düşünüyorum gerçi annemler alacaklar ama

zaten beşik 45 gün sonra gelecek bende o zamn 7 aylık falan olmuş olacam şimdiden top gibi bişi oldum o zaman dısarıya çıkıpta gezeceğimi hiç düşünmüyorum kış günü. zaten normalde her kış ayağım kayıp düşmüşümdür o yüzden alıyım koyayım dedim

Sema,
Müzikli uyku seti nasıl oluyor???Anlatasana valla, şoka girdim...:1shok:

bu yan yastıkları varya beşiğin kenarına koyulanlar ona bi aparat takmışlar ipini çekince müzik çalıyo ninni müziği gibi bişi yıkanırken çıkartıyorsun diğer tarafınada bi torba içine çıngırak koymuşlar bebek eliyle dürtünce ses çıkarıyo çok değişik geldi bana hep hayvan figürlü yapıyorlar şu uyku setlerini sevmiyorum onları bu benim hoşuma gitti

hımm iyi yapmışsın canım ozaman ya birde ben sakarya cd tüpcüyü görmedim hiç ne tarafta kalıyor canım senin ,iş yeri tam olarak postaneye flaan yakın mı ?

çanım o korku bendede var bu hafta yaptırmam gerekiyor benimde..son dr ye gittiğimde 2 hafta içinde yaptırıp sonuçu bana getir dedi,,,

kızlar dün beşiğimizi aldık bembeyaz sade bişi ama 45 gün sonra gelecek beşik sallanmıyo ben alıştırmak istemiyorum bebeğimi sallamaya bende bebekken sevmezmişim sallanmayı hemen kusarmışım :))

çanım hayırlı olsun,ikimizde beyazlara bürüdük bebişleri....

çok güzel bişeymiş...

kızlar öldüm ben yorgunluktan ,şimdi daha işim bitti oturabildim...sabahtan beri ev işi ütü falan yaptım..birazdanda oğlum gelir..o gelene kadar yorgunluğu atabilsem keşke üstümdem...oğlumdan kalan bebek eşyalarını battaniyeleri falan birde aldığım herşeyi yıkamıştım...onları ütülyip yerleştirdim beşiğine...tam 2 saat ütü yaptım ve bittim ....benden size tavsiye aldıklarınızı biriktirmeden yıkayıp ütüleyin...sonra çok oluyor,,yoruçu oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…