- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.941
Cevap lütfeeeeeeeeeeen
sağol canım kolumdan yaptıkujucum canım benim cokkk gecmıs olsun, umarım bugun daha da duzelırsın Şeniz
bisi sorcam bu tetanoz asısı nereden yapılıyor :uhm:
Cevap lütfeeeeeeeeeeen
ya kızlar ben neden kendimi bu kadar sıkıp üzüyorum bi anlam veremedim,neden böyle oldum ben ya,normalde bişiyi bu kadar kafaya takmam,ama bu hamilelik ve bebeğim ile ilgili inanılmaz stresli,herşeyi takar oldum,ve de şu ayrıntılı usg mahvediyor beni,inanın bebeğimize daha 1 parça bişi almadık alamıyorumda hiç içimden gelmiyor,hep şu ayrıntılı bi geçsin o sıkıntıyı bi atim üzerimden diyorum,ya kızlar bi tek ben mi böyleyim deliricem ben yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ya kızlar ben neden kendimi bu kadar sıkıp üzüyorum bi anlam veremedim,neden böyle oldum ben ya,normalde bişiyi bu kadar kafaya takmam,ama bu hamilelik ve bebeğim ile ilgili inanılmaz stresli,herşeyi takar oldum,ve de şu ayrıntılı usg mahvediyor beni,inanın bebeğimize daha 1 parça bişi almadık alamıyorumda hiç içimden gelmiyor,hep şu ayrıntılı bi geçsin o sıkıntıyı bi atim üzerimden diyorum,ya kızlar bi tek ben mi böyleyim deliricem ben yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Merhaba Kızlar,
tettenoz ne zaman olmalıyız??? biz 20. haftamızı bitirdik kızımla ...
Bu arada Nilücüm erkek hissediyordum ama doktormuz kız dedi listede revize edersin bilgileirmizi öptüm :))
Tşk,
Evrim
canım hayırlı olsun çok güzelmiş gerçekten ama biraz erken değil mi?
ben 8 ayda almayı düşünüyorum gerçi annemler alacaklar ama
Sema,
Müzikli uyku seti nasıl oluyor???Anlatasana valla, şoka girdim...:1shok:
kızlar dün beşiğimizi aldık bembeyaz sade bişi ama 45 gün sonra gelecek beşik sallanmıyo ben alıştırmak istemiyorum bebeğimi sallamaya bende bebekken sevmezmişim sallanmayı hemen kusarmışım :))
güle güle kullanırsınız inşallahkızlar buda uyku setimiz müzikliymiş aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?