- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.961
sekie tesekkür ederim canım evet beyaz daha bi güzel dimi :))
Merhaba arkadaşlar. Sitede ciddi bir problem vardı sanırım yavaş yavaş geçmişi okuyorum... Biz oğluşumla iyiyiz...Fakat eşimle isim konusunda uzlaşamadık..Ben hamileliğimin başkalarında kız olursa ben erkek olursa sen koyarsın deme gafletinde bulundum. Ben Tuna yada Utku istiyorum oda Tibet...Takmş Tibet ismine severken karnımı tibetim güzel oğlum diye seviyor..Türkçe .. Yüksek yer demekmiş.. Ayrıca Bağımsız bir ülke .Ne diyorsunuz kızlar Tuna yada Utkuda direteyimmi ? Siz beğendinizmi ? Yorum yaparmısınız..Çok kararsızım..Teşekkürler
mutlu bende olmayaçağım domuz aşısını,ne olur ne olmaz,hiç gerek yok...evet benim çevremdede kimse olmuyor...devletin elinde patlayaçak galiba aşılar...
canım bu hamilelr için değil diğerini olabilirim ama oda gelesiye biz 7 ayımızı bitirince aşı olamıyoruz diye biliyorum.
bençe tuna konusunda diretme okuldayken bizim bir arkadaşımız vardı adı tunadı herkes kendisine tuna balığı derdi,,tavsiye etmiyorum..utkuda hoş,tibet'te güzel bençe...
meraba kızlar...ben bu domuz gribine takmış durumdayım ben kendim bu aşıyı vurdurmak istemiyorum ama eşime ve oğluma vurdurmayı düşünüyorum çok korkuyorum eşim işi itibariyle yurt dışından gelen turist ve yurtiçinden gelen insanlarla haşır neşir oğlumda okula gidiyo vurdursammı vurdurmasammı bilmiyorum çok korkuyorum ya bir rahat nefes alamıyacaz galiba sizler eşlerinize ve çocuklarınıza vurduracakmısınız bu aşıyı...
YA BİŞİ SORCAM BEN HENÜZ HİÇ BİŞİ ALMADIM 23 HAFTADAYIZ ilk olarak neler almalıyım yardımcı oluuuuuunn:Saruboceq:
selkiecığım teşekkür ederim. Tuna için hiç öyle düşünmemiştim.Tibeti beğenmene sevindim..
meraba kızlar...ben bu domuz gribine takmış durumdayım ben kendim bu aşıyı vurdurmak istemiyorum ama eşime ve oğluma vurdurmayı düşünüyorum çok korkuyorum eşim işi itibariyle yurt dışından gelen turist ve yurtiçinden gelen insanlarla haşır neşir oğlumda okula gidiyo vurdursammı vurdurmasammı bilmiyorum çok korkuyorum ya bir rahat nefes alamıyacaz galiba sizler eşlerinize ve çocuklarınıza vurduracakmısınız bu aşıyı...
slm kıslar herkes ii demiopuyorumnanaktan
ben anneciimden bugün öğlen döndüm.15,30da da işbaşı yaptım
randevu için hasteneyi aradım ama dr bu hafta full dolu.kendisinede ulaşamadılar çıkmıştı galiba mail attılar cvp gelince bana dönceklerini sölediler.offf...siz kaç gün önceden randevu alıonusunuz.perşembe için p.tesiden aramak geçmi??bide bu hafta için çağırmıştı beni. napcam yhaaa
ASİNAZ
canım benim zaman zaman bende yaşıyorum aynı sıkıntıları allaha şükür testlerimiz iyi ama mesla bu ayın 17 var randevumuz ayrınıtılı ben çok istedim cd almak için bid emerak ediyorum kuzumu.alalhın izniyle inşalalh herley yolunda olucak ve biz sağlıkla kucaımıza alıcaz evlatlarımızı.hamilelik psikolojisi böyle birşey demekki.
selkie cnm ben öle yapamıom çünkü çalışma saatlerim sabit deil hiç yoktan mesai çıkarıolar herşey altüst oluo.ama nolursa olsun bidakine öle yapcam gerekirse rapor alırım napiim yhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?