2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu bende olmayaçağım domuz aşısını,ne olur ne olmaz,hiç gerek yok...evet benim çevremdede kimse olmuyor...devletin elinde patlayaçak galiba aşılar...

Merhaba arkadaşlar. Sitede ciddi bir problem vardı sanırım yavaş yavaş geçmişi okuyorum... Biz oğluşumla iyiyiz...Fakat eşimle isim konusunda uzlaşamadık..Ben hamileliğimin başkalarında kız olursa ben erkek olursa sen koyarsın deme gafletinde bulundum . Ben Tuna yada Utku istiyorum oda Tibet...Takmş Tibet ismine severken karnımı tibetim güzel oğlum diye seviyor..Türkçe .. Yüksek yer demekmiş.. Ayrıca Bağımsız bir ülke .Ne diyorsunuz kızlar Tuna yada Utkuda direteyimmi ? Siz beğendinizmi ? Yorum yaparmısınız..Çok kararsızım..Teşekkürler

bençe tuna konusunda diretme okuldayken bizim bir arkadaşımız vardı adı tunadı herkes kendisine tuna balığı derdi,,tavsiye etmiyorum..utkuda hoş,tibet'te güzel bençe...

Son düzenleme:
mutlu bende olmayaçağım domuz aşısını,ne olur ne olmaz,hiç gerek yok...evet benim çevremdede kimse olmuyor...devletin elinde patlayaçak galiba aşılar...

canım bu hamilelr için değil diğerini olabilirim ama oda gelesiye biz 7 ayımızı bitirince aşı olamıyoruz diye biliyorum.

Herkese iyi akşamlar, ben sitede yine sorun yaşıyorum, yazmakta zorlanıyorum, kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.

arkadaslar herkese merhaba ..umarım hepiniz iisinizdr..bilgisayarım bozuk giremiorum..bi kac gün yazamicam galiba..hepinizi bebişlerinizi coook öpüorum..

YA BıŞı SORCAM BEN HENÜZ HıÇ BıŞı ALMADIM 23 HAFTADAYIZ ilk olarak neler almalıyım yardımcı oluuuuuunn:Saruboceq:

meraba kızlar...ben bu domuz gribine takmış durumdayım ben kendim bu aşıyı vurdurmak istemiyorum ama eşime ve oğluma vurdurmayı düşünüyorum çok korkuyorum eşim işi itibariyle yurt dışından gelen turist ve yurtiçinden gelen insanlarla haşır neşir oğlumda okula gidiyo vurdursammı vurdurmasammı bilmiyorum çok korkuyorum ya bir rahat nefes alamıyacaz galiba sizler eşlerinize ve çocuklarınıza vurduracakmısınız bu aşıyı...

slm kıslar herkes ii demiopuyorumnanaktan
ben anneciimden bugün öğlen döndüm.15,30da da işbaşı yaptım
randevu için hasteneyi aradım ama dr bu hafta full dolu.kendisinede ulaşamadılar çıkmıştı galiba mail attılar cvp gelince bana dönceklerini sölediler.offf...siz kaç gün önceden randevu alıonusunuz.perşembe için p.tesiden aramak geçmi??bide bu hafta için çağırmıştı beni. napcam yhaaa

eşimde bende düşünmüoruz.babamda hastanede çalıştığı halde yaptırmayacaını belirtmiş.hem hemile hemde sağlıkçıım ama istemiorum.aşı olduumda reaksiyon göstermiceimi nerden bilim.sonuçta buda grip aşısı.beslenmemize dikkat edelim yeterli bence.hem grip öldürmez die bişi ztn hiç yoktuki.bunu domuz gribi diipte paniğe gerek yok bence.her yıl olduğu gibi bu yılda grip virüsü karakter değiştirdi.sadece öncekilerden biraz daha tehlikeli olabilir okdr.

YA BİŞİ SORCAM BEN HENÜZ HİÇ BİŞİ ALMADIM 23 HAFTADAYIZ ilk olarak neler almalıyım yardımcı oluuuuuunn:Saruboceq:

canım ilk neden başlamak istiyorsan başla...içinden neyi almak gerekiyorsa onu al..ben öyle yaptım...ama beşiğin ve odanın yapımı falan uzun sürüyor...hani zaman kazanmak açısından dersen beşikten başka,,giysilerini falan alırsın bu arada ...beşik gelincede g,ysilerini ytıkar hemen odasına yerleştirirsin..dağınıklık olmaz etrafta...

selkiecığım teşekkür ederim. Tuna için hiç öyle düşünmemiştim. Tibeti beğenmene sevindim..

rica ederim ne demek canım?:)ama bence tibet hiç fena değil..kulağa hoş geliyor..hem farklı...

canım ben yaptırmayı düşünmüyorum..benim oğlanda okula gidiyor...bir yaptırayım diye düşündüm..sonra yan etkilerinden korktum açıkcası...tam olarak bilinen sonuçları iyice ortaya çıkmış bir aşı değil...

hoşgeldin canım...ben randevuya gittiğimde geleçek randevuyu alıyorum bir ay sonrasına...eğer bir problem olurda gidemeyecek olursam bir hafta önceden randevunun gününü değiştiriyorum...

amma kaynatmışınız yine yaw ben bayağı bir yoğun olduğumdan giremiyorum pek.Bugüz sobamızı kurduk.Ben daha bişey almadım bebişe erken olduğunu düşünüyorum.Anladığım kadarıylan hepiniz iyisiniz.HERKESE ıYı AKŞAMLAR.

selkie cnm ben öle yapamıom çünkü çalışma saatlerim sabit deil hiç yoktan mesai çıkarıolar herşey altüst oluo.ama nolursa olsun bidakine öle yapcam gerekirse rapor alırım napiim yhaa

inşallah tatlım inşallah,herşey güzel olucak inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…