- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.981
gunaydın seyyaltaner
uzakta olunca tartısmalar olmazmı hic dahada fazla oluyor.. goz teması yok sadece seslerinizi duyuyorsunuz.. gun boyu farklı seyler yasıyorsunuz biriniz bi seye takılsa digerine yansıtıyor oda olaydan bi haber derken tartısmalar..
hamileligin getirdigi bir psikolojin var suanda..hepimizde var bazen cok asabi oluyorum ben bazende asırı sessız duyarsız.. dalgalar gibi
oda simdi askerde uzaklıgın getirdigi hasret belki farklı yansıtıyodur
demem oki insallah gececegini bil.. hepimiz zaman zaman COK COK buyuk tartısmalar yasadık ama geride kaldı.. buda oyle olacaktır.. kafanı dagıtacak bi yere gidebilirsen belki iyi olabilir.. biraz zamana gecsin her ikinizde daha sakin bi sekilde konusacaksınızdır
Allah yardımcın olsun.
teşekkür ederim cnm söyledikelrinle idare etmeye çalıştım şimdiye kadar gidebileceğim bir yer yok çalışıyorum . zaten bir yere gitmemden çıktı akşam yürüyüz için annemle birlikte akrdeşimi okuldan almaya gittim bana hep tek dolaşma başın döner bişi olur diyordu annem yanımda bişey demz hem yürüyüz yapmam gerek diye düşünür dedim bu kez okulda ne işi nvar domuz gribi geçer diye takıldı konuya onu atlattık akşam yemek fazla geldi evde duramadım döndüm döndm en son dayanamadım baabmla annemide aldm iki sokka ötemde dayım var ona gittim aradı evde yoksun enrdesin anlattım ço kkötü oldum biizmkielrle yürümek için çıktım dinlenmek içinde dayıma uğradım dayım ve eşi benle aynı yaşta ve birde çocukları var iki yaşında hem onalrlada zaman geçiyor ama onada bir sürü söylendi ne işim varmış hafta içi işte yoruluyormuşum evde oturmalıymışım bugün yürüyeceğim kadr yürümüşüm. ya diyroum eğer derdin evden çıkam demekse kabul böyle söyle ama bu yaptığın benim sağlığımı düşünmek değil daha kötü oluyorum daralıyorum böyle diye anlatamyorum offfffffff çok bunaldım bir geçse şu dönem: zaten onun yokluğunda yaşamak hamileleiği yeterince zor evimden düzenimden eşimden ayrıyım bunalr yeterince zor asker yolu beklemek zor birde böyle yapmasak ne olur ben hamileyim bünyem hepsini kaldıramıyor ki kim bilir bebeğim ne kadar etkilendi sahaba kadar ki halimden birde eşimin sinir rahatsızlığı var acaba ne oldu rahatsızlandımı merak ediyorum istediğim anda ulaşamıyorum kendine ne olur dualarınız eksik etmeyin üzerimziden çok kötüyüm çok :
herkese günyadın umarım gününüz güsel geçer ...
ben çok kötü bir gece geçirdim . dün akşam eimle çok tartıştık askerdeki adamın nesi ile atrtıştın demeyin asıl böylesi sorun oluyor herşeye takılıyor ne yapacağımı şşaırmış durumdayım. idare edemez duruma geldim artık ve hamileliğnde verdiği etki ile patladım kavga edip öyle akpattım telefonu sabaha akdarda tabi durumum malum bide üzüntüden bi sürü mesaj attım ama halimi anlatmak için yazdım herşeyi bilmiyorum neler oalcak ama hiç keyfim yok gözlerim şişmiş durumda ağlamaktan
Canım seninki uzakta olan eşin psikolojisinden olmuş. bu psikolojiyi eşimden çok iyi biliyorum. sanki sen kendini düşünemezmişsin, yorgun olup olmadığına kendin karar veremezmişsin gibi aşırı korumacı tavırlar. bir an sanki kendi eşimi gördüm opuyorumnanaktan ama sıkma canını bu tip şeyler uzun sürmez. sadece seni fazla önemsediği için olmuş. sen de büyütmrzsin arayınca olur biter. severken insanı boğuyorlar bazen farkında değillerklava: ben artık eşim böyle otomatiğe bağlayınca hırlıyorum ya da kükrüyorum telefonda o alıyor mesajı uzatmıyor fazla Çok üzgünüm çoook. hep özlemden bunlar aaaah ah! :asigim:
benim çok duygusal bi yapım var zaten balık burcuyum ve çok çabuk karamsar üzülen olurum bide o böyle yapınca çok etkileniyorum doğal oalrakçok teşekkrüe derim ilgilendiğin için canım :)
benim çok duygusal bi yapım var zaten balık burcuyum ve çok çabuk karamsar üzülen olurum bide o böyle yapınca çok etkileniyorum doğal oalrakçok teşekkrüe derim ilgilendiğin için canım :)
teşekkür ederim cnm söyledikelrinle idare etmeye çalıştım şimdiye kadar gidebileceğim bir yer yok çalışıyorum . zaten bir yere gitmemden çıktı akşam yürüyüz için annemle birlikte akrdeşimi okuldan almaya gittim bana hep tek dolaşma başın döner bişi olur diyordu annem yanımda bişey demz hem yürüyüz yapmam gerek diye düşünür dedim bu kez okulda ne işi nvar domuz gribi geçer diye takıldı konuya onu atlattık akşam yemek fazla geldi evde duramadım döndüm döndm en son dayanamadım baabmla annemide aldm iki sokka ötemde dayım var ona gittim aradı evde yoksun enrdesin anlattım ço kkötü oldum biizmkielrle yürümek için çıktım dinlenmek içinde dayıma uğradım dayım ve eşi benle aynı yaşta ve birde çocukları var iki yaşında hem onalrlada zaman geçiyor ama onada bir sürü söylendi ne işim varmış hafta içi işte yoruluyormuşum evde oturmalıymışım bugün yürüyeceğim kadr yürümüşüm. ya diyroum eğer derdin evden çıkam demekse kabul böyle söyle ama bu yaptığın benim sağlığımı düşünmek değil daha kötü oluyorum daralıyorum böyle diye anlatamyorum offfffffff çok bunaldım bir geçse şu dönem: zaten onun yokluğunda yaşamak hamileleiği yeterince zor evimden düzenimden eşimden ayrıyım bunalr yeterince zor asker yolu beklemek zor birde böyle yapmasak ne olur ben hamileyim bünyem hepsini kaldıramıyor ki kim bilir bebeğim ne kadar etkilendi sahaba kadar ki halimden birde eşimin sinir rahatsızlığı var acaba ne oldu rahatsızlandımı merak ediyorum istediğim anda ulaşamıyorum kendine ne olur dualarınız eksik etmeyin üzerimziden çok kötüyüm çok :
ahanda bu benim cumartesi günkü halimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?