2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günyadın umarım gününüz güsel geçer ...

ben çok kötü bir gece geçirdim . dün akşam eimle çok tartıştık askerdeki adamın nesi ile atrtıştın demeyin asıl böylesi sorun oluyor herşeye takılıyor ne yapacağımı şşaırmış durumdayım. idare edemez duruma geldim artık ve hamileliğnde verdiği etki ile patladım kavga edip öyle akpattım telefonu sabaha akdarda tabi durumum malum bide üzüntüden bi sürü mesaj attım ama halimi anlatmak için yazdım herşeyi bilmiyorum neler oalcak ama hiç keyfim yok gözlerim şişmiş durumda ağlamaktan

gunaydın seyyaltaner
uzakta olunca tartısmalar olmazmı hic dahada fazla oluyor.. goz teması yok sadece seslerinizi duyuyorsunuz.. gun boyu farklı seyler yasıyorsunuz biriniz bi seye takılsa digerine yansıtıyor oda olaydan bi haber derken tartısmalar..
hamileligin getirdigi bir psikolojin var suanda..hepimizde var bazen cok asabi oluyorum ben bazende asırı sessız duyarsız.. dalgalar gibi
oda simdi askerde uzaklıgın getirdigi hasret belki farklı yansıtıyodur
demem oki insallah gececegini bil.. hepimiz zaman zaman COK COK buyuk tartısmalar yasadık ama geride kaldı.. buda oyle olacaktır.. kafanı dagıtacak bi yere gidebilirsen belki iyi olabilir.. biraz zamana gecsin her ikinizde daha sakin bi sekilde konusacaksınızdır
Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim cnm söyledikelrinle idare etmeye çalıştım şimdiye kadar gidebileceğim bir yer yok çalışıyorum . zaten bir yere gitmemden çıktı akşam yürüyüz için annemle birlikte akrdeşimi okuldan almaya gittim bana hep tek dolaşma başın döner bişi olur diyordu annem yanımda bişey demz hem yürüyüz yapmam gerek diye düşünür dedim bu kez okulda ne işi nvar domuz gribi geçer diye takıldı konuya onu atlattık akşam yemek fazla geldi evde duramadım döndüm döndm en son dayanamadım baabmla annemide aldm iki sokka ötemde dayım var ona gittim aradı evde yoksun enrdesin anlattım ço kkötü oldum biizmkielrle yürümek için çıktım dinlenmek içinde dayıma uğradım dayım ve eşi benle aynı yaşta ve birde çocukları var iki yaşında hem onalrlada zaman geçiyor ama onada bir sürü söylendi ne işim varmış hafta içi işte yoruluyormuşum evde oturmalıymışım bugün yürüyeceğim kadr yürümüşüm. ya diyroum eğer derdin evden çıkam demekse kabul böyle söyle ama bu yaptığın benim sağlığımı düşünmek değil daha kötü oluyorum daralıyorum böyle diye anlatamyorum offfffffff çok bunaldım bir geçse şu dönem : zaten onun yokluğunda yaşamak hamileleiği yeterince zor evimden düzenimden eşimden ayrıyım bunalr yeterince zor asker yolu beklemek zor birde böyle yapmasak ne olur ben hamileyim bünyem hepsini kaldıramıyor ki kim bilir bebeğim ne kadar etkilendi sahaba kadar ki halimden birde eşimin sinir rahatsızlığı var acaba ne oldu rahatsızlandımı merak ediyorum istediğim anda ulaşamıyorum kendine ne olur dualarınız eksik etmeyin üzerimziden çok kötüyüm çok :

Canım seninki uzakta olan eşin psikolojisinden olmuş. bu psikolojiyi eşimden çok iyi biliyorum. sanki sen kendini düşünemezmişsin, yorgun olup olmadığına kendin karar veremezmişsin gibi aşırı korumacı tavırlar. bir an sanki kendi eşimi gördüm opuyorumnanaktan ama sıkma canını bu tip şeyler uzun sürmez. sadece seni fazla önemsediği için olmuş. sen de büyütmrzsin arayınca olur biter. severken insanı boğuyorlar bazen farkında değiller klava: ben artık eşim böyle otomatiğe bağlayınca hırlıyorum ya da kükrüyorum telefonda o alıyor mesajı uzatmıyor fazla Çok üzgünüm çoook. hep özlemden bunlar aaaah ah! :asigim:

Seyyaltanercim, günaydın canımcım, senin sinirlerin bozulmuş belli, üzerinde çok fazla düşünüp bebeğini de strese sokma arkadaşım, hepimiz buna benzer tartışmalar yaşadık eşlerimizle, onun da psikolojisini anlamaya çalış, adam asker ve eli kolu bağlı, düşünsene her istediğinde yanında olamıyor, aklı sende kalıyordur ve yanında olamamanın ezikliğini ve sıkıntısını yaşıyordur, sana gözü gibi bakmak isterken, uzakta olduğu için söylemek ve yapmak istediklerini yanlış ifade ediyor olabilir, bu açıdan da bak arkadaşım, sen şimdi sadece bebeğini düşün ve bence herşeyi de eşine anlatma, boşver, bazı şeyleri de bilmesin..

canım yaa keşke biraz daha anlayışlı olsaydın gerçi böyle durumlarda bizim idare edilmemiz ve bize karşı anlayışlı olunması gerek ama anlayamıyolar işte erkek beyni malum...
bizde hep doktora giderken kavga ediyoz...
ben çok stresli oluyorum durup dururken bağırıyorum en sonunda benim ağlamamla bitiyo olay sonra oda özür diliyo ama işte herkesin patlama noktası farklı.askerlik değişik bir psikoloji normal insanı bile garipleştiriyo e sende hamilesin dolayısı ile sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa omuş biraz....
yapma üzme kendini bebişine yazık değilmi yaw?adamı bu saatten sonra boşamicaana göre biraz sabırlı davran bebişiiimm oda babası değilmi boşver benimkide çok titiz bak ben söylüyomuyum haaaaaa?
hade biras neşelenelim be size yeni aldığım kıyafetlerin bi kısmını ekliyorum başlıyos hatunlar.

benim çok duygusal bi yapım var zaten balık burcuyum ve çok çabuk karamsar üzülen olurum bide o böyle yapınca çok etkileniyorum doğal oalrak çok teşekkrüe derim ilgilendiğin için canım :)

Günaydın güzel Mart anneleri,
Bu sabah ıstanbul da güneşli, ben de daha neşeliyim bir yaz kızı olarak :)

Seyyalcim, bu tartışmalar normal canım. Benim eşim askerdeyken, ben hamile bile olmadığı halde, özlemin, uzaklığın, o anki çaresizliğin etkisiyle ne kavgalar ettik... Hepsi düzelir arkadaşım, hiç üzme kendini, inan sen böyle üzüldükçe içerdeki o minicik beden de kasılıp kalıyor. Ona bunu yapmaya hiç hakkımız yok değil mi? Fazla düşünmemeye çalış üzerinde, bugün uygun bir vakitte ara eşini, gönlünü al... Haklı olduğuna inansan bile yap bunu, önemli olan ikinizin de bu zor günlerinde dargın kalmamak canımcım...

benim çok duygusal bi yapım var zaten balık burcuyum ve çok çabuk karamsar üzülen olurum bide o böyle yapınca çok etkileniyorum doğal oalrak çok teşekkrüe derim ilgilendiğin için canım :)

rica ederim canım tabii ki ilgileneceğiz birbirimizle. bir hamileyi ancak bir hamile anlar kaydirigubbakcemile3 sanırım bu uzaklık meselesinde artık uzman olduğum ve eşim aşırı titiz, korumacı, kollamacı bir eş olduğu için ayrıca anlıyorum seni delikafadulden hem sizinki sayılı gün gelip geçecek inşallah yerimseniben biz ilk evlendiğimiz bir yıl içinde eşim sadece 35 gün eve gelmişti:umursamaz: çok çektik çokkk...o yüzden kavga etmek yerine bazı işaretler geliştirdik. o işaret verilince herkes uzatmayı kesiyor zemuszemus zamanla sizde de oluşur kaydirigubbakcemile3 aman oluşmadan eşin gelsin boşver yerimseniben

evet seyyaltaner arkadaslara katılıyorum yanında olmak istiyor..o simdi sadece eş degil birde baba adayı.. farklı yansıtmıs dusuncelerini

e bizde alınganız birde balıkmıssın benim gibi aah ahhh ne denirki.. gelde takma iste mumkun degil..

bi telefonla hersey duzelir canım.. ne zaman bitiyor bu askerlik?
(bizim askerlikten dogumdan hemen sonra baslayacak mafoldumben )

Günaydın arkadşlar nasılsınız Seyyaltanercim üzülme herşey yoluna girer olur böyle tartışlar sende üzülme bebeğinde üzülmesin... iki tarafıda anlayışlı olması lazım ama malum durumlardan dolayı biz çok duygusal oluyoruz. Heşeyin hayırlısı olsun... canım opuyorumnanaktan

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkrüelr ediyorum gerçekten mevlam sizleri bana bu dönemde lutuf olarak gödnermiş :) bilmyiorum neyse allahtan duurmunun iyi olduğunu öğrndim biraz o açıdan rahatım ama bakalım ansıl düzelecek bugün doktora gitmesi gerekiyordu randevusu vrdı askerşyede tamda denk gedli ordan aradı ben doktordayım diye soğuk bir sesle :)

off neyse dediğiniz gibi hallolur ve tabi gene alttan alan biz oalcağız bu erkekler nedne böyle dertleşip birbirlerine akıl evrmezler alttna al kardeş felan diye .....

dilacı msne resimelri yolla da neşelenelim bari biraz ....

ah benim kader arkadaşım üzülmüş mü? canım benim olur böyle şeyler onun aklı şuan hep sizde olduğu için çok normal canım hep sizi düşünüyor ortalıkta illet bi hastalık var napsın hep kulaktan dolma haberlerle insan tedirgin oluyor sen sıkma canını bize düşen onları böyle idare etmeye çalışmak napalım başa gelen çekilecek canım sen yine kısıtlama kendini onada tatlılıkla anlat sert çıkarsan sen üzülürsün o nasılsa sitresini atıyor sana bişeyler söyleyip en mutlu olacağımız zamanlar bizimde kaderemiz böyle napalım canım o seni düşündüğü için kaygıları için böyle davranıyor en iyi ben anlıyorum seni canım geçicek hepsi az kaldı sık dişini bak bugünden sonra 75 hayırlısıyla :lepi: ben hep bu yüzden eşimi zorla doğuma sokmak istiyorum o pek yanaşmıyor ama ben baskın çıkıp neler yaşadığımı anlasın diye illaki sokucam onu doğumu :içelim: bebişin için lütfen topla canım kendini opuyorumnanaktan

çanım eşin uzakta,onun psikolojisi bozulmuş..hem askerlik başlı başına zor zaten...bizde yaşadık atlattık bunları,,emin ol uzakta olunça mutlaka bir pürüz çıkıyor...sen mümkün olduğunça sakin olmaya çalış...emin olki döndüğünde herşey düzeleçek...hem bak az kaldı bitmesine sanırım askerliği,,,Allah bir daha ayırmasın,ayrılık çok zor,kendimden biliyorum bende çok yol bekledim...2 sene öyle bekledim yurtdışındaydı eşim sonra baktık olmadı bende gittim yanına kaldım 1,5 sene orda onunla,sonra ben dönmek zorunda kaldım yine,onunla yine problem yaşadım döndükten sonra hemde ne problemler...Allah daha açı şeyler yaşatmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…