- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.001
ahanda bu benim cumartesi günkü halimmm...
ah benim kader arkadaşım üzülmüş mü? canım benim olur böyle şeyler onun aklı şuan hep sizde olduğu için çok normal canım hep sizi düşünüyor ortalıkta illet bi hastalık var napsın hep kulaktan dolma haberlerle insan tedirgin oluyor sen sıkma canını bize düşen onları böyle idare etmeye çalışmak napalım başa gelen çekilecek canım sen yine kısıtlama kendini onada tatlılıkla anlat sert çıkarsan sen üzülürsün o nasılsa sitresini atıyor sana bişeyler söyleyip en mutlu olacağımız zamanlar bizimde kaderemiz böyle napalım canım o seni düşündüğü için kaygıları için böyle davranıyor en iyi ben anlıyorum seni canım geçicek hepsi az kaldı sık dişini bak bugünden sonra 75 hayırlısıyla :lepi: ben hep bu yüzden eşimi zorla doğuma sokmak istiyorum o pek yanaşmıyor ama ben baskın çıkıp neler yaşadığımı anlasın diye illaki sokucam onu doğumu :içelim: bebişin için lütfen topla canım kendini opuyorumnanaktan
yaa evet kaderdaşım benim napalım geçecek inşallah şu zaman bencede sok doğuma emin ol bende istiyoum girmesini ama ondan da korkuyorum şimdi sen doğum yaptın çok zorlandın diye işetmezse bide beni :):)delikafadulden ya valla çok bozuk sinirlerim ay mevlam ayrdımcımız olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?