- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.021
ahanda bu benim cumartesi günkü halimmm...
bitti kıslar..hepinise teşekkür ederim benimlen dalga geçenlerede teesüflerimi bildirir bir kaç ay sonra hepinizi görücem derim haberiniz ola...
dahada knedimi koymam olum dalga geçmeyin yaa...
dilacım hani sana böyle diyeceğim aklıma gelmezdi ama yavrum o kadarda şişmemişsin ben snei daha kısa ve kilolu sanıryordum aslıdna çok iyisin maşşalh benimde göbeğim o kadar var yani ki ben 64 olmuşum ayda iki kiloya çıktım58+6=64 ediyor ya 5,5 ayda 6 kilo aldım
Buda bizim bugünki göbegimiz...az önce cektik.... 21+5 günlük oglum...
Dilacım aldıkların çok güzel maşallah rabbim giydirmeyi nasip etsin ama bu resim çok karanlık yawwww gözükmüyor...
Dilacım sana da maaşallah kızına da. Alladığın her şey çok güzel. listeden gördüğüm kadarıyla kızlarımızın isimleri aynı :)). Üniversiteden beri bu ismi koyacağım diye sayıklıyordum mevlam bana bir kız evlat verdi. Hepberaber sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
Bendede birden firladi göbek ve kilolar...
Önce neredeyse hic belli degildi ve az kilo almistim...
Iki gün önce tartildim 5 kilo almissin baslangic kiloma göre...
Bi anda firladi yani...:gitme:
bunuda dün diger topige eklemistim...
eşim aradı sevk işini haleltmiş çarşambaya hastaneye sevk almış saat onikiye kadarda zamanı varmış normalde olsa hemen bi telefon kiralar ve benle sohbete derdi ama şimdi sadce ankesörlüden aradı bunu söyledi ve kapattı
ki daha benim attığım emsajlar ulaşmadı ona acaba iptal etmme,n bi yolu yokmudur mesajları
ya sabaha kadar üzülen ağlayan benim halimi bilmeden tirp atan o nasılsın diye soruyorum iyiyim rahatsızlanmadı mdiyip kesiyor sne ansılsın bile demiyorçok düşünüyordu ya sağlımı hani
aman yaaa offfff ben şöyle bi on gün rapor alıp dinlensem onada desem oda izin kullanıp gelse şöyle birlikte doya doya bir zaman geçirsek acaba ikimizede iyiy gelirmi ...
ay karnım çok ağrıyor yaaa: :
canım emin ol yinede fazla değilsin benim bacaaklarım kalçalarım kolalrım aynen duruyor sadece karnım çıktı ama yani tam hamileyim :) ve 64 kiloyum :) allahtan bebeğede alıyorum öyle sadce kendine alanlardan değilim şimdilik çok şükür ....
Çatlada patla, sendeki de göbek mi Allahaşkına, hala bişey yok anacım sende, hafif bir böbek çıkmış o kadar, sen toplamda 8-10 kilo ile tamamlarsın heralde hamileliği, iç karnın geniş senin demek ki, hala çıtır görünüyorsun emin ol :))
hee karanlığına bu kadar söylendiniz aydınlığını koyarmıyım pışıııkkk...
yok beaaa ben bisey demem sadece MAŞALLAH derim yaa bunlar geçici güzellikler walla kilo almışsın almamışssın ne önemi var bende 5 ayımda olmama rağmen 5 kg aldım her ay 1 kg normal dedi doktorum ...60 kg den 65 kg olmuşum hele benim ilk zamanlar bel basen çoktan çıkmıştı.....Hiçde kuruntu yapmadım kendime güzel bir duygu kg almak heleki içinde meleğin varsa hele de içinde kıpır kıpır hissediyorsan deyme keyfimee....
Ama şunu söyleyeyim canım aldıklarınız çok güzel seni de görmesemde meleğinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?