2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bitti kıslar..hepinise teşekkür ederim benimlen dalga geçenlerede teesüflerimi bildirir bir kaç ay sonra hepinizi görücem derim haberiniz ola...
dahada knedimi koymam olum dalga geçmeyin yaa...

Dilacım sana da maaşallah kızına da. Alladığın her şey çok güzel. listeden gördüğüm kadarıyla kızlarımızın isimleri aynı :)). Üniversiteden beri bu ismi koyacağım diye sayıklıyordum mevlam bana bir kız evlat verdi. Hepberaber sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.

Dilacım sana da maaşallah kızına da . Alladığın her şey çok güzel. listeden gördüğüm kadarıyla kızlarımızın isimleri aynı :)). Üniversiteden beri bu ismi koyacağım diye sayıklıyordum mevlam bana bir kız evlat verdi. Hepberaber sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.:Saruboceq:

Allahım site iyice coştu yine hem mesaj yazamazsın diyor yazdıklarımı da kaydetmiş. ben de sabahtan beri yazıcam diye uğraşıyorum..

bitti kıslar..hepinise teşekkür ederim benimlen dalga geçenlerede teesüflerimi bildirir bir kaç ay sonra hepinizi görücem derim haberiniz ola...
dahada knedimi koymam olum dalga geçmeyin yaa...

dilacım hani sana böyle diyeceğim aklıma gelmezdi ama yavrum o kadarda şişmemişsin ben snei daha kısa ve kilolu sanıryordum aslıdna çok iyisin maşşalh benimde göbeğim o kadar var yani ki ben 64 olmuşum ayda iki kiloya çıktım 58+6=64 ediyor ya 5,5 ayda 6 kilo aldım

Canım yaa aldığın cicişler harika Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.Ben daha hiçbir şey almadım bakalım bekleyelim biraz daha.Ya benim karnım niye sizinki kadar değil cok moralim bozuluyor buna küçük ya benim karnım bir de sanki asagıda gibime geliyor ama herkes hayır yukarıda diyorr anlamadım bir türlü

Bendede birden firladi göbek ve kilolar...
Önce neredeyse hic belli degildi ve az kilo almistim...
Iki gün önce tartildim 5 kilo almissin baslangic kiloma göre...
Bi anda firladi yani...:gitme:

bunuda dün diger topige eklemistim...

Buda bizim bugünki göbegimiz...az önce cektik.... 21+5 günlük oglum...

Dilacım, coşmuşsun valla, ne çok şey almışsın bacım, ama hepsi de birbirinden güzel ciciler.. kızının üstünde de görürüz inşallah.. Bu arada resmin karanlık çıkmış ama yine de göbüş belli oluyor, kim dalga geçiyor seninle ve ne için anlamadım..?

Dilacım aldıkların çok güzel maşallah rabbim giydirmeyi nasip etsin ama bu resim çok karanlık yawwww gözükmüyor...

hee karanlığına bu kadar söylendiniz aydınlığını koyarmıyım pışıııkkk...
cerenora canım biz ilk duyduğumuzda çok beğendik elvin aşağı elvin yukarı sölerken sıkıldık henüz karar veremedik tatlım...

eşim aradı sevk işini haleltmiş çarşambaya hastaneye sevk almış saat onikiye kadarda zamanı varmış normalde olsa hemen bi telefon kiralar ve benle sohbete derdi ama şimdi sadce ankesörlüden aradı bunu söyledi ve kapattı

ki daha benim attığım emsajlar ulaşmadı ona acaba iptal etmme,n bi yolu yokmudur mesajları
ya sabaha kadar üzülen ağlayan benim halimi bilmeden tirp atan o nasılsın diye soruyorum iyiyim rahatsızlanmadı mdiyip kesiyor sne ansılsın bile demiyorçok düşünüyordu ya sağlımı hani

aman yaaa offfff ben şöyle bi on gün rapor alıp dinlensem onada desem oda izin kullanıp gelse şöyle birlikte doya doya bir zaman geçirsek acaba ikimizede iyiy gelirmi ...

ay karnım çok ağrıyor yaaa ::

Çatlada patla, sendeki de göbek mi Allahaşkına, hala bişey yok anacım sende, hafif bir böbek çıkmış o kadar, sen toplamda 8-10 kilo ile tamamlarsın heralde hamileliği, iç karnın geniş senin demek ki, hala çıtır görünüyorsun emin ol :))

haha tabe dalga geçersin benle hade bee sende hamilemisin? göbüşün yok bişiin yok...
git lan topicimden...

Bak kastın kendini karnın ağrımaya başladı, içerdeki bebek ne yapsın Seyyaltaner, onu da düşün biraz, üstüne gitme eşinin, boşver, kendiliğinden düzelir, izin olayı iyi fikir yapabiliyorsanız ve size iyi gelecekse yapın tabi..

Bende aslinda sadece göbegimden aldim...
diger yerlerim oldugu gibi duruyor...kaydirigubbakcemile3
Pantolonlarim, Eteklerim felan hepsi oluyor hala ama oturunca
dügmesi batiyor...:sinifsinif:

Ama böyle birden olunca insan noluyor bana diye sasiriyor...
Banada demisti doktor...böyle iyi, daha cok bebege yariyor yediklerin demisti...

Cok tsk ederim simenayim...opuyorumnanaktan
yok herhalde söyle 12-15 kiloyu bulurum...
5 ayda 5 kilo ve son aylarda 2ser kilo alirsam

Sİnpac tan haber alan var mı? eşinin testleri nasıl çıktı acaba ...Domuz gribi Ankarayı sardı resmen göremedim birkaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…