2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay yok yaa ben alınmadım takılıyorum size...yüz kiloda olsam hiiiç umurumda değil emin olun...
çağla şikel noldu işte yok sadece 6 kilo almışta bilmemne ahanda öyle sinek gibi bebe doğurursun işte 2kilocuk...nası büyücekse o çocuk yazık...
yiyin pekmezleri anacım yiyin hiç affetmeyin...
seyyalcim azcık zaman ver çok bozuluyosun soğuk davranmasına biliyorum ama oda haklı biz biraz abartıyos kızınca...
ayy durun ben dün naptım onu anlatim size kocam eve accuk geç geldi çok sinirlendim bütün gece karnım ağrıyo kalk bana su getir üşüdüm üstüme bişi getir terledim üstümü değiştir uyutmadım oooohhh canıma değsin...gerçi doğurunca hurmalar bi tırmalayacak ama bakalım...

Sİnpac tan haber alan var mı? eşinin testleri nasıl çıktı acaba ...Domuz gribi Ankarayı sardı resmen göremedim birkaç gündür

Merhaba Pancuben, bende merak ediyorum Sinpac'i , kendisinden haber yok malesef, dünde girmedi hiç topiğe, umarım eşinin testleri iyi çıkmıştır, bende panik olmaya başladım bu domuz gribi olaylarından, Ankara önde gidiyor birde bu konuda, şirkette de çevremdekiler hep grip, şüphe ile yaşıyorum valla.. Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun..

Kizlar dün Alman kanalinda bir program seyrettim...
Kadin 23. hafta mecburen bir rahatsizligindan dolayi
dogum yapmak zorunda kalmis...

Bebeklerde ikiz...sokoldum onlari görünce icim ciz etti...
Sadece bi 600 gram gibi biseylerdi...o kadar miniklerdiki...
Derileri burus burus, minicikler...kendileri yalniz nefes alamiyorlar...
Makinaya baglilar...
Cooook erken dogduklari icin anne karninda ögrenecekleri hareketlerin
hicbirini henüz tek baslarina yapamiyorlar...
Organlari felan tamamen gelismemis...ve bu yüzden o minicik yavrular neler cekiyorlar...
O halleriyle ikiside iki kere gözlerinden ve nefes borularindan ameliyat oluyorlar...

Toplamda 8 ay hastanede kaliyorlar...ve cok sükür ikisininde saglik durumu iyi bir sekilde
hastaneden ayriliyorlar...

merak etme o bi gelsin hepsini burnunda getireceğim ulan o geldiğinde yazık çocuğa uyusun diye ben dokunmadım hiç kendim kalktım yaptım herşeyimi aşermedim bile lan hatta paraalrımızı ben öyle hiç kafama göre harcamadım ki o askerde sıkıntı çekmesi ncnaının istediğini alsın yesin aç kalıp zayıflamasın ben gene anamın babmın yanındayım diye düşündüm genede o konuda yardımcı olurum ama görür o eşşek bitecek elbet onun askerliği daha benim doğum lousalıkla birlikte nerdne baksan bi seneye yakın işkenceye zamanım olacak hele birde gelsin hemen iş bulsun o zaman bak neler edeceğim ona

Iste buda Videosu...

Söylenenleri anlamazsiniz ama belki görüntüleri seyretmek istersiniz...
23. haftalikken dogmus ikiz Bebekler...

Sam und Tim (Teil 1) - AOL Video

İlk hamilelliğimde bende 23 haftalık erken dogum yaptım ama küveze falan almadılar yasama sansı cok dusuk dediler dogduktan yarım saat sonrada öldü dediler bebeğim için.Hala unutamıyorum demekki bende yurt dısında falan olsam yasama sansı olurdu bebeğimin 750 gr.dogmusdu meleğim herşeyi vardı kızlar sacı bile vardı Allah kimseye yasatmasın bu sefer rabbim kızımı bagıslasın bana inşallah tum hamilelerede bebeklerinede sağlık versin.

günaydın canlarım herkesin iyi olmasına sevindim hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan.

yanlızzzzz SEYYALCİM sen kendini neden böyle harap ediyorsun.bebeğinide üzüyorsun içinde bak karnın ağrıyormuş.evet tatlım çok zor uzak olup böyle sorunlar yaşamak bunu çok iyi bilirim ama şanda ikiniz için özel durumlar var sen hamilesin o asker.senin yanında olamadığı için eminim çok üzülüyordur buda onun hareketlerine yansıyor tabii.canımcım ne olur üzme kendinide bebişinide geçer hepsi allahın izniyle.

DİLAAAA aldıkların çok güzel mink kızın inşaallah sağlıkla güle güle giyer.ayrıca seninde öyle abes bir görüntün yok gayet hoşsun eee sonuçta hamilesin.

ayyy canım benimmmm çok zor bir duurm olsa gerek dün gece mesela üzülürken ne akdar çok ta korktum bi yandan düşünmemeye çalıştım bebeğime bişey oalcak diye mevlam herkese kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah o meleğinlede ahirette kavuşursunuz hayatım mevlam bun usna bağışlasın ömrü uzun huzuurlu olsun inşallaah

canım benim başın sağolsun.Allahım bu bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.kimseye yaşatmasın.

hayırlısıyla sağlıkla bir alsak hepimiz kucağımıza.

ayy dilacım çok hoşsun valla doğumdan sonra o hurmalar herkesi tırmalayacak galibakaydirigubbakcemile3

Canım Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın...
Eminim ki çok zordur, çok büyük bir acıdır, Allah'ım hepimizin yavrularına sağlık versin, hayırlsıyla alalım kucağımıza...
Bu meleğin çoook sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah...

Çok geçmiş olsun canım ya gerçekten zor bir durum muş. Allahım bu bebeğine hayırlısından yaşam nasıp etsin dikkat et kendine ... Allahım bütün annelere yardımcımolsun evlat acısı .çektirmesin inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı hayırlı ömürler nasip etsin bebişlerimize Yaradana Emanetler....:kedi:

oyy canım benim çok çok üzüldüm yaaa...
öyle düşünme herşey kısmet belki hasta olacaktı..bak şimdi meleğin geliyo sen düşünme geçmişi...

Amin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.
Seyyaltaner canım sende uzulduğun zaman stres oldugun zaman bebeğini dusun stres herseyin 1 numaralı dusmanı sende biliyorsun canım.

Ayyy canım yaa, başınız sağolsun ve Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın, sağ salim kucağına almayı nasip etsin, aklından çıkmaz hiç anlıyorum seni, ama şöyle avut kendini hayırlı değilmiş diye, hayırlısı ne ise onu versin Rabbim hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…