- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.061
Eki Görüntüle 27662
Kızlar buda benim göbüşüm ..
2008 ın mart ayında yapmıstım dogumu simdi ise Rabbim nasip ederse 2010 mart ayında kızımızı kucagımıza alıcaz..
Tabii o zamanlar hayırlı değilmiş falan diye kendimi avutamadım 1 sene psikiyatrik tedavi gördüm ama simdi iyiyim Allaha cok sukurevet Allah hiçkimseye yasatmasın su haftalarıda Allahın izniyle bir atlatayım arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin benden lütfen
ADA.. çok duru bi isim güzel bnce bende ceylin düşünüyorum bir de helin.
H benim başharfim C babamızın:) nasıl sizce
ceylin: cennete açılan kapı demek
helin: yuva demek:)))opuyorumnanaktan
Kızlar,
Nasıl oldu anlamadım, karnımı masanın köşesine çarptım ben yaaa
Sanki çok büyük de, sığamıyorum bir yerlere...
Çok çok acımadı canım, bir zararı olmaz diye düşünüyorum ama... Olmaz di mi?
Bosna bişey olmaz korkma, o içerde emniyette, ama yine de tedbirli olmakta fayda var..
Kızlar,
herkese günyadın umarım gününüz güsel geçer ...
ben çok kötü bir gece geçirdim . dün akşam eimle çok tartıştık askerdeki adamın nesi ile atrtıştın demeyin asıl böylesi sorun oluyor herşeye takılıyor ne yapacağımı şşaırmış durumdayım. idare edemez duruma geldim artık ve hamileliğnde verdiği etki ile patladım kavga edip öyle akpattım telefonu sabaha akdarda tabi durumum malum bide üzüntüden bi sürü mesaj attım ama halimi anlatmak için yazdım herşeyi bilmiyorum neler oalcak ama hiç keyfim yok gözlerim şişmiş durumda ağlamaktan
Kızlar,
Eki Görüntüle 27662
Kızlar buda benim göbüşüm ..
2008 ın mart ayında yapmıstım dogumu simdi ise Rabbim nasip ederse 2010 mart ayında kızımızı kucagımıza alıcaz..
Tabii o zamanlar hayırlı değilmiş falan diye kendimi avutamadım 1 sene psikiyatrik tedavi gördüm ama simdi iyiyim Allaha cok sukurevet Allah hiçkimseye yasatmasın su haftalarıda Allahın izniyle bir atlatayım arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin benden lütfen
Kızlar,
eşim aradı sevk işini haleltmiş çarşambaya hastaneye sevk almış saat onikiye kadarda zamanı varmış normalde olsa hemen bi telefon kiralar ve benle sohbete derdi ama şimdi sadce ankesörlüden aradı bunu söyledi ve kapattı
ki daha benim attığım emsajlar ulaşmadı ona acaba iptal etmme,n bi yolu yokmudur mesajları
ya sabaha kadar üzülen ağlayan benim halimi bilmeden tirp atan o nasılsın diye soruyorum iyiyim rahatsızlanmadı mdiyip kesiyor sne ansılsın bile demiyorçok düşünüyordu ya sağlımı hani
aman yaaa offfff ben şöyle bi on gün rapor alıp dinlensem onada desem oda izin kullanıp gelse şöyle birlikte doya doya bir zaman geçirsek acaba ikimizede iyiy gelirmi ...
ay karnım çok ağrıyor yaaa: :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?