2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk aylarda kilo almamıştım aksne bir şeyn yiyemedim die vermiştim bile 3 buçkla 4 aylıkken yemeye bir başladım 4 kiloya yakın kilo aldım kabak gibi çıktı göbeğim...ama yakıştı bence ama inşalalh fazla almam

Kızlar buda benim göbüşüm ..

2008 ın mart ayında yapmıstım dogumu simdi ise Rabbim nasip ederse 2010 mart ayında kızımızı kucagımıza alıcaz..
Tabii o zamanlar hayırlı değilmiş falan diye kendimi avutamadım 1 sene psikiyatrik tedavi gördüm ama simdi iyiyim Allaha cok sukurevet Allah hiçkimseye yasatmasın su haftalarıda Allahın izniyle bir atlatayım arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin benden lütfen

Maşallah, senin göbüşte epey çıkmış, Rabbim kızına sağlık versin, dualarım seninle olacak..

ADA.. çok duru bi isim güzel bnce bende ceylin düşünüyorum bir de helin.
H benim başharfim C babamızın:) nasıl sizce
ceylin: cennete açılan kapı demek
helin: yuva demek:)))opuyorumnanaktan

Asinazcım, biz de Ada ismini çok beğeniyoruz, kızımız olsaydı büyük ihtimalle Ada olurdu ismi.
Fakat son zamanlarda doğan 10 kız bebekten en az üçünün adını Ada koyuyorlar, bu bir dezavantaj olabilir.
Bir de dalga geçerler bol bol Büyükada mısın sen falan diye, ama çocuk milleti her isim için dalga geçecek birşey buluyor zaten :)
Sonuç: Ada çok güzel, ikinciyi yaparsam da kız olursa, koyarım valla :)

ADA.. çok duru bi isim güzel bnce bende ceylin düşünüyorum bir de helin.
H benim başharfim C babamızın:) nasıl sizce
ceylin: cennete açılan kapı demek
helin: yuva demek:)))opuyorumnanaktan

yaaa ben ceylinden çok daraldım bu sene ve geçen sene doğan bütün kıslar ceylin...sanki bebeleri kopyalamışlar gibi...
darılma ama helin çok daha güzel bence.ceylinin anlamıda o değilmiş aslında iyi araştır koyacaksanda.
canım ada güzel isim ama ıssız adam filmine kadar tanıdığım bütün ada lar erkekti.

Kızlar,
Nasıl oldu anlamadım, karnımı masanın köşesine çarptım ben yaaa
Sanki çok büyük de, sığamıyorum bir yerlere...
Çok çok acımadı canım, bir zararı olmaz diye düşünüyorum ama... Olmaz di mi?

Bosna bişey olmaz korkma, o içerde emniyette, ama yine de tedbirli olmakta fayda var..

canım birşey olmaz sadece doktora gittiğinde hatırlat istersen içinde rahat olur ama ufak tefek sorunalr olur böyle det etme hemen. düşün annem bana kzııyor sürekli dikakt et ağır kaldırma felan ksuenimi kucağıma aldırmıyrolar gçen gün evde bir resim yakaladım ben 3 yaşındayım annem akrdeşime hamile ve ben annemin kucağında ayakta çektirmiş resmi e ben taşııdım ama sizler şimdielrde nazlı bebk gibisiniz nolur nolmaz taşıam diyor . birazda rahata vermek lazım kendimiz alah korsun bişeycik olmaz stres yapma sakın

bence ne yapacağını şaşırma tatlım,sadece senin için en önemli şey sabır ve de zamanın hızla akması,tartışma sebebinizi bilmiyorum ama eminimki o da sakinleşmiştir şimdiye kadar tabi sen de,umarım bir dahaki telefon görüşmesi çok iyi geçer ki öle olucak endişelenme,kendinide fazla üzme çünkü senle beraber üzülen bi parçan var unutma tatlım

merhabalar arkadaşlar opuyorumnanaktan yoktum uzun süre giremedim inşallah hepiniz ve bebişler iyidir.ben de iyiyim şuanlık bir problem yok.haftaya şeker yüklemesine gideceğim.ayrıntılı ultrason çektirdim bebişimi gördüm babasına benziyor gibi kaydirigubbakcemile3 cdsini her gün izliyorum özlüyorum pamuğumu.

korkma korkma...bişe olmas okadardan benim arkadaşım kar yağınca düştü yazık 8 aylıktı bacağı kırıldıda gene bişi olmadı bebişe...hava yastığı var kızım onlarda...ama sen dikkat et yinede.

merhaba kızlar
okuyorum okuyorum ama bi türlü yazamadım sabahtan beri :))

dilacım aldığın cicileri güle güle kullanın inş. pek güzell
özellikle ayakkabısı
kıskandırıyorsun ama benii :dilcikar:
daha doğru düzgün hiçbirşey almadım

seyyalcim konuyu tam anlayamadım cnm ama sanırım eşinle aran biraz limoni (
inş. akşama kadar fikrin değişir, herşey düzelir

eylül arkadaşım daha önce yaşadığın talihsizlik için çok üzüldüm
Rabbim yaşatmasın bir daha
bu arada göbeğin tam ideal boyutta :lepi:
benim de en çok istediğim sadece göbeği çıkan bir hamile modeli olmak :))

kızlar naber?tetenoz aşımı vurundum geldim..hiç açımadı...ağrı sançı gibi bişeyde yok şimdilik...gayet rahat kullanıyorum kolumu,,,birde mediçana hastanesinden ayrıntılı ultrason için randevu aldım ,çumartesi gireçeğim...bir kısmını ssk karşılıyormuş...çd li olan fiyatı 150 tl....

dilacım
göbüşün çok şirin maşallah
bebişinin için aldıklarında harika,sağlık,huzur ve hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşallah

çanım göbüş çok şeker...maşallah...

bişey olmaz çanım o kadardan merak etme ben oğlana 7 aylıkken merdivenlerden düştüm.bişey olmadı...onlar korumalı içerde....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy alemsin cnm ya çok güldürdün beni
attığım mesajları iptal etmenin bi yolu var mı demişsin ya çok güldüm valla
işte biz kadınlar böleyiz valla,tek sen değil hepimiz aynıyız jnm benim,sen kendini üzmeye devam et daha çok karnın ağrırklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…