2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seyyal sen mi, sormuştm bana ayrıntılının fyatını..mediçanada ssk lı 3d ultrason çd siz...114 tl...eğer ssk ile gireçeksen önçeden kadın doğumdan randevu alman gerek...4d yaptırmak istersen d de veriyorlarmış 150 tl

Ezgim hoşgeldin canım...
Haberlerin iyi olmasına sevindim, özletme kendini bu kadar...

Anaaamm, işte bende de var o düşüp de kalma potansiyeli, Allah korusun...
Dikkat ederim...

Offf, beterin beteri var desene, aman bu sefer dikkat et sen de...

evet cnaım ben sormuştum teşekkür ederim bizim ahstanede de 280 lira herşey dahil resim cd felan hepsi içinde :)

bakalım ben bi konuşayım babsı ile akşam ona göre belki değiştiriim babsı kesinlikel akbul etmiyro ahstane değişimini çok zenginiz ya anasını sataım ::)::)

yok cnm darılmam fikir paylaşıoruz sonuçta ne bilim ben hiç duymadım ceylin ismini işte babasına uysun istitorum o yüzden illa C harfi arıyorum CENGİZ - CEYLİN bakıcam artık çok klasik isimlerde koymak istemiyorum cansu ceren gibi.. cemre de olabilir aslındakaydirigubbakcemile3

hayatım sadee burda ultrasona girçeksin bir kere o kadar yine kendi dr ne devam edersin...çok fiyatlıymış sizin hastane...sen nereye gidiyorsun hastaneye...bende değiştirsemmi açaba diyorum dr mi?benim dr normalde delta hastanesinde küçük yalıda ben ümraniye tantavide oturuyorum ...muayenehanesi yakın ama doğuma o hastaneye gideçeğim için uzak geliyor..gerçi doğum üçretleri uuz orda ama sonra birde bebeği götürmem gerekeçek ilk kontrol için..uzak kalıyor biraz..bende mediçanaya mı devam etsem diyorum ,hem eve yakın hem ssk geçiyor ,dr mde aslında çok iyi...karar veremedim şimdi...randevu sıkıntısı var birde özeline gittiğim için hep akşamları randevu veriyor oda benim iin gitmesi zor oluyor o saatte,çoçuk okuldan geliyor ve hemen dr ye gidiyoruz..biz döndüğümüzde hava kararmış oluyor,sıkıntı olmaya başladı...

Son düzenleme:

cnm gerçekten çok üzüldüm,başınız saüolsun,Rabbim bu yavrunuza uzun uzun uzn sağlık.mutlu hayırlı ömürler versin sizi ona onu da sizlere bağışlasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse arkadaş çağırdı beni
şimdilik iyi bakın kendinize kızım için ada ismi ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum diğer arkadaşlarım sanki bu sefer bu isim olucak gibi

herkese merhabaaa umarım iyisinizdir kızlar:) .
geçmişi okuyamadım yine cuma izin alınca herşey birikmiş kafamı kaldıramadım işten.çok sinirlendim birde iş yerinden birine bana yanlış yazışma göstermiş bu diye ben de 1 karton yazı yazdım o yazışma üzerinden azar işittim müdürden valla çok sinir oldumklava:

selam arkadaşlar...ne güzel ciciler alınmış.....göbekler maşallah büyümüş....biz de iyiyiz şükür ...ama dün gece rüyamda bebeğim doğmuştu becerip tutamadım kolunu kırdım yavrunun ne üzüldüm anlatamam...halbuki ablamın kızından deneyimliyim...güzel tutarım..ii de bakacağımı düşünüyorum ama rüya işte....

ben de 2 kez gördüm rüyamda oğlumu ikisinde de doğumun ertesi gününü gördüm ve ikisinde de bebeğimi ilk gün emzirmemişim kaydirigubbakcemile3 ama çocuğun da hiiiç sesi çıkmıyordu acıktım diye yavrum benim opuyorumnanaktan anneme anlattığımda bu ne ki daha çooook korkulu rüya göreceksin demişti gayet normalmiş yani hamileyken bebişle ilgili korkulu rüya görmek

Kız dila,
Elvin kürtçe aşk demekmiş...
Bir arkadaşım vardı, adı Elvin di ona sormuştum, ne demek diye...

Kız dila,
Elvin kürtçe aşk demekmiş...
Bir arkadaşım vardı, adı Elvin di ona sormuştum, ne demek diye...

yok laa cennet çiçeği demekmiş aman ya bide böyle anlam aramak varya eziyet ayşe fatma ne gözelmiş.
aah ah kız aldıklarımı gördünmü sen?

kızlar nasılsınız sizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazmamıştın.benim hamileliğim 19+2 oldu çok şükür .siz nasıl yatıyosunuz arkadaşlar ben düne kadar hep sırt üstü yattım .bugün nette baktım biraz yana yatın diolar acaba bebeğe zarar vermişmiyimdir.bide siz bebeklerinizin hareketlerini hissedebiliyomusunuz.benimki okadar hareketli değil.

Sİnpac tan haber alan var mı? eşinin testleri nasıl çıktı acaba ...Domuz gribi Ankarayı sardı resmen göremedim birkaç gündür

Eşimin temiz çıktı ama arkadaşı halen yatıyor...

Eşimle ilgili gribin dokunamadığı adam diye işyerinde söylentiler oluşmuş:roflol::roflol::roflol:

Beni merak ettiğin için teşekkürler pancuben...

doğru cidden....daha önce de görmüştüm ama zarar vermemiştim bi de hep doğurmuşum bi yerlerde bırakmışım sonradan gidip alıyorum ama hiç hamile olmamaış gibiyim nasıl ne zaman doğurdum hiç bilmiyorum...acayip acayip şeyler....ama hep saçlı görüyorum acaba saçlı mıdır

Simenay hiç panik olma,

Eşimin gittiği kongreye giden, bir çocukluk arkadaşım vardı... Kız şu anda Hollanda da, onun bulunduğu yerde Domuz gribi çok yaygınmış... Bana korkma dedi... Bulaşınca normal grip gibi atlatılabiliyormuş, sadece iyi dinlenmek gerekiyor, Türkiye de çok abartılıyor... Niye Türkiye de domuz gribinden adam ölüyor anlamıyorum dedi...

kızlar bana fikir versenize?şimdi ben özel muayeneye gidiyorum dr ye..benim dr normalde delta hastanesinde çalışıyor..doğuma oraya gitmeyi düşünüyorum ama ben ümraniye tantavide oturuyorum hastane küçükyalıda uzak kalıyor biraz...otoyoldan ortalama 20 dakika falan sürüyormuş...ben hastanenin nerde olduğunu falan bilmiyorum....hiç g,tmedim...mediçanaya mı gitsem artık..bu saatten sonra dr değiştrisem nasıl olur...ssk karşılıyor mediçanada...ben kendi dr min hastanesine gitsem bile normalde muatenesine gittim için dr ye ayrı üçret ödeyeeğim doğum için..mediçana hastaneside evime çok yakın yürüyerek bile 10 dakika,,kendi dr ilede arkadaş gibi olduk...6 senelik doktorum...hem benim dr nin muaenesine gittiğim için akşam saatlerinde randevu veriyorlar ve o saatte gitmem sorun olmaya başladı...eve döndüğümde hava kararmış oluyor...hafta sonralarında çumartesi günleride bazen oluyor muayenehanesinde bazen olmuyor...birde son zamanlarda aradağımda ulaşamaz oldum dr me?ne yapmalıyım yaaa...birde benim dr nin hastanesinde normal doğum 500 gbi bir fiyatı var ama mediçana daha fiyatlı tam olarak bilmesemde 1000 tl çivarıymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…