- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.081
haha tabe dalga geçersin benle hade bee sende hamilemisin? göbüşün yok bişiin yok...
git lan topicimden...
merhabalar arkadaşlar opuyorumnanaktan yoktum uzun süre giremedim inşallah hepiniz ve bebişler iyidir.ben de iyiyim şuanlık bir problem yok.haftaya şeker yüklemesine gideceğim.ayrıntılı ultrason çektirdim bebişimi gördüm babasına benziyor gibi kaydirigubbakcemile3 cdsini her gün izliyorum özlüyorum pamuğumu.
korkma korkma...bişe olmas okadardan benim arkadaşım kar yağınca düştü yazık 8 aylıktı bacağı kırıldıda gene bişi olmadı bebişe...hava yastığı var kızım onlarda...ama sen dikkat et yinede.
kızlar naber?tetenoz aşımı vurundum geldim..hiç açımadı...ağrı sançı gibi bişeyde yok şimdilik...gayet rahat kullanıyorum kolumu,,,birde mediçana hastanesinden ayrıntılı ultrason için randevu aldım ,çumartesi gireçeğim...bir kısmını ssk karşılıyormuş...çd li olan fiyatı 150 tl....
çanım göbüş çok şeker...maşallah...
Geçmiş olsun Selkiecim, benim de bu hafta yaptırmam lazım işe 1-2 saat geç gelip...
bişey olmaz çanım o kadardan merak etme ben oğlana 7 aylıkken merdivenlerden düştüm.bişey olmadı...onlar korumalı içerde....
seyyal sen mi, sormuştm bana ayrıntılının fyatını..mediçanada ssk lı 3d ultrason çd siz...114 tl...eğer ssk ile gireçeksen önçeden kadın doğumdan randevu alman gerek...4d yaptırmak istersen d de veriyorlarmış 150 tl
yaaa ben ceylinden çok daraldım bu sene ve geçen sene doğan bütün kıslar ceylin...sanki bebeleri kopyalamışlar gibi...
darılma ama helin çok daha güzel bence.ceylinin anlamıda o değilmiş aslında iyi araştır koyacaksanda.
canım ada güzel isim ama ıssız adam filmine kadar tanıdığım bütün ada lar erkekti.
evet cnaım ben sormuştum teşekkür ederim bizim ahstanede de 280 lira herşey dahil resim cd felan hepsi içinde :)
bakalım ben bi konuşayım babsı ile akşam ona göre belki değiştiriim babsı kesinlikel akbul etmiyro ahstane değişimini çok zenginiz ya anasını sataım ::)::)
Amin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.
Seyyaltaner canım sende uzulduğun zaman stres oldugun zaman bebeğini dusun stres herseyin 1 numaralı dusmanı sende biliyorsun canım.
selam arkadaşlar...ne güzel ciciler alınmış.....göbekler maşallah büyümüş....biz de iyiyiz şükür ...ama dün gece rüyamda bebeğim doğmuştu becerip tutamadım kolunu kırdım yavrunun ne üzüldüm anlatamam...halbuki ablamın kızından deneyimliyim...güzel tutarım..ii de bakacağımı düşünüyorum ama rüya işte....
hee karanlığına bu kadar söylendiniz aydınlığını koyarmıyım pışıııkkk...
cerenora canım biz ilk duyduğumuzda çok beğendik elvin aşağı elvin yukarı sölerken sıkıldık henüz karar veremedik tatlım...
Kız dila,
Elvin kürtçe aşk demekmiş...
Bir arkadaşım vardı, adı Elvin di ona sormuştum, ne demek diye...
Sİnpac tan haber alan var mı? eşinin testleri nasıl çıktı acaba ...Domuz gribi Ankarayı sardı resmen göremedim birkaç gündür
ben de 2 kez gördüm rüyamda oğlumu ikisinde de doğumun ertesi gününü gördüm ve ikisinde de bebeğimi ilk gün emzirmemişim kaydirigubbakcemile3 ama çocuğun da hiiiç sesi çıkmıyordu acıktım diye yavrum benim opuyorumnanaktan anneme anlattığımda bu ne ki daha çooook korkulu rüya göreceksin demişti gayet normalmiş yani hamileyken bebişle ilgili korkulu rüya görmek
Merhaba Pancuben, bende merak ediyorum Sinpac'i , kendisinden haber yok malesef, dünde girmedi hiç topiğe, umarım eşinin testleri iyi çıkmıştır, bende panik olmaya başladım bu domuz gribi olaylarından, Ankara önde gidiyor birde bu konuda, şirkette de çevremdekiler hep grip, şüphe ile yaşıyorum valla.. Allah hepimizi ve meleklerimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?