- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.101
Simenay hiç panik olma,
Eşimin gittiği kongreye giden, bir çocukluk arkadaşım vardı... Kız şu anda Hollanda da, onun bulunduğu yerde Domuz gribi çok yaygınmış... Bana korkma dedi... Bulaşınca normal grip gibi atlatılabiliyormuş, sadece iyi dinlenmek gerekiyor, Türkiye de çok abartılıyor... Niye Türkiye de domuz gribinden adam ölüyor anlamıyorum dedi...
kızlar bana fikir versenize?şimdi ben özel muayeneye gidiyorum dr ye..benim dr normalde delta hastanesinde çalışıyor..doğuma oraya gitmeyi düşünüyorum ama ben ümraniye tantavide oturuyorum hastane küçükyalıda uzak kalıyor biraz...otoyoldan ortalama 20 dakika falan sürüyormuş...ben hastanenin nerde olduğunu falan bilmiyorum....hiç g,tmedim...mediçanaya mı gitsem artık..bu saatten sonra dr değiştrisem nasıl olur...ssk karşılıyor mediçanada...ben kendi dr min hastanesine gitsem bile normalde muatenesine gittim için dr ye ayrı üçret ödeyeeğim doğum için..mediçana hastaneside evime çok yakın yürüyerek bile 10 dakika,,kendi dr ilede arkadaş gibi olduk...6 senelik doktorum...hem benim dr nin muaenesine gittiğim için akşam saatlerinde randevu veriyorlar ve o saatte gitmem sorun olmaya başladı...eve döndüğümde hava kararmış oluyor...hafta sonralarında çumartesi günleride bazen oluyor muayenehanesinde bazen olmuyor...birde son zamanlarda aradağımda ulaşamaz oldum dr me?ne yapmalıyım yaaa...birde benim dr nin hastanesinde normal doğum 500 gbi bir fiyatı var ama mediçana daha fiyatlı tam olarak bilmesemde 1000 tl çivarıymış...
Doktorundan memnunsan bence hastane uzaklğını düşünme her halükarda doğuma arabayla gideceksin hem doğum ücreti de uygunmuş. Ama memnun değilsen o zaman başka...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Selkie mart bebeklerinin burç özellikleri konusuna senin cevabına yorum yaptım bi bak istersen kaydirigubbakcemile3
Eşimin temiz çıktı ama arkadaşı halen yatıyor...
Eşimle ilgili gribin dokunamadığı adam diye işyerinde söylentiler oluşmuş:roflol::roflol::roflol:
Beni merak ettiğin için teşekkürler pancuben...
jale arkadaşımızdan başka çevap yazan olmadı bana ama!:1no2::1no2:
nedemek canım yaaa baksana tvlarda görüyoruz abarta abarta anlatsalar da medya da sağolsun buarada dün aşı olmayı canlı olarak gösteriyorlar yaaa...Başbakan bile olmayı düşünmüyorum ve bu tercih işi demiş....
Aman meleğine ve kendine dikkat et
şişli türkiye hastanesi nde meşhur anestezi uzmanı nezih berksoy görew yapıyor epidural doğumda çok başarı kaydettiğini biliyorum kitabını falan da okudum sitside çok başarılı 700tl normal doğummuş epiduralde +350 oluyomuş we herkeste çok memnun sizden duyanlar var mı???
SİNPAC
canım çok sevindim testin iyi çıktığına uamrım hasta kişide iyileşir hemen.
oda birşeymi ben kaç defa selam yazdım kisenin yazdığı yokmafoldumben
şişli türkiye hastanesi nde meşhur anestezi uzmanı nezih berksoy görew yapıyor epidural doğumda çok başarı kaydettiğini biliyorum kitabını falan da okudum sitside çok başarılı 700tl normal doğummuş epiduralde +350 oluyomuş we herkeste çok memnun sizden duyanlar var mı???
aa duymadım ama bize çok uzak orda bir arkadaşım oturuyor acaba doğuma yakın orada mı kalmaya başlasam
Bende duydum onu canım istanbulda olsam ilk gideceğim kişi nezih berksoy.Bütün hastaları çok çok memnun kendisinden üstelik uzmanlık alanı epidural olduğu için ona gitmeyi çok isterdim doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?