2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaa bütün sorun bağışıklık sisteminin kuvvetli olup olmamasından kaynaklanıyor ben en son 7 sene falan önce grip olmuştum ondan beridir sadece hafif nezle oluyorum o da diğer kişilere göre hem çok nadir hem de çabuk atlatıyorum. Hamileliğimden beridir de azcık bi belirti olsa propolisle hemen atlatıyorum zaten.

şişli türkiye hastanesi nde meşhur anestezi uzmanı nezih berksoy görew yapıyor epidural doğumda çok başarı kaydettiğini biliyorum kitabını falan da okudum sitside çok başarılı 700tl normal doğummuş epiduralde +350 oluyomuş we herkeste çok memnun sizden duyanlar var mı???

Doktorundan memnunsan bence hastane uzaklğını düşünme her halükarda doğuma arabayla gideceksin hem doğum ücreti de uygunmuş. Ama memnun değilsen o zaman başka...

Doktorundan memnunsan bence hastane uzaklğını düşünme her halükarda doğuma arabayla gideceksin hem doğum ücreti de uygunmuş. Ama memnun değilsen o zaman başka...

orası öylede,son zamanlarda ge saatlere randevu vermeye başladı..eve geç dönüyorum hava kararmış oluyor ve yalnız oluyorum..bu durumdan şikayetçi olduğumu söyledim dedim umartesi geleyim genelede çumartesileride muayenehanesinde olmuyormuş...

nedemek canım yaaa baksana tvlarda görüyoruz abarta abarta anlatsalar da medya da sağolsun buarada dün aşı olmayı canlı olarak gösteriyorlar yaaa...Başbakan bile olmayı düşünmüyorum ve bu tercih işi demiş....
Aman meleğine ve kendine dikkat et

Canım beniiimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Beni merak eden arkadaşlarım pancuben ve Simenay çook teşekkür ederim...

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

aa duymadım ama bize çok uzak orda bir arkadaşım oturuyor acaba doğuma yakın orada mı kalmaya başlasam

Bende duydum onu canım istanbulda olsam ilk gideceğim kişi nezih berksoy.Bütün hastaları çok çok memnun kendisinden üstelik uzmanlık alanı epidural olduğu için ona gitmeyi çok isterdim doğrusu.

:içelim:
aa duymadım ama bize çok uzak orda bir arkadaşım oturuyor acaba doğuma yakın orada mı kalmaya başlasam

netten bak mutlaka adam yurtdışı eğitimi falan almış her giren çok memnun ayrılıyo sitesi agrisizdogum.com. çok pahalı falan sanıyodum ama fiyatta çok uygun tabi ben bağkurluyum sezaryende 1006tl miş

Bende duydum onu canım istanbulda olsam ilk gideceğim kişi nezih berksoy.Bütün hastaları çok çok memnun kendisinden üstelik uzmanlık alanı epidural olduğu için ona gitmeyi çok isterdim doğrusu.

bn randevu alıp muayeneye gidicem doktor.nevra.com sitesinin sahibi nevra topalismailoğlu da o hastanede görew yapıyo onun da iyi olduğunu duydum. nezih bey lede epidural hakkında konuşup herşeyi netleştiricem size aktarırım burdan

dila göbüşüne maşallah ve aldığın cicişler çookk tatlı güle güle giysin prensesin inş.

selkie bence medicanaya git delta hastanesi bana çok yakın ilk randevumada senin doktora gitmiştim hatta ama ben o hastaneyi hiç beğenmedim doktorunun anlaşmalı olduğu başka bir hastane yok mu ?

sinpac sonuçlar temiz çıkmış gözün aydın

geçmişe göz attım sadece kaçırdığım şeyler varsa kusuruma bakmayın

benim bel ağrılarım devam ediyor aslında tam bel ağrısı gibide değil sanki kuyruk sokumum ağrıyor anlamadım gitti biraz yorulsam ayakta kalsam başlıyor ağrımaya ve yerimden kalkamaz hale geliyorum geçen gün hüngür hüngür ağladım sinirden şimdiden böyle isem sonra ne olurum bilemiyorum

mafoldumben

kızlar işim hafifledi biraz ense yapayım azcık:)
geçen gün bişey oldu onu anlatcam size.bi arkadaşım ameliyat olmuştu geçmiş olsun die aradım dedi ki ne kadarlık oldu dedim 5 ay fala neyse konuştuk bebiş hakkında cinsiyetini falan sordu,kapattık.sonra mutfağagittim ışığı yakarken elime bişey düştü pattt dedi kırıldı bi baktım duvardaki fayans düşmüş..öölece bakakaldım.nazara pek inanmam ama bu ara hassasmıyım ondan mı bilmiyorum sürekli bişeyler oluyor annemde herşeyi herkese demeyin nazar olcak deyip duruyo valla huylandım iyice.üstüne bebekle ilgili kabuslar başaladı bu ara napcam bilmiyorumm:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…