2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin işi var sanırım...

Bizim bütçe çalışmaları başladı... Ben de Türkiye 2010 da ne olur, onunla ilgili birşeyler yapıyorum... IMF anlaşması olmayacak... Bankaların devleti fonlaması istenecek... Zor bir 2010 var önümüzde... Yabancı para da kur fazla yükselmeyecek... Altın alın... Mevduat faizleri daha da düşecek... Kredi faizleri hafif yükselecek...

Neyse Selkie galiba hastane ve doktor değiştirmeyi sormussun.. Senin doktorun medicana ya gitmiyor doguma di mi? Gitse hem yakın yerde dogururdun, hem de guvendigin doktorla olurdu...

öylemi diyorsun hijyenim...benim dr ye bişey demek lazım şimdi...ne desem kadına ,,onun bir kusuru yok sonuçta,,,kırmadan ayrılmam lazım..dosyam falan onda...onu almam lazım...

işin çokmuş seninde...gidiyor gitmesinede benim dr,,diğer hastanede olmadığı günlerde bir de öyle geldiği zaman ayrıyeten üçret alıyor 500 tl gibi bir rakam...ona ayrıyeten üçret ödemek istemiyorum açıkçası...

kızlar nasılsınız baya bi zamandır nete gelemiyorum sizleri çook ama çook özledim inş. bi yaramazlık yoktur herkes iyidir opuyorumnanaktan

selam güzeller a.s. herkes iyidir umarım

bikaç gündür fazla takip edemiyorum hastalığı yeni atlattım şimdi de işlerim var arada fırsat bulursam bakabiliyorum oyüzden geçmişi okuyamadım
hepinizin iyi olmasını temmenni ediyorum bebeklerinizin de tabiii
bizde iyiyiz teyzeleri bebeğim artık iyice hissettiriyor kendini ayakta iş yaparken bile hissediyorum artık Allahıma şükürler olsun
herkese yaşatsın bu duyguyu Rabbim:Saruboceq:

öyle diyorum selkieciğim hastanen yakın olsun , hem de güvenilir olsun bence bu da çok önemli doktordan ziyade ya da dediğim gibi doktorunla konuş belki anlaşmalı olduğu başka bir hastane vardır...

herkese selam ben bugün rapor almak için dışarı çıktım üşüdüm biraz kendimi pek iyi hissetmiyorum selam verip kaçayım istedim gözlerim yanıyo umarım hasta olmam :bbo: öpüyorum sizleri

selinius dikkat et cicim limon yemeye çalış mümkünse kabuklarıyla yiyemezsen suyunu iç ve mandalina portakal da ye geçer inşallah ilerlemez...

DİLA
canım ben göremiyorum bebeğinin cicilerini.bizim işyerinde yasak açmıyor resimleri.ama yazılanlardan anladığım kadaruyla çok güzeller.güle güle giysin bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…