- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.121
herkesin işi var sanırım...
dila göbüşüne maşallah ve aldığın cicişler çookk tatlı güle güle giysin prensesin inş.
selkie bence medicanaya git delta hastanesi bana çok yakın ilk randevumada senin doktora gitmiştim hatta ama ben o hastaneyi hiç beğenmedim doktorunun anlaşmalı olduğu başka bir hastane yok mu ?
sinpac sonuçlar temiz çıkmış gözün aydın
geçmişe göz attım sadece kaçırdığım şeyler varsa kusuruma bakmayın
benim bel ağrılarım devam ediyor aslında tam bel ağrısı gibide değil sanki kuyruk sokumum ağrıyor anlamadım gitti biraz yorulsam ayakta kalsam başlıyor ağrımaya ve yerimden kalkamaz hale geliyorum geçen gün hüngür hüngür ağladım sinirden şimdiden böyle isem sonra ne olurum bilemiyorum
mafoldumben
Bizim bütçe çalışmaları başladı... Ben de Türkiye 2010 da ne olur, onunla ilgili birşeyler yapıyorum... IMF anlaşması olmayacak... Bankaların devleti fonlaması istenecek... Zor bir 2010 var önümüzde... Yabancı para da kur fazla yükselmeyecek... Altın alın... Mevduat faizleri daha da düşecek... Kredi faizleri hafif yükselecek...
Neyse Selkie galiba hastane ve doktor değiştirmeyi sormussun.. Senin doktorun medicana ya gitmiyor doguma di mi? Gitse hem yakın yerde dogururdun, hem de guvendigin doktorla olurdu...
benim favorim bolerolu teyzoşlar bakın bakalım...
ahanda bu benim cumartesi günkü halimmm...
al saa özet geçtim...
al saa özet geçtim...
Yuh bea,
Sen laz mıydınlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Bir de nereden aldın?
hoşgeldiniz kuzu ve efecrin nasıl gidiyor ?
hoşgeldiniz kuzu ve efecrin nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?