- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.141
DİLA
canım ben göremiyorum bebeğinin cicilerini.bizim işyerinde yasak açmıyor resimleri.ama yazılanlardan anladığım kadaruyla çok güzeller.güle güle giysin bebeğin.
ben de az önce kızımın teyzesiyle konuştum bu hafta İstanbulda...bir sürü şey almış kızıma...gelince ben de eklerim fotolarını inşallah...merak ettim yaaaaa....
efecrin hoş gelmişsin...iyi olmana sevindim....
Güle güle giysin minik prenses opuyorumnanaktan
off yaa off benim oğlumun daha hiç bişeyi yook :umursamaz: ne ben aldım ne de bi başkası herkes erken daha diyor gerçi biraz da maddiyattan kaynaklanıyor bu aralar herkesin durumu sıkışık da neysee :1no2:
Güle güle giysin minik prenses opuyorumnanaktan
off yaa off benim oğlumun daha hiç bişeyi yook :umursamaz: ne ben aldım ne de bi başkası herkes erken daha diyor gerçi biraz da maddiyattan kaynaklanıyor bu aralar herkesin durumu sıkışık da neysee :1no2:
canım çok sağol sende iyisindir inş. :lepi:
niye lan sen bu cümleden laz olduğumumu algıladın?
her yerden aldım sabit biyer yokki kızım.
Kız burada yanımda olsan kesin seni mıncıklardım...
Hamile seni....
Neyse ben kaçtım...
3 boyutluya girecegim de...
öyle diyorum selkieciğim hastanen yakın olsun , hem de güvenilir olsun bence bu da çok önemli doktordan ziyade ya da dediğim gibi doktorunla konuş belki anlaşmalı olduğu başka bir hastane vardır...
ewet jalecim bnde daha hiç bişey almadım herkes erken diyor bncede ne olur ne olmaz kötü düşünmek istemiyorum ama 6 ayı bi geçelimde diorum ama burda herkesi gördükçe de hewesleniyorum doğrusu bu hafta sonu bnde ufaktan başlicam sanırım :hulya:
geç olsun güç olmasın...bol bol cicileri olsun senin yavrunun da inşallh...şartlar uygub olunca bir şeyler alınıyor çok şükür ama dediğin gibi bu aralar maddi sıkıntıntılar insanı çok düşündürüyor...beğendiğin bi şeyi pahalı diye ya erteliyorsun ya alamıyorsun ve ben buna sinir oluyorum...ama o melekler rızıklarıyla kısmetleriyle geliyor :)
dedim de aklıma lisede din kül. hocamızın anlattığı bir şey geldi....bebekler doğunca neden ağlar???? anne karnında bebeğin rızık defteri elinde olurmuş ve her gün ne geleceğini ne yiyeceğini bilirmiş.....ama doğarken melekler rızık defterini elinden alır ve parçalayarak dünyaya savururmuş.....o da nerden bulacağım rızkımı ben şimdi diye ağlamaya başlarmış.....o yüzden insanoğlu rızkını aramaktaymış.....
bayramdan sonra başlarız artık yavaş yavaş napalım :))
Kısmetleriyle geliyorlar bu doğru içimizin rahatlığı ondan zaten.İşte bizdeki heves bebeğimizi kucağımıza alana kadar bari eşyalarıyla vakit geçirip sevinelim bu da bebeğimin şunuymuş bunuymuş diye.
Bebeğin ağlama hikayesi de çok hoşmuş opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?