- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.161
bence medicana ama son karar senin selkieciğim
Kız dila,
Elvin kürtçe aşk demekmiş...
Bir arkadaşım vardı, adı Elvin di ona sormuştum, ne demek diye...
ADA.. çok duru bi isim güzel bnce bende ceylin düşünüyorum bir de helin.
H benim başharfim C babamızın:) nasıl sizce
ceylin: cennete açılan kapı demek
helin: yuva demek:)))opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim yine eşimi yolladım( yalnızım bir süre.
ya bu ara hiç yalnız kalasım yok normalde çok umursamam ama çok kabus görüyorum bu günlerde hamilelikten diyolar sizde de oluyor mu?? bebeğime bişey olacak diye çok korkar oldum bir an önce gelsin istiyorum kucağıma takıntı mı oldu acep ben de.. okullar bu gece de fırtına bekleniyor burda okullar tatil edildi tam günü yani ben de kukumav kuşu gibi oturdum öyle bakınıyorum( bbo:
bnde yalnızım bu gece kocişim bjk maçına gitti tribün lideri olduundanartık 1 demi 2 demi gelir allah bilir bnde bi duş ardından yemek ardından meywe tw karşısında zaplicam kanaldan kanala sende öle yap:)
canım şu Ceylin ismini bir daha düşünsen. hatta forumları bir araştır ben baya bir konuşmuştum bu konu üzerine. bu anlamı sözlükte gördüysen bir şey diyemem ama Arapça sözlükte tek bir anlamı var sözcüğün. opuyorumnanaktan
canım Allah kavuştursun...kabuslar sanırım normal ben de sık sık görmeye başladım...ki normalde gördüğüm rüyaları hatırlamam bile...dün adamın biriyle kavga ettim rüyamda hamile halimle beni dövmeye çalışıyordu nefes nefese uyandım...bolca dua edip güzel şeyler düşünerek uyumak lazım...yalnzlık stres yapar muhakkak bebeğinle konuş annesi sen artık yalnız değilsin aslında seni koruyan minik bir meleğin var :CüvCüv:
sağol canım.zaten dua etmekten başka bişey gelmiyor ki elimizden.bebişle de konuşuyorum teyzesi bu gün hiç durmadı valla.
ya benim karnım yamuk oluyo bazen...delikafadulden dışardan bile belli oluyo benim sıpa şimdiden mi belli etmek istiyo acep kendini
oyyyyy maşallah ona....benimki de titrtiyor karnımı hareket ettiği belli oluyor dışardan ama henüz yamulmuyor yerimseniben
erkek miydi?
ewet benm karnımda yamuluyor özellikle tuvaletim warken sol üst tarafta yumru gibi beliriyor bebeğim bazen karnımın bi tarafının gerildiğinide hissediorum elimi bi götürüyorum orda sertleşmiş kızım:) çok güzel bi duygu yaaaopuyorumnanaktan
Sinpac canım, Elvin isminin Kürtçe bir anlamı olması imkansız canım ben sözcüğü ilk Divan-ı Lugati't Türk'te gördüm yani sözlüklerin ağababasından başkasını da tanımam. opuyorumnanaktan
sağol canım hepiniz sağolun kıslar sizin cicilerinizide görücez inşallaaahhh...
bizde aralıkta odasını alıcaz kısmetse...
dşünsenize birde odalarını koyucas buraya allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasib etsin yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?