2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar, neşeli ve sorunsuz bir gün diliyorum hepinize..

Selkie, takma arkadaşım, bütün erkekler aynı senin kocan gibi, bir tane de bende var bu modellerden.. Hizmetçi gibi hissediyorum bende bazen aynen, üstelik birde çalışıyorum sen düşün, gündüz şirkette akşam evde 2 kat yoruluyorum valla.. Anneleri böyle alıştırmış sanırım bu erkekleri, bazen bakıyorum çok yardım ediyor bazen de bakıyorum ben hizmetçi olmuşum, kafalarına göre işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar işte, hiiçççç takma arkadaşım, kendi hayatını yaşamaya bak senn..

ben dun aksam yatarken ilik tuzlu suyla gargara yaptim esime de yaptirdim. burnuma da cektim. bogazda sorun olmuyor sadece yatana kadar biraz tukurmek gerekti :))) burnu biraz yakiyor ama icini acayip temizliyor.
arkadaslar zencefil bagisiligi guclendiriyormus. cayinizin icine koyabilirsiniz, ayrica cay gibi demleyebilirsiniz ya da tozunu balla karistirip yiyebilirsiniz. bizlere zararida yok. ilk aylarimda doktorum mide bulantilarim icin onermisti zencefili.

tatlım benimmm sıkma böyle kendini erkekleri aslıdna öyle paşalar gibi biz alıştırıyoruz ben evlendiğimiz ilk günelrde duşa giriyor bornozu iç çamaşırları çorabına akdar hazırlanıyor sabah kalktığında eşyalır seçilmiş uyumlu şekilde kendine verilmiş banyoda parfümü diş mav-cunalrı felan derken baktım ben işe başladığımda hiç öyle bir ilgi yok artı hala aynıalrı bedne bekleniyor dedim kocacığım bu iş böyle gitmez bugün ikimizi hadi erken kalkıp yapayımda yarın öbürgün yapamam bari en azından eksik olduğunda oturduğun yerdne seslenmek yerine kalk sen al ben gene yapabielceğimi yapayım :) sonuçta sen yılalrdır yanlız yaşıyorsun ve alışkınsın kendi işlerini görmeye yetişmeyene surat asma :) biraz huysuzlandı felan ama düzeltti kendini orta yollar bulunmak zorunda çocuk konusunda da daha şimdiden uyarıyorum sen kızıyorsan ben susarı mben kzııyorsam sen sus doğruyu yanlışı sonra konuşuruz ama eğer amaç bebeğimizin iyiyliği ise onun yanında arkaya alınmalar olamyacak . Bence bu şekilde bi konuş bakalım belki bi işe yarar ...

selinius dikkat et cicim limon yemeye çalış mümkünse kabuklarıyla yiyemezsen suyunu iç ve mandalina portakal da ye geçer inşallah ilerlemez...

sağol canım evet dediklerini yiyorum paso zaten ve gayet iyiyim bi de bu kaloriferler burnumu mahvediyo bi buhar makinesi şart oldu nefes alıp uyuyamıyorum ki :sinifsinif:
bebek harekektleri demişiniz kıslar ben hala dışardan hissetmiyorum ben mi odunum yoksa kaydirigubbakcemile3 ama eşim de hissetmiyo zavallı her akşam talim yapıyo ama tık yok kaydirigubbakcemile3
bende 4 boyutlu usg konusunda bişeyler dicem benim doktorumunki normal usg aleti ben 4 boyutluya 2 bebek olduğundan 440 tl ödedim hatta bu da indirimli fiyatı düşündüm de kliniğinde 4 boyutlu olan bi dr mu bulsam kendime CADIARZU

günaydın arkadaşlarım
öpüyorum hepinizi a.s.

seyyalcimm çok sevindim aranızın düzelmesine :lepi:

selkie boşver takma enimki de aynı.salonda yemek yiyoruz ama yemek masasında değil orta sehpa da:))tv ye yakın ya.erkekler işte ne kadar modern de görünseler içlerinde bir erkeklik süperegosu var ki hele bir de anneleri yanındaysa değil burunları bi yerleri kaf dağında oluyor amaaan keyfine bak..hiç nazlanmıyon heralde sen. ben herşeyi yapıyom sonra da ayyy kalkamadım bi kaldırsana beni filan diyom:)o da anlıyo naz yap biraaz kı ..kaydirigubbakcemile3

benim kayınvalidem şımartmış çanım...biliyorum benim eşim 7 sene sonra olmuş ve evin tek erkeği....kayınvalidemle beraberken küçük bebek gibi ilgilenir eşimle...eee doğal olarak eşlerindednde aynı şeyi bekliyorlar...çalşınça daha zor tabiii,ben çok üzülüyorum böyle çalışan arkadaşlarım var,,hiç dinlenmeye bile vakitleri olmuyor....erkeğinse umurunda değil....odun bunlar odun....onu bırak ben oğlumu diyorum öyle alıştırmayayım..babasını görerek oda aynısını yapıyor...kötü model var çoçuğun karşısında...erkek çoçukları baba ne yapasaa onu taklit ediyorlar....

kaloriferin stüne su ıslak havlu koyunca da mı fayda etmedi canım ya..eşimde 1 haftadr ancak anlıyo o da herzaman değil.daha varmış tam anlamalarına.

ya çok para vermiyomusunuz bu 4 boyutlular için??ben dr a gidiyorum 17. haftada cd yi resmi verdi.devlet mem. olduğum içinde 45 tl veriyorum sadece özel hastane.440 çokmuş yaa kesenize bereket versin ne diyeyim:))ama iyisi mi ultrsonu iyi bir dr bul bence de

bizde aynı işte artık oğlumla içerde orta sehpada yemek yiyiyoruz...ben nazlanıyorumda adamın umurunda değil...hiç ilgilenmez o ben nazlandığımda...hatta bir kere 39 dereçe ateşim vardı yatak döşeklik olmuşum kalkaçak halim yok yerinden...benden bişeyler isteyip duruyordu...yok su istiyor ,gidip getiriyorum o halimle yok çekirdek idtiyor falan...birde getirmeyinçe yüzü düşüyor.tartışma çıkarmaya çalışıyor.ben uymuyorum artık ona pek.benim öyle hasta olmaya nazlanmaya falan hakkım yoktur..benimkisi öyle kalkamadım falan deyinçe umursamaz bile..kalkamıyor olmak benim problemim...onun değil..

ya bebisimin aldigim bazi kiyafet fotolarini koyucam ama direk ekranda foto nasil cikacak onu bilemedim. bi elimden tutsaniz :))

ıslak havlu anında kuruyo canım hızına yetişemiyorum :sinifsinif: gittiğim dr arkadaşım onu bırakacağımı hayatta söyleyemem hmm özel hastanelere sormadım belki de oralarda daha uygundur fiyatı bu doktorlara tam gün yasası çıkacağı için hiç bir dr da iyi bir ultrason aleti almıyor olan bize oluyor işte şöyle yapayım ben özel hastaneyle konuşayım muhakkak vardır ve eminim daha uygundur dediğin gibi devlet memuru sevkli gidebiliyo iyi fikir evet kaydirigubbakcemile5

canım yaa kıyamam. allah kocanın göğsüne merhamet versin :Saruboceq:ne diyeyim.bizler öyle evlat yetiştiren anneler olmayalım inş.o zaman takmıycan anam salla gitsinn üzme kendini de bebişi de annesi.her evde var bişeyler seninki zorlu bi sınav bence öyle düşün allah dağına göre kar verirmiş canım.
hadi neşelenelim acıkopuyorumnanaktan benimde canım sıkıldı valla kızdım beninkine de..:)

çanım ben aldım oğlana buhar makinası,,ilk atapta pek gereksiz geliyordu bana ama sonra oğlumun oksürüğü falan kesiline bende anladım..kesinlikle al derim...çok iyi oluyor...birde çok ödemişsin udg ye..ben çumartesi gideeğim 4 boyutluya ssk karşılıyormuş bir kısmını 150 tl ödeyeeğim..2 bebek olsa 300 derdin....hakikaten pahalı olmuş....

canım yaaa onunla artık konuşmaktan o kadar bıktımki,,konuşuyorum,ertesi gün yine aynı şeyler oluyor....yoruldum yaaa ,,uğraşmak istemiyorum artık onunla....daha 2 gün önce konuştuk akşam yine aynı şeyi yaşadım....

Kizlar biliyorum belkide cok sacma ama bunu cok sik duymaya basladim...
Büyüklerimiz biseyler yerken orani burani kasima sakin,
Bebegin tam o kasidigin yerinde
yedigin seye benzeyen leke cikar diyorlar...

Siz ne diyorsunuz bununla ilgili...?

Mesela esimin bileginde yuvarlak koyu bir leke var...
Güya annesi zeytin yerken bilegini kasimis onda olmus...

ilk 2 sini teyzesi aldi. digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))

Eklentiler

• $S5002900.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $S5002901.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $S5002902.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $S5002903.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $S5002904.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 44
ya bebisimin aldigim bazi kiyafet fotolarini koyucam ama direk ekranda foto nasil cikacak onu bilemedim. bi elimden tutsaniz :))

CEVAP YAZ PANELİNDE BÖYLE ÇENGELLİ İĞNE GİBİ Bİ İŞARET VAR 6. İŞARET GÜLEN ADMAIN YANINDA ONA TIKLA PENCERE AÇILIYOR ORDAN GÖZAT VE EKLE KISMINI SEÇİYORSUN O EKLENİYOR BEN O AKDARINI BİLİYORUM CANIM :9süprizzzzz

amin çanım..ben aldırmıyorum ona.. ama baba neyse erkek çoçuğuda onu taklit ediyor benim işim zor 2 tane var başımda 3 ude geliyor....

ya birleşip dövelim şu adamları yaaa....klava:klava: belki akılları yerine gelir....

bunlarda patikler haric digerlerini yigenim bu sene work and travel la amerikaya gitmisti ordan getirmis oglumuza.

Eklentiler

• $S5002905.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $S5002906.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $S5002907.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $S5002908.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
SELKİE
canım üzülme inan her evde var böyle bir tane.benim kocamda hiç yardım etmez bana.akşam koştur koştur işten gel yemek yap.yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım.bide öyle bir çeşit değil.salatasına kadar yaparım.yemeğini yer gider oda da oturur.tv. izler.bben yemeği toplar bulaşığı yıkarım.sabah olur vaktim varsa kahvaltı hazırlarım beyfendiye.kendimede işyerinde yiycekelrimi hazırlarım.bide geçen gün annemlerin yanında karnıma bakıp iyice havaya girdi demezmi neyseki ablam bzdu beyfendiyi.ee artık girsin havasına kaç aylık oldu diye.odun bunalrın hepsi odun ne diyimki.sıkma tatlı canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…