2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tansıyon dusuklugu ozellıkle hamılelıgın ılk aylarında olurmuş .. bol sıvı ve dınlenme .. benım zaten dusuktur .. şimdi ıyıca dustu .. en son olcturdugumde 9 / 6 cıkmıstı .. sıcakta asla dısarı cıkmamak gerek .. bol su ....

kahvaltıdan sonra hep kusuyorum.. şimdiden 3.5-4 kilo almış vaziyetteyim.. bakalımm

CANIM DAHA ERKEN DEĞİLMİ :1shok:

BU ARADA GÜNAYDIN CANALRIM O YORGUNLUK BENDEDE VAR GÖZÜMÜ AÇAMIYORUM DESEM OLACAK AY SONU İŞTEN ÇIKCAM ÇOOKK MUTLUYUM BURDAN NEFRET EDİYORUM ÇÜNKÜ AHH AH PARANIN GÖZÜ KÖROLSUN YOKSA NORMALDR YÜZÜNE BAKILACAK İNSAN DEĞİLLER:çok üzgünüm:

esteryacım, hiç rahatsızlık hissetmeden sağlıklı bir hamilelik geçiren çok insan var, seninki de öyledir arkadaşım.
ben bugün iyi hissetmiyorum.
sürekli açım, başım dönüyor, midem bulanıyor.
kan şekerim düşük sanırım, doktor demişti hipoglisemi bebeğe zarar vermez ama seni zorlar diye...
evde olsam idare edicem ama işyerinde zor oluyor.
napalım, yeter ki kuzularımız sağlıklı olsun opuyorumnanaktan

insallah canım ya lutfen dualarınızı eksik etmeyin

canım ınan dualarım senın benım ve herkes ıcın .. senın bır kac yazını takıp etmıstım beta hcg ye gore keseler kucuk demış . ama senın ıkı tane 2 katı daha fazla .. oyle olması normal .. bır de canım başlarda sorun yaşamış mıydın ? katlaması konusunda .. inşallah bu gıdısınde goreceksın canım .. ben de cok endıselıyım aslında persembe gıdecegım .. inşallh duyarım ..

bosver canım sen kafana takma onları .. bazen ınsanları anlamak cok zor .. burda bıle o kadar garıp ınsanlar var kı .. bencıl ve duyarsız .. belkı daha rahat ve mutlu olacagın guzel bır ıs bulursun ..

Amin canım inşallahh bakalım zaten doğuma kadar bşuna işe girmemde doğumdan sonra bakarız artık yüce mevlam hayırlısını nasip etsin

benimde tansiyonum şu an dokuzlarda,.ayağa zor kalkıyorum,.bide bu durumda çalışmak zorundayım.offf:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canscım beta hcg yaptrmayı bıraktım nedense hic sevmiyorm. kanı verip beklemek oyle zor geliyorki.

dr cuma gunu keseleri ve icinde yolk sac ve bebekleri gordu fakat kalp atımı baslamamıs dedi.

carsamba gunu asılamamı yapan dr a gidicem ayrıntılı ultrasonlar bakacak insallah gorebilir.

beklemek o kadar zor ki

sıcak bi yandan uyku halsizlik bi yandan...
az önce de mide bulantısıyla erkekler tuvaletine koşarken, tuvaletin kapısında genel müdürle karşılaştım, rezil oldum zaten :kedi:
bizim katta bayanlar tuvaleti yok da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…