2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunu bende biliyorum ..zaten benim dr çiger yemeyi yasakladı bana...zaten hiç sevmemde...şu teyzen keşke kafasını kaşısaydı..şaçı çok olurdu çouğun..:))))

maşallah bebişe.....çok büyümüş annesi....

Sinpaccim canim gözün aydin...büyümüs güzel kizin...

Kizlar cildiniz felan nasil...Gebelik sayfasinda okuduguma göre artik lekenlenmeler
felan olabilirmis...
bende tam tersine cildim gittikce düzeliyor...
yani önce yagli bir cildim vardi ve arasira minik minik sivilceler olurdu,
artik onlardan eser yok...

Birde göbeginiz altinda su koyu cizgi diyorlar ya o ciktimi?
Bende oda yok henüz...
Ama felaket tüylendi göbegim...

Selkie,

Bazen gerçekten şu erkekler öküz olabiliyorlar... Biraz yardım etseler, hayatımızı azıcık kolaylaştırsalar, sanki ölürler...

Oğlun neyin ne olduğunu, senin de değerini anlar ama bunun için minimum 30 olması lazım...

Bazen evlilik ne kadar önemli, eş seçimi çok önemli diyorum... Ama kavun değiller ki popolarını koklayalım... Ama bazı yönleri iyi olan adamların da başka şeyleri bozuk oluyor...

Hafta sonu eşimin kardeşi geldi, yemek yiyeceğiz ne yiyelim diyoruz. Eşim pizza istedi ben balık istedim. Eşim de yüzgeç çıkaracağım yakında dedi... Alt tarafı iki akşam daha balık yemiştik ama canım çok istiyordu. Eşimin kardeşi de, abi öyle deme çocuğun bir yeri eksik olur dedi...

Eşim de Yasemin öyle yiyor ki, ben eksik değil, fazla olmasından korkuyorum mesela 6 parmaklı olabilir dedi... Tamam bir tek bana dese neyse, kardeşi de yanımızda... O kadar sinir oldum ki... Sonuçta işte öğle yemeği bir yemek fabrikasından geliyor ve çoğu zaman ben yiyemiyorum bile... Bir kahvaltı bir akşam yemeği yiyorum... Sanki kendime yiyorum, bebek büyüsün, doğumu tam olsun diye sevmediğim şeyleri bile yiyorum...

Bazen o kadar sinir oluyorum ki... Şu anda hamileyim, kendimi tam bile hissetmiyorum... Biraz bana iyi davransa desteklese de çocuğu tek başıma yapmadığımı bilsem...

Sonuçta Selkie, bu erkekler öküz bacım... Ve bu öküzlüğü, ne para, ne okul kaldırıyor.... Baki öküzler baki...klava:

Selkie yuhh diyorum o kocana valla, hasta iken bile senden bişeyler istemesine çok kızdım valla, ama öyle alıştıysa öyle gider artık, değiştiremezsin sen onu, boşuna çabalama ve herşeyi oluruna bırak en iyisi ama yinede kazık kadar adamın biraz düşünceli davranması lazım, üstelik bir çocuğun var sürekli ilgi bekleyen ve hamilesin yanii, bizler çocuklarımızı öyle yetiştirmeyelim en iyisi, ilerde gelinlerde bizi çekiştirir valla anası öyle alıştırmış diye :))

Günaydın şekerim, maşallah kızına, kuzucuğun hep böyle sağlıklı olur inşallah..

tesekkurler canim daha iyileri senin olsun.

erkeklere is yaptirma konusunda sonuna kadar sana katiliyorum ve de uyguluyorum. benim esimde el bebek gul bebek buyutulmus bir evin tek erkek cocugu. hic sorumluluk almamis daha dogrusu sorumluluk almasi ogretilmemis kendisine. ama noluyor zamanla alisiyorlar. baslarda zor oldu biraz alistirmak ama yapiyorlar. mesela aksamlari salata gorevi kocamindir. temizlik kisminda supurme isini cok iyi yapamiyor ama silme konusunda iyi. yani kisacasi ne yapabiliyorsa elinden ne geliyorsa bende yaptirtiyorum.

KOCAMAN MAŞŞALAH ONAAA :)):)

Canım Seyyal çoook teşekkür ederim...
gözünaydın canım.maşallah bebişine

Teşekkür ederim hepatit :))
maşallah bebişe.....çok büyümüş annesi....

Çok teşekkür ederim Selkie

Teşekkür ederim Catladapatla

amaan yaa ben bunları okludukça şoka giriyorum ha...
kocamın canını seveyim yapmayın kendinize eziyet ettirmeyin öyle ya...
bence her zaman içlerinde kaybetme korkusu olucak her şeyi önlerine sermeyinki biraz çaba göstersinler...
akşam bizde atıştık ama öyle basit bişeydiki...
çorba yapıcaktım makineyi sen boşaltırmısın dedim tamam dedi ama sürekli bişiler istedim biraz sinirlendi bana bende onun o sinirli halini görünce oturdum ağladım...geldi özür diledi...gittim mutfağa çorbayı yapmış makineyi boşaltmış sofrayı kurmuş beyazları atmıştım makinaya onlarıda asmış...düşünün yani ben bu adama öküzsün şöylesin böylesin diye trip yapıyom bidaa yapmicam...inadımdan çıkmadım iki saat odadan ooohhhh...
ee bu arada ben karadenizliyim ama çay fındık ve balıktan nefret ederim.
bizimki ısrarla balık alayım diye yalvarır bana öyk...
birazda yetiştirme tarzı benim eşim iki erkek kardeş evde ütüleri kayın pederim yapar anne sürekli hasta (güyaaaaa)
eşimi sevgiliyken her aradığımda ya ev süpürür yada toz alırken bulurdum...ee bende kullanırım tabi her şey anaya yapılmas dimi eccükte hanıma...

AY O ANNELER VAR YA KÜÇÜKKEN DE HALADA ÖYLE MESELA DİYORKİ AY O ÇÖP ÇOK AĞIR TAŞIYAMAZ O E BEN Mİ TAŞIYACAĞIM :) ÇOCUĞA HİÇ FATURA YATIRTIRMAMIŞ BECEREMEZ DİYE ŞİMDİ VERİYORUM FATURAYI PARASINIDA GİT ÖDE DİYE SÜREKLİ UNUTTUM UNUTTUM EN SON DÖRDÜNCÜ GÜN EVE GELİYOR PARAYI HARCADIM DİYE KÜÇÜK ÇOCUK GİBİ :)

AMA HAKKINI YİYEMEM YAPTIĞI İŞLER DE VAR BANYOYU EVLENDİĞİMDEN BERİ BEN BİR YADA İKİ KEZ YIKAMIŞIMDIR HER SEFERİNDE O TEMİZLER HEMDE DUVARLARINA AKDAR SİLER YANİ ÇAMAŞIR SUYU BENİ HASTA EDYOR DİYOUM HALELDİYOR SAOLSUN :)

BİZDE SADECE DUYGUSALLIK ÇOK OLDUĞU İÇİN HEP BÖYLE BİR EV HANIMI GİBİ ONU İŞE GÖDNERİYİM İŞTEN AKRŞILAYAYIM NAZLANDIRAYIM ONU ARIYOR AMA HASTA FELAN OLSAM KENDİ YAPAR YADA DIAŞRDAN ALIR AMA ASLA BAAN YAPTIRMAZ YATIRIRTERLETİR ÜSTÜMÜ BAŞIMI DEĞİŞTİRİR GECE ATEŞİMİ TAKİP EDER O KUNULARDA İYİDİRDE BAZEN ERKEK İŞTE TUTUYOR ERKEKLİĞİ :)kaydirigubbakcemile3

çanım benimde çildimde bir problem yok...doğumdan önçeki gibi aynı..göbekte kıllana oldu bendede ama o çizgi yok henüz...

sorma Allah'ın öküzleri,,,çokta yemiyormuşsun aslında..ama onun gözüne batıyor demekki....o 30 una gelene kadar ben ölmezsem iyidir...aman o karısını kıymetini anlasın o yaştan sonra benimkini anlamasada olur....iyi geçinsin karısıyla...
benimkisi 2 üniversite mezunu ama adam olmamış..hani derler ya,, eşşege altın semer vurmuşlar ama işte eşşek eşşektir diye..o hesap...ben o duyguyu sürekli yaşıyorum...bebeğin yapımından başka bir fadası olmadı benimkinin..bu ikinidede o kadar faydası olaçak sadee..birde hiç bir şeye karışmadıkları gibi köstek oluyorlar o sinir bozuçu oluyor...oturdukları yerden akıl veriyorlar....benim aklım bana yetmiyor sanki...o kadar biliyorsa o ilgilensin çoçukla demi ama...

hani şu kavun misali şeçilebiliyor olsaydılar...kesin benimki bozuk diye çöpe giderdi...

hep kendini düşünen bir tip benimki,,,her şeyi o bilir o yapar,,,bende değişmeyeağini anladımda artık uğraşmak istemiyorum onunla...benim yetiştirmem gereken taze bir fidan var...en azından hala umut vaat ediyor oğlum...bide benimki 38 yaşında bu yaştan sonra huy huydan çıkmaz ruh bedenden çıkana kadar...valla babasına benzeyeçekte ilerde gelin böyle bana kızaçak diye ödüm kopuyor....

Günyadın Simenay teşekkür ederim...

bu arada kızlar benim şu anda kullandığım bilgisayarın klavyesi bozuk zaten eski dandik bişey,o nedenle yazılarımda sürekli yazma hataları oluyor,kusura bakmayın ok?

tahmine etmeliydim ankarada böyle cadı çıkmaz :) karadeniz hatunu yapar ancak bunu :) eşinde ankaralıdır kesin kıyamaz sana :) neyse iyi yapmışsın aferim sana :):):):

tahmine etmeliydim ankarada böyle cadı çıkmaz :) karadeniz hatunu yapar ancak bunu :) eşinde ankaralıdır kesin kıyamaz sana :) neyse iyi yapmışsın aferim sana :):):):

hehe evet laz damarım tutunca yanıma yaklaşmaz benim o...
hee bide ben karadeniz o vanlı hayatım ankaralı değil yani...
ama hiç görmemiş memleketini kendi memleketinden önce benimkini gördü aşık oldu...

Ben bisey daha sorcam...
Evde Laptopu kullanirken göbegime cok yakin koyuyorum....
Sonrada aceba bir zarai olurmu diye düsünüyorum...

Olabilirmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…