- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.241
Kızlar benim bilgdiğim ve tecrübeli olarak gördüğüm şunalr avr annem ciğer yaparken dmeişler elini bir yere sürme çıkar oda ille deneyecek ya gitmiş dizinin altına elini sürmüş kardeşimin orda tam annemin parmağının başı kadar bi ciğer lekesi var :):):): Bide kelle paça kıl yapar derlermiş onuda akıllı teyzem kurban bayramında poposunu kaşımış çocuğun poposu o kaşıdığı yerler kıllı diğer yerler temizdi şimdi itüde okuyor soramıyorum aç bi bakayım kusen hala orası öyle mi diye :):):):)
Günaydın kızlar,
Dün kendi doktorumda detaylı utrasona girdim... 2 hafta sonra da dr Nuri Danışman a tekrar detaylı ultrasona girecegim... Doktorum oyle istedi... Kızım 347 gram olmuş...:smiley-cool: Boyu da 26cm alkisalkisalkis
bizde aynı işte artık oğlumla içerde orta sehpada yemek yiyiyoruz...ben nazlanıyorumda adamın umurunda değil...hiç ilgilenmez o ben nazlandığımda...hatta bir kere 39 dereçe ateşim vardı yatak döşeklik olmuşum kalkaçak halim yok yerinden...benden bişeyler isteyip duruyordu...yok su istiyor ,gidip getiriyorum o halimle yok çekirdek idtiyor falan...birde getirmeyinçe yüzü düşüyor.tartışma çıkarmaya çalışıyor.ben uymuyorum artık ona pek.benim öyle hasta olmaya nazlanmaya falan hakkım yoktur..benimkisi öyle kalkamadım falan deyinçe umursamaz bile..kalkamıyor olmak benim problemim...onun değil..
Günaydın kızlar,
Dün kendi doktorumda detaylı utrasona girdim... 2 hafta sonra da dr Nuri Danışman a tekrar detaylı ultrasona girecegim... Doktorum oyle istedi... Kızım 347 gram olmuş...:smiley-cool: Boyu da 26cm alkisalkisalkis
fty canim...bebisim güle güle giysin hepsinide....cok güzeller...
Ya Kizlar, erkeklere bu kadar yüz vermeyin, simartmayin...
Birakin kendi islerini kendileri görsünler...alissinlar...
Bizde neredeyse bastan beri öyle...mesela esim gömlek felan giyecegi zaman
kendi ütüsünü kendi yapar...
Yerleri ben süpürürüm o siler...Ben Toz felan alirim o camlari siler...
Ben bulasik felan yikarim daha dogrusu makineye yerlestiririm o cöpleri atar...
Önce oda hersey ayagima gelsin yan gelip yatiyim istiyordu...
Annesi öyle alistirimis...ama zamanla baktiki bende artik yapmiyorum
alisti oda is yapmaya...
Artik camasirlarida ona astiriyorum hamilelikden dolayi...
aslinda maco bir erkektir ama konu ben olunca hic kiyamaz...
Hakkini yemeyim simdi...
KOCAMAN MAŞŞALAH ONAAA :)):)
gözünaydın canım.maşallah bebişine
maşallah bebişe.....çok büyümüş annesi....
Sinpaccim canim gözün aydin...büyümüs güzel kizin...
Kizlar cildiniz felan nasil...Gebelik sayfasinda okuduguma göre artik lekenlenmeler
felan olabilirmis...
bende tam tersine cildim gittikce düzeliyor...
yani önce yagli bir cildim vardi ve arasira minik minik sivilceler olurdu,
artik onlardan eser yok...
Birde göbeginiz altinda su koyu cizgi diyorlar ya o ciktimi?
Bende oda yok henüz...
Ama felaket tüylendi göbegim...
bunu bende biliyorum ..zaten benim dr çiger yemeyi yasakladı bana...zaten hiç sevmemde...şu teyzen keşke kafasını kaşısaydı..şaçı çok olurdu çouğun..:))))
KIZ TÜY RESMEN ONALR ÇOK KÖTÜ OLURDU BE :) AY ÇOK GÜLDÜM AMA :):):)
CatladaPatla Sinpaccim canim gözün aydin...büyümüs güzel kizin...
Kizlar cildiniz felan nasil...Gebelik sayfasinda okuduguma göre artik lekenlenmeler
felan olabilirmis...
Bende oda yok henüz...
BENDE HEP BİR SİVİLCE PROBLEMİ OLUYORDU AMA ŞİMDİLERDE DAHA AZALDI DA GEÇİREMEDİM Bİ TÜRLÜ ZATEN BİŞİDE KULLANAMIYORUM. AMA BÖYLE KİLO ALDIKÇA DAHA GÜSELLEŞTİ YÜZÜM HERKES DE ÖYLE DİYOR BAKALIM İYİCE TOMBUL YANAK MI OLACAĞIM SON ZAMANALRDA :)
GÖBEĞİMDEKİ KILALR BURDAKİ ARKADAŞALRA GÜVENİYORUM DEDİKELRİNE GÖRE ONALR SONRA DAN DÖKÜELCKEMİŞ İNŞALLAH :)
Günaydın herkese... Ben geldiiim.. opuyorumnanaktan
Selkie,
Bazen gerçekten şu erkekler öküz olabiliyorlar... Biraz yardım etseler, hayatımızı azıcık kolaylaştırsalar, sanki ölürler...
Oğlun neyin ne olduğunu, senin de değerini anlar ama bunun için minimum 30 olması lazım...
Bazen evlilik ne kadar önemli, eş seçimi çok önemli diyorum... Ama kavun değiller ki popolarını koklayalım... Ama bazı yönleri iyi olan adamların da başka şeyleri bozuk oluyor...
Hafta sonu eşimin kardeşi geldi, yemek yiyeceğiz ne yiyelim diyoruz. Eşim pizza istedi ben balık istedim. Eşim de yüzgeç çıkaracağım yakında dedi... Alt tarafı iki akşam daha balık yemiştik ama canım çok istiyordu. Eşimin kardeşi de, abi öyle deme çocuğun bir yeri eksik olur dedi...
Eşim de Yasemin öyle yiyor ki, ben eksik değil, fazla olmasından korkuyorum mesela 6 parmaklı olabilir dedi... Tamam bir tek bana dese neyse, kardeşi de yanımızda... O kadar sinir oldum ki... Sonuçta işte öğle yemeği bir yemek fabrikasından geliyor ve çoğu zaman ben yiyemiyorum bile... Bir kahvaltı bir akşam yemeği yiyorum... Sanki kendime yiyorum, bebek büyüsün, doğumu tam olsun diye sevmediğim şeyleri bile yiyorum...
Bazen o kadar sinir oluyorum ki... Şu anda hamileyim, kendimi tam bile hissetmiyorum... Biraz bana iyi davransa desteklese de çocuğu tek başıma yapmadığımı bilsem...
Sonuçta Selkie, bu erkekler öküz bacım... Ve bu öküzlüğü, ne para, ne okul kaldırıyor.... Baki öküzler baki...klava:
tesekkurler canim daha iyileri senin olsun.
erkeklere is yaptirma konusunda sonuna kadar sana katiliyorum ve de uyguluyorum. benim esimde el bebek gul bebek buyutulmus bir evin tek erkek cocugu. hic sorumluluk almamis daha dogrusu sorumluluk almasi ogretilmemis kendisine. ama noluyor zamanla alisiyorlar. baslarda zor oldu biraz alistirmak ama yapiyorlar. mesela aksamlari salata gorevi kocamindir. temizlik kisminda supurme isini cok iyi yapamiyor ama silme konusunda iyi. yani kisacasi ne yapabiliyorsa elinden ne geliyorsa bende yaptirtiyorum.
Sinpaccim canim gözün aydin...büyümüs güzel kizin...
felan olabilirmis...
Bende oda yok henüz...
Selkie,
Bazen gerçekten şu erkekler öküz olabiliyorlar... Biraz yardım etseler, hayatımızı azıcık kolaylaştırsalar, sanki ölürler...
Oğlun neyin ne olduğunu, senin de değerini anlar ama bunun için minimum 30 olması lazım...
Bazen evlilik ne kadar önemli, eş seçimi çok önemli diyorum... Ama kavun değiller ki popolarını koklayalım... Ama bazı yönleri iyi olan adamların da başka şeyleri bozuk oluyor...
Hafta sonu eşimin kardeşi geldi, yemek yiyeceğiz ne yiyelim diyoruz. Eşim pizza istedi ben balık istedim. Eşim de yüzgeç çıkaracağım yakında dedi... Alt tarafı iki akşam daha balık yemiştik ama canım çok istiyordu. Eşimin kardeşi de, abi öyle deme çocuğun bir yeri eksik olur dedi...
Eşim de Yasemin öyle yiyor ki, ben eksik değil, fazla olmasından korkuyorum mesela 6 parmaklı olabilir dedi... Tamam bir tek bana dese neyse, kardeşi de yanımızda... O kadar sinir oldum ki... Sonuçta işte öğle yemeği bir yemek fabrikasından geliyor ve çoğu zaman ben yiyemiyorum bile... Bir kahvaltı bir akşam yemeği yiyorum... Sanki kendime yiyorum, bebek büyüsün, doğumu tam olsun diye sevmediğim şeyleri bile yiyorum...
Bazen o kadar sinir oluyorum ki... Şu anda hamileyim, kendimi tam bile hissetmiyorum... Biraz bana iyi davransa desteklese de çocuğu tek başıma yapmadığımı bilsem...
Sonuçta Selkie, bu erkekler öküz bacım... Ve bu öküzlüğü, ne para, ne okul kaldırıyor.... Baki öküzler baki...klava:
Selkie yuhh diyorum o kocana valla, hasta iken bile senden bişeyler istemesine çok kızdım valla, ama öyle alıştıysa öyle gider artık, değiştiremezsin sen onu, boşuna çabalama ve herşeyi oluruna bırak en iyisi ama yinede kazık kadar adamın biraz düşünceli davranması lazım, üstelik bir çocuğun var sürekli ilgi bekleyen ve hamilesin yanii, bizler çocuklarımızı öyle yetiştirmeyelim en iyisi, ilerde gelinlerde bizi çekiştirir valla anası öyle alıştırmış diye :))
Günaydın şekerim, maşallah kızına, kuzucuğun hep böyle sağlıklı olur inşallah..
Selkie yuhh diyorum o kocana valla, hasta iken bile senden bişeyler istemesine çok kızdım valla, ama öyle alıştıysa öyle gider artık, değiştiremezsin sen onu, boşuna çabalama ve herşeyi oluruna bırak en iyisi ama yinede kazık kadar adamın biraz düşünceli davranması lazım, üstelik bir çocuğun var sürekli ilgi bekleyen ve hamilesin yanii, bizler çocuklarımızı öyle yetiştirmeyelim en iyisi, ilerde gelinlerde bizi çekiştirir valla anası öyle alıştırmış diye :))
Günaydın şekerim, maşallah kızına, kuzucuğun hep böyle sağlıklı olur inşallah..
amaan yaa ben bunları okludukça şoka giriyorum ha...
Kocamın canını seveyim yapmayın kendinize eziyet ettirmeyin öyle ya...
Bence her zaman içlerinde kaybetme korkusu olucak her şeyi önlerine sermeyinki biraz çaba göstersinler...
Akşam bizde atıştık ama öyle basit bişeydiki...
çorba yapıcaktım makineyi sen boşaltırmısın dedim tamam dedi ama sürekli bişiler istedim biraz sinirlendi bana bende onun o sinirli halini görünce oturdum ağladım...geldi özür diledi...gittim mutfağa çorbayı yapmış makineyi boşaltmış sofrayı kurmuş beyazları atmıştım makinaya onlarıda asmış...düşünün yani ben bu adama öküzsün şöylesin böylesin diye trip yapıyom bidaa yapmicam...inadımdan çıkmadım iki saat odadan ooohhhh...
Ee bu arada ben karadenizliyim ama çay fındık ve balıktan nefret ederim.
Bizimki ısrarla balık alayım diye yalvarır bana öyk...
Birazda yetiştirme tarzı benim eşim iki erkek kardeş evde ütüleri kayın pederim yapar anne sürekli hasta (güyaaaaa)
eşimi sevgiliyken her aradığımda ya ev süpürür yada toz alırken bulurdum...ee bende kullanırım tabi her şey anaya yapılmas dimi eccükte hanıma...
bunu bende biliyorum ..zaten benim dr çiger yemeyi yasakladı bana...zaten hiç sevmemde...şu teyzen keşke kafasını kaşısaydı..şaçı çok olurdu çouğun..:))))
KIZ TÜY RESMEN ONALR ÇOK KÖTÜ OLURDU BE :) AY ÇOK GÜLDÜM AMA :):):)
BENDE HEP BİR SİVİLCE PROBLEMİ OLUYORDU AMA ŞİMDİLERDE DAHA AZALDI DA GEÇİREMEDİM Bİ TÜRLÜ ZATEN BİŞİDE KULLANAMIYORUM. AMA BÖYLE KİLO ALDIKÇA DAHA GÜSELLEŞTİ YÜZÜM HERKES DE ÖYLE DİYOR BAKALIM İYİCE TOMBUL YANAK MI OLACAĞIM SON ZAMANALRDA :)
GÖBEĞİMDEKİ KILALR BURDAKİ ARKADAŞALRA GÜVENİYORUM DEDİKELRİNE GÖRE ONALR SONRA DAN DÖKÜELCKEMİŞ İNŞALLAH :)
:)))))))) kız jilet yaptırılardı kalınlaşırdı onlar sonra...
tahmine etmeliydim ankarada böyle cadı çıkmaz :) karadeniz hatunu yapar ancak bunu :) eşinde ankaralıdır kesin kıyamaz sana :) neyse iyi yapmışsın aferim sana :):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?