- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.221
ilk 2 sini teyzesi aldi. digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))
ilk 2 sini teyzesi aldi. Digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))
Kizlar biliyorum belkide cok sacma ama bunu cok sik duymaya basladim...
Büyüklerimiz biseyler yerken orani burani kasima sakin,
Bebegin tam o kasidigin yerinde
yedigin seye benzeyen leke cikar diyorlar...
Siz ne diyorsunuz bununla ilgili...?
Mesela esimin bileginde yuvarlak koyu bir leke var...
Güya annesi zeytin yerken bilegini kasimis onda olmus...
ilk 2 sini teyzesi aldi. digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))
çanım ben ilkine hamileyken çok zeytin yiyiyordum günde ortalama 1 kilo falan....ve bende gögsümü kaşıdım ve oğlumun gögsünde zeytin şeklinde lekesi var....aslında hiç inanmam böyle şeylere,,hala diyorum tesadüfm gerçekten oldumu diye...
hepsi çok güzel canım güle güle sağlıklı günlerde giysin oğluşun.ilk 2 sini teyzesi aldi. digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))
hehe ne ciciler bi ben kaldım heralde bişeyler almayan :)) üstelik 2 bebek battım ben battım kaydirigubbakcemile3 güzel günlerde giysin miniğin kaydirigubbakcemile3
tatalım hepside çok güsel ilk resimdeki biraz büyük hemen giyemem herhalde ama diğerleri çok rahat kullanırsın ilk zaman ve çok ta yakışır eminim :):)::) mevalm huzurla giydirmeyi nasip etsin inşallah...
çokk güzeller fty.sağlıkla giymek nasipetsin rabbim inşallah.hele o mavi tuluma bayıldım ben çok cicii
hepsi çok güzel canım güle güle sağlıklı günlerde giysin oğluşun.
SELKİE
canım üzülme inan her evde var böyle bir tane.benim kocamda hiç yardım etmez bana.akşam koştur koştur işten gel yemek yap.yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım.bide öyle bir çeşit değil.salatasına kadar yaparım.yemeğini yer gider oda da oturur.tv. izler.bben yemeği toplar bulaşığı yıkarım.sabah olur vaktim varsa kahvaltı hazırlarım beyfendiye.kendimede işyerinde yiycekelrimi hazırlarım.bide geçen gün annemlerin yanında karnıma bakıp iyice havaya girdi demezmi neyseki ablam bzdu beyfendiyi.ee artık girsin havasına kaç aylık oldu diye.odun bunalrın hepsi odun ne diyimki.sıkma tatlı canını.
aslinda bende inanmam...ama eger böyle birsey varsa....akannehir
Ben cok havuc yiyorum...ve havuc yerken sürekli suratim kasiniyor...
Ya anlim yada burnum...
Nolacak simdi...:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
ftyo mavi kadife tuluma bayıldım...aslında hepsi çok şekerler..Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
tek yastıkla yatamıyorum kızlar artık.nefesim kesiliyor.çift yastıkla yatmaya alışmam lazım.geçen gün boğuluyorum zannettim.
aslinda bende inanmam...ama eger böyle birsey varsa....akannehir
Ben cok havuc yiyorum...ve havuc yerken sürekli suratim kasiniyor...
Ya anlim yada burnum...
Nolacak simdi...:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar,
Dün kendi doktorumda detaylı utrasona girdim... 2 hafta sonra da dr Nuri Danışman a tekrar detaylı ultrasona girecegim... Doktorum oyle istedi... Kızım 347 gram olmuş...:smiley-cool: Boyu da 26cm alkisalkisalkis
Günaydın kızlar,
Dün kendi doktorumda detaylı utrasona girdim... 2 hafta sonra da dr Nuri Danışman a tekrar detaylı ultrasona girecegim... Doktorum oyle istedi... Kızım 347 gram olmuş...:smiley-cool: Boyu da 26cm alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?