2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilk 2 sini teyzesi aldi. digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))

hehe ne ciciler bi ben kaldım heralde bişeyler almayan :)) üstelik 2 bebek battım ben battım kaydirigubbakcemile3 güzel günlerde giysin miniğin kaydirigubbakcemile3

ilk 2 sini teyzesi aldi. Digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))

tatalım hepside çok güsel ilk resimdeki biraz büyük hemen giyemem herhalde ama diğerleri çok rahat kullanırsın ilk zaman ve çok ta yakışır eminim :):)::) mevalm huzurla giydirmeyi nasip etsin inşallah...

çanım ben ilkine hamileyken çok zeytin yiyiyordum günde ortalama 1 kilo falan....ve bende gögsümü kaşıdım ve oğlumun gögsünde zeytin şeklinde lekesi var....aslında hiç inanmam böyle şeylere,,hala diyorum tesadüfm gerçekten oldumu diye...

aslinda bende inanmam...ama eger böyle birsey varsa....akannehir
Ben cok havuc yiyorum...ve havuc yerken sürekli suratim kasiniyor...
Ya anlim yada burnum...
Nolacak simdi...:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3

hehe ne ciciler bi ben kaldım heralde bişeyler almayan :)) üstelik 2 bebek battım ben battım kaydirigubbakcemile3 güzel günlerde giysin miniğin kaydirigubbakcemile3

tatalım hepside çok güsel ilk resimdeki biraz büyük hemen giyemem herhalde ama diğerleri çok rahat kullanırsın ilk zaman ve çok ta yakışır eminim :):)::) mevalm huzurla giydirmeyi nasip etsin inşallah...

çokk güzeller fty.sağlıkla giymek nasipetsin rabbim inşallah.hele o mavi tuluma bayıldım ben çok cicii

tesekkurler arkadaslar. daha iyileri guzelleri sizin olsun.......

aman rkekler...bazen düşünüyorumda Açaba Allah erkeklerin tek başına kendi işlerini göremedikleri için mi bizleri böyle yarattı...benimkide artık çok kilo aldn yakında benim kiloma geleçeksin diye dalga geçiyor...bende benim göbeğimde hazine var ,ya seninkinde ne var...boş yağ kütlesi dedim sustu...
dalga geçmiyor artık...iyi yapmış ablanda seninkine...

Ya anlim yada burnum...

aman fazla takmamak lazım böyle şeyleri ona bakılırsa benimde oram buram kaşınıyor..ben daha çok tesadüften yanayım...hiç bir yerimize dokunamayaçakmıyız çanım....

Günaydın kızlar,

Dün kendi doktorumda detaylı utrasona girdim... 2 hafta sonra da dr Nuri Danışman a tekrar detaylı ultrasona girecegim... Doktorum oyle istedi... Kızım 347 gram olmuş...:smiley-cool: Boyu da 26cm alkisalkisalkis

fty canim...bebisim güle güle giysin hepsinide....cok güzeller...

Ya Kizlar, erkeklere bu kadar yüz vermeyin, simartmayin...
Birakin kendi islerini kendileri görsünler...alissinlar...

Bizde neredeyse bastan beri öyle...mesela esim gömlek felan giyecegi zaman
kendi ütüsünü kendi yapar...
Yerleri ben süpürürüm o siler...Ben Toz felan alirim o camlari siler...
Ben bulasik felan yikarim daha dogrusu makineye yerlestiririm o cöpleri atar...

Önce oda hersey ayagima gelsin yan gelip yatiyim istiyordu...
Annesi öyle alistirimis...ama zamanla baktiki bende artik yapmiyorum
alisti oda is yapmaya...
Artik camasirlarida ona astiriyorum hamilelikden dolayi...
aslinda maco bir erkektir ama konu ben olunca hic kiyamaz...
Hakkini yemeyim simdi...

Ya anlim yada burnum...

canım takma öyle şeyleri ben ne yediysem kaşındım şeftali böğürtlen..havucu ben de çok yiyorum en fazla çocuk havuç gibi olur kaydirigubbakcemile3 babası da öyle zaten farketmez:))

Kızlar benim bilgdiğim ve tecrübeli olarak gördüğüm şunalr avr annem ciğer yaparken dmeişler elini bir yere sürme çıkar oda ille deneyecek ya gitmiş dizinin altına elini sürmüş kardeşimin orda tam annemin parmağının başı kadar bi ciğer lekesi var :):):): Bide kelle paça kıl yapar derlermiş onuda akıllı teyzem kurban bayramında poposunu kaşımış çocuğun poposu o kaşıdığı yerler kıllı diğer yerler temizdi şimdi itüde okuyor soramıyorum aç bi bakayım kusen hala orası öyle mi diye :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…