- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.261
sorma valla ukala bunlar.sende iyi yapmışsın ccevap vermekle.benimkide tosuncuk diyor bana.kızımız için alıyorum ben kilo çok ta muyluyum diyorum.aman rkekler...bazen düşünüyorumda Açaba Allah erkeklerin tek başına kendi işlerini göremedikleri için mi bizleri böyle yarattı...benimkide artık çok kilo aldn yakında benim kiloma geleçeksin diye dalga geçiyor...bende benim göbeğimde hazine var ,ya seninkinde ne var...boş yağ kütlesi dedim sustu...
dalga geçmiyor artık...iyi yapmış ablanda seninkine...
çanım bende laptopu kullandığım zaman kuçağıma almıyorum masaya koyuyorum ne olur n olmaz....normal bilgisayardan daha zararlıymış benim bildiğim kadarıyla,öyle duymuştum ne kadra doğru bilemem ama...Ben bisey daha sorcam...
Evde Laptopu kullanirken göbegime cok yakin koyuyorum....
Sonrada aceba bir zarai olurmu diye düsünüyorum...
Olabilirmi sizce?
sorma valla ukala bunlar.sende iyi yapmışsın ccevap vermekle.benimkide tosuncuk diyor bana.kızımız için alıyorum ben kilo çok ta muyluyum diyorum.
FTY, bebişin cicileri çok güzel, Allah üstünde de görmeyi nasip etsin..
Ben bisey daha sorcam...
Olabilirmi sizce?
Ben bisey daha sorcam...
Olabilirmi sizce?
çanım bende laptopu kullandığım zaman kuçağıma almıyorum masaya koyuyorum ne olur n olmaz....normal bilgisayardan daha zararlıymış benim bildiğim kadarıyla,öyle duymuştum ne kadra doğru bilemem ama...
:)))) yani bizim kilolar bir amaç için keyfimizemi alıyoruz sanki...kaydirigubbakcemile3
lep top değil ama kablosuz internetin varsa laptopu karnınıza koymayın diyolar kabloluda problem olmuyomuş ama kablosuz olunca çok radyasyon yayıyomuş.
aminnnSunun güzelligine bakin yaaa...
Ay yerim ben seni....mis gibide kokuyordur...
Allah hepimizede Bebeklerimizin bu güzel hallerini görmeyi nasip etsin
sağol canımcım.sagol canim . daha guzelleri snein olsun.
Sunun güzelligine bakin yaaa...
Ay yerim ben seni....mis gibide kokuyordur...
Allah hepimizede Bebeklerimizin bu güzel hallerini görmeyi nasip etsin
Günaydin güzel Bayanlar...
Canim bence Ada ismi eh iste fena degil...ama ben koymazdim...
Hani birde unisex bir isim ya...birazda o yüzden herhalde...ben öyle isimleri pek
begenmiyorum...
Eger kizim olsaydi ben ALYA yada MASAL koymayi düsünmüstüm...
Ama oglum oluyor adida Allahin izniyle TUGRA olacak..
çanım hadi gözün aydın,bir kaç gün içinde normale dönersiniz,,,akşam bizdede koçişle aramızda açtion vardı...şimdi akları benim adam içerde sehpanın üzerinde yemek yiyiyor,,bende gıçık kapıyorum bu duruma ama sesim çıkmıyor...ama artık benim için oraya sofra kurmak güç olmaya başladı...her akşam içeri tepsi tepsi bişeyler taşıyıp sonra pnları tekrar içeri taşımak sinir bozuçu olmaya başladı,birde karnım büyüdüğü için eğilmek sehpaya onları yerleştirmek falan zor oluyor..nefessiz kalıyorum...hadi yine sesim çıkmadı ama akşam oğlum geldiğinden beri yaramazlık yapıyor...otur iyorum oturmuyor,,,hiç dediklerimi yapmıyor..o koltuktan o koltuğa zıplayıp duruyor....ordan sehpanın üzerine falan.eşiminde bu arada hiç sesi çıkmıyor uzanmış koltuğun üzerine yatıyor...halbuki daha önelerden bana söz vermişti sofra konusunda içerde yemek istiyorsa yardımçı olaçaktı...çelme taktı.bende ona bağırdım,çünkü nerdeyse düşmek üzereydim..eşimde ben oğluma bağırdım diye dönüp bana hakaret etmeye başladı.. sonra bende sen karışma benimle onun arasına diye bağırdım....çünkü hep aynısını yapıyor,ben oğlana kızdıpğım zaman oda bana kızıyor ve oğlan hiç beni dinlemiyor sonra babası evdeyken...kendiside mudahale etmiyor ,,oturduğu yerden çoçukla oynaonuna ilgilen gibi ançak fikir yürütüyor..ben zaten oğlumla ilgileniyorum...ama hem sofra kurup hem çoukla oynamak nasıl olaçaksa...hem kendi işi görülsün hem oğlunun işi görülsün onada kimse dokunmasın,
sonra çoçuğu götürdüm yatırmaya ben onu yatırana kadar o yemeğini yedi bende sofrayı kaldırdım bulşaıkları toplarken yanıma geldi,yin bağımaya başladı...
ne dediğini hiç hatırlamıyorum,,,sadee o bağırmaya başladığı zaman onu mutfaktan dışarı itekleyip kapıyı kapattım yüzüne...sonra o içeri gidinçe ben duşa girdim orda ağladım ağladım...sonra bilgisayarın başına geçtim diğr odada,,yanına gitmedim onun...ondan sonra geldi bana laf atıor...gel içeri ben seni özledim falan diye...bende evap vermedim kalkıp yatağa gittim yatım...baktım oda geldi...yattı yanıma...iç dönmedim bile ona...küsüm şu anda kendisine....bıktım artık...evde bir eşya yada mal yada hizmetçi gibi hissediyorum kendimi.çok yalnız hissediyorum kendimi,,,kimse sormaz sen nasılsın diye!hep kendi önçelikleri var
sabahta kalktı hiç bişey olmamış gibi çanım eşyalarımı hazırla giyineyim....dolaptan kendi eşyalarını alamaz ben hazırlar veririm herşeyi eline....
neyse çokta umrumda takmıyorum onu,,,ona göre herşey yolunda nasıl olsa...
tatlım ama sen de kötü alıştırmışsın kocanı,baştan koysaydın tavrını,sonuçta bu çocukalrı sen tek başına yapmıyorsun,bunun fedakarlığını yalnız sen değil beraber vermek zorundasınız,ne o öyle,ayağına götür,al önünden yıka,çocukla uğraş,em en büyük hatalar,çocuğa anne ya da babanın hatasından dolayı kızmasıyla diğer tarafın müdahale etmesi,bu çocuğu en çok şımartan yöntemdir,karışmasına izin verme asla,hem ona hamile olduğunu ve yardıma ihtiyacın olduğunu göster,anlamıyorsa zorla sok gözüne,çünkü bu adamları bir kere bırakırsan onlar zaten müsait hemennnn salarlar kendilerini
fty yeni gördüm onları ne güseller yaa tulummu onlar paçasız?
yerim yaa biininde donu var.
ilk 2 sini teyzesi aldi. digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))
hehe ne ciciler bi ben kaldım heralde bişeyler almayan :)) üstelik 2 bebek battım ben battım kaydirigubbakcemile3 güzel günlerde giysin miniğin kaydirigubbakcemile3
aslinda bende inanmam...ama eger böyle birsey varsa....akannehir
Ben cok havuc yiyorum...ve havuc yerken sürekli suratim kasiniyor...
Ya anlim yada burnum...
Nolacak simdi...:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?