2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma valla ukala bunlar.sende iyi yapmışsın ccevap vermekle.benimkide tosuncuk diyor bana.kızımız için alıyorum ben kilo çok ta muyluyum diyorum.

Ben bisey daha sorcam...
Evde Laptopu kullanirken göbegime cok yakin koyuyorum....
Sonrada aceba bir zarai olurmu diye düsünüyorum...

Olabilirmi sizce?
çanım bende laptopu kullandığım zaman kuçağıma almıyorum masaya koyuyorum ne olur n olmaz....normal bilgisayardan daha zararlıymış benim bildiğim kadarıyla,öyle duymuştum ne kadra doğru bilemem ama...

sorma valla ukala bunlar.sende iyi yapmışsın ccevap vermekle.benimkide tosuncuk diyor bana.kızımız için alıyorum ben kilo çok ta muyluyum diyorum.

:)))) yani bizim kilolar bir amaç için keyfimizemi alıyoruz sanki...kaydirigubbakcemile3

Sunun güzelligine bakin yaaa...
Ay yerim ben seni....mis gibide kokuyordur...

Allah hepimizede Bebeklerimizin bu güzel hallerini görmeyi nasip etsin

Ben bisey daha sorcam...
Evde Laptopu kullanirken göbegime cok yakin koyuyorum....
Sonrada aceba bir zarai olurmu diye düsünüyorum...

Olabilirmi sizce?

lep top değil ama kablosuz internetin varsa laptopu karnınıza koymayın diyolar kabloluda problem olmuyomuş ama kablosuz olunca çok radyasyon yayıyomuş.

lep top değil ama kablosuz internetin varsa laptopu karnınıza koymayın diyolar kabloluda problem olmuyomuş ama kablosuz olunca çok radyasyon yayıyomuş.

Tsk ederim...
O zaman budan sonra daha dikkatli davranayim...kucagima almadan
masaya felan koyarim...
Bizimkide kablosuz

Burda hava inanılmaz karanlık, kasvetli..
ınsanın canı hiç bişey yapmak istemiyor.. :1ninca:

adıyla yaşasın tatlım inşallah,aslında ben birazda aileler yüzünden şaşırmış durumdayım,tamam en son kararı ben ve eşim vericek isim konusunda hiçbi işimizde olduğu gibi bunda da kimsenin karışmasına izin vermem ama
her bulduğumuz isimlere bi kulp buluyolar ben de takılıp kalıyorum

Bugün işyerine resmen kıl oldum...

Bizim odaya deloitte tan bir tipleme getirdiler... Adam bildiği, bilmediği herşeyi bilirmiş gibi davranıyor... Boğazlayacağım...klava:klava:klava:

fty yeni gördüm onları ne güseller yaa tulummu onlar paçasız?
yerim yaa biininde donu var.

sagol canim senin aldiklarinda cok guzeller. gule gule giydirmek nasip olsun.
ya onlar neymis bebegin altina bezden baska bisi giydirmiyormussun altini acmak kolay oluyormus. amerikalinin akli iste. bizim kizin da ilgincine gitmis almis. bakalim ne kadar kullanisli bisi gorcez. tabi ben onun altina bisi giydirmeden mumkun degil duramam. belki havalar isinica kullanabilirim. :))))))

hehe ne ciciler bi ben kaldım heralde bişeyler almayan :)) üstelik 2 bebek battım ben battım kaydirigubbakcemile3 güzel günlerde giysin miniğin kaydirigubbakcemile3

tatlım ben de varım,daha hiçbişi almadık,bi eşimin kuzeni bi de arkadaşımız birer takım almışlar hediye olarak kayınvalidem de bi yerden ana kucağı edinmiş,kullanılmış ama yıkamış tertemiz yapmış verdi sağolsun ama çok güsel,biz ne zaman almaya başlarız kim bilir :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…