- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.281
Bugün işyerine resmen kıl oldum...
Bizim odaya deloitte tan bir tipleme getirdiler... Adam bildiği, bilmediği herşeyi bilirmiş gibi davranıyor... Boğazlayacağım...klava: klava: klava:
canım takma öyle şeyleri ben ne yediysem kaşındım şeftali böğürtlen..havucu ben de çok yiyorum en fazla çocuk havuç gibi olur kaydirigubbakcemile3 babası da öyle zaten farketmez:))
Kızlar benim bilgdiğim ve tecrübeli olarak gördüğüm şunalr avr annem ciğer yaparken dmeişler elini bir yere sürme çıkar oda ille deneyecek ya gitmiş dizinin altına elini sürmüş kardeşimin orda tam annemin parmağının başı kadar bi ciğer lekesi var :):):): Bide kelle paça kıl yapar derlermiş onuda akıllı teyzem kurban bayramında poposunu kaşımış çocuğun poposu o kaşıdığı yerler kıllı diğer yerler temizdi şimdi itüde okuyor soramıyorum aç bi bakayım kusen hala orası öyle mi diye :):):):)
Selkie,
Bazen gerçekten şu erkekler öküz olabiliyorlar... Biraz yardım etseler, hayatımızı azıcık kolaylaştırsalar, sanki ölürler...
Oğlun neyin ne olduğunu, senin de değerini anlar ama bunun için minimum 30 olması lazım...
Bazen evlilik ne kadar önemli, eş seçimi çok önemli diyorum... Ama kavun değiller ki popolarını koklayalım... Ama bazı yönleri iyi olan adamların da başka şeyleri bozuk oluyor...
Hafta sonu eşimin kardeşi geldi, yemek yiyeceğiz ne yiyelim diyoruz. Eşim pizza istedi ben balık istedim. Eşim de yüzgeç çıkaracağım yakında dedi... Alt tarafı iki akşam daha balık yemiştik ama canım çok istiyordu. Eşimin kardeşi de, abi öyle deme çocuğun bir yeri eksik olur dedi...
Eşim de Yasemin öyle yiyor ki, ben eksik değil, fazla olmasından korkuyorum mesela 6 parmaklı olabilir dedi... Tamam bir tek bana dese neyse, kardeşi de yanımızda... O kadar sinir oldum ki... Sonuçta işte öğle yemeği bir yemek fabrikasından geliyor ve çoğu zaman ben yiyemiyorum bile... Bir kahvaltı bir akşam yemeği yiyorum... Sanki kendime yiyorum, bebek büyüsün, doğumu tam olsun diye sevmediğim şeyleri bile yiyorum...
Bazen o kadar sinir oluyorum ki... Şu anda hamileyim, kendimi tam bile hissetmiyorum... Biraz bana iyi davransa desteklese de çocuğu tek başıma yapmadığımı bilsem...
Sonuçta Selkie, bu erkekler öküz bacım... Ve bu öküzlüğü, ne para, ne okul kaldırıyor.... Baki öküzler baki...klava:
amaan yaa ben bunları okludukça şoka giriyorum ha...
kocamın canını seveyim yapmayın kendinize eziyet ettirmeyin öyle ya...
bence her zaman içlerinde kaybetme korkusu olucak her şeyi önlerine sermeyinki biraz çaba göstersinler...
akşam bizde atıştık ama öyle basit bişeydiki...
çorba yapıcaktım makineyi sen boşaltırmısın dedim tamam dedi ama sürekli bişiler istedim biraz sinirlendi bana bende onun o sinirli halini görünce oturdum ağladım...geldi özür diledi...gittim mutfağa çorbayı yapmış makineyi boşaltmış sofrayı kurmuş beyazları atmıştım makinaya onlarıda asmış...düşünün yani ben bu adama öküzsün şöylesin böylesin diye trip yapıyom bidaa yapmicam...inadımdan çıkmadım iki saat odadan ooohhhh...
ee bu arada ben karadenizliyim ama çay fındık ve balıktan nefret ederim.
bizimki ısrarla balık alayım diye yalvarır bana öyk...
birazda yetiştirme tarzı benim eşim iki erkek kardeş evde ütüleri kayın pederim yapar anne sürekli hasta (güyaaaaa)
eşimi sevgiliyken her aradığımda ya ev süpürür yada toz alırken bulurdum...ee bende kullanırım tabi her şey anaya yapılmas dimi eccükte hanıma...
çanım hadi gözün aydın,bir kaç gün içinde normale dönersiniz,,,akşam bizdede koçişle aramızda açtion vardı...şimdi akları benim adam içerde sehpanın üzerinde yemek yiyiyor,,bende gıçık kapıyorum bu duruma ama sesim çıkmıyor...ama artık benim için oraya sofra kurmak güç olmaya başladı...her akşam içeri tepsi tepsi bişeyler taşıyıp sonra pnları tekrar içeri taşımak sinir bozuçu olmaya başladı,birde karnım büyüdüğü için eğilmek sehpaya onları yerleştirmek falan zor oluyor..nefessiz kalıyorum...hadi yine sesim çıkmadı ama akşam oğlum geldiğinden beri yaramazlık yapıyor...otur iyorum oturmuyor,,,hiç dediklerimi yapmıyor..o koltuktan o koltuğa zıplayıp duruyor....ordan sehpanın üzerine falan.eşiminde bu arada hiç sesi çıkmıyor uzanmış koltuğun üzerine yatıyor...halbuki daha önelerden bana söz vermişti sofra konusunda içerde yemek istiyorsa yardımçı olaçaktı...çelme taktı.bende ona bağırdım,çünkü nerdeyse düşmek üzereydim..eşimde ben oğluma bağırdım diye dönüp bana hakaret etmeye başladı.. sonra bende sen karışma benimle onun arasına diye bağırdım....çünkü hep aynısını yapıyor,ben oğlana kızdıpğım zaman oda bana kızıyor ve oğlan hiç beni dinlemiyor sonra babası evdeyken...kendiside mudahale etmiyor ,,oturduğu yerden çoçukla oynaonuna ilgilen gibi ançak fikir yürütüyor..ben zaten oğlumla ilgileniyorum...ama hem sofra kurup hem çoukla oynamak nasıl olaçaksa...hem kendi işi görülsün hem oğlunun işi görülsün onada kimse dokunmasın,
sonra çoçuğu götürdüm yatırmaya ben onu yatırana kadar o yemeğini yedi bende sofrayı kaldırdım bulşaıkları toplarken yanıma geldi,yin bağımaya başladı...
ne dediğini hiç hatırlamıyorum,,,sadee o bağırmaya başladığı zaman onu mutfaktan dışarı itekleyip kapıyı kapattım yüzüne...sonra o içeri gidinçe ben duşa girdim orda ağladım ağladım...sonra bilgisayarın başına geçtim diğr odada,,yanına gitmedim onun...ondan sonra geldi bana laf atıor...gel içeri ben seni özledim falan diye...bende evap vermedim kalkıp yatağa gittim yatım...baktım oda geldi...yattı yanıma...iç dönmedim bile ona...küsüm şu anda kendisine....bıktım artık...evde bir eşya yada mal yada hizmetçi gibi hissediyorum kendimi.çok yalnız hissediyorum kendimi,,,kimse sormaz sen nasılsın diye!hep kendi önçelikleri var
sabahta kalktı hiç bişey olmamış gibi çanım eşyalarımı hazırla giyineyim....dolaptan kendi eşyalarını alamaz ben hazırlar veririm herşeyi eline....
neyse çokta umrumda takmıyorum onu,,,ona göre herşey yolunda nasıl olsa...
tatlım ama sen de kötü alıştırmışsın kocanı,baştan koysaydın tavrını,sonuçta bu çocukalrı sen tek başına yapmıyorsun,bunun fedakarlığını yalnız sen değil beraber vermek zorundasınız,ne o öyle,ayağına götür,al önünden yıka,çocukla uğraş,em en büyük hatalar,çocuğa anne ya da babanın hatasından dolayı kızmasıyla diğer tarafın müdahale etmesi,bu çocuğu en çok şımartan yöntemdir,karışmasına izin verme asla,hem ona hamile olduğunu ve yardıma ihtiyacın olduğunu göster,anlamıyorsa zorla sok gözüne,çünkü bu adamları bir kere bırakırsan onlar zaten müsait hemennnn salarlar kendilerini
sorma çanım yaa benmi alıştırdım annesimi alıştırdı adam vaz geçmiyor huyundan...ben yapmasam evde kavga,,bende kavga etmekten bıktım artık...tükendim açıkçası....eskiden daha beterdi,,yinede düzeldi biraz evliliğimin ilk yıllarını hatırlamak bile istemiyorum....birde evlendiğimde çahildim yaa,,,çok ezdirdim kendimi,,şimdiki aklım olsaydı şimdiye çoktan düzelmişti bir çok şey...ama sonradan da toplamaya çalışmak daha zor oluyor...
selam millet
galiba herkes böbüşlerini:ecrin_bebek: doyurmaya gitmiş
sinpac nasılsın?
boşver yontulur yakında
fly ve dila aldıklarınızı güle güle kullanın.
seyyal sen nasılsın?
selamlar güzel anneler.biz bugün biraz geç kaldık sizde kaynatmışsınız maşşallah.
dün tetanoz aşımızı olduk.yapılırken acımadı.dün akşam ve şimdi biraz ağrı yapıyor ama kolumu kullanmama engel değil
SELKİEcim dün gece üzümüş seni eşin.bazen nekadarda duyarsız oluyorlar yaa.ama sen yıpratma kendini ağlamışsın ağlamada.bebeğine ve sana yazık.dilerim düzelir.
SİNPAC gözün aydın bebeğini görmüşsün maşşallah büyümüş.
FTY cicileriniz çok şekerler.Allahım güle güle giydirmek nasip etsin.
KIZLAR 15 KASIM PAZAR GÜNÜ, BULUŞUYOR MUYUZ?[/B]:icecream:
cnm hepsi çok şirin güzel,sağlıkve hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah
selam millet
galiba herkes böbüşlerini:ecrin_bebek: doyurmaya gitmiş
sinpac nasılsın?
boşver yontulur yakında
fly ve dila aldıklarınızı güle güle kullanın.
seyyal sen nasılsın?
slm kıslarrra.s.
önce geçmişi okudumneler neler konuşulmuş zor yetiştim valla...
bebişlerini görenlerin sevinenlerin gözü aydın
bebişine ciciler alanlar güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim inşallahh
kocişine küsenler kızanlar barışanlar daha neler neler
herkesin iyidir inşallahhh
bugün istanbul çok kasvetli yağmurlumirmirmirmir insanın hiçbişey yapası gelmiyo valla poff
selamlar güzel anneler.biz bugün biraz geç kaldık sizde kaynatmışsınız maşşallah.
dün tetanoz aşımızı olduk.yapılırken acımadı.dün akşam ve şimdi biraz ağrı yapıyor ama kolumu kullanmama engel değil
SELKİEcim dün gece üzümüş seni eşin.bazen nekadarda duyarsız oluyorlar yaa.ama sen yıpratma kendini ağlamışsın ağlamada.bebeğine ve sana yazık.dilerim düzelir.
SİNPAC gözün aydın bebeğini görmüşsün maşşallah büyümüş.
FTY cicileriniz çok şekerler.Allahım güle güle giydirmek nasip etsin.
KIZLAR 15 KASIM PAZAR GÜNÜ, BULUŞUYOR MUYUZ?[/B]:icecream:
Ben bu Bebek odasini cok begendim...
Yalniz duvarlar Turkuaz olsa, erkek bebege gidermi bu mobilyalar tam emin degilim...
Cok fazla Bebeksi bir oda istemiyorum ben cünkü...
Sade bisey istiyorum...ama bununda fiyati biraz tuzlu :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?