2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet
galiba herkes böbüşlerini :ecrin_bebek: doyurmaya gitmiş

Bugün işyerine resmen kıl oldum...

Bizim odaya deloitte tan bir tipleme getirdiler... Adam bildiği, bilmediği herşeyi bilirmiş gibi davranıyor... Boğazlayacağım...klava:klava:klava:

sinpac nasılsın?
boşver yontulur yakında

fly ve dila aldıklarınızı güle güle kullanın.

seyyal sen nasılsın?

süpersin yawkaydirigubbakcemile3

valla doğru demişsin tatlımkaydirigubbakcemile5

Kızlar benim bebişim çok akıllı yaww..
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri Yasin dinletiyodum bebeğime... Bugün ilk defa dinlerken tepki verdi!!! ınanamadım tesadüfi sandım biraz bekleyip yeniden dinlettim. Yine tekmelemeye başladı.. Bu haftadan itibaren sesleri tanıyıp tepki verirmiş bebekler...
Bi tuhaf oldum.. Çok duygulandım ya :gitme: Ana yüreği işte...

cnm iyisin valla,ben de çok nazlıyımdır,nazlı olurum bilerek yani,eşim 31 yaşında ben de 24 bişi olduğu zaman,tabi aldın çıtır,minnacık kızı şimdi de üz üz dur,ağlat dur derim bide üstüne hemen ağlarım,kolayda ağlarım,yapa yapa idmanlar kuvvetlendi artıkkaydirigubbakcemile3,sonra hem noldu kuzucum,gel bakim sen kucağıma der ben de hemen sıraya koyarım istekleri
şimdilerde de eee beni hep bebişim diye seviyorsun,şimdi bi de kızımız geliyor onu ne diye sevcen onu bebiş diye sevcen ben nolcam tabi beni sevmicen diye var ya ne nazlar yapıyorum ama içimden çok gülüyorum,çok eğlenceli oluyor,geçen gün kayınvalidem artık senin pabucun dama atılır,oğlum kızını sever artık dedi,eşimde hemen aaaaa olur mu karıcım benim ilk bebeğim dedi,kadın şaştı kaldı hah,yaşasın kötülük

slm kıslarrra.s.

önce geçmişi okudum neler neler konuşulmuş zor yetiştim valla...

bebişlerini görenlerin sevinenlerin gözü aydın
bebişine ciciler alanlar güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim inşallahh
kocişine küsenler kızanlar barışanlar daha neler neler
herkesin iyidir inşallahhh
bugün istanbul çok kasvetli yağmurlumirmirmirmir insanın hiçbişey yapası gelmiyo valla poff

selamlar güzel anneler.biz bugün biraz geç kaldık sizde kaynatmışsınız maşşallah.
dün tetanoz aşımızı olduk.yapılırken acımadı.dün akşam ve şimdi biraz ağrı yapıyor ama kolumu kullanmama engel değil

SELKİEcim dün gece üzümüş seni eşin.bazen nekadarda duyarsız oluyorlar yaa.ama sen yıpratma kendini ağlamışsın ağlamada.bebeğine ve sana yazık.dilerim düzelir.
SİNPAC gözün aydın bebeğini görmüşsün maşşallah büyümüş.
FTY cicileriniz çok şekerler.Allahım güle güle giydirmek nasip etsin.

Canım gördüm de,
Ultrason öyle kötü gösteriyordu ki, yani biri bağırsağımı gösterse bebeğin kolu zannedebilirdim... Bakalım özeldeki adamdan çok umutluyum... Onunkisi daha iyi olmalı...

Kızlar merhaba ne var ne yok?Havalar gri gir gidiyor şu ara yağmurda yağıyor.Sıkı giyinin kızlar.Bugün aşı günüm birazdan sağlık ocağına gitcem.

cnm hepsi çok şirin güzel,sağlıkve hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah

selam millet
galiba herkes böbüşlerini :ecrin_bebek: doyurmaya gitmiş

sinpac nasılsın?
boşver yontulur yakında

fly ve dila aldıklarınızı güle güle kullanın.

seyyal sen nasılsın?

Tesekkurler arkadaslar. Daha iyileri guzelleri sizlerin olsun......

Ben bu Bebek odasini cok begendim...
Yalniz duvarlar Turkuaz olsa, erkek bebege gidermi bu mobilyalar tam emin degilim...

Cok fazla Bebeksi bir oda istemiyorum ben cünkü...
Sade bisey istiyorum...ama bununda fiyati biraz tuzlu :sinifsinif:

çok şık bir takım bence canım.erkeğe de gider neden gitmesin dekorda pembe çok kullanılmış ya sana gitmez gibi gelmiş olabilir. mavi koy bakalım nasıl duruyor:))
bu arada ne kadarmış???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…