2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

catladapatla: çok güzelmiş canım valla oda rengi konusunda bişey diyemiycem hiç görmedim daha once çünki ama mobilyalar çok güzelmişşş

teyzeleri acıktık biz bişeyler yiyip gelelim öptükk sizi şimdilikopuyorumnanaktan

ben kesin gidiyorumda siz geliyomusunuz onu bilmiyorum...15 kasım armada mothercare...haydi ayarlayın bakem.

çok şık bir takım bence canım.erkeğe de gider neden gitmesin dekorda pembe çok kullanılmış ya sana gitmez gibi gelmiş olabilir. mavi koy bakalım nasıl duruyor:))
bu arada ne kadarmış???

Fiyati 1.400 Euro canim...

Evet mavili bir resim olsaydi daha iyi anlasilirdi ama yok malesef...
Bazi is arkadaslarina gösterdim...bu mobilyalar Erkege pek gitmez sanki dedi bazilari...

seyyal sen nasılsın?[/QUOTE]

iyiyim canım çok saol barıştık bizde ama ben hem alttan aldım düzelttim ama bu kez baktım öyle hemen canım cicmler yok bende az önce aradı telefonu efendm yerine ayyyy offff gibi sesler çıkardım hemen korktu aşkım bitanem neyin var noldu derken ben seni iki dakka sonra arıcam dedim kapattım :):): sonra aradım geri ölmüş korkudan :) bende yok bişi hayatım merdiven çıktım zorlanıyorum artık nefesiz kaldım o yüzden bekletmeyeyim hemd aha çok korkma diye kendime gelip öyle aradım dedim ondan sonrasınd kapatırken zatne seni kocaman öpüyorum zilli aşkım benim diyerek kapattı :):):): )

cok guzelmis tam benim de istedigim begendigim modellerden. fiyati ne kadarmis.

CatladaPatla bence oda çok şık....beyaz bence çok iyi bir seçim...selkie nin de çok güzeldi beşiği...beyazın ayrı bir havası var ve sen de çok bebeksi istemiyorum demişsin...odanın rengi ve uyku seti onu daha da güzellleştirir...erkeğe de süper olur bence.....ama tuzluymuş....

Son düzenleme:
selamun aleykum...ben geldim....keyifler iyidir inşallah...opuyorumnanaktan

Aleyküm selam canım ben de şimdi geldim baktım selamını kimse almamış ben alayım dedim a.s

Herkesler iyidir inşallah

CatladaPatla takım çok hoş hakkaten niye gitmesin erkek bebeğe resimde morlar pembeler dikkat çekmiş ama hiçbirinin takımla alakası yok (duvar rengi bebek eşyaları vs.) logosu pembe sadece ama eminim başka rengi de vardır logonun daaaa fiyatı hakkaten çok fazlaymışş :1shok:

KIZLAR 15 KASIM PAZAR GÜNÜ, BULUŞUYOR MUYUZ?[/B]:icecream:

Ne zaman hatırlayacaksınız diye bekliiyordum bende, ben geliyorum, listeye yaz Sinpac kimlerin geldiğini bence, böylelikle kaç kişi olacağımızı bilelim.. Yada senin işin varsa illgilenemem diyorsan ben yazayım..

Çatlada Patla, çok şık bir oda takımı, erkek bebek içinde olur, beyaz renk her mekana ve her cinsiyete gider bence.. Mavilerle hoş olur...

canım çok sevindim barıştığınıza opuyorumnanaktan inşallah bi daha olmaz böyle küslükler

Son düzenleme:
Iste ne biliyim hem fiyati cok fazla oldugu icin aklima takildi hemde
burda bi kac kisi Erkek bebege pek fazla dedigi icin...

Sayfanin Linki bu arkadaslar...
Fikir edinmek isterseniz bakin...
Ben en cok o ekledigim odayi begendim...

Trends - Sofort Wohnen -

Fiyati 1.400 Euro canim...

Evet mavili bir resim olsaydi daha iyi anlasilirdi ama yok malesef...
Bazi is arkadaslarina gösterdim...bu mobilyalar Erkege pek gitmez sanki dedi bazilari...

HMM BİRAZ PAHALIYMIŞ CANIMCIM.ETRAFTAKİLERE DE TAKILMA BENCE HERKESİN BİR FİKRİ VAR.ÇOK ŞIK BİR TAKIM MİNİK ERKEĞN İÇİNDE GAYET UY GUN ATEN ACIK BÜYÜSÜNLER O BOYAR KENDİNE GÖRE:))

canım akşam giremedim tekrar cevapsız bıraktım seni pardon...benimki kız...cadı
SNOWWHITEQUEEN şekerim canın sağolsun allah bağışlasın kızını da

sağol canım...Allah razı olsun :)

hepatit...teşekkürler...hepimizinkini bağışlasın inşallah......

Simenay,

Hadi listeyi sen yapsana, tabii ilgilenebilirsen...:smiley-cool:

ay içim burkuldu...Lösemili Çocuklar Haftası bu hafta...ve okulda bu haftayı benim hazırlayıp bilgilendirme yapmam istendi...zaten hassas bir dönemdeyim ...başkası yapsa olmaz mıydı..üzüldüm....Rabbim hepimizin yavrusunu korusun:Saruboceq:

Simenay,

Hadi listeyi sen yapsana, tabii ilgilenebilirsen...:smiley-cool:

Ok.. Gelmek isteyenler buradan yada özelden bana isimlerini (rumuzlarıyla beraber) bildirirse seve seve listeyi yaparım, Dila ve senin yazmana gerek yok sizinkileri biliyorum ve yazdım bile listeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…