- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.301
çok şık bir takım bence canım.erkeğe de gider neden gitmesin dekorda pembe çok kullanılmış ya sana gitmez gibi gelmiş olabilir. mavi koy bakalım nasıl duruyor:))
bu arada ne kadarmış???
evet canım erkek.değişmezse:)bu ara çok duyuyorum da yanılmaları.
demek senin ki de titretiyor maşallah kuzucuğagüçlü kuvvetli olcak heralde oyyy bi doğsalar artık demi
senin neyin olcak kısmetse??
Ben bu Bebek odasini cok begendim...
Yalniz duvarlar Turkuaz olsa, erkek bebege gidermi bu mobilyalar tam emin degilim...
Cok fazla Bebeksi bir oda istemiyorum ben cünkü...
Sade bisey istiyorum...ama bununda fiyati biraz tuzlu :sinifsinif:
selamun aleykum...ben geldim....keyifler iyidir inşallah...opuyorumnanaktan
KIZLAR 15 KASIM PAZAR GÜNÜ, BULUŞUYOR MUYUZ?[/B]:icecream:
iyiyim canım çok saol barıştık bizde ama ben hem alttan aldım düzelttim ama bu kez baktım öyle hemen canım cicmler yok bende az önce aradı telefonu efendm yerine ayyyy offff gibi sesler çıkardım hemen korktu aşkım bitanem neyin var noldu derken ben seni iki dakka sonra arıcam dedim kapattım :):): sonra aradım geri ölmüş korkudan :) bende yok bişi hayatım merdiven çıktım zorlanıyorum artık nefesiz kaldım o yüzden bekletmeyeyim hemd aha çok korkma diye kendime gelip öyle aradım dedim ondan sonrasınd kapatırken zatne seni kocaman öpüyorum zilli aşkım benim diyerek kapattı :):):): )
Fiyati 1.400 Euro canim...
Evet mavili bir resim olsaydi daha iyi anlasilirdi ama yok malesef...
Bazi is arkadaslarina gösterdim...bu mobilyalar Erkege pek gitmez sanki dedi bazilari...
Aleyküm selam canım ben de şimdi geldim baktım selamını kimse almamış ben alayım dedim a.s
Herkesler iyidir inşallah
CatladaPatla takım çok hoş hakkaten niye gitmesin erkek bebeğe resimde morlar pembeler dikkat çekmiş ama hiçbirinin takımla alakası yok (duvar rengi bebek eşyaları vs.) logosu pembe sadece ama eminim başka rengi de vardır logonun daaaa fiyatı hakkaten çok fazlaymışş :1shok:
Ne zaman hatırlayacaksınız diye bekliiyordum bende, ben geliyorum, listeye yaz Sinpac kimlerin geldiğini bence, böylelikle kaç kişi olacağımızı bilelim.. Yada senin işin varsa illgilenemem diyorsan ben yazayım..
Çatlada Patla, çok şık bir oda takımı, erkek bebek içinde olur, beyaz renk her mekana ve her cinsiyete gider bence.. Mavilerle hoş olur...
KIZLAR 15 KASIM PAZAR GÜNÜ, BULUŞUYOR MUYUZ?[/B]:icecream:
Simenay,
Hadi listeyi sen yapsana, tabii ilgilenebilirsen...:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?