- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.321
Ok.. Gelmek isteyenler buradan yada özelden bana isimlerini (rumuzlarıyla beraber) bildirirse seve seve listeyi yaparım, Dila ve senin yazmana gerek yok sizinkileri biliyorum ve yazdım bile listeye :))
Ok.. Gelmek isteyenler buradan yada özelden bana isimlerini (rumuzlarıyla beraber) bildirirse seve seve listeyi yaparım, Dila ve senin yazmana gerek yok sizinkileri biliyorum ve yazdım bile listeye :))
Sanırım ben gelemeyeceğim :gitme: pazar günleri eşim evde olduğu için beni de göndermez "zaten haftada bir izinim var onda da yalnız mı bırakacaksın beni" diye
tatlım ben de varım,daha hiçbişi almadık,bi eşimin kuzeni bi de arkadaşımız birer takım almışlar hediye olarak kayınvalidem de bi yerden ana kucağı edinmiş,kullanılmış ama yıkamış tertemiz yapmış verdi sağolsun ama çok güsel,biz ne zaman almaya başlarız kim bilir :gitme:
ilk 2 sini teyzesi aldi. digerlerini esimle daha bebisimizin haberini almadan once olesine cocugumuz olursa diye heveslenip almistik :))))
ay içim burkuldu...Lösemili Çocuklar Haftası bu hafta...ve okulda bu haftayı benim hazırlayıp bilgilendirme yapmam istendi...zaten hassas bir dönemdeyim ...başkası yapsa olmaz mıydı..üzüldüm....Rabbim hepimizin yavrusunu korusun:Saruboceq:
Çatlada Patla, çok şık ve ağır bir oda takımı, erkek bebek içinde olur bencede fiyatınıda hakeden bi mobilyaya benziyor kaliteli görünüyor cnaım bende siteden bakayımda kayınpederime diyeyim almanyadan gödnersin :) :):):):)
bencede çok zor gerçekten.allah hepimizin evladını korusun.o kuzucuklarında tez zamanda şifasını versin.canım yaa zor olur senin için ama bir sürü çocuk bir cümle de olsa birşeyler öğrenecek bence öyle düşün.bir faydan olursa onlara ilerisi için hep anarlar seni.ağır bir konu ama..
İyiyim Mutlucuğum, çalışıyorum işte...
Sen nasılsın? Bebeğin keyfi nasıl?
ben 6. ayı bitirmek istiyorum ama o zaman da ayakta olabilir miyim onu bilemiyorum olurum heralde bu zamana kadar 2 bebekle sadece 7 kilo almışım umarım abartmam bundan sonra alıncak ne çok şey var ama korkuyorum ben ne bilim :ecrin_bebek:
iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz yakında top gibi olunca daha iyi yuvarlanırız herhalde
selius maşallah ikizlerin pek tatlı
kızlar 15 kasımda ne yapmayı düşünüyoruz??bi anlatın saat kaç gibi filan?
selamlar güzel anneler.biz bugün biraz geç kaldık sizde kaynatmışsınız maşşallah.
dün tetanoz aşımızı olduk.yapılırken acımadı.dün akşam ve şimdi biraz ağrı yapıyor ama kolumu kullanmama engel değil
SELKİEcim dün gece üzümüş seni eşin.bazen nekadarda duyarsız oluyorlar yaa.ama sen yıpratma kendini ağlamışsın ağlamada.bebeğine ve sana yazık.dilerim düzelir.
SİNPAC gözün aydın bebeğini görmüşsün maşşallah büyümüş.
FTY cicileriniz çok şekerler.Allahım güle güle giydirmek nasip etsin.
Ben bu Bebek odasini cok begendim...
Yalniz duvarlar Turkuaz olsa, erkek bebege gidermi bu mobilyalar tam emin degilim...
Cok fazla Bebeksi bir oda istemiyorum ben cünkü...
Sade bisey istiyorum...ama bununda fiyati biraz tuzlu :sinifsinif:
Heee kiz onlara aldirttir iste öyle bi oda...neden olmasin kaydirigubbakcemile3
Kalitesi iyi evet, digerlerinden daha saglam yani...
ben 6. ayı bitirmek istiyorum ama o zaman da ayakta olabilir miyim onu bilemiyorum olurum heralde bu zamana kadar 2 bebekle sadece 7 kilo almışım umarım abartmam bundan sonra alıncak ne çok şey var ama korkuyorum ben ne bilim :ecrin_bebek:
--------------------------------------------------------------------------------
LİMBURG ALINTIIIIIIII
Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
ARKADAŞLAR,çok kötüyüm.LİMBURG arkadaşımız bebikini kaybetmişşşşşşşşş.yeni öğrendim.kan pıhtılaşması topiğinde gördüm daha yeniiii.sizlerle paylaşmak istedim.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
--------------------------------------------------------------------------------
LİMBURG ALINTIIIIIIII
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
ARKADAŞLAR,çok kötüyüm.LİMBURG arkadaşımız bebikini kaybetmişşşşşşşşş.yeni öğrendim.kan pıhtılaşması topiğinde gördüm daha yeniiii.sizlerle paylaşmak istedim.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
LİMBURG ALINTIIIIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?