2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ok.. Gelmek isteyenler buradan yada özelden bana isimlerini (rumuzlarıyla beraber) bildirirse seve seve listeyi yaparım, Dila ve senin yazmana gerek yok sizinkileri biliyorum ve yazdım bile listeye :))

Sanırım ben gelemeyeceğim :gitme: pazar günleri eşim evde olduğu için beni de göndermez "zaten haftada bir izinim var onda da yalnız mı bırakacaksın beni" diye

Sanırım ben gelemeyeceğim :gitme: pazar günleri eşim evde olduğu için beni de göndermez "zaten haftada bir izinim var onda da yalnız mı bırakacaksın beni" diye

aa olurmu yaw tocanıda getir bişi olmas...
alışveriş yapar oda bisle sonra gezer biraz takılır işte nolucak...

ben 6. ayı bitirmek istiyorum ama o zaman da ayakta olabilir miyim onu bilemiyorum olurum heralde bu zamana kadar 2 bebekle sadece 7 kilo almışım umarım abartmam bundan sonra alıncak ne çok şey var ama korkuyorum ben ne bilim :ecrin_bebek:

Çatlada Patla, çok şık ve ağır bir oda takımı, erkek bebek içinde olur bencede fiyatınıda hakeden bi mobilyaya benziyor kaliteli görünüyor cnaım bende siteden bakayımda kayınpederime diyeyim almanyadan gödnersin :) :):):):)

canım yaa zor olur senin için ama bir sürü çocuk bir cümle de olsa birşeyler öğrenecek bence öyle düşün.bir faydan olursa onlara ilerisi için hep anarlar seni.ağır bir konu ama..

Heee kiz onlara aldirttir iste öyle bi oda...neden olmasin kaydirigubbakcemile3
Kalitesi iyi evet, digerlerinden daha saglam yani...

canım yaa zor olur senin için ama bir sürü çocuk bir cümle de olsa birşeyler öğrenecek bence öyle düşün.bir faydan olursa onlara ilerisi için hep anarlar seni.ağır bir konu ama..
bencede çok zor gerçekten.allah hepimizin evladını korusun.o kuzucuklarında tez zamanda şifasını versin.

İyiyim Mutlucuğum, çalışıyorum işte...

Sen nasılsın? Bebeğin keyfi nasıl?

iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz yakında top gibi olunca daha iyi yuvarlanırız herhalde

selius maşallah ikizlerin pek tatlı

kızlar 15 kasımda ne yapmayı düşünüyoruz??bi anlatın saat kaç gibi filan?

iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz yakında top gibi olunca daha iyi yuvarlanırız herhalde

selius maşallah ikizlerin pek tatlı

kızlar 15 kasımda ne yapmayı düşünüyoruz??bi anlatın saat kaç gibi filan?

Mutlucum, Armada da buluşacaz ilk önce, bişeyler yer, bu arada sohbet eder birbirimizi tanırız, sonrada Mothercare de gezeriz, alışveriş yapmak isteyenler alışveriş yapar, daha sonrasına ise o an orada karar veririz, ne güzel yeni arkadaşlıklar ve dostluklar oluşur, bakarsın bir sonraki buluşmayı planlarız... :))

çanım sağol,mutlaka düzeleçekte,onun için zaten bişey olmamış gibi,,yüzsüz yüzsüz!!!ama işte ben iyiçe sinir olmaya başladım...
bu arada bende dün aşı yaptırdım,,,benim de hiç ağrımadı sabah kalktım sanki koluma kuvvetliçe biri vurmuş gibi ağrıyor,dokununça daha da çok ağrıyor...

bençe çok güzel oda takımı,erkeğede gider...mavi yaptırısın odasının duvarlarını üzerindeki legoyu ya koydurmazsın yada mavi bir şey eklettirirsin oraya olur....

Heee kiz onlara aldirttir iste öyle bi oda...neden olmasin kaydirigubbakcemile3
Kalitesi iyi evet, digerlerinden daha saglam yani...

kayınpeder çok fena yaa illede diyori sen onalrı annenleer alacak ben okutacağım düğünün yapacağım dedim baba ya o kadar ömrün olmazsa sen iyisimi yapabildiğii şimdidn yap :):):):

ben de tek kızçeyle 5 kg almışım cnm ama hiç belli olmuyor kilom,bizim burasıda istanbulun tepesi,kışın neyi nasıl alıcaz karda kışta bilmiyorum,eee tabi bütçeyede bakıyor,millete kalsa her kafadan bi ses çıkıyor,yok şu şöyle yok bu böyle,ama kimse demiyor halininz gücünüz ne diye,kayınvalidem geçen gün diyorki,uyku seti yorgan yastık yani
nevresim takımı bi de hastane çıkışı benden salak oğluda kocamda bi seviniyorki sorma,sanki anası çocuğun odasını ben yapim diyo,ne ki hpsini tolasan 200 tl bile yapmıyor,iyice afallamış durumdayım,ama benim kocam bugüne dek hiçbişeyi içimde bırakmadı herşeyi aldı yaptı bunu da yapar elbet aman ne bilim tatlım valla kafa iyice karıştı,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

--------------------------------------------------------------------------------
LİMBURG ALINTIIIIIIII
Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı

ARKADAŞLAR,çok kötüyüm.LİMBURG arkadaşımız bebikini kaybetmişşşşşşşşş.yeni öğrendim.kan pıhtılaşması topiğinde gördüm daha yeniiii.sizlerle paylaşmak istedim.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

inanmıyorum cnm benim ya çok zor bişi gerçekten,Rabbim peygamber sabrı versin inşallah,Allah rahmet eylesin yeri nuru cennet olsun ayyyyyyyyyy çok kötü oldum gerçekten

Offff yaaa inanmiyorum...tüylerim diken diken oldu...

Allahim sabir versin, kimseye yasatmasin...mafoldumben
Cok zor bir durum yaa...senağlama

ay çanım benim yaaa,inanmıyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

çok üzüldüm Allah yardımçısı olsun...sabırlar versin...bir dahada böyle açılar yaşatmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…