2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AYYYYY canım yaaa ben de şimdi duydum..çok kötü oldum yaaaa.allah sabır versin limburg a...ne denir bilemedim deee.
mafoldumben

Aaaaaaa, çok şaşırdım bende şimdi, ve çok üzüldüm yaa, benden de amniyos sıvısı geldi geçenlerde yarım gün hastane de yattım, doktor tehlikeli aylar dedi, tetikte olmak lazımmış, lütfen hepimiz dikkatli olalım arkadaşlar, erken doğum riski var şu an evet, Limburg adına inanılmaz üzgünüm, Rabbim sabır versin, ve en kısa zamanda yeniden annelik duygusunu tatmasını dilerim.. Bu dönemde gelen sıvıları ayırt etmek zormuş dikkatli olun, hemen doktorunuzu arayın arkadaşlar..

şimdi listeye baktımda,listenin altıncı sırasındaymış,muhtemel doğum tarihi 1 mart yazıyo,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Canım hepsini minik gül güle kullansın. Bunları nederden aldın? Hepsini çok beğendim

sagol canim daha iyileri senin olsun.
tulum gibi olan seyler amerikadan geldi. digerlerini smyk dan aldik. fiyatlari normalde biraz pahali, indirim zamanlarini takip etmek lazim. guzel indirim oluyor. biz indirim zamani cok ucuza aldik hepsini diyebilirim. ama su an 2. urunde %50 yapiyorlar.

SMYK Çocuk Giyim Oyuncak ve Aksesuarları Tic. Ltd. Şti
Derya Sok. Sahrayıcedit Moğulkoç İş Merkezi No: 7 kat 6
34734 Sahrayıcedit, KADIKÖY / İSTANBUL, TÜRKİYE (Turkey)
ph. +90 216 386 4585/4424

ay çok üüzldüm offf mevlam sabır versin yaaa çok zor ben dayanamdım ağladım ki canım benin ne haldedir ay ben okuyamam oraalrı felan ağlamaktan kaybederim herhalde bbeğimi canım yaa ay mevlams en hiç birimize evrme verdiğinede sabır ver çok zor gerçekten çok çok zor olsa gerek mevlam tataırmasın mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

of yaa bizim gruptaydı demek tüh..çok üzüldüm ya allah allahhh...rabbim hiiiç birimize yaşatmasın öyle bişi allaahım onada sabırlar versin.

Allah sabır versin Limburga...o kadar üzüldüm ki anlatamam...ben çıkıyorum bugün daha ne yazabilirim ne okuyabilirm....başım ağrımadan yatsam.....Rabbim yüreğini ferahlatır inşallah tez zamanda.....Allaha emanet olun.

LIMBURG A çok üzüldüm başı sağolsun rabbim sabır versinçmafoldumbenmafoldumben Allahım kimseye yaşatmasın hepimizin bebeklerine sağlık versin.çok acı bişey.

Cok uzuldum anlatamam uzuntu derecemi. Limburga Allah sabir versin. Allah rahmet eylesin o bir melek oldu.
Hepimiz Allaha emanetiz. Yuce Allahim sen bize yardim et ki saglikla dunyaya getirebilelim bebeklerimizi.

Limburg arkadasimiza gercekten cok uzuldum,gozyaslarimi tutamadim mafoldumben Allahim sabir versin,ne zor ahh icim yandi okurken. Buraya kadar gelmisken,onu hissetmisken ne kadar zordur kimbilir. Allahim esirgesin butun hamileleri...

Bu arada,bende cok tedirginim bu son zamanlarda.. Zaman zaman kasilmalarim oluyor karnim tas gibi oluyorhic agri hissetmiyorum ama bazen hareketlerimi kisitliyor bu sertlesmeler.. Sanki bebek bi tarafa toplaniyormusda SIKISTIRIYORMUS gibi oluyor..Dun doktora sordum bu haftalarda kasilmalarin ve karnin sertlesmesi erken dogum riski olabiliyormus.. Normalde bu kasilmalar 28 haftadan sonra baslarmis.. benimki icin cok erken ( Cok korkuyorum bebegimi kaybetmekten.. Kendini takip et,eger cok SIK oluyorsa,tekrar gel dedi..Bugun kendimi dinledim.. sertlesmeler oluyor,ama normalmi bilmiyorum. Bol bol yatip dinlenmek gerekiyormus..
Kizlar aranizda boyle birsey yasayan varsa lutfen doktora basvurmayi unutmasinnn... Tedbir alinmasi gerekirmis.. bilginize..

havlu yerine bir kabin icerisine su koymanizi tavsiye ederim.
hatta bu is icin ozel satilan kaplar oluyor kalorifere asmak icin.

offff diliorum allah bizim çocuklarımıza ömür wersin çok kötü bişey limburga allahtan sabır we metanet diliyorum

limburg cok gecmiş olsun allah sabır wersin..sana bişey olmasın yine hamile kalırsın..ya arkadaslar bu arada cok önemlki bişey sorucam bebeginizizn hareketlerini assagıdan (vajınadan]hisseden varmı..ya ben böyle hissedince cok korkuorum.tamam gerci bebegini biraz assagıda tasıyosun demişti doktorum önemli bişe olmadıgını söyledi ama bazen sanki alttan cıkacakmıs gibi oluyo hareketlenince e bende korkuorum..lütfeen cvp böyle hisseden varmımafoldumben

canım eğer vaginaya baskıyı kastediyosan evet bende de oluyor hem de çok fena içimden çıkıverecekmiş gibi geliyor korkup hemen oturuyorum.dr bi problem yok dedi bana.ama tuhaf hissediyosan ara dr unu bekleme hiç..

Ev et canim ayni sey bendede oluyor bazen sanki assagiya tepikliyor gibi oluyor cok tuhaf bi his oluyor :)) Korkma bence,ben eltimdende cok duyardim assagida hissediyorum diye.. Masallah simdi sapasaglam bi kizi var :)

LİMBURG arkadaşımıza çok üzüldüm rabbim sabır versin.inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebeği olur yeniden hamile kalır.rabbim hepimizi bebeklerimizi korusun.

allah korusun canım düşünme aklına getirme böyle şeyelr.allahım koru hepimizi.

arkadaşımıza çok üzüldüm inanın ne söyleceğimi bilemiyorum rabbim sabırların en büyüğünü ona versin çok çok kötü oldumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…