- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.361
canım benmim o kasılmalar zaman zaman bendede oluyo adet sancısı gibi..dinlenince geciyo..doktorum bebegin kafası biraz assagıda tasıyosun bebegini demişti sancı ve kasılmalar bundan demişti bana ama önemli olmadıgını sadece ileriki aylar erken baslatabilir dogum sancıılarını tedbir alırız dedi..bu aylar asırı olmadıgı takdrde kasılmalar normalmiş..Limburg arkadasimiza gercekten cok uzuldum,gozyaslarimi tutamadim mafoldumben Allahim sabir versin,ne zor ahh icim yandi okurken. Buraya kadar gelmisken,onu hissetmisken ne kadar zordur kimbilir. Allahim esirgesin butun hamileleri...
Bu arada,bende cok tedirginim bu son zamanlarda.. Zaman zaman kasilmalarim oluyor karnim tas gibi oluyorhic agri hissetmiyorum ama bazen hareketlerimi kisitliyor bu sertlesmeler.. Sanki bebek bi tarafa toplaniyormusda SIKISTIRIYORMUS gibi oluyor..Dun doktora sordum bu haftalarda kasilmalarin ve karnin sertlesmesi erken dogum riski olabiliyormus.. Normalde bu kasilmalar 28 haftadan sonra baslarmis.. benimki icin cok erken( Cok korkuyorum bebegimi kaybetmekten.. Kendini takip et,eger cok SIK oluyorsa,tekrar gel dedi..Bugun kendimi dinledim.. sertlesmeler oluyor,ama normalmi bilmiyorum. Bol bol yatip dinlenmek gerekiyormus..
Kizlar aranizda boyle birsey yasayan varsa lutfen doktora basvurmayi unutmasinnn... Tedbir alinmasi gerekirmis.. bilginize..
--------------------------------------------------------------------------------
LİMBURG ALINTIIIIIIII
Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
ARKADAŞLAR,çok kötüyüm.LİMBURG arkadaşımız bebikini kaybetmişşşşşşşşş.yeni öğrendim.kan pıhtılaşması topiğinde gördüm daha yeniiii.sizlerle paylaşmak istedim.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
cok rahatsız ederse bi görün doktoruna için rahatlar en azından..bide böyle haberler duyunca insan daha bi hassas kompleksli oluyo..bazen psikolojik bile olabilio..ama bu dönem kasılmalar özellikle ayaga kalkarken olanlar normal biliorum..yavas yavas kalkmaya calıs..cok agır hareket etmemeiz lazım..halince rahim büyüyyo ve kaslar gerilio ani hareketlerleLaviniaebru.... Insallah onemli degildir canim ya,biraz once gene basladi cok sertlesti gene otururken pek rahatsiz etmiyor ama oturdugum yerden kalkacagim zaman cok hissediyorum muthis bi yer cekimi hissi ve sertlik .. Eger devam ederse,doktoru cagiracagim.. Insan korkuyor,birde boyle uzucu haberler alinca cok etkileniyorum( Allahim kimseye yasatmasin , yasayanlarada sabrini versin insallah..
--------------------------------------------------------------------------------
LİMBURG ALINTIIIIIIII
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
ARKADAŞLAR,çok kötüyüm.LİMBURG arkadaşımız bebikini kaybetmişşşşşşşşş.yeni öğrendim.kan pıhtılaşması topiğinde gördüm daha yeniiii.sizlerle paylaşmak istedim.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
LİMBURG ALINTIIIIIIII
ewet canım bence normal bende 2 gün hissedememiştm sonra 2.günün aksamı annesine ben burdayım dercesine tepiklemeye basladı..o anki mutlulugum tabi anlatılamazopuyorumnanaktankızlar iyi akşamlar
size bir şey soracağım ben 20 hafta 4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini bazı günler sürekli hissederken bazı günler hiç hissetmiyorum..sizdede böyle oluyormuyduu...
hareket olmadığı zaman çok huzursuzlanıyorum nolur bana cevap yazın
canım bence üşütmüşsündür ama cok rahatsız ederse doktoruna görünürsaün:ecrin_bebek:Kızlar merhaba bir şey srucam ama nasıl sorucam , 23.haftadayım ishal değilim ama onun gibi yanı tuvalete 3 kere cıktım bugun , bir de cok hafif midem bulanıyor arada neden olur bu sızce normalmidir.
canım ben 22 haftalık oldum 18.5 haftalıkken hissetmeye baslamıstım..ama bi ara 2 gün hiç hareket etmedi cok endişelendim korktum senin gibi..allah korusun kanaman olmadıgı sürece rahat ol bence..sürekli sırt üstü yatıodum hissetmek için..bosuna endişelenmişim yani..herkes yasıo aynı seyleri..sen kac haftalıksınlaviniaebru teşekkür ederimm sen kaç haftalık gebesinnnn..içimi rahatlattın..
bana sinyal versin istiyorum burdayım annecigim üzülme diyeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?