2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok saolun mihriban hepatip..bi ben mi hissediorum böyle diye korkmaya baslamıstım..lütfen bu aylar cok dikkat edelim kendimize..agır b i iş yapmayalım arkadaslar su kalan 4 ayımızıda saglıkla tamamlayıp kucaklarımıza alalım bebişlerimizi..

şimdi okudum ve çok üzüldüm mafoldumben limburg arkadaşımıza allahım sabır versin acayip oldum ben yaa dünden beri karnım ağrıyo şimdi daha da berbatlaştı yüce rabbim bebeklerimizi sağlıklı ve zamanında kavuşmamızı nasip etsin

canım benmim o kasılmalar zaman zaman bendede oluyo adet sancısı gibi..dinlenince geciyo..doktorum bebegin kafası biraz assagıda tasıyosun bebegini demişti sancı ve kasılmalar bundan demişti bana ama önemli olmadıgını sadece ileriki aylar erken baslatabilir dogum sancıılarını tedbir alırız dedi..bu aylar asırı olmadıgı takdrde kasılmalar normalmiş..

offf çok üzüldüm yaa gözlerim doldu Allah'ım sabır versin inşallah yaşamaz bi daha böyle bi acıyı

kızlar ben çok kötü oldum yaa limburg u duyunca..senağlama
allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun:Saruboceq: sıkı sıkı tutunsunlar bize..

Kızlar ben çıkıyorum, Limburg arkadaşımızın yaşadıkları beni çok etkiledi, koptum ben resmen, herkese iyi akşamlar...

Laviniaebru.... Insallah onemli degildir canim ya,biraz once gene basladi cok sertlesti gene otururken pek rahatsiz etmiyor ama oturdugum yerden kalkacagim zaman cok hissediyorum muthis bi yer cekimi hissi ve sertlik .. Eger devam ederse,doktoru cagiracagim.. Insan korkuyor,birde boyle uzucu haberler alinca cok etkileniyorum ( Allahim kimseye yasatmasin , yasayanlarada sabrini versin insallah..

cok rahatsız ederse bi görün doktoruna için rahatlar en azından..bide böyle haberler duyunca insan daha bi hassas kompleksli oluyo..bazen psikolojik bile olabilio..ama bu dönem kasılmalar özellikle ayaga kalkarken olanlar normal biliorum..yavas yavas kalkmaya calıs..cok agır hareket etmemeiz lazım..halince rahim büyüyyo ve kaslar gerilio ani hareketlerle

Kızlar merhaba bir şey srucam ama nasıl sorucam , 23.haftadayım ishal değilim ama onun gibi yanı tuvalete 3 kere cıktım bugun , bir de cok hafif midem bulanıyor arada neden olur bu sızce normalmidir.

NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM...RABBİM SABIRLIKLAR VERSİN..LİMBURG METANETLİ OLACAĞINI VE MELEĞİN SENİNLE OLACAĞINI HEP BİL...senağlama:CüvCüv:senağlamasenağlamasenağlama..

kızlar iyi akşamlar
size bir şey soracağım ben 20 hafta 4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini bazı günler sürekli hissederken bazı günler hiç hissetmiyorum..sizdede böyle oluyormuyduu...
hareket olmadığı zaman çok huzursuzlanıyorum nolur bana cevap yazın

Rabbim sabır versin dayanma gücü versin ve tekrar Anne olmayı nasip etsin sana canım.Diyebilecek baska bir şey bulamaıyorum.

ewet canım bence normal bende 2 gün hissedememiştm sonra 2.günün aksamı annesine ben burdayım dercesine tepiklemeye basladı..o anki mutlulugum tabi anlatılamazopuyorumnanaktan

Kızlar merhaba bir şey srucam ama nasıl sorucam , 23.haftadayım ishal değilim ama onun gibi yanı tuvalete 3 kere cıktım bugun , bir de cok hafif midem bulanıyor arada neden olur bu sızce normalmidir.
canım bence üşütmüşsündür ama cok rahatsız ederse doktoruna görünürsaün:ecrin_bebek:

laviniaebru teşekkür ederimm sen kaç haftalık gebesinnnn..içimi rahatlattın..
bana sinyal versin istiyorum burdayım annecigim üzülme diyeee...

ewet cnm gayet normal bazen 1 gün boyunca hissetmediğim zamanlar bnmde olmuştu şimdi daha net 22 haftadan sonra daha netleşecek rahat ol yani hepimiz yaşadk

laviniaebru teşekkür ederimm sen kaç haftalık gebesinnnn..içimi rahatlattın..
bana sinyal versin istiyorum burdayım annecigim üzülme diyeee...
canım ben 22 haftalık oldum 18.5 haftalıkken hissetmeye baslamıstım..ama bi ara 2 gün hiç hareket etmedi cok endişelendim korktum senin gibi..allah korusun kanaman olmadıgı sürece rahat ol bence..sürekli sırt üstü yatıodum hissetmek için..bosuna endişelenmişim yani..herkes yasıo aynı seyleri..sen kac haftalıksın

eylülce bnce doktrunu ara derim allah korusun gıda zehrlenmesi fln olmasın bide bol sıwı tüketmeye çalış dewam etmiyor değilmi durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…