2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ızlar inanılmaz moralim bozuldu bu arkadaşın durumuna ya,Rabbim sabır versin gerçekten,ama ne yalan sölim,çok fazla korkuyorum böle bişiyi hiç düşünmemiştim ama şimdi ya olursa diye inanılmaz tedirginim,Allah korusun hepimizin bebiklerini ve bizleri inşallah

eylülce bnce doktrunu ara derim allah korusun gıda zehrlenmesi fln olmasın bide bol sıwı tüketmeye çalış dewam etmiyor değilmi durum?

Bu sadece bugun olan bir şey değil sanırım 2 gundur falan boyle pazar gunu dısarıdan kebap yemişdik ondan olabilirmi acaba ya korkulacak bır şey yoktur değilmi

canım bence üşütmüşsündür ama cok rahatsız ederse doktoruna görünürsaün

Kötü bir şey olmasında

Limburg arkadaşımıza sabır bebişine allahtan rahmet diliyorum. gerçekten çok zor.. İçim acıdı..Ağlıyorum.. Allah böyle bir acıyı hiçbir anneye yaşatmasın..
Kızlar daha dikkat edelim ..Kendimizi daha az yoralım.. Bende dün aşırı temizlik yaptım sanki bebişim daha aşağıda..kasıklarımda.. şimdi uzandım yarına kadar hiç kalkmayacağım yataktan. belimde çok ağrıyor..iyi akşamlar..

merhaba kızlar okuyunca cok kotu oldumm allah sabır versin ama cok buyuk bir acı mafoldumben
cok dıkkat etmelıyız kendımızee..
benımde bugun ınanılmaz derecede kasık agrım var, otururken hıcbırsey yok ama ayaga kalkınca yuruyusumu bıle etkılıyor, calısıtıgım yerın hemsıresıne sordum, bu aylarda cok normal dedı, rahım buyudukce vajınadakı kaslar kasılıyormus..
boyle kasık agrısı olanlar var mı:uhm:

arkadaşlar ,olumsuz olan duyduğumuz haberleri buraya yazmayalım cünkü hepimiz çok hassas dönemler yaşıyoruzzz,,ve bir çoğumuz aşırı derecede olumsuz etkileniyorrr
kolay değil arkadaşın başına gelenelr RABBıM kimseye yaşatmasın bu acıyı,sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım ıNŞALLAHH..

canım acıkcası benimde psikolojim bozuldu 1 saattır düşünüyorum allah kimseye yasatmasın herseyin hayırlısını wersin..tabiki zor bi durum ama anneye bişe olmasın allah yine verir ona bi bebiş..kendimize cok dikkat edelim..özellikle kendimizi yormayalım

haklısın laviniaebru;
güzel ve iyi şeyler anlatalım ki güzel şeyler hissedip yaşayalımmm..
benim doktorummun dediği bi laf var,bebeğini kaybedenler olduğu gibi dünyada saniyede milyonlarca kadın sağlıklı bebek dünyaya getiriyor,sen neden onlardan biri olmuyasın der... :))))
bencedeee kucagına mutlulukla alan annelerde çoğunlukda kötü şeyler düşünmeyelimmm

canım bu sıra herkes aynı kasık agrılarından sikayetci..bu aylar normalmiş ama genede dikkat edelim kendimize..

cok haklısın canım neyi cok düşünürsen onu yasarmıssın zaten ne kadar güzel söylemiş doktorun bak aklıma kazıdım bunu suan..iyi şeyler düşünürsek iyiye gider hersey..stres yapıp onlarıda üzmeyelim karnımızdakaydirigubbakcemile5

KIZLAR SADECE BU DONEMDE degıl, hayatımızın her donemınde ıyı dusunursek ıyı olur...
ıcımızı ferah tutalımm, hareketlerını dınleyıp karınlarımızı sevelım benı ınanılmaz mutlu edıyor bu... zemuszemus

iyi akşamlar benim mesai bitti,,,kendinize çok iyi bakın benim bebişde bi tekme atsaaa bu akşam gönül rahatlığıyla uyusammm dua edin bana...öptümmm

kızlar yaa kötü bir gün benim için galiba(eve geldim az önce küçük odanın camı açılmış perdeler çıkmak üzere mutfak balkonunun camı kırılmış anlamadım korktum önce balkonda bişey yoktu çarptı desem rüzgardan mı oldu ne..ondan önce de caddeden geçerken arabayı son anda farkettim hangi dengesizse karanlıkta yakmamış farları ödüm koptu valla üstüne limburg kafamda zaten..:bbo:mafoldumben

iyi akşamlar benim mesai bitti,,,kendinize çok iyi bakın benim bebişde bi tekme atsaaa bu akşam gönül rahatlığıyla uyusammm dua edin bana...öptümmm
merak etmee canım hissettrrr sana kendini 2 _3 bardak su iç tatlı bişeyler ye bak nası hareketleniyo..ama yok inatcıysa benim keyfim nezaman isterse ozaman tekmelerim dersee biraz beklicen..ama endişelenme sakın uyuyodur..

kızlar hakkaten ben çok kötü etkilendim keyfim herşeyim kaçtı ve çok korkuyorum,biz bu kadar kötü olduysal limburgu düşünemiyorum,moral sıfır ben de

inanamıyorum yaa çok çok üzüldüm Allahım ne denirki mafoldumbenmafoldumben Rabbim sabır versin çok zor kıyamam ben ona off çok kötü oldum Allah kendine sağlık versin yarabbim ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım tarifi yok bunun çok üzüldüm sabır versin Rabbim meleğini cennetine aldı ne diyeceğim bilemiyorum canım kardeşim çok üzüldüm Allah yaşatmasın bir daha inşallahh:Saruboceq:

Limburg un haberinden çok etkilendim bende, şirketten çıkınca eve geldim, yemek bile yiyemedim, sürekli ağlıyorum, Allahım ona sabır versin ve kimseye yaşatmasın bu kötü duyguları...

haklısınız bi bakıma arkadaşlar ama güzel haberleri birlikte paylaşınca hep birlikte mutlu oluyoruz acı gününde yanında olmak gerekir diye düşünüyorum ben buda benim düşüncem tabiki hepimiz etkileniyoruz ama iyi ve kötü günde birbirimize destek olmamız gerekir..

ya kızlar bütüngün elektrik yoktu antalya fırtınalıydı pc yi yeni açtım ama çok üzüldüm.
LıMBURG ARKADAŞIMIZIN BAŞISAĞOLSUN ALLAH SABIR VERSıN MELEĞıNLE CENNETTE KAVUŞURTURSUN ıNŞALLAH.EN KISA ZAMANDA TEKRAR HAMıLE KALIR NUR TOPU GıBı BıR BEBEK DOĞURUR SUN ıNŞALLAH.
allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ben bebeğime son aylarda bişeyler alıcam bu olaydan sonra kesin buna karar verdim.yarın doktor kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirim herkese iyigeceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…