- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.381
eylülce bnce doktrunu ara derim allah korusun gıda zehrlenmesi fln olmasın bide bol sıwı tüketmeye çalış dewam etmiyor değilmi durum?
canım bence üşütmüşsündür ama cok rahatsız ederse doktoruna görünürsaün
canım acıkcası benimde psikolojim bozuldu 1 saattır düşünüyorum allah kimseye yasatmasın herseyin hayırlısını wersin..tabiki zor bi durum ama anneye bişe olmasın allah yine verir ona bi bebiş..kendimize cok dikkat edelim..özellikle kendimizi yormayalımızlar inanılmaz moralim bozuldu bu arkadaşın durumuna ya,Rabbim sabır versin gerçekten,ama ne yalan sölim,çok fazla korkuyorum böle bişiyi hiç düşünmemiştim ama şimdi ya olursa diye inanılmaz tedirginim,Allah korusun hepimizin bebiklerini ve bizleri inşallah
canım bu sıra herkes aynı kasık agrılarından sikayetci..bu aylar normalmiş ama genede dikkat edelim kendimize..merhaba kızlar okuyunca cok kotu oldumm allah sabır versin ama cok buyuk bir acı mafoldumben
cok dıkkat etmelıyız kendımızee..
benımde bugun ınanılmaz derecede kasık agrım var, otururken hıcbırsey yok ama ayaga kalkınca yuruyusumu bıle etkılıyor, calısıtıgım yerın hemsıresıne sordum, bu aylarda cok normal dedı, rahım buyudukce vajınadakı kaslar kasılıyormus..
boyle kasık agrısı olanlar var mı:uhm:
cok haklısın canım neyi cok düşünürsen onu yasarmıssın zaten ne kadar güzel söylemiş doktorun bak aklıma kazıdım bunu suan..iyi şeyler düşünürsek iyiye gider hersey..stres yapıp onlarıda üzmeyelim karnımızdakaydirigubbakcemile5haklısın laviniaebru;
güzel ve iyi şeyler anlatalım ki güzel şeyler hissedip yaşayalımmm..
benim doktorummun dediği bi laf var,bebeğini kaybedenler olduğu gibi dünyada saniyede milyonlarca kadın sağlıklı bebek dünyaya getiriyor,sen neden onlardan biri olmuyasın der... :))))
bencedeee kucagına mutlulukla alan annelerde çoğunlukda kötü şeyler düşünmeyelimmm
merak etmee canım hissettrrr sana kendini 2 _3 bardak su iç tatlı bişeyler ye bak nası hareketleniyo..ama yok inatcıysa benim keyfim nezaman isterse ozaman tekmelerim dersee biraz beklicen..ama endişelenme sakın uyuyodur..iyi akşamlar benim mesai bitti,,,kendinize çok iyi bakın benim bebişde bi tekme atsaaa bu akşam gönül rahatlığıyla uyusammm dua edin bana...öptümmm
--------------------------------------------------------------------------------
LİMBURG ALINTIIIIIIII
Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
ARKADAŞLAR,çok kötüyüm.LİMBURG arkadaşımız bebikini kaybetmişşşşşşşşş.yeni öğrendim.kan pıhtılaşması topiğinde gördüm daha yeniiii.sizlerle paylaşmak istedim.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?