- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.401
ya kızlar bütüngün elektrik yoktu antalya fırtınalıydı pc yi yeni açtım ama çok üzüldüm.
LİMBURG ARKADAŞIMIZIN BAŞISAĞOLSUN ALLAH SABIR VERSİN MELEĞİNLE CENNETTE KAVUŞURTURSUN İNŞALLAH.EN KISA ZAMANDA TEKRAR HAMİLE KALIR NUR TOPU GİBİ BİR BEBEK DOĞURUR SUN İNŞALLAH.
allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ben bebeğime son aylarda bişeyler alıcam bu olaydan sonra kesin buna karar verdim.yarın doktor kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirim herkese iyigeceler.
hayırlı haberler alırsın inşallah canım
--------------------------------------------------------------------------------
limburg alıntıııııııı
benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
[sıze="2"]arkadaşlar,çok kötüyüm.limburg arkadaşımız bebikini kaybetmişşşşşşşşş.yeni öğrendim.kan pıhtılaşması topiğinde gördüm daha yeniiii.sizlerle paylaşmak istedim.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben[/sıze]
[ımg]http://img262.imageshack.us/img262/3844/11906153420likru1189460.gif[/ımg][ımg]http://img262.imageshack.us/img262/3844/11906153420likru1189460.gif[/ımg][ımg]http://img262.imageshack.us/img262/3844/11906153420likru1189460.gif[/ımg][ımg]http://img262.imageshack.us/img262/3844/11906153420likru1189460.gif[/ımg][ımg]http://img262.imageshack.us/img262/3844/11906153420likru1189460.gif[/ımg]
inanmıyorum cnm benim ya çok zor bişi gerçekten,rabbim peygamber sabrı versin inşallah,allah rahmet eylesin yeri nuru cennet olsun ayyyyyyyyyy çok kötü oldum gerçekten
offff yaaa inanmiyorum...tüylerim diken diken oldu...
Allahim sabir versin, kimseye yasatmasin...mafoldumben
cok zor bir durum yaa...senağlama
ay çanım benim yaaa,inanmıyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok üzüldüm allah yardımçısı olsun...sabırlar versin...bir dahada böyle açılar yaşatmasın....
ayyyyy canım yaaa ben de şimdi duydum..çok kötü oldum yaaaa.allah sabır versin limburg a...ne denir bilemedim deee.
Mafoldumben
aaaaaaa, çok şaşırdım bende şimdi, ve çok üzüldüm yaa, benden de amniyos sıvısı geldi geçenlerde yarım gün hastane de yattım, doktor tehlikeli aylar dedi, tetikte olmak lazımmış, lütfen hepimiz dikkatli olalım arkadaşlar, erken doğum riski var şu an evet, limburg adına inanılmaz üzgünüm, rabbim sabır versin, ve en kısa zamanda yeniden annelik duygusunu tatmasını dilerim.. Bu dönemde gelen sıvıları ayırt etmek zormuş dikkatli olun, hemen doktorunuzu arayın arkadaşlar..
allahım sabır versin tutamadım kendimi aglıyorum......
[sıze="2"]şimdi listeye baktımda,listenin altıncı sırasındaymış,muhtemel doğum tarihi 1 mart yazıyo,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben[/sıze]
ay çok üüzldüm offf mevlam sabır versin yaaa çok zor ben dayanamdım ağladım ki canım benin ne haldedir ay ben okuyamam oraalrı felan ağlamaktan kaybederim herhalde bbeğimi canım yaa ay mevlams en hiç birimize evrme verdiğinede sabır ver çok zor gerçekten çok çok zor olsa gerek mevlam tataırmasın mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
of yaa bizim gruptaydı demek tüh..çok üzüldüm ya allah allahhh...rabbim hiiiç birimize yaşatmasın öyle bişi allaahım onada sabırlar versin.
allah sabır versin limburga...o kadar üzüldüm ki anlatamam...ben çıkıyorum bugün daha ne yazabilirim ne okuyabilirm....başım ağrımadan yatsam.....rabbim yüreğini ferahlatır inşallah tez zamanda.....allaha emanet olun.
lımburg a çok üzüldüm başı sağolsun rabbim sabır versinçmafoldumbenmafoldumben allahım kimseye yaşatmasın hepimizin bebeklerine sağlık versin.çok acı bişey.
cok uzuldum anlatamam uzuntu derecemi. Limburga allah sabir versin. Allah rahmet eylesin o bir melek oldu.
Hepimiz allaha emanetiz. Yuce allahim sen bize yardim et ki saglikla dunyaya getirebilelim bebeklerimizi.
offff diliorum allah bizim çocuklarımıza ömür wersin çok kötü bişey limburga allahtan sabır we metanet diliyorum
mafoldumben limburg arkadaşım rabbim sabırlar versin, çok zor bir durum
çokk üzgünüm..
limburg arkadaşımıza çok üzüldüm rabbim sabır versin.inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebeği olur yeniden hamile kalır.rabbim hepimizi bebeklerimizi korusun.
[sıze="2"]arkadaşımıza çok üzüldüm inanın ne söyleceğimi bilemiyorum rabbim sabırların en büyüğünü ona versin çok çok kötü oldumsenağlama[/sıze]
şimdi okudum ve çok üzüldüm mafoldumben limburg arkadaşımıza allahım sabır versin acayip oldum ben yaa dünden beri karnım ağrıyo şimdi daha da berbatlaştı yüce rabbim bebeklerimizi sağlıklı ve zamanında kavuşmamızı nasip etsin
offf çok üzüldüm yaa gözlerim doldu allah'ım sabır versin inşallah yaşamaz bi daha böyle bi acıyı
kızlar ben çok kötü oldum yaa limburg u duyunca..senağlama
allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun:saruboceq: Sıkı sıkı tutunsunlar bize..
kızlar ben çıkıyorum, limburg arkadaşımızın yaşadıkları beni çok etkiledi, koptum ben resmen, herkese iyi akşamlar...
ne diyeceğimi bilemiyorum...rabbim sabırlıklar versin..limburg metanetli olacağını ve meleğin seninle olacağını hep bil...senağlama:cüvcüv:senağlamasenağlamasenağlama..
rabbim sabır versin dayanma gücü versin ve tekrar anne olmayı nasip etsin sana canım.diyebilecek baska bir şey bulamaıyorum.
ızlar inanılmaz moralim bozuldu bu arkadaşın durumuna ya,rabbim sabır versin gerçekten,ama ne yalan sölim,çok fazla korkuyorum böle bişiyi hiç düşünmemiştim ama şimdi ya olursa diye inanılmaz tedirginim,allah korusun hepimizin bebiklerini ve bizleri inşallah
limburg arkadaşımıza sabır bebişine allahtan rahmet diliyorum. Gerçekten çok zor.. Içim acıdı..ağlıyorum.. Allah böyle bir acıyı hiçbir anneye yaşatmasın..
Kızlar daha dikkat edelim ..kendimizi daha az yoralım.. Bende dün aşırı temizlik yaptım sanki bebişim daha aşağıda..kasıklarımda.. şimdi uzandım yarına kadar hiç kalkmayacağım yataktan. Belimde çok ağrıyor..iyi akşamlar..
merhaba kızlar okuyunca cok kotu oldumm allah sabır versin ama cok buyuk bir acı mafoldumben
cok dıkkat etmelıyız kendımızee..
Benımde bugun ınanılmaz derecede kasık agrım var, otururken hıcbırsey yok ama ayaga kalkınca yuruyusumu bıle etkılıyor, calısıtıgım yerın hemsıresıne sordum, bu aylarda cok normal dedı, rahım buyudukce vajınadakı kaslar kasılıyormus..
Boyle kasık agrısı olanlar var mı:uhm:
arkadaşlar ,olumsuz olan duyduğumuz haberleri buraya yazmayalım cünkü hepimiz çok hassas dönemler yaşıyoruzzz,,ve bir çoğumuz aşırı derecede olumsuz etkileniyorrr
kolay değil arkadaşın başına gelenelr rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı,sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım inşallahh..
kızlar yaa kötü bir gün benim için galiba(eve geldim az önce küçük odanın camı açılmış perdeler çıkmak üzere mutfak balkonunun camı kırılmış anlamadım korktum önce balkonda bişey yoktu çarptı desem rüzgardan mı oldu ne..ondan önce de caddeden geçerken arabayı son anda farkettim hangi dengesizse karanlıkta yakmamış farları ödüm koptu valla üstüne limburg kafamda zaten..:bbo:mafoldumben
inanamıyorum yaa çok çok üzüldüm allahım ne denirki mafoldumbenmafoldumben rabbim sabır versin çok zor kıyamam ben ona off çok kötü oldum allah kendine sağlık versin yarabbim ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım tarifi yok bunun çok üzüldüm sabır versin rabbim meleğini cennetine aldı ne diyeceğim bilemiyorum canım kardeşim çok üzüldüm allah yaşatmasın bir daha inşallahh:saruboceq:
limburg un haberinden çok etkilendim bende, şirketten çıkınca eve geldim, yemek bile yiyemedim, sürekli ağlıyorum, allahım ona sabır versin ve kimseye yaşatmasın bu kötü duyguları...
ya kızlar bütüngün elektrik yoktu antalya fırtınalıydı pc yi yeni açtım ama çok üzüldüm.
Limburg arkadaşımızın başısağolsun allah sabır versin meleğinle cennette kavuşurtursun inşallah.en kısa zamanda tekrar hamile kalır nur topu gibi bir bebek doğurur sun inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ben bebeğime son aylarda bişeyler alıcam bu olaydan sonra kesin buna karar verdim.yarın doktor kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirim herkese iyigeceler.
Bütün gece uyumadım sersem gibiyim. Ya burada birbirimize çok bağlanmışız ya da her olaydan etkilenir olduk. Limurg, arkadaşım Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın. Rabb'im bizlere de yardım setsin, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
İki gündür içim çok kötü, grip haberleri delirtiyor beni, dün Limburg'un yaşadıklarını okudum ve sonunda dayanamadım çok ağladım. Bugün daha bir kötüyüm. Eşim de üzdü beni, her şey üst üste... Bebeğimi de hissetmiyorum iki gündür. Korkuyorum...
Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın kızlar...
LİMBURG ARKADAŞIMIZIN BAŞISAĞOLSUN ALLAH SABIR VERSİN MELEĞİNLE CENNETTE KAVUŞURTURSUN İNŞALLAH.EN KISA ZAMANDA TEKRAR HAMİLE KALIR NUR TOPU GİBİ BİR BEBEK DOĞURUR SUN İNŞALLAH.
allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ben bebeğime son aylarda bişeyler alıcam bu olaydan sonra kesin buna karar verdim.yarın doktor kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirim herkese iyigeceler.
Önce siz ve sonra bebeğiniz Lütfen ama lütfen unutmayın.....Eşlere gelince ne yani hamile olmadan öncede kavga etmiyormuyduk ediyorduk ama şuan psikolojik olarak ilgi istememiz yada bize güzel şeyler yapmasını beklememizde yersiz.Walla bende eşimle tartışmaya girdiğimde konuyu uzatmadan kapatır ve konuşmam o daha sonra pişman olur ve benimle konuşur ve hamilelik öncesi ve sonrasıda aynıydı....
Evet çok hassas dönemdeyiz ama ne olur kendinizin ruh sağlığını da düşünün ki meleğinizde üzülmesin bu aylarda artık herseyi duymaya başlıyorlar seslere tepki vermeye başladılar....
MELEĞİM Naneli şekere bayıldı ..Şeker aldığımda kıpır kıpır,mercimek çorbasını da çok seviyor ama bu aralar ekşi ve çok sıcak şeyler yiyemiyorum ve çok afadersiniz acı suyla beraber çıkarıyorum çünkü miğdeme baskı yapıyor ve bazende rahimime ...Artık büyüdük biz gece yan yatmak zaten alışkanlık olmuştu hep yatarım meleğim bile yan yatmayı sevmiyor hemen acı su geliyor ağzıma yüzden gece yatmadan önce ılık süt ve bir dilim ekmek şart oldu bana....
LİMBURG ; Canım dualarımız seninle bunu unutma en büyük ablam bebeğini kaybettiğinde de 5 aylıktı ve ben kendim kaybetmiş gibi günlerce ağladım ....Ama şimdi ablam bunu psikolojisini de çekiyor ..Bebeğinin olması için pSİKİYATRİ TEDAVİSİ gördüğünde hormon değerlerinin çok yüksek olduğu çıktı ve bunun içinde tedavi görecek ama beni gördüğün de bazen çok seviyor bazen de keşke bebeğim ölmeseydi diyor ona moral vermek çok zor hele sana sen kucağına bile almışsın bu duygu ile biraz daha üzülürsün ama şunu bil seni hep koruyacak ve gözetecek...Rabbimiz böyle buyurmuş elden bisey gelemedi maalesef.....
Offfffff bunaltınız beni yaaa şu eşlerde ne sıkıcı yaaa sanırım yaşadığımız bu hamilelik duygusu yüzünden böyle oluyoruz.Ama ne olur üzmeyin kendinizi eşlerinizle sakin bir şekilde konuşmanızı tavsiye ederim yada 1-2 gün hiç birsey yokmuş gibi davranın bakın bu sefer onlar sizinle ilgilenecek.......
GÜNAYDINLAR CANLARIM..çok çok güzel bi gün diliyorum,.geçmişi okudumda,bi arkadaşımız yazmış, kötü haberleri paylaşmayalım,olumsuz etkileniyoruz diye,.ALLAH korusun içimizden biri ayrıldığı zaman hiçmi haberimiz olmayacak., birbirimizden,.burda bütün heyecan ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz,.yeri geldiği zaman birbirimizin dertlerine üzüntülerine ortak olmayacaksak,.arkadaşlığın pek bi anlamı kalmıyo bence,.hayat bu,yaşadığımız sürece olumlu olumsuz birtakım olaylar başımıza gelebiliyo,.tabiki hamileyiz,çok kötü etkileniyoruz,.:sinifsinif: :gitme:arkadaşımızada tabiki görüşünde saygı duyuyorum,sonuçta herkesin düşüncesi..öpüyorum kendisini:1hug:
Önce siz ve sonra bebeğiniz Lütfen ama lütfen unutmayın.....Eşlere gelince ne yani hamile olmadan öncede kavga etmiyormuyduk ediyorduk ama şuan psikolojik olarak ilgi istememiz yada bize güzel şeyler yapmasını beklememizde yersiz.Walla bende eşimle tartışmaya girdiğimde konuyu uzatmadan kapatır ve konuşmam o daha sonra pişman olur ve benimle konuşur ve hamilelik öncesi ve sonrasıda aynıydı....
Evet çok hassas dönemdeyiz ama ne olur kendinizin ruh sağlığını da düşünün ki meleğinizde üzülmesin bu aylarda artık herseyi duymaya başlıyorlar seslere tepki vermeye başladılar....
MELEĞİM Naneli şekere bayıldı ..Şeker aldığımda kıpır kıpır,mercimek çorbasını da çok seviyor ama bu aralar ekşi ve çok sıcak şeyler yiyemiyorum ve çok afadersiniz acı suyla beraber çıkarıyorum çünkü miğdeme baskı yapıyor ve bazende rahimime ...Artık büyüdük biz gece yan yatmak zaten alışkanlık olmuştu hep yatarım meleğim bile yan yatmayı sevmiyor hemen acı su geliyor ağzıma yüzden gece yatmadan önce ılık süt ve bir dilim ekmek şart oldu bana....
LİMBURG ; Canım dualarımız seninle bunu unutma en büyük ablam bebeğini kaybettiğinde de 5 aylıktı ve ben kendim kaybetmiş gibi günlerce ağladım ....Ama şimdi ablam bunu psikolojisini de çekiyor ..Bebeğinin olması için pSİKİYATRİ TEDAVİSİ gördüğünde hormon değerlerinin çok yüksek olduğu çıktı ve bunun içinde tedavi görecek ama beni gördüğün de bazen çok seviyor bazen de keşke bebeğim ölmeseydi diyor ona moral vermek çok zor hele sana sen kucağına bile almışsın bu duygu ile biraz daha üzülürsün ama şunu bil seni hep koruyacak ve gözetecek...Rabbimiz böyle buyurmuş elden bisey gelemedi maalesef.....
Offfffff bunaltınız beni yaaa şu eşlerde ne sıkıcı yaaa sanırım yaşadığımız bu hamilelik duygusu yüzünden böyle oluyoruz.Ama ne olur üzmeyin kendinizi eşlerinizle sakin bir şekilde konuşmanızı tavsiye ederim yada 1-2 gün hiç birsey yokmuş gibi davranın bakın bu sefer onlar sizinle ilgilenecek.......
GÜNAYDINLAR CANLARIM..çok çok güzel bi gün diliyorum,.geçmişi okudumda,bi arkadaşımız yazmış, kötü haberleri paylaşmayalım,olumsuz etkileniyoruz diye,.ALLAH korusun içimizden biri ayrıldığı zaman hiçmi haberimiz olmayacak., birbirimizden,.burda bütün heyecan ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz,.yeri geldiği zaman birbirimizin dertlerine üzüntülerine ortak olmayacaksak,.arkadaşlığın pek bi anlamı kalmıyo bence,.hayat bu,yaşadığımız sürece olumlu olumsuz birtakım olaylar başımıza gelebiliyo,.tabiki hamileyiz,çok kötü etkileniyoruz,.:sinifsinif: :gitme:arkadaşımızada tabiki görüşünde saygı duyuyorum,sonuçta herkesin düşüncesi..öpüyorum kendisini:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?