2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba benimde son regl tarihim 13. haziran
kısmetse 20 mart
kese göründü fakat kalp atışları kaç haftalıkken duyulur????

6 haftadır hiç geçmeyen kasık ağrım varken bu sabah ağrısız uyandım ve hiç olmadı gün içinde. Nedendir ki? Her şeyden korkar oldum... lmaz:

6 haftadır hiç geçmeyen kasık ağrım varken bu sabah ağrısız uyandım ve hiç olmadı gün içinde. Nedendir ki? Her şeyden korkar oldum... lmaz:

canım ben de aynı sorundan şikayetçiydim cumartesi doktora gittim ve doktor bana çok normal böyle olması dedi kese yeni yeni yerleşmeye başladığı için oluyormuş.benim de bu gün hiç ağrımadı.

canım ben de aynı sorundan şikayetçiydim cumartesi doktora gittim ve doktor bana çok normal böyle olması dedi kese yeni yeni yerleşmeye başladığı için oluyormuş.benim de bu gün hiç ağrımadı.

Çok sağ ol. Ağrısa korkarım, ağrımasa korkarım. Midem bulanmıyor korkuyorum, bulanıyor şikayet ediyorum. Nasıl geçer bu aylar böyle. :)

Kızıl balerin, bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.

Ben de perşembe gideceğim. 10 gün geçmiyor yahu, sanki aylar geçti... sositososito

arkadaşlar ya insan şimdiden sabırsızlanıyor
benimki 1 aylık oldu yani 4 haftalık ben hemen çarşamba günü bir doktora uğrayacam ya
bakalım anormal bişey varmı
kendimi üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum
ayrıca soluk soluğa kalıyorum en ufak bişeyde

kızlar benide listeye ekleyin
yaş 22
haziran 22 sat
tahmini doğum tarihi 15 mart
şuan 58 kilodayım

şuan bebiş 4 haftalık teyzeleri

ben folbiol alıyorum günde bir tablet.siz hangisini ne kadar kullanıyorsunuz.10 gün sonra ilk doktor randevum o zamana kadar yanlış irşey yapmak istemiyorum.hamilelikten bir ay önce başlamaıştım folbiole günde bir tane hala aynı şekilde bir tane devam ediyorum.aldığım doz yeterlimi sizce?

kızlar merhaba, bugün kalp atışlarını dinledim bebeğin :))) cok tuhaf birşey gerçekten. Allah'a şükür kötü birşey yokmuş. Artık cok fazla araştırmamaya ve doktorumun ne diyeceğini beklemeye karar verdim. ınşallah şu ilk 3 ayı sorunsuz atlatırız.Kadınların hayatında sorunlar hiçbitmiyor demek ki kızlar. Çocuk yapmaya cok zor karar vermiştim zaten. 2 senelik evliyim. Yapmasan bir dert. Ömür böyle cocuksuz geçmez tabii ki, ama yapsan da bir dert. Artık hayatı değişiyor insanın bir kere. Bu geri dönülmez bir yol. Onun doğumunu bekle, bebekliği ayrı bir olay, aşılar, maması, sütü, hasta mı oldu, öksürdü mü, uyudu mu..Sonra büyümesi, davranışı, sağlığı her aşamada takip, takip takip. Okuluydu, arkadaşlarıydı...Bunun geri dönüşü yok artık.
Bazen --ister istemez--hayatımın berbat olacağını düşünüyorum..Ev hayatım , hobilerim, çalışma hayatım, eşimle ilişkilerim, hatta bedenimi bile düşünüyorum...Tabii ki öyle olmayacak, bunu da biliyorum. Ama annelik hiç bilmediğim bir şey. Acaba önüne başka heves geçmiyor mu bunu merak ediyorum. Korkuyorum. Başarızı olmaktan korkuyorum..ış hayatımın aksamasından korkuyorum.

ınsan yaşı ilerledikçe bu yüzden daha zor geliyor herhalde evlenmek, bebek yapmak. Hayatı kendin için yaşamaya ve bencilleşmeye başlıyorsun. Tek kişilik hayat cazip geliyor, ama nereye kadar?

OOF of , kızlar kusura bakmayın. Bir başladı mı susmadım. Sanırım bunları düşünmek normal bugünlerde. . . Siz de aynı korkuları paylaşıyorsunuzdur değil mi..
Hepimize hayatımızda huzur ve saadet diliyorum :))

Son düzenleme:

Ben de 5 yıllık evliyim ilk 3 sene aynı düşüncelerle çocuk istemedim eşimin ısrarına rağmen bana kalsa daha da istemezdim hiç kendimi hazır hissetmiyordum ama o sene normal yollarla çocuğumuz olamayacağını tüp bebek tedavisi olmamız gerektiğini öğrendik işte o zaman ne kadar geç kaldığımı anladım 2,5 senedirdir de 3 defa tüp bebek yaptık maalesef sonuç hüsran oldu... ve bu işin o kadar da kolay olmadığını anladım zamanında düşündüğüm şeylerden dolayı kendimi suçladım Allah cezamı veriyor diye düşündüm

şimdi Allaha şükür kendiliğinden oldu bebişim...Yani anlatmak istediğim o düşünceleri sil at kafandan ve şu anın tadını çıkar bu Allahın bize verdiği bir mucize kıymetini bilmek lazım evet zor olacak sorumluluğun artacak belki gece uykusuz kalacaksın ama eminim ki o mutluluk hepsine değecek inan bana

öpüm seni opuyorumnanaktan

shivare canım
rabbımızın bır hedıyesı tadını cıkart
ewet kılo alacagız oramız buramız sarkacak ılk 3 ay bebegın duzenı oturana kadar kocalarımızla aynı anda uyuyamayacagız
ama herseye ragman bebek bır nımet vermeyınce rabbım ne yapsan olmuyor ıstedıgın kadar para harca mılyarder ol faydası yok
cocuk bır nımet
hamıleyken olumsuz dusunmemeye calıs olumsuz dusunen annelerın bebeklerı çok huzursuz oluyor gece uykusu uyumuyor anneyı çok yoruyor anne karnında hısseder :)

LİSTEMİZİN SON HALİ ARKADAŞLAR..

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |hemide iki kese görüldü
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |kese görüldü:ecrin_bebek:delikafadulden
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:teytey:
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70| |kese görüldü:teytey:
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5| |kese görüldü:ecrin_bebek:
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59| |kese görüldü:ecrin_bebek:
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65| |kese görüldühihoyyyt
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51| |kese görüldü:sm_cool:
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5| |kese görüldü:sm_cool:
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65| |kese görüldü:lepi:hihoyyyt
19|elitu |27|26 Mayıs|2 Mart|72| |kese görüldühihoyyyt
20|gulencim |22|29 Mayıs|4 Mart|54| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
21|misran |31|29 Mayıs|5 Mart|53| |kese görüldü:ecrin_bebek:
22|emine038 |22|5 Haziran|. ....|58|
23|edebiyatci222 |27|6 Haziran|13 Mart|80| |kese görüldü
24|blueangel42 |27|18 Haziran|25 Mart|52|
25|beyaz06 |28|19 Haziran|26 Mart|50|
26|xBettyx |31|11 Haziran|18 Mart|60|
27|rose3242 |..|30 Mayıs|
28|shivaree |..|4 Haziran|11 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:lepi:
29|tırtıl kelebek |..|9 Haziran|15 Mart|..| |kese görüldü:ecrin_bebek:
30|tinsel |..|13 Haziran|20 Mart|..|
31|elif_ba |22|22 Haziran|15 Mart|58|
[/table]

ne güzel yazmışsın canım, çok teşekkür ederim böyle güzel düşüncelerini paylaştığın için. Herkes şunu söylüyor: "O bir kez gülümsediğinde her şeyi unutursun"... inşallah..

Cok sevindim tedavisiz hamile kaldığına, o da nasip kısmet işi, ne güzel, ne mutlu sana. İnşallah kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi.
Elinde değil işte insanın, ama engellemeye çalışacağım. Artık kendimiz için yaşamıyoruz malum.
Bu arada sanırım coğumuzun bebeği Balık burcu olacak. :1closedeyes:

günaydın arkadaşlar,.aman aman yeni hamilelerimizde varmış.liste baya kalabalıklaştı.inşallah kimse eksilmez,:Saruboceq: :Saruboceq: mart ayı uğurlu geldi,tütütütü maşallah :teytey: :teytey: hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…