- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.421
nülü ben yazdım ve gerçekten çok etkileniyorum böyle şeylerden sen de haklısın haberimiz olmıcak diğer türlü de ama ne biliyim sanki kötü bişey okuyunca başıma gelecekmiş gibi bir korkuya kapılıyorum mesela sana bişey anlatayım;
tüp bebek yaptırdığım klinikte kadıncağızın biri hep gebe kalmış ama hepsini 5. ayda kaybediyormuş bunu bana söyledi aman allahım ben 5. ayı bitirene kadar varya kafayı yedim sanki bana da olacak diye garip bir endişeye kapılıyorum olumsuz bişey okuyunca hemen kendimle kıyas yapıyorum biliyorum yanlış ama ne bilim oluyor işte elimde değil mafoldumben yoksa ben de çok üzüldüm sana da katılıyorum ama benim resmen psikolojim bozuluyor diken üstünde oluyorum naapcam bilmem ki :ecrin_bebek:
Canımcım, ne güzel yazmışsın, çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsun, kendi adıma teşekkür ederim ve tavsiyelerine kulak vereceğimi bildiririm.. Dünde buradaydın ve hiç yazmadın, işlerin mi yoğun yoksa yazmak mı istemedin, bir süredir sessiz kalıyorsun dikkatimi çekti de...
GÜNAYDINLAR CANLARIM..çok çok güzel bi gün diliyorum,.geçmişi okudumda,bi arkadaşımız yazmış, kötü haberleri paylaşmayalım,olumsuz etkileniyoruz diye,.ALLAH korusun içimizden biri ayrıldığı zaman hiçmi haberimiz olmayacak., birbirimizden,.burda bütün heyecan ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz,.yeri geldiği zaman birbirimizin dertlerine üzüntülerine ortak olmayacaksak,.arkadaşlığın pek bi anlamı kalmıyo bence,.hayat bu,yaşadığımız sürece olumlu olumsuz birtakım olaylar başımıza gelebiliyo,.tabiki hamileyiz,çok kötü etkileniyoruz,.:sinifsinif: :gitme:arkadaşımızada tabiki görüşünde saygı duyuyorum,sonuçta herkesin düşüncesi..öpüyorum kendisini:1hug:
Allah korusun Selinius, getirme aklına öyle şeyler...
Oofff, ne zor işlermiş bunlar...
Hamileliğin keyfini çıkarın deyip duruyorlar ya, valla ben keyif meyif süremiyorum, her hafta bişey çıkarıp huzursuzlanıyorum... Dünden beri hareket etmiyor mesela, sıkıştırdım falan, bana mısın demedi, napıyım bilmiyorum...
Pancubenim günaydın...
Ne akıllı olmuş bıdık kızın, maaşallah...
Hepimizin bulantılarının biraz rahatladığı dönemde iyi hissetmemene üzüldüm. Ama ne güzel çözümler bulmuşsun, inşallah biraz rahatlatır seni bunlar...
Sağol canım benim dururum dururum bir yazarım bende...:CüvCüv:Başka çarem yok ne yapayım canım miğde yanması felaket bisey walla sizleri daha iyi anladım bu 1 ay içinde...:teselli:Ama olsun anne olmak kolay değil herseyiyle razıyım önemli olan o iyi olsun başka bisey istemem...Bütün nette aynı sendromlar yazıyor ...5 .ayımda şunu yaşayacağım diyorum bazen tutuyor kramplar için ilaçımda var ama sol bacağım daha sık ağrı ve kılcal damarlar daha çok çıkmış ve nette de yazıyor kılcal damarlar çoğalacak diye.... Sadece varis olmamasına ve ayaklardaki şişliğide fazla oturarak değilde 5-10 dk masa başından kalkıp yürüyüş yapmak en iyisi :1hug:
arkadaşlar pro üye olanlar, imza kısmına ekleyebilir ticker çizelgesini a.s
diğer arkadaşlarda bilgisayarının masaüstüne kaydetsinler, ordan takip etsinler çizelgelerini
yapacak bişi yok kaldırılmış
arkadaşlar pro üye olanlar, imza kısmına ekleyebilir ticker çizelgesini a.s
diğer arkadaşlarda bilgisayarının masaüstüne kaydetsinler, ordan takip etsinler çizelgelerini
yapacak bişi yok kaldırılmış
Canım sağol evet işler yoğun sabahları bir bakıyorum geçmişi çok fazla okuyamıyorum okusamda cevap versemde bir anlamı kalmıyor diye ...Sabah açıyorum akşam işten çıkana kadar açık kalıyor fırsat buldukça okuyorum sadece ama arkadaşımızın olayını duyunca bişeyler yazmak istedim bide şu eşler konusunda üzmeyelim meleklerimizi demek istedim.Sessiz kalmamaya çalışıyorum çünkü sizlerle konuşunca insan biraz rahatlıyor ,kıyafetleri görüyorum ,göbekleri görüyorum,benim yaşadıklarımı sizlerde yaşıyormusunuz onları görüyorumm.İlk 3 ay miğde yanması bulantı kusma olmazken bu aralar gece yatmadan önce miğde yanmam ve kusmam oluyor kayınvalidem saçları çıkıyor ondandır diyor ....Merak etme ben burlardayım ve sizleri bırakmammmmmmm:lepi:kaydirigubbakcemile5a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?