2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun Selinius, getirme aklına öyle şeyler...

Oofff, ne zor işlermiş bunlar...
Hamileliğin keyfini çıkarın deyip duruyorlar ya, valla ben keyif meyif süremiyorum, her hafta bişey çıkarıp huzursuzlanıyorum... Dünden beri hareket etmiyor mesela, sıkıştırdım falan, bana mısın demedi, napıyım bilmiyorum...

Canım sağol evet işler yoğun sabahları bir bakıyorum geçmişi çok fazla okuyamıyorum okusamda cevap versemde bir anlamı kalmıyor diye ...Sabah açıyorum akşam işten çıkana kadar açık kalıyor fırsat buldukça okuyorum sadece ama arkadaşımızın olayını duyunca bişeyler yazmak istedim bide şu eşler konusunda üzmeyelim meleklerimizi demek istedim.Sessiz kalmamaya çalışıyorum çünkü sizlerle konuşunca insan biraz rahatlıyor ,kıyafetleri görüyorum ,göbekleri görüyorum,benim yaşadıklarımı sizlerde yaşıyormusunuz onları görüyorumm.İlk 3 ay miğde yanması bulantı kusma olmazken bu aralar gece yatmadan önce miğde yanmam ve kusmam oluyor kayınvalidem saçları çıkıyor ondandır diyor ....Merak etme ben burlardayım ve sizleri bırakmammmmmmm:lepi:kaydirigubbakcemile5a.s.

çanım sana kesinlkikle katılıyorum....

bu arada tiçkerlerimiz nerde....?:uhm::uhm::uhm::uhm: ben tiçkerımı istiyorum....lmaz:lmaz:

evet nasıl tadını çıkaracağımı şaşırdım doğurduktan sonra eminim keşke bu kadar evhamlı olmasaymışım dicem belki ama şu an evhamlıyım dışarı bile çıkmıyorum ki gerisini siz düşünün ya bişey olursa diye mafoldumben

günaydınn kızlar..
dün akşam eve gidnce göbeğimi açtım o kadar çok şeyler düşündümki bebeğimi kaybedersem diye tam o sırada benim bıdık kızım bi hareketlendi ki sormayın dışardan o kadar çok belli oluyoduki kendi kendime gülmeye başlayıca eşim noldu diye sordu onada gösterdim o kadar mutlu oldum ki sanki annecim üzülme der gibi canım kızım benim yaa...

arkadaşlar pro üye olanlar, imza kısmına ekleyebilir ticker çizelgesini a.s
diğer arkadaşlarda bilgisayarının masaüstüne kaydetsinler, ordan takip etsinler çizelgelerini
yapacak bişi yok kaldırılmış

çokta önemli değil açıkçası hep takip ettiğim yer var ordan haftada bir baksam yeterli:1hug:

günaydın kızlar.bende arkadaşımızın durumuna gerçekten çok üzüldüm ve etkilendim alalh yardımıcısı olsun.sabır versin.kimsenin başına vermesinçrabbim kourusun hepimizi kuzularımızı.

Canımsın yaa Pancuben, sonuçta burada birbirimize çok alıştık ve gerçekten birileri birkaç gün girmesin bişeyler yazmasın ben merak ediyorum ve acaba onu üzecek bişey mi oldu diye düşünüyorum, tamam işlerin yoğunsa diyecek sözüm yok, buralarda olduğunu bilelim yeter :)) Bunun dışında mide sorunun için üzüldüm, süt ve ekmek iyi geliyorsa devam et, benim bulantılar geçti çok şükür ve ne bulursam yiyorum valla, doymak bilmiyorum, bu seferde fazla yediğim için karnım çok şişiyo ve hareket edemiyorum, akşamları evde top gibi yuvarlanıyorum, görseniz çok gülersiniz valla... Kendine ve bıdığına dikkat et, çok öpüyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…