2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim oglan masallah zaten uzun süredir kipir kipir,
dün bende göbegimi actim ve bi bakiym dedim aceba disardanda belli oluyormu...
cok sasirdim inanamadim...deprem oluyordu sanki göbegimde...
Bi o taraf bi bu taraf yukari dogru firliyordu...

Tabi Babasi bakinca yine durdu birden...
Anliyormu napiyor herhalde...cok hareketli olmasina
ragmen hala kendini Babasina ne gösterdi nede hissetirdi Pasam benim...
Babaya naz yapiyor...pat diye duruyor birden

senin eşinle benim eşim keretalar doğana kadar hissedemeyeçekler sanırım...benimkide artık iyiçe belli oluyor dışardan ama babasına saklanıyor,,eşim elini kyduğu gibi duruyor...bekliyoruz tekrar hareket etsin diye..yok kıpır kıpır olan çoçuk duruveriyor....kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim eşim de dün gece ilk defa hissetti, nasıl sevindiğini bilemezsiniz, daha önceleri elini koyduğunda pat diye duuryor bir daha da kıpırdamıyordu, eşimde beklemekten sıkılıp elini çekiyordu, ama dün ilk defa çıldırttı babasını benim minik, eşim çok sevindirik oldu :))

Valla ya...
Yazik adama o kadarda ugrasiyoruz haa hissetsin diye...

Elini koyuyor esim karnima bi yarim saat - bir saat duruyor öyle ama tik yok...
Sonra ben üfff sIKILdim diyorum cekiliyorum...o zaman basliyor gene...

Esime dedim...cocugun yüzü zaten senin kopyan, demekki huyuda
sana cekecek...inatci hissettirmiyor iste kendini...

:)))) benim eşimde beklemekten sıkılıyor....eee napsın uzun süre tutyor tık yok..o elini çekiyor başlıyor hareket etmeye..koyuyor duruyor...ay bu çoçuk beni sevmeyeçek demeye başladı....sırnaşık şey

:))))))) bende üzülmeye başladım....bekle bekle yok adam hevesle bekliyor sonra hayal kırıklığı..anlıyor bençe bu keretalar...eee şimdiden rekabet duygusu var sanırım....seni paylaşmak zorunda kalaçak ya babasıyla...benim oğlum kıskanıor babasını....onun yanında pek öyle yanyana oturamayız biz eşimle hemen gelir ya benim kuçağıma çıkar yada aramıza girer....akşam ufaklık ben yalnız yatmak istemiyorum korkuyorum dedi,,,biriniz benle yatın dedi,,,bende olur dedim..sonra kim yatsın dedim..oda biiyorum dedi,sayışalım dedi,,,sen say dedim yok dedi sonra ben saydım kasıtlı olarak eşimi çıkardım...dedim babanla yataçaksın...benim oğlan ''''aaaaaaaaaa''' diye haykırdı sonra ben yalnız yatarım dedi,,,,öldüm ama gülmekten eşimle....babasıyla yatmamak için yalnız yatmaya razı oldu....:icecream:

Benim oğlum dünden beri hareket etmemekle birlikte, babasına şov yapıyor resmen.
Elini koyduğunda, önce bir duruyor, 5-10 dakika sonra başlıyor tepinmeye...
Önce küçük mısır patlamaları halinde, sonra resmen tekme atıyor, eşim mest oluyor...
Geçen akşam çaktırmamaya çalıştı ama, gördüm ben, gözlerinden yaş geldi kaydirigubbakcemile3
Ama dünden beri tık yoookk

bende seni ve meleğini öpüyorum canım...dediklerin benim içimde geçerli eşim bazen dalga geçiyor tombalakla kızım gelmiş diye:dance::1hug:deli yaaa ....meleğim harket ettiğinde çağırıyorum eşimi bilgisayar başından zor geliyor yatarkende kendisi dokunuyor kızım ne yapıyor diye bende iş işten geçti diyorum uyku vakti onun şimdi diyorum 1-2 defa denk geldiler baba-kız buluşması oldu onun haricinde eşim bilgisayar başından kalkacakta hissedecek...onun için önce iş :))) şaka bir yana eşimin elleri buz gibi oluyor kıyamam ben şimdi ona diyor:CüvCüv:Üşümesin annesinin karnında sıcak sıcak dursun diyor...Mutfağa bile gitmeye üşeniyorum eşim de sırf hareket edeyim diye biseyler istiyor bende mır mır konuşarak dalga geçerek geziniyoruz 15 dk da bir evin içinde...Sizlerde öyle yapın arada bir dolaşın

bk sen delikanlıya...babayıda duygusal yapmış....kaydirigubbakcemile3

süpermiş seninki valla insan bu kadar belli etmez yaa :):):)

bakalım benim kocacığım geldiğinde neler yapacak prenses .... Bir hafta var daha gelmesine sanırım bir aksilik olmaz ise 13 kasım gecesi gelecek :) 15 kasım sabahı geri gidecek iki gün var bbasına kendini belli etmesi için :)

Ayyy cok seker selkie ya...Allah iki yavrunada uzun ömürler verir insallah...

Erkekler daha cok anneye düskün olur derler ya...
bizimkiler simdiden belli ediyorlar galiba bunu...

Insallah büyük oglun minigi fazla kiskanmaz, yoksa cok zorluk cekersin...
Gülben Ergen Atlasin yaninda ikizleri sevemiyoruz demisti...

Çok tatlıymışşş :)
Allah muhabbetinizi arttırsın, maaşallah...
Erkek çocuk anneye düşkün olurmuş, ben de bekliyorum bakalım böyle muzurluklar :)

çokta önemli değil açıkçası hep takip ettiğim yer var ordan haftada bir baksam yeterli:1hug:
:lepi:
ben öyle 50 yere kaydettim zaten de :smiley-cool: pro mu olsak acaba bi ticker için çünkü güzel görünüyodu yaw
sırnaşık şey
evet ben de çok seviyorum ticker ı hihoyyyt
bende öyle yaptım çanım sağol...
rica ederimmm :1hug:
kızlar bu tickeri masaüstüne nasıl koycaz yaw
ticker 7910 sitesinden hazırlaman gerekli
daha sonra aşağıda 2 link verecek
2. sine tıklayıp kaydet diyeceksin a.s

Ben iyice alistim cok hareketli olmasina...
bi kac saat hic hareket etmedigi zaman hemen
oglumla diyaloga giriyorum...

Önce konusuyorum, bakiyorum gene yok
bu sefer elimle bi kac kez tikliyorum göbegimi...o zaman hemen basliyor yine...
Sende bi dene istersen..

Esim sen delimisin rahat biraksana cocugu diyor..:umursamaz:
Bende sanane, bu oglumla benim aramda biz anlasiyoruz onunla diyorum...kaydirigubbakcemile3

Çalışırken eğilmem falan gerektiği zaman, hemen patlatıveriyordu bir tane...
Dünden beri yapmıyor.
Konuşuyorum, pıt pıtlıyorun karnımın üstüne, yine yok.
Şimdi dışarı çıkan bir arkadaşa çikolata ısmarladım, bir de onu deniyim bakalım...
Hareketlerini saymayacağım demiştim ama bu kadar uzun süre hareketsiz kalınca saplandım kaldım şimdi...
İnatçı bıdık :)

Çok tatlıymışşş :)
Allah muhabbetinizi arttırsın, maaşallah...
Erkek çocuk anneye düşkün olurmuş, ben de bekliyorum bakalım böyle muzurluklar :)

ya sormayın kızlar valla...benim oğlan çok fena babayı kıskanıyor,,sürekli bir rekabet var babayla......ama kerdeşini şimdilik çok istiyor gelip karnıma sarılıyor..ben kardeşimi çok seviyorum diye...inşallah doğunçada böyle gider..ama alış veriş söz konusu olduğu zaman bebeğe yanında alamıyorum bişey...hemen kendinede bişey istiyor..istediğini almayınça da hep kardeşime almaya başladınız bana almıyorsunuz diyor...hemen duygu sömürüsü yapıyor...doğunça göreçeğiz bakalım...

bana çok düşkün amam ben onunla oturup küçük çoçuk gibi oynuyorum..anneden ziyade biz oyun arkadaşı gibiyiz...

seyyal inşallah babaya saklanmaz kızın..kızlar babaya düşkün oluyor...belki hemen sevgi gösterisi yapar babasına....

limburg yeni okudum yaşadıklarını çok büyük geçmiş olsun Allah sabrını verir inşallah hakkında hayırlısı olsun, en kısa zamanda acın hafifler bu acıları tekrar yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…