2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar yakın bir tarihte hediye çekilişini yapmayı düşünüyoruz, hepinize uygunsa tabi a.s

hediyeleşmeden haberi olmayan, arkadaşlar için tekrar veriyorum linki buyrun ...

günaydınn hepimizin evinde aynı konu demekki yaa çok üzüldüm bende eşimde çok üzüldü...
Allah korusun...neyse iyi şeyler düşünelim evrene olumlu mesajlar gönderelim...

limburg yeni okudum yaşadıklarını çok büyük geçmiş olsun allah sabrını verir inşallah hakkında hayırlısı olsun, en kısa zamanda acın hafifler bu acıları tekrar yaşamazsın.

allah hepınızden razı olsun hanımlar cok destek oldunuz cok saolun boyle her defasında soyluyorum kusura bakmayın ama cok zor allahım ya gececek yavrum melek benım sızlerde uzulmeyın artık bebeklerınıze ıyı bakın allah saglıkla zamanında kucagınıza almak nasıp etsın

arkadaşlar yakın bir tarihte hediye çekilişini yapmayı düşünüyoruz, hepinize uygunsa tabi a.s

hediyeleşmeden haberi olmayan, arkadaşlar için tekrar veriyorum linki buyrun ...

hımm beleirleyelim bakalım tarihleri neler çıakcak gerçi benim eşim biraz pimpirikli ya ben gelemden bu hediye olayına girmesen demişti :) buluruz bir yolunu sen ayarla bakalım ayrıntıalrı bildir şekerim :)

Sevgili LıMBURG, tekrar başın sağolsun, umarım en kısa zamanda toparlanırsın ve yeniden meleğini kollarına alırsın, seni seviyoruz ve dualarımız seninle arkadaşım, kendini asla yalnız hissetme, bizler hep buradayız ve sana sonuna kadar destek oluruz, beraber atlatırız bu zor gunleri, arada foruma gel, içine atma hiçbişeyi, dertleş bizlerle, iyi bak kendine, sevgiler..

hımm beleirleyelim bakalım tarihleri neler çıakcak gerçi benim eşim biraz pimpirikli ya ben gelemden bu hediye olayına girmesen demişti :) buluruz bir yolunu sen ayarla bakalım ayrıntıalrı bildir şekerim :)
benimki de pimpiriklidir merak etme bulunacak bir yolu inş :))
dimplehawk, bana uyar arkadaşım..
ok kaydirigubbakcemile5

arkadaslar herkese merhaba..ya bende dün gece baslayan mide agrısı ve ıshal gibi şikayetler war..halsizlik falan..yasayan oldumu böyle..ya su domuz gribi olayı fena bozdu psikolojimi..zaten bi dönem panikatak tedavisi görmüştüm..eski ataklarım gelicek diye cok korkuoprum yaa..resmen atesim cıkacakmı diye gözlüorum..lütfeeen cvvpp

canım sanırım demir ilacının etkielri oalbiliyor bende de bağırsakalrım çok hızlı çalıştığı dönemel oluyor birde havalar felanda soğuk ister istemez soğuk almış oalbilirsin eskisine göre daha çabuk reaksiyon veriyor vücut çok paniklenme . Ben ellirimi kolonyalamaktan artık çatladı<lr resmen ah şu domuz gribini çıakrtanın bennnnnnn

Selam kızlaar herkes iyidir umarım..
Biz de yeni sağlık ocağından geldik oğluşumla kaydımızı yaptırdık tetanoz aşısı için de doktoruna bi danış noolur noolmaz dedi hemşire hanım ben zaten daha önce 3 doz yaptırmıştım tetanoz aşı kampanyası vardı bi ara, bir de lise mezunlarını da 1 doz yaptırmış sayıyoruz dedi ben pek hatırlamıyorum vurulduğumu ama :uhm: zaten toplamda 5 doz vurulunca ömür boyu koruyormuş 1 doz kaldı yani, onu da dr'uma sorunca vurulacağım

laviniaebru canım geçmiş olsun şahsen ben yaşamadım böyle bi rahatsızlık. Belki yediğin bişey dokunmuştur ya da demir hapı kullanıyorsan o da yapmış olabilir. Kimdi şu an hatırlamıyorum da burda okumuştum demir hapı mideme dokundu diyordu

Limburg canım Allah sana sabır versin gerçekten zor bir durum Rabbim öteki dünyada karşına çıkarmayı nasip etsin... senağlama

Rabbim bebeklerimiz sana emanet...

Laviniaebru, geçmiş olsun canım, ben yaşamadım böyle bir durum ama sende panik olma hemen, belki de sıradan bir ağrı ve ishaldir, üşütmüşsündür, kendini izlemeye devam et, devam ederse doktorunu ara hemen, korkma bence kötü bişey değildir, içini ferah tut..

Son düzenleme:
canım ya demir hapını herzaman kullanıorum ama insallah üşütmüşümdür kötü bişey olmasında

sagol canım benim cok rahatsız ederse gidicem doktora

Bilgi için çok teşekkür ederim canım ... Çok zevkli ve çok güzeller... İndirim zamanını bana biliyorsan yazarsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…