- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.461
bütün gece uyumadım sersem gibiyim. Ya burada birbirimize çok bağlanmışız ya da her olaydan etkilenir olduk. Limurg, arkadaşım allah sabır versin. Inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın. Rabb'im bizlere de yardım setsin, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Iki gündür içim çok kötü, grip haberleri delirtiyor beni, dün limburg'un yaşadıklarını okudum ve sonunda dayanamadım çok ağladım. Bugün daha bir kötüyüm. Eşim de üzdü beni, her şey üst üste... Bebeğimi de hissetmiyorum iki gündür. Korkuyorum...
Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın kızlar...
[ı]
limburg canım allah sana sabır versin böyle bir durumda ne söylenilebilirki
bu hepimizin başına gelebilecek bir şey... Dua etmekten başka hiç bir gücümüz yok...
Rabbim hepimizi ve meleklerini korusun... Sanada yeni bir melek ile anneliğini yaşattırsın inş.[/ı]
canım kesinlikle sana katılıyorum bizler burada çok bağlanmışız birbirimize herşey bizi çok etkiliyor bende sne gibi idim dün gece eşimlede konuştuk ve dua ettik arkadaşımız ve hepimiz için oda diyor çok şanslısın güzel bir arkdaş gurubu edindin inşallah güzel haberler ile devam eder diyaloglarımız mevlam arkdaşımızada sabırla versin çok dua edecek sabır ve şükürle bitireceğiz bu yolculuğumuz inşallah.
günaydın herkese,
limburg'un haberini dün okudum ama yazacak gücü bulamadım kendimde. Aslında hala bulamıyorum. Bütün gece kabuslar gördüm, kötü senaryoları aklımdan atamıyorum. Ve ben böyleysem limburg ne halde düşünüp duruyorum sürekli...
Limburg canım, rabbim sana sabır versin, dayanacak güç versin. Söyleyecek söz yok, meleğin hep seninle olacak, sen de acını yaşayacaksın bir süre, bu kaçınılmaz. Allah'ım zamanı geldiğinde yeniden anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla...
Allah hepimizin yavrularını korusun arkadaşlar...
günaydın arkadaşlar;
dün gece sürekli ağladım, limburg un yaşadıkları beni çok derinden etkiledi, eşimle bile tartıştım, o da çok üzüldü ve beni zor teselli etti, gece de zor uyudum, rabbim kimseyi böyle acı bir deneyimle sınamasın, güzel allahım yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.. Buda hayatın bir parçası işte, yaşaması gerekiyormuş ve yaşamış sevgili limburg...topikte de bundan sonra güzel haberler duyarız inşallah, bizlerde çok etkileniyoruz çünkü bu haberlerden.. Bugun ankara güneşli ve çok güzel bir hava var, umarım gün boyu güneşi hissederim ve enerji alırım güneşten, yoksa çok bitkin ve halsizim... Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
günaydınn hepimizin evinde aynı konu demekki yaa çok üzüldüm bende eşimde çok üzüldü...
Allah korusun...neyse iyi şeyler düşünelim evrene olumlu mesajlar gönderelim...
tarifsiz bir acı , acısını paylaşacak hafifletecek kelimeler bulamıyorum limburg 'un... Allah yardımcısı olsun bunu unutturacak acılar yasatmasın... Sabırlar nasip ettin yarabbim...herseyin hayırlısı demekten baska bir sey gelmiyor elden...aklın zihnin hattta hayatın durdugu zamanlar bunlar... Rahmet diliyorum....allah hiç birimize bu acıları yasatmasın evlatlarımızla bizi sınamasın hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah...
[ı]önce siz ve sonra bebeğiniz lütfen ama lütfen unutmayın.....eşlere gelince ne yani hamile olmadan öncede kavga etmiyormuyduk ediyorduk ama şuan psikolojik olarak ilgi istememiz yada bize güzel şeyler yapmasını beklememizde yersiz.walla bende eşimle tartışmaya girdiğimde konuyu uzatmadan kapatır ve konuşmam o daha sonra pişman olur ve benimle konuşur ve hamilelik öncesi ve sonrasıda aynıydı....
Evet çok hassas dönemdeyiz ama ne olur kendinizin ruh sağlığını da düşünün ki meleğinizde üzülmesin bu aylarda artık herseyi duymaya başlıyorlar seslere tepki vermeye başladılar....
Meleğim naneli şekere bayıldı ..şeker aldığımda kıpır kıpır,mercimek çorbasını da çok seviyor ama bu aralar ekşi ve çok sıcak şeyler yiyemiyorum ve çok afadersiniz acı suyla beraber çıkarıyorum çünkü miğdeme baskı yapıyor ve bazende rahimime ...artık büyüdük biz gece yan yatmak zaten alışkanlık olmuştu hep yatarım meleğim bile yan yatmayı sevmiyor hemen acı su geliyor ağzıma yüzden gece yatmadan önce ılık süt ve bir dilim ekmek şart oldu bana....
Limburg ; canım dualarımız seninle bunu unutma en büyük ablam bebeğini kaybettiğinde de 5 aylıktı ve ben kendim kaybetmiş gibi günlerce ağladım ....ama şimdi ablam bunu psikolojisini de çekiyor ..bebeğinin olması için psikiyatri tedavisi gördüğünde hormon değerlerinin çok yüksek olduğu çıktı ve bunun içinde tedavi görecek ama beni gördüğün de bazen çok seviyor bazen de keşke bebeğim ölmeseydi diyor ona moral vermek çok zor hele sana sen kucağına bile almışsın bu duygu ile biraz daha üzülürsün ama şunu bil seni hep koruyacak ve gözetecek...rabbimiz böyle buyurmuş elden bisey gelemedi maalesef.....
Offfffff bunaltınız beni yaaa şu eşlerde ne sıkıcı yaaa sanırım yaşadığımız bu hamilelik duygusu yüzünden böyle oluyoruz.ama ne olur üzmeyin kendinizi eşlerinizle sakin bir şekilde konuşmanızı tavsiye ederim yada 1-2 gün hiç birsey yokmuş gibi davranın bakın bu sefer onlar sizinle ilgilenecek.......[/ı]
limburg yeni okudum yaşadıklarını çok büyük geçmiş olsun allah sabrını verir inşallah hakkında hayırlısı olsun, en kısa zamanda acın hafifler bu acıları tekrar yaşamazsın.
arkadaşlar yakın bir tarihte hediye çekilişini yapmayı düşünüyoruz, hepinize uygunsa tabi a.s
hediyeleşmeden haberi olmayan, arkadaşlar için tekrar veriyorum linki buyrun ...
benimki de pimpiriklidir merak etme bulunacak bir yolu inş :))hımm beleirleyelim bakalım tarihleri neler çıakcak gerçi benim eşim biraz pimpirikli ya ben gelemden bu hediye olayına girmesen demişti :) buluruz bir yolunu sen ayarla bakalım ayrıntıalrı bildir şekerim :)
ok kaydirigubbakcemile5dimplehawk, bana uyar arkadaşım..
seyyalcim senin koca nerde ki?
arkadaslar herkese merhaba..ya bende dün gece baslayan mide agrısı ve ıshal gibi şikayetler war..halsizlik falan..yasayan oldumu böyle..ya su domuz gribi olayı fena bozdu psikolojimi..zaten bi dönem panikatak tedavisi görmüştüm..eski ataklarım gelicek diye cok korkuoprum yaa..resmen atesim cıkacakmı diye gözlüorum..lütfeeen cvvpp
benimki de pimpiriklidir merak etme bulunacak bir yolu inş :))
ok kaydirigubbakcemile5
arkadaslar herkese merhaba..ya bende dün gece baslayan mide agrısı ve ıshal gibi şikayetler war..halsizlik falan..yasayan oldumu böyle..ya su domuz gribi olayı fena bozdu psikolojimi..zaten bi dönem panikatak tedavisi görmüştüm..eski ataklarım gelicek diye cok korkuoprum yaa..resmen atesim cıkacakmı diye gözlüorum..lütfeeen cvvpp
canım ya demir hapını herzaman kullanıorum ama insallah üşütmüşümdür kötü bişey olmasındaSelam kızlaar herkes iyidir umarım..
Biz de yeni sağlık ocağından geldik oğluşumla kaydımızı yaptırdık tetanoz aşısı için de doktoruna bi danış noolur noolmaz dedi hemşire hanım ben zaten daha önce 3 doz yaptırmıştım tetanoz aşı kampanyası vardı bi ara, bir de lise mezunlarını da 1 doz yaptırmış sayıyoruz dedi ben pek hatırlamıyorum vurulduğumu ama :uhm: zaten toplamda 5 doz vurulunca ömür boyu koruyormuş 1 doz kaldı yani, onu da dr'uma sorunca vurulacağım
laviniaebru canım geçmiş olsun şahsen ben yaşamadım böyle bi rahatsızlık. Belki yediğin bişey dokunmuştur ya da demir hapı kullanıyorsan o da yapmış olabilir. Kimdi şu an hatırlamıyorum da burda okumuştum demir hapı mideme dokundu diyordu
sagol canım benim cok rahatsız ederse gidicem doktoraLaviniaebru, geçmiş olsun canım, ben yaşamadım böyle bir durum ama sende panik olma hemen, belki de sıradan bir ağrı ve ishaldir, üşütmüşsündür, kendini izlemeye devam et, devam ederse doktorunu ara hemen, korkma bence kötü bişey değildir, içini ferah tut..
sagol canim daha iyileri senin olsun.
tulum gibi olan seyler amerikadan geldi. digerlerini smyk dan aldik. fiyatlari normalde biraz pahali, indirim zamanlarini takip etmek lazim. guzel indirim oluyor. biz indirim zamani cok ucuza aldik hepsini diyebilirim. ama su an 2. urunde %50 yapiyorlar.
SMYK Çocuk Giyim Oyuncak ve Aksesuarları Tic. Ltd. Şti
Derya Sok. Sahrayıcedit Moğulkoç İş Merkezi No: 7 kat 6
34734 Sahrayıcedit, KADIKÖY / İSTANBUL, TÜRKİYE (Turkey)
ph. +90 216 386 4585/4424
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?