- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.481
Hala hareket etmedi benim bıdık.
Hiç canım istemediği halde çikolata yediriyorum şu an kendisine...
sanada gecmiş olsun canı8m..elma ye bas agrısına iyi gelir diye duymuştum..bende patates haslamasına dewam..:teselli:laviniaebru,, geçmiş olsun canım... ya benimde başım çok ağrıyor...senağlama
arkadaslar herkese merhaba..ya bende dün gece baslayan mide agrısı ve ıshal gibi şikayetler war..halsizlik falan..yasayan oldumu böyle..ya su domuz gribi olayı fena bozdu psikolojimi..zaten bi dönem panikatak tedavisi görmüştüm..eski ataklarım gelicek diye cok korkuoprum yaa..resmen atesim cıkacakmı diye gözlüorum..lütfeeen cvvpp
sanada gecmiş olsun canı8m..elma ye bas agrısına iyi gelir diye duymuştum..bende patates haslamasına dewam..:teselli:
Hala hareket etmedi benim bıdık.
Hiç canım istemediği halde çikolata yediriyorum şu an kendisine...
slm kızlar bebeişim maşallah çok iimiş ama ben 23 haftalık oldum ve toplam 10 kilo almışım işin garibi bu onkiloyu son iki ayda aldım doktorum çok kızdı yaaa almamam gerekmiş yoksa sezeryan olursun diyo
[ı]ben sağlık ocağına gidiyorum şimcik aşı vurulmaya ne yalan söyliyeyim ayaklarım hiç çekmiyo
iğne ve aşıları oldum olası sevmemişimdir vurulacak artıkın ne yapalım[/ı] :sinifsinif:
slm kızlar bebeişim maşallah çok iimiş ama ben 23 haftalık oldum ve toplam 10 kilo almışım işin garibi bu onkiloyu son iki ayda aldım doktorum çok kızdı yaaa almamam gerekmiş yoksa sezeryan olursun diyo
O EDİYORDURDA SEN HİSSETMİYORSUNDUR CANIM BENİMMM....NE YERSEN YEEE AMA O İÇİNDE KIPIR KIPIRDIR MERAK ETME SEN CMRT GÜNÜ İNŞALLAH MELEĞİMİ GÖRECEĞİM BAKALIMM ÖZLEDİMM:ecrin_bebek::ecrin_bebek: a.s.
selam....hasta arkadaşlar geçmiş olsun...
galiba bende de idrar yolu enf. gibi bir şey var sık sık tuv. gidiyorum ve bazen hiç yapamamışım gibi geliyor..yarın doktora gideceğim....
benin ilk gebeliğimde 37 kilo almıştım son iki ay diyet yaptım mecburen şekerim çıkmıştı ama normal doğurdum tabi suni sancı çok kötüydüüüama doktor şimdi yaşın 32 riske atamam diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?