2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Laviniaebru, çok geçmiş olsun, ciddi birşey olacağını sanmam, hamilelikte mide ve bağırsaklar çok hassas oluyor. Yine de dikkat et sen kendine, acil şifalar olsun :)

MERHABAAa.s.ancak fırsat oldu bi de yeni elim vardı dünden sonra valla.herks iyi umarım tüm bebişlerimiz de iyidir inş.

kızlar ben hamilelik reflüsü varmış ya ondan oldum galiba 2 gündür midemden ölüyorum.sanki yediğim herşey batıyor..

ben sağlık ocağına gidiyorum şimcik aşı vurulmaya ne yalan söyliyeyim ayaklarım hiç çekmiyo
iğne ve aşıları oldum olası sevmemişimdir vurulacak artıkın ne yapalım
:sinifsinif:

yeni gördüm sende de mide problemi varmış.canım geçmiş olsun ben de de var aynısı ağrı gibi değil de batıor sankim(feci bişey umarım bir an önce geçer çok rahatsız ediyor çünküm..

slm kızlar bebeişim maşallah çok iimiş ama ben 23 haftalık oldum ve toplam 10 kilo almışım işin garibi bu onkiloyu son iki ayda aldım doktorum çok kızdı yaaa almamam gerekmiş yoksa sezeryan olursun diyo

Hala hareket etmedi benim bıdık.
Hiç canım istemediği halde çikolata yediriyorum şu an kendisine...

O EDİYORDURDA SEN HİSSETMİYORSUNDUR CANIM BENİMMM....NE YERSEN YEEE AMA O İÇİNDE KIPIR KIPIRDIR MERAK ETME SEN CMRT GÜNÜ İNŞALLAH MELEĞİMİ GÖRECEĞİM BAKALIMM ÖZLEDİMM:ecrin_bebek::ecrin_bebek:a.s.

slm kızlar bebeişim maşallah çok iimiş ama ben 23 haftalık oldum ve toplam 10 kilo almışım işin garibi bu onkiloyu son iki ayda aldım doktorum çok kızdı yaaa almamam gerekmiş yoksa sezeryan olursun diyo

ayy cnaım kilo takibi topiğine yaz sen bu bilgiyi....

Ve öyle çok korkma biz zayıflayalım diye biraz korkuturlr şimdi bizi :)

bu aralr hepimiz çok acıkıyoruz bende son iki ayda 4 kilo aldım her hafta 500 gr :) hem aç kalmamak hemde hamurlu kilo artırıcı şeylerden uzak durmak gerekiyor daha çok sebze balık meyve yemek lazım galiba bilmiyorum ben ömrüm boyunca hiç diyet yapmadım ki hep zyıflıkla mücadele ettiğim için canım ne istedi ise yedim :) şimdi durum vahime doğru gidiyor :):):

Canım inşallah dikakt edersin ve çok almazsın normal doğum olursun inşallah ....

benin ilk gebeliğimde 37 kilo almıştım son iki ay diyet yaptım mecburen şekerim çıkmıştı ama normal doğurdum tabi suni sancı çok kötüydüüü ama doktor şimdi yaşın 32 riske atamam diyo

selam....hasta arkadaşlar geçmiş olsun...
galiba bende de idrar yolu enf. gibi bir şey var sık sık tuv. gidiyorum ve bazen hiç yapamamışım gibi geliyor..yarın doktora gideceğim....

Son düzenleme:

canım gözün aydın, maaşallah bebişine.
sana da maaşallah :)
kimisi çok alıyor, kimisi alamıyor, ne garip bir denge...
doktorunun dediğini yapacaksın mecburen, kolay gelsin sana :)

anneannem de öyle diyor, bekliyoruz bakalım :)
azıcık kalmış buluşmanıza, süper...
bizim randevumuz taa 21 kasım'da, imrendim şimdi sana...
güzel haberler getir bize opuyorumnanaktan

selam....hasta arkadaşlar geçmiş olsun...
galiba bende de idrar yolu enf. gibi bir şey var sık sık tuv. gidiyorum ve bazen hiç yapamamışım gibi geliyor..yarın doktora gideceğim....

sana da geçmiş olsun canıma.s..şimdiden başla ama ılık su içmeye bol bol enfeksiyon filan varsa ...daha sık gidersin ama ne yapalım:))

benin ilk gebeliğimde 37 kilo almıştım son iki ay diyet yaptım mecburen şekerim çıkmıştı ama normal doğurdum tabi suni sancı çok kötüydüüü ama doktor şimdi yaşın 32 riske atamam diyo

şekerim bişey soracağım 37 kiloyu sonra geri nasıl verdin benim ödüm kopuyor 58 den 64 e çıktım hatta evde bi tartı var 65 gösteriyor annem o bozuk dedi ama inşallah öyleddir :):): Nasıl vereceğim geri bu kiloları ya bide benim bacakalrımda yada basenelrde felan yok olduğuna akrın büyüdü genişledi yanalra doğru açıldım ben : doğumdan sonra göbek yağları nasıl incelir acaba :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…