2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benin ilk gebeliğimde 37 kilo almıştım son iki ay diyet yaptım mecburen şekerim çıkmıştı ama normal doğurdum tabi suni sancı çok kötüydüüü ama doktor şimdi yaşın 32 riske atamam diyo

Canim dikkat et cok kilo almissin...
Bu seferde öyle olmasin, zor olur senin icin...
hem saglik acisindanda iyi degil o kadar kilo almak...

Doktorlarin dedigine göre en ideal kilo alimi 12-16 kilo arasiymis...
Ekisigide fazlasida iyi degilmis...

selam....hasta arkadaşlar geçmiş olsun...
Galiba bende de idrar yolu enf. Gibi bir şey var sık sık tuv. Gidiyorum ve bazen hiç yapamamışım gibi geliyor..yarın doktora gideceğim....

eyvah soğuklarla birlikte hastalıkalr arıyor sanki kıslar dikakt edin sıkı sıkı giyinin şu çıtçıtlı badileden mutlaka kullanın bide ayakalra dikakt canım ... çok geçmişş olsun inşalah çabuk atlatırsın antibiyotiğe felan gere duymadan geçer ben ilk ayalrda kullanmak zorunda kaldım anibiyortiği

fıstık sen ne yapacaksın snein vücut hla hamile gibi değil sende al artık biraz :):)::):):) kıskanıyoruz bak :):)::)::):)

sey6yalcim vermek için kafaya takma ben 1 sene içinde verdim kiloların yüzde 85 ini ben onu o yüzdeen takmadım hele göbek hiç kjalmıyo korkma ama sezeryandan sonra kalır dediler ben vermeyi takmıyorum ama sezeryan istemiyom

sağol canım ya inşallah dediğin gibi antibiyotiksiz atlatırım bu işi......ilk başlarda ayakalrım buz gibiydi...bütün yazı çrapla geçirdim şimdi yanıyorum resmen mecburiyetten giyiyorum ama sık sık çıkarıyorum çorapları...bütün gece üsütüm açık...dikkat etmem lazım ibiliyorum..ama nasıl

fıstık sen ne yapacaksın snein vücut hla hamile gibi değil sende al artık biraz :):)::):):) kıskanıyoruz bak :):)::)::):)

Aldim ya Seyyos...zemuszemus
5 ayda 5 kilo aldim...almayim diye ugrasmiyorumda...
Son 3 aydada 2ser kilo alsam etti sana 12-15 kilo arasi bisey...kaydirigubbakcemile2

Tabi bi anda oburlasmazsam...kaydirigubbakcemile3 kilolar birden firlamazsa

slm kızlara.s.
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım tadım yok bugün fazla
bizim tickerlar nereye kaybolmuş böle bilen varmıı

anneannem de öyle diyor, bekliyoruz bakalım :)
azıcık kalmış buluşmanıza, süper...
bizim randevumuz taa 21 kasım'da, imrendim şimdi sana...
güzel haberler getir bize opuyorumnanaktan[/QUOTE]

inşallah canım yaaa merak ediyorum walla 1 aydır görüşmüyoruz bakalım ilaçlarımda bitti, demir ,elevit ve kalsiyum ilacı tam zamanlama yani
İnşallah bakalım

wallla hiiiç kilo gibi bi derdim yok doğrusu şuan 57 kiloyum 5 kilo aldım ama fiziğim maşallah taş gibi hala hihoyyyt eminim benim kadar yiyeniniz yoktur aranızda ama dengeli besleniyorum tabiiki herşeyden yiorum hiç kısıtlama yok ama göbüşten alıyorum kiloyu çok mutluyum umarım bozulmaz cokacimcoook

sağol canım...zaten iki de bir ordayım...suyu da arttırırsam çıkamam artıkkafamçokkarıştı
bakalım yarın doktor ne der...ona göre yapcaz mecburen bir şeyler...

canım biliyorum tuvalette zaman geçirmk zor ama bu işide en güsel o çözüyor iç suyu git işe bol bol ve sökülsün afedersin ama doktorumda bana aynen böyle söyledi iyi geliyormuş .... Inşallah çok çabuk geçer üşütmeyelim kıslar seni anlıyorum gece bende afakan basıyor yorganı felan atıyorum üstümden kocacımda yok beni tekrar örtsün annem aklktığında bakıyor artık garibim :):):):

hadi inşalah taş arkadaşım benim :):):): Son zamanalra doğru resimerli koyar görürüz zaten hepimiz bizribirimizin son hallerini :):):):

haklsın canım...be su içeyim en iyisi :içelim: sonrası malum.....:kedi:

benin ilk gebeliğimde 37 kilo almıştım son iki ay diyet yaptım mecburen şekerim çıkmıştı ama normal doğurdum tabi suni sancı çok kötüydüüü ama doktor şimdi yaşın 32 riske atamam diyo

sende benim gibi ilkinde iyi almışsın bende 36 kilo almıştım...ve suni sançıyla normal doğurdum...çok köü oluyor...nefes alamıyor insan sançıdan...benim dr şimdilik bişey demedi...bunda zaten ilkindeki kadar şişmedim şimdilik....

tickerım nerde laannn?
sabahtan beri yokum iki kelime kaynatamamışsınız ha...
dönüşüm muhteşem olucak demek isterdim ammaaa çok işim var bacılar gelicem ösleyin beni anacııımm...

limburg canım allah sana sabır versin gerçekten zor bir durum rabbim öteki dünyada karşına çıkarmayı nasip etsin... Senağlama

rabbim bebeklerimiz sana emanet...
canlarım cok sagolun allah razı olsun sıze bebeklerınızı bagıslasın ınsallah

hadi inşalah taş arkadaşım benim :):):): Son zamanalra doğru resimerli koyar görürüz zaten hepimiz bizribirimizin son hallerini :):):):

kaydirigubbakcemile2 mart annleri göbüşlerine koyalım her hafta işte bnm iki tane war şimdiden:) sen warmıydın orda görmedim sanırım:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2 mart annleri göbüşlerine koyalım her hafta işte bnm iki tane war şimdiden:) sen warmıydın orda görmedim sanırım:cüvcüv:

benim kocacık resim yo kresim yok diye tuturdu :):):) bi elsin o zaman yedinci aya gireceğim tam zamanı o zaman ona koydururum )::):):) şimdi uzakta malum yormuyorum onu böyle inatlarla :):):)

canlarım cok sagolun allah razı olsun sıze bebeklerınızı bagıslasın ınsallah

canımmm hoşgeldin tekrar başın sağolsun böyle hatırlatıyoruz sana ama kusuruma bakma yaşadıkların için çok çok üzgünüm Allah tekrar yaşatmasın kardeşim bundan sonra hakkında herşeyin hayırlısını versin sen iyisin sağlığın iyi inşallah en kısa zamanda yeniden bebeğin olur bu yavrunun acısını o dindirir canım benimm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…