- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.701
Benimde karnım çok sert ve çok rahatsız ediyor beni, sürekki gergin bir karnım var, krem sürsek yumuşar mı acaba diye düşünüyorum..?
Bende aynen hiç konuşamıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum, ve aynen eşim varken hiç konuşamıyorum, karnımı okşarken bile bana bakınca çekiniyorum, sanki yanlış bişey yapıyoruz, niye bu duygulara kapılıyorsak anlamadım...
bir kereden bişey olaçağını sanmıyorum....sık yapılırsa zararı olur bençe.......
bidaha sıkmam zaten benimde öyle oluyor göğüs üçlarım sutyeneime yapışıyorakannehirakannehir
Merak etme canim bisey olmaz ama sen yinede bir daha sikma...
Bendede oluyor kendiliginden akiyor...
Sonra bi bakiyorum afedersiniz gögüs uclarim kurumus ve resmen sütyenime yapismis...
Doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım...
gözün aydın tatlım,sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun inşallah
masalmı okusak onlara:....benimki çok müzik dinliyor..müzik kulağı kuvvetli olaçak.. :))
oyy yerler onun müzik kulağını:) bizimki pek etkilenmiyor sanki müzikten dükkanda hep açık müzik ama tınlamıyor müziği keyfi isteyince oynuyor:):jeyyar:
Arkadaşlar,
Şimdi annemle konuştum, bizim zamanımızda tetanoz aşısı yapıldıktan sonra perhiz verilirdi dedi.
Bana birşey söylemediler sağlık ocağında.
İnternette de yazmıyor.
Sizin haberiniz var mı bundan?
Belki aşı değişmiştir de gerekmiyordur artık?
hiç bilmiyorum çanım...
olsa söylerlerdi sanırım.
eski aşılar olsa gerek annemin dediği.
oyşş cumalardan hem nefret ediyom hem çok sebiyom..işimis çok yetişemedim size...
yarın doktor randevum var benim kızımı görücem yaşasın...
ya yüzümü kapatıyorum resimlerde çünkü bu resimleri kopyalamak çok kolay art niyetlilerde var biliyosunuz erkeklerde bazen gelip okuyolar yazdıklarımızı...sizden yana bi sıkıntım yok yani.
canım gelirsem hebr veririm tabii.çok isterim.sana özleden mesj atsak olurmu bide ne zaman en son haber vermemiz lazım.Selkie, içini ferah tut, olumlu düşün, sağlıklı olduğunu söyleyecek doktor başka bişey demeyecek emin ol...
Doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım..
Pembecik, 15 kasım pazar günü Armada buluşmasına gelecekmisin, liste düzenliyoruz, geleceksen bildir bana..
Aranizda göbeginde, gögsünde yada Kalcalarinda catlaklar olusmaya baslayan varmi kizlar?
Bende henüz birsey yok, sadece göbegimin yanlarinda ve gögsümde damarlarim
daha belirginlesti sanki renk olarak...
Aranizda göbeginde, gögsünde yada Kalcalarinda catlaklar olusmaya baslayan varmi kizlar?
Bende henüz birsey yok, sadece göbegimin yanlarinda ve gögsümde damarlarim
daha belirginlesti sanki renk olarak...
amin canım inşallah.çok teşekkürler canlarım inşaallah herşey güzel olur.
FTY gözünaydın seninde canım.
benim cicikler çatladı yaaaaa...karnımda bişi yok karnımızdaki çatlakları ancak doğurunca görebilices zaten...
bende hiç bişey yok şimdilik...asıl bundan sonra başlayaçak zaten..bol bol nemlendirmek lazım karnımızı...çatlaklar olmasın...
benim cicikler çatladı yaaaaa...karnımda bişi yok karnımızdaki çatlakları ancak doğurunca görebilices zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?