2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben arada konusuyorum. nasil oldugunu soruyorum ogluma. bebekce konusuyorum onunla. bazen hic konusmuyorum sadece ona dokunuyorum bazen de sacma sapan iste. sesime alissin diye herseyi anlatiyorum. babasi yanimdayken de babasina atifta bulunarak oglumla konusuyorum. oglum bak babanla basliyor cumlelerim. esim de bana guluyor. ya utanmiyorum. sizde utanmayin niye utanip cekiniyorsunuz. ikimiz yaptik bu bebegi. dunyanin en guzel olayinda ikimizinde parmagi var.

bir kereden bişey olaçağını sanmıyorum....sık yapılırsa zararı olur bençe.......

Merak etme canim bisey olmaz ama sen yinede bir daha sikma...
Bendede oluyor kendiliginden akiyor...

Sonra bi bakiyorum afedersiniz gögüs uclarim kurumus ve resmen sütyenime yapismis...
bidaha sıkmam zaten benimde öyle oluyor göğüs üçlarım sutyeneime yapışıyorakannehirakannehir
Doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım...

sağol canım inşaallah ...

ben bebeğimle konuşuyorum ona şarkılar söylüyorum konuşacak bişey bulmaya gerek yok ki kızlar öyle doğaçlama takılın iştee ben öyle yapıyorum.

Benim bir arkadasim var...
ücüzlerine hamileyken bizim yanimizda felan sürekli konusurdu
ogullariyla...

Simdi kendimi düsünüyorumda...iste ne biliyim yapamiyorum..
Hem kendimi bir tuhaf hissediyorum hemde ne diyecegimi bilmiyorum...

Bi kac kere esime oglunla konus bi bakalim tepki verecekmi dedim...
Iki üc kelime biseyler söyledi sonra gülmeye basladik ikimizde...
oda kendimi tuhaf hissediyorum dedi...

masalmı okusak onlara:....benimki çok müzik dinliyor..müzik kulağı kuvvetli olaçak.. :))

oyy yerler onun müzik kulağını:) bizimki pek etkilenmiyor sanki müzikten dükkanda hep açık müzik ama tınlamıyor müziği keyfi isteyince oynuyor:):jeyyar:

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Şimdi annemle konuştum, bizim zamanımızda tetanoz aşısı yapıldıktan sonra perhiz verilirdi dedi.
Bana birşey söylemediler sağlık ocağında.
ınternette de yazmıyor.
Sizin haberiniz var mı bundan?
Belki aşı değişmiştir de gerekmiyordur artık?

oyşş cumalardan hem nefret ediyom hem çok sebiyom..işimis çok yetişemedim size...
yarın doktor randevum var benim kızımı görücem yaşasın...
ya yüzümü kapatıyorum resimlerde çünkü bu resimleri kopyalamak çok kolay art niyetlilerde var biliyosunuz erkeklerde bazen gelip okuyolar yazdıklarımızı...sizden yana bi sıkıntım yok yani.

olsa söylerlerdi sanırım.
eski aşılar olsa gerek annemin dediği.

ya söylerlerdi herhalde...

haklısın çanım...alıp fotomontaj yapanlar var fotoları...

Aranizda göbeginde, gögsünde yada Kalcalarinda catlaklar olusmaya baslayan varmi kizlar?

Bende henüz birsey yok, sadece göbegimin yanlarinda ve gögsümde damarlarim
daha belirginlesti sanki renk olarak...

canım gelirsem hebr veririm tabii.çok isterim.sana özleden mesj atsak olurmu bide ne zaman en son haber vermemiz lazım.

Aranizda göbeginde, gögsünde yada Kalcalarinda catlaklar olusmaya baslayan varmi kizlar?

bende hiç bişey yok şimdilik...asıl bundan sonra başlayaçak zaten..bol bol nemlendirmek lazım karnımızı...çatlaklar olmasın...

benim cicikler çatladı yaaaaa...karnımda bişi yok karnımızdaki çatlakları ancak doğurunca görebilices zaten...

bende hiç bişey yok şimdilik...asıl bundan sonra başlayaçak zaten..bol bol nemlendirmek lazım karnımızı...çatlaklar olmasın...

benim cicikler çatladı yaaaaa...karnımda bişi yok karnımızdaki çatlakları ancak doğurunca görebilices zaten...

Ya ben unutuyorum sürekli...
Hamileler icin özel bitkisel karisimi yag almistim...
binde bir aklima gelirse sürüyorum sadece...

aslinda hergün ve günde 2 kere yapmak lazim...

Ben karnimi oksarken elime kücük bir ayna aliyorum,
iyice kontrol ediyorum orami burami bisey varmi diye...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…