2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzeller şekerlera.s.
hepinize hayırlı cumalar güzel günler dilerim...

birazcık geçmişe baktım herkes iyidir umarım
bebişimle bende fazla konuşamıyorum aynen ne diycemi bilemiyorum iltifatlar ediyorum sadece onu çok sevdiğimi söylüyorum
ben kardeşim doğmadan önce annemin karnına "orda bir köy var uzakta"yı söylerdim kardeşim doğdu ağlayıp huysuzlanınca onu kucağıma alıp göğsüme yatırıp bu şarkıyı söylediğimde hemen sakinleşirdi bazen uyurdu kardeşim hala o şarkıdan çok etkilenir
şimdi oğlumada aynısını söylüyorum bakalım oda doğunca öyle hissedecekmi

bende yapıyorum valla aynısını aynaylakaydirigubbakcemile3..göremiyorum zaten göbeğimin yer yerini artık...kaydirigubbakcemile3

çildin rengi değişiyor çanım ..farkedersin çatladığını kesin karnının..böyle damar damar koyulaşıyor çatlayan yerler...

Evet bende öyle duymustum...
önce mor yada penbemsi cizgiler olusuyormus
sonrada renkler soluyor iyice catlak yada iste yirtik herneyse haline geliyormus...

kızlar göbüşüme bakın günden güne büyüyor benim kuzum 5 gün önce nasıldı şimdi nasıl

:içelim:

merhaba kızlarrr zemuszemus
umarım hepınız ıyısınızdır , bız cook ama cook ıyıyız, bugun bebegım ( hala oglummu kızım mı bılmıyorum bu arada 20 hafta 3 gunluk oldu :)) inanılmaz tepio karnımı... 10 dakka da bir bi tekme, bugun 4 boyutlu ultrason fetal kontrolumuz var coook heyecanlıyım, oda benım heyecanımı hıssedıyor heralde... opuyorumnanaktan
dua edin hersey yoludna gitsin...
bu arada devlet hastanesınde ve ya dogum evlerınde, 4 boyutlu ultrason yaptrıan var mı, ben orada yaptrıcam bugun ama neasıl yapıyorlar bılmıyorum....

kızlar göbüşüme bakın günden güne büyüyor benim kuzum 5 gün önce nasıldı şimdi nasıl

Maşallah göbüşüne, kocaman olmuş yaa, hakkaten çok hızlı büyümeye başladılar dimi..?

Canım, maşallah kuzuna, dualarım seninle olacak, hayırlı haberlerle gelmeni diliyorum, ben özel hastanede yaptırdım, diğer hastaneler hakında bilgim yok malesef

ewet ya nasıl fark war hissedebiliorum walla hareketler de günden güne güçleniyor hemen bi bardak süt dolduriim kendime çok mutlu oluyorum karnım büyüdükçe

karnın cok seker gozukuyor canım
aynen benimkide seninki gibi ve sanki hergun biraz daha buyuyomus gibi hissediyorum
bide cok agırlastım, uyurken rahatsız oluyorum , donerken falan

ewet ya hergün büyüyor ama ben uyurken rahatım allaha şükür biraz yüksek bi yastıkla yatarsak sorun olmaz:) gece yatıyorum sabah kalkıyorum walla bzen 1 kere wcye uyanıyorum o kadar:teselli:

Eki Görüntüle 27917 :içelim:

kız ne kadar büyük duruyor karnın..maşallah...kaç haftalıksın sen?

çanım hayırla gel inşallah bende yarın gideçeğim..4 boyutluya..çok heyeçan var

bn yaptrdım canım 1,5 saat falan yatıyosun dr inceliyor ultrasonla tepeden tırnağa en son da show yapıyo size genelde yüzünü kapatıyo elleriyle ultrason ışınları rahatsız edior gözünü sanırım fotosunu weriyor size bir de dosya hazırlıyor ölçüleri değerleri falan yazıyor öle işte normal ultrason gibi anlican daha uzun sürüyo sadece:dance:

ebrucum senle aynıyız işte 23 haftanın sonundayım ben diorum ya 2,3 gündür böle pörtledi:)

Aynen yaa bende konusmuyorum...
Bazen konusuyum diyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum...

Ama sürekli oksuyorum karnimi...

Birde esim yanimda olunca oksuyorum felan ama hic konusamiyorum oglumla...
Utaniyorum ondan galiba...
:roflol: galiba ben dee :kedi:
aynen benim gibisin
aynı şekilde bosnacım
Eki Görüntüle 27917 :içelim:
:1shok: maşaallah hasretçim hihoyyyt

merhaba fıstıklar:)) herkes iyi galiba umarım bişey kaçırmadım çok meraklanıyorum sonra:)
hasret maşallah göbüşüne çok tatlı olmuşsun.
kızlar bu gün mide ağrım daha iyi sanırım yine şu kan ilacı yaptı deiştirmişti dr bunu da içemedim.kansız kalırsam damardan verecek(

Yemeklerden sonra nasıl uykum geliyor anlatamam.
Zaten geceleri deliksiz uyuyamıyorum, sabah sürünerek kalkıyorum.
Öğle ve akşam yemeklerinden sonra gözlerim kapanıyor valla.
Hadi akşam oyalanıyorum bir şekilde ama şimdi kafam klavyeye düşmek üzere...

kıslar bazen kendimi çok şişmiş hissediyorum bazende süzülmüş gibi sizede oluyomu böyle sadece göbeğimi dğl heryerim öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…