- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #21.721
Ya ben unutuyorum sürekli...
Hamileler icin özel bitkisel karisimi yag almistim...
binde bir aklima gelirse sürüyorum sadece...
aslinda hergün ve günde 2 kere yapmak lazim...
Ben karnimi oksarken elime kücük bir ayna aliyorum,
iyice kontrol ediyorum orami burami bisey varmi diye...kaydirigubbakcemile3
çildin rengi değişiyor çanım ..farkedersin çatladığını kesin karnının..böyle damar damar koyulaşıyor çatlayan yerler...
Evet bende öyle duymustum...
önce mor yada penbemsi cizgiler olusuyormus
sonrada renkler soluyor iyice catlak yada iste yirtik herneyse haline geliyormus...
kızlar göbüşüme bakın günden güne büyüyor benim kuzum 5 gün önce nasıldı şimdi nasıl
Eki Görüntüle 27917 :içelim:
kızlar göbüşüme bakın günden güne büyüyor benim kuzum 5 gün önce nasıldı şimdi nasıl
merhaba kızlarrr zemuszemus
umarım hepınız ıyısınızdır , bız cook ama cook ıyıyız, bugun bebegım ( hala oglummu kızım mı bılmıyorum bu arada 20 hafta 3 gunluk oldu :)) inanılmaz tepio karnımı... 10 dakka da bir bi tekme, bugun 4 boyutlu ultrason fetal kontrolumuz var coook heyecanlıyım, oda benım heyecanımı hıssedıyor heralde... opuyorumnanaktan
dua edin hersey yoludna gitsin...
bu arada devlet hastanesınde ve ya dogum evlerınde, 4 boyutlu ultrason yaptrıan var mı, ben orada yaptrıcam bugun ama neasıl yapıyorlar bılmıyorum....
karnın cok seker gozukuyor canım
aynen benimkide seninki gibi ve sanki hergun biraz daha buyuyomus gibi hissediyorum
bide cok agırlastım, uyurken rahatsız oluyorum , donerken falan
umarım hepınız ıyısınızdır , bız cook ama cook ıyıyız, bugun bebegım ( hala oglummu kızım mı bılmıyorum bu arada 20 hafta 3 gunluk oldu :)) inanılmaz tepio karnımı... 10 dakka da bir bi tekme, bugun 4 boyutlu ultrason fetal kontrolumuz var coook heyecanlıyım, oda benım heyecanımı hıssedıyor heralde... opuyorumnanaktan
bu arada devlet hastanesınde ve ya dogum evlerınde, 4 boyutlu ultrason yaptrıan var mı, ben orada yaptrıcam bugun ama neasıl yapıyorlar bılmıyorum....
ebrucum senle aynıyız işte 23 haftanın sonundayım ben diorum ya 2,3 gündür böle pörtledi:)
aynı günlerde doğurçaz senle...:)))))))
kızlar ben çıkıyorum ..kendinize iyi bakın komşuma gidiyorum ...
:roflol: galiba ben dee :kedi:
Aynen yaa bende konusmuyorum...
Bazen konusuyum diyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum...
Ama sürekli oksuyorum karnimi...
Birde esim yanimda olunca oksuyorum felan ama hic konusamiyorum oglumla...
Utaniyorum ondan galiba...
aynı şekilde bosnacımÖnemli bir noktaya parmak basmışsın Dimplecım, ben de konuşmuyorum yaaa.
Hatta kaç gündür aklıma takılıyor.
Sabah yataktan fırla işe koş, eve git yemeğe koş, duş yap, toparlan derken uykum geliyor. Okşuyorum seviyorum, arada sesleniyorum ama sohbet etmiyorum yani.
Aklıma konuşacak birşey de gelmiyor ki...
:1shok: maşaallah hasretçim hihoyyytkızlar göbüşüme bakın günden güne büyüyor benim kuzum 5 gün önce nasıldı şimdi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?